شیائومی قصد دارد یک گوشی با سه دوربین جلو پاپ‌آپ بسازد

توسط محمد امین نعمتی
1 دقیقه
شیائومی قصد دارد یک گوشی با سه دوربین پاپ‌آپ جلو بسازد.

سایت Letsgodigital تصاویر مربوط به پتنت جدید شیائومی را منتشر کرده است که مربوط به یک گوشی هوشمند با طراحی جالب می‌شوند.

شیائومی قصد دارد یک گوشی با سه دوربین پاپ‌آپ جلو بسازد.

این گوشی احتمالا به زودی به درخواست شیائومی در کارخانه Wingtech تولید شود.

این منبع در ادامه اخبار خود گفته است شیائومی تقریبا 75 درصد از محصولات خود را در همکاری با شرکت‌های طراحی اورجینال می‌سازد. علاوه بر این، این شرکت‌ها خیلی وقت است با برند چینی همکاری دارند.

این تصاویر براساس طراحی‌هایی هستند که در دیتابیس اداره ملی مالکیت فکری چین و اداره جهانی مالکیت فکری ظاهر شدند.

شیائومی قصد دارد یک گوشی با سه دوربین پاپ‌آپ جلو بسازد.

گوشی هوشمند مورد نظر در این پتنت نمایشگری دارد که تقریبا تمام پنل پشتی و جلو را پوشانده است. در حقیقت، نمایشگر در این حالت «نیمه بسته» خود تنها سه فریم کوچک در بالا، پایین و یک طرف دارد.

دوربین باید به طرف داخل جمع شود، چون نمایشگر هیچ‌گونه بریدگی و حفره‌ای ندارد. این تصاویر جایگاه بزرگی را برای سه حسگر دوربین و یک فلاش ال‌ای‌دی نشان می‌دهند که از دوربین‌ها می‌توان برای عکاسی سلفی استفاده کرد.

دکمه پاور به همراه شیار سیم‌کارت، یک پورت یواس‌بی C و یک حفره بلندگو در پنل انتهایی دستگاه قرار دارد.

هنوز مشخص نیست این گوشی وارد مرحله تولید انبوه خواهد شد یا نه، ولی اگر این اتفاق رخ دهد، علاقه‌مندان زیادی را به خود جلب می‌کند.

در اخبار قبلی روکیدا نیز خبر دادیم که شیائومی پتنت دیگری مربوط به یک گوشی هوشمند با نمایشگر جداشونده ثبت کرده است. تمام این شواهد نشان می‌دهد غول چینی قصد دارد به زودی محصولاتی با خلاقیت و ابتکار فراوان وارد بازار کند که به احتمال زیاد دنیای گوشی‌های هوشمند را متحول خواهند کرد.

تنها گذشت زمان صحت این ادعا را مشخص می‌کند.

منبع: gizchina.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟