بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

توسط محمد امین نعمتی
17 minutes read
بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

ایسوس با معرفی گوشی راگ فون 3 نشان داد با وجود لغو نمایشگاه کامپیوتکس (Computex) به علت کووید 19 به گیمرهای موبایل توجه خاصی نشان می‌دهد.

این شرکت چند روز قبل در نهایت از اولین گوشی 5G و همچنین نسل بعدی گوشی راگ فون 2 رونمایی کرد که از قضا یکی از اولین دستگاه‌هایی است که در کنار گوشی Legion Duel لنوو مجهز به چیپست اسنپ‌دراگون 865 پلاس کوآلکام هستند.

این تراشه در مقایسه با مدل 865 از نظر قدرت CUP و پردازنده گرافیکی 10 درصد بهتر شده است.

ایسوس همچنین تفییرات بارز دیگری در گوشی گیمینگ جدید خود انجام داده است تا گیمرهای موبایل بهترین تجربه ممکن را هنگام بازی داشته باشند.

(ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

با این مقدمه قصد داریم در این مطلب گوشی ایسوس راگ فون 3 را بررسی کنیم. تا انتها مانند همیشه همراه روکیدا باشید. (برای دیدن تصاویر در اندازه بزرگ روی آن‌ها کلیک کنید)

مشخصات اصلی گوشی راگ فون 3:

  • بدنه: 171 در 78 در 9.85 میلی‌متر، وزن: 240 گرم؛ شیشه جلو (گوریلا گلس 6)، شیشه عقب (گوریلا گلس 3)، فریم فلزی؛ رنگ‌ها: مشکی
  • نمایشگر: 6.59 اینچ، امولد، دقت 1080 در 2340 پیکسل، نسبت تصویر 19.5:9، تراکم پیکسلی 391 پیکسل در هر اینچ؛ پشتیبانی از استاندارد +HDR10، نرخ تازه‌سازی تصویر 144 هرتز، نرخ نمونه‌گیری لمس 270 هرتز، سخت‌افزار نور پایین آبی TÜV
  • چیپست: اسنپ‌دراگون 865 پلاس کوآلکام (7 نانومتری پلاس): پردازنده هشت هسته‌ای (1 هسته کریو 585 با سرعت کلاک 3.09 گیگاهرتز + 3 هسته کریو 585 با سرعت کلاک 2.42 گیگاهرتز + 4 هسته کریو 585 با سرعت کلاک 1.8 گیگاهرتز)؛ پردازنده گرافیکی آدرنو 650
  • حافظه: 12 یا 16 گیگابایت رم، 128، 256 و 512 گیگابایت حافظه داخلی، رم LPDDR5، حافظه UFS 3.1
  • سیستم عامل: اندروید 10، لانچر ROG UI
  • دوربین عقب: عریض (اصلی): 64 مگاپیکسل، ضریب اف f/1.8، اندازه حسگر 1/1.7 اینچ، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، فوکوس خودکار تشخیص فازی؛ دوربین فوق عریض: 13 مگاپیکسل، ضریب اف f/2.4، 11 میلی‌متری؛ دوربین ماکرو: 5 مگاپیکسل، گشادگی دریچه دیافراگم f/2.0؛ فلاش ال‌ای‌دی، HDR، عکاسی سراسرنما
  • دوربین جلو: 24 مگاپیکسل، ضریب اف f/2.0، 27 میلی‌متری
  • فیلمبرداری: دوربین عقب: 8k 30fps، 4k با نرخ 30، 60 و 120 فریم بر ثانیه، فول اچ‌دی با نرخ 30، 60 و 240 فریم بر ثانیه، اچ‌دی با نرخ 480 فریم بر ثانیه؛ لرزشگیر الکترونیک مبتنی بر ژیروسکوپ؛ دوربین جلو: فول اچ‌دی با نرخ 30 فریم بر ثانیه
  • باتری: 6000 میلی‌آمپر ساعت؛ شارژ سریع 30 وات، پشتیبانی از استاندارد شارژ مستقیم (هایپرشارژ ایسوس)، استاندارد Power Delivery 3.0 + PPS (منبع تغذیه قابل برنامه‌ریزی)؛ استاندارد Quick Charge 4.0
  • اتصالات: پشتیبانی از شبکه 5G (ساب 6 گیگاهرتز)، دارای مدل دو سیم‌کارت، استاندارد باند دوتایی Wi-Fi a/b/g/n/ac/ax 2×2 MIMO، استاندارد وای‌فای، بلوتوث 5.1، جی‌پس، NFC؛ پورت کناری: 48 پین براساس تایپ C
  • سایر مشخصات: حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر، اپتیکال)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، مجاورتی، قطب‌نما، حسگر Hall، حسگر نور محیطی، حسگرهای اولتراسونیک برای دکمه‌های شانه‌ای AirTriggers 3؛ لوگو راگ روی پنل پشتی؛ ال‌ای‌دی تابنده نور RGB در کنار فلاش دوربین؛ اسپیکرهای جلو استریو 7 آهن‌ربایی، آمپلی‌فایرهای دوگانه NXP TFA9874، خروجی صدای با وضوح بالا

طراحی و نمایشگر گوشی راگ فون 3: ساده و روان

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

حتی با آن که طراحی سری گوشی‌های راگ فون طی دو سال گذشته تغییر قابل توجهی نکرده است، ولی ظرافت‌های آن به مرور زمان بیشتر شده است. ایسوس در اولین نسل از رنگ‌های روشن نارنجی با دریچه‌های هوای نمایان استفاده کرد که در نسل دوم به تک دریچه تبدیل شدند.

شرکت تایوانی در نسل سوم گوشی گیمینگ خود، از یک محفظه خنک‌کننده شفاف با خطوط تیز کمتر استفاده کرده است.

لوگو راگ که با نورپردازی RGB روشن می‌شود، همچنان روی پنل پشتی خودنمایی می‌کند. وجود آن مانند امضای این سری است و به نظر ما رنگ‌پردازی RGB جذابیت هر دستگاهی را دوچندان می‌کند.

به طور کلی، پنل پشتی کاملا خلوت است، گرچه این نکته را باید زمان مقایسه با سایر گوشی‌های گیمینگ گفت. بدون شک این طراحی گیمرها را هدف قرار داده است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

گوریلا گلس 6 به همراه آلومینیوم که در امتداد طرفین گوشی کشیده شده است، کیفیت ساخت آن را بالا برده‌اند. این گوشی به دلیل وجود دریچه پشتی، ضد آب نیست. با آن که پاشیدن رطوبت یا هوای مه ممکن است مشکلی به وجود نیاورد، ولی تا جای ممکن باید از محیط‎های خیس فاصله بگیرید.

ماژول دوربین در گوشه بالا سمت چپ قرار گرفته است. کنار مجموعه دوربین یک ال‌ای‌دی را برای چراغ‌قوه و همچنین در نقش فلاش پیدا خواهید کرد. زیر دوربین یک ال‌ای‌دی RGB دیگر قرار دارد که قاب محافظ ویژه‌ای را که ایسوس برای این گوشی می‌فروشد، نورانی خواهد کرد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

در پایین این گوشی، پورت یواس‌بی C دیده می‌شود که موقعیت آن به سمت چپ مرکز است. این انتخاب طراحی کمی عجیب به نظر می‌رسد، ولی ایسوس ادعا کرده انجام آن به علت طراحی بسیار خاص مادربورد الزامی بوده است.

متاسفانه برخلاف دو گوشی راگ ابتدایی، خبری از جک صوتی 3.5 میلی‌متری نیست. ظاهرا دلیل آن فضای بیشتر مورد نیاز برای قرارگیری مودم X55 و چیپست اسنپ‌دراگون 865 پلاس بوده است.

در سمت چپ این گوشی یک پورت یواس‌بی دو سوکته ویژه را به همراه شیار سیم کارت پیدا خواهید کرد. با توجه به این طراحی زمان بازی با گرفتن دستگاه به صورت افقی می‌توانید شارژر را به یک طرف گوشی بزنید.

گرچه، این پورت واقعا برای پشتیبانی از لوازم جانبی فن خنک‌کننده AeroActive 3 ساخته شده است که به همراه گوشی وارد بازارهای گوناگون خواهد شد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

این فن به دستگاه در حین بازی با فعال بودن حالت ویژه‌ای به اسم X mode (سطح عملکرد را ثابت نگه می‌دارد) کمک خواهد کرد خنک بماند.

این فن همچنین یک پورت یواس‌بی C اضافه و یک جک هدفون برای شارژ و گوش دادن به موزیک در حین بازی دارد.

این فن این مرتبه مجهز به یک پایه نیز شده است که به کاربر اجازه می‌دهد برای بازی با یک کنترلر یا تماشای فیلم، گوشی را به یک زاویه دلخواه کج کند.

روی فن لوگو راگ با نورپردازی RGB دیده می‌شود تا عبارت «جمهوری گیمرها» را روی فن روشن کند.

حمل لوازم جانبی اضافه به همراه گوشی ایده‌آل نیست. گرچه، با توجه به کمک این فن برای شارژ گوشی در یک زاویه بهتر، اضافه کردن یک جک هدفون، یک پایه و خنک کردن دستگاه، ارزشش را دارد.

ایسوس همچنین برای گوشی راگ فون 3 مانند نسل قبلی مجموعه‌ای از لوازم جانبی دیگر خواهد فروخت. از جمله آن‌ها یک گیم‌پد برای تبدیل گوشی راگ شما به یک کنسول نینتندو سوئیچ، یک داک برای استفاده از گوشی گیمینگ ایسوس راگ فون 3 به همراه یک مانیتور با یک موس و کیبورد و یک داک برای اتصال گوشی به تلویزیون است.

تمام این لوازم جانبی عملا فرقی با پارسال ندارند و فقط کمی بهتر شدند.

در بالای گوشی هیچ‌گونه پورت یا دکمه‌ای قرار ندارد، ولی سمت راست آن کمی جالب‌تر است. در این بخش دکمه پاور و تنظیم حجم صدا را پیدا خواهید کرد و چند دکمه خازنی به اسم Air Triggers وجود دارد.

در بازی‌هایی مانند بازی‌های تیراندازی می‌توانید به راحتی با انگشت اشاره خود به این دکمه‌های اضافه دسترسی داشته باشید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

پنل جلوی این گوشی مانند عقب آن جالب است. ایسوس به جای استفاده از یک نمایشگر با بریدگی مانند مدل راگ فون 2، حواشی را باریک کرده است. روی این حواشی دوربین جلو، یک چراغ وضعیت RGB و اسپیکرهای جلو قرار گرفتند.

کیفیت اسپیکرها نسبت به سال گذشته بهتر شده است و حالا حتی برای پاسخ صدای بم بهتر به هفت آهنربا مجهز هستند. واقعا کیفیت صدای این بلندگوها عالی است. حجم صدا بسیار بالا است و زمانی که آن را بالاتر می‌برید متوجه تحریف صدا نخواهید شد.

پاسخ صدای بم در مقایسه با اکثر گوشی‌های هوشمند دیگر بهتر بود، گرچه همچنان یک اسپیکر اختصاصی صدای تاثیرگذارتر دارد. بدون شک این بلندگوها جایگزین یک اسپیکر بلوتوثی با درایورهای بزرگ نخواهد شد، ولی همچنان برای یک گوشی هوشمند بسیار خوب هستند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

اولین گوشی راگ، یکی از اولین گوشی‌ها مجهز به نمایشگر 90 هرتز بود. نسل دوم به یک پنل 120 هرتز ارتقاء پیدا کرد. با توجه به این که پرچم‌دارهای امروزی نمایشگرهای با نرخ تازه‌سازی تصویر بالا دارند، ایسوس مجددا بهتر عمل کرده است و در گوشی راگ فون 3 از یک پنل 144 هرتز استفاده کرده است.

این نمایشگر سرعت واکنش 1 میلی‌ثانیه خود را حفظ کرده است، ولی نرخ نمونه‌گیری لمس از 240 هرتز به 270 هرتز بیشتر شده است. این گوشی زمان استفاده فوق‌العاده سریع حس می‌شود.

نمایشگر گوشی راگ فون 3 یک پنل 6.59 اینچ با دقت 2340 در 1080 پیکسل است. دقت رنگ آن عالی‌ترین نیست، ولی هدف ایسوس نیز روی این قضیه نبوده است. این گوشی از استاندارد رنگ 10 بیتی پشتیبانی می‌کند و طوری تنظیم شده است تا در حین بازی تا جای ممکن خوب به نظر برسد.

ایسوس تنظیمات مختلفی برای نمایشگر قرار داده است و به نظر ما اگر می‌خواهید با این گوشی فیلم ببینید، حالت Cinematic رنگ‌ها را دقیق‌تر نشان می‌دهد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

عملکرد و باتری: بهترین

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

ایسوس جزو اولین شرکت‌ها بود که از پردازنده‌های اورکلاک‌شده کوآلکام استفاده کرد و شروع این کار با چیپست اسنپ‌دراگون 845 در نسل ابتدایی راگ فون بود.

کوآلکام از آن زمان به بعد این چیپست‌ها را تحت مدل پلاس معرفی کرده است و حالا هر شرکتی می‌تواند از آن‌ها استفاده کند.

گوشی راگ فون 3 مجهز به چیپست اسنپ‌دراگون 865 پلاس است که سرعت هسته پرایم آن به 3.1 گیگاهرتز زیاد شده است. به عبارت دیگر گوشی گیمینگ ایسوس یکی از سریع‌ترین گوشی‌ها در بازار است، به ویژه زمانی که در کنار این تراشه حافظه UFS 3.1 و رم GDDR5 قرار می‌گیرد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

این گوشی طبق انتظار در بنچمارک ترکیبی انتوتو بسیار عالی ظاهر شد. همچنین در بنچمارک Geekbench 4 و تست تک و چند هسته پردازنده به ترتیب امتیازهای 4520 و 13367 را به دست آورد. بخواهیم مقایسه کنیم، گوشی وان پلاس 8 پرو در دو بخش این تست به ترتیب امتیازهای 4195 و 13142 را کسب کرده بود.

این امتیازها به خوبی گوشی راگ فون 3 را به عنوان یکی از سریع‌ترین گوشی‌ها معرفی می‌کنند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

نماینده ایسوس در مورد حالت X Mode گفته است فعال کردن آن سطح عملکرد را در طول زمان ثابت نگه می‌دارد، در حالی که زمان استفاده روزمره سطح عملکرد ممکن است بالا برود یا افت کند.

این ویژگی به ویژه زمان بازی به مدت طولانی مهم است، یعنی حفظ یک نرخ فریم باثبات به مدت چند ساعت بسیار حیاتی است.

گوشی ایسوس راگ فون 3 در 3 مدل وارد بازار می‌شود که یکی از آن‌ها 16 گیگابایت رم و 512 گیگابایت حافظه داخلی دارد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

عمر باتری به دلیل ویژگی نرخ تازه‌سازی تصویر متغیر نمایشگر بستگی به نحوه استفاده دارد. این گوشی مجهز به یک باتری 6000 میلی‌آمپر ساعت بزرگ است. در بعضی از روزها ماندگاری شارژ باتری با روشن بودن صفحه نمایش و کار با آن 9 ساعت و 21 دقیقه بود و شاخص باتری روی 5 درصد قرار داشت.

در سایر روزها این مقدار به 7 ساعت نزدیک بود که هر دو نتایج عالی هستند. اگر از این گوشی به صورت معمولی استفاده کنید شارژ آن گاهی تا 2 روز نیز دوام می‌آورد.

داخل جعبه فروش گوشی راگ فون 3 یک شارژر 30 وات قرار گرفته است که می‌تواند باتری را نسبتا حتی با توجه به اندازه بزرگ آن سریع شارژ کند. شارژ این گوشی پس از نیم ساعت به 51 درصد و یک ساعت به 87 درصد می‌رسد و برای شارژ کامل باید 107 دقیقه صبر کنید.

دوربین‎‌های گوشی راگ فون 3: بهتر از سطح انتظار

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

بدون شک اولویت یک گوشی گیمینگ روی کیفیت دوربین نیست. با این حال، ما از کیفیت تصاویر این گوشی شگفت‌زده شدیم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

دوربین اصلی گوشی ROG Phone 3 یک حسگر 64 مگاپیکسل IMX686 سونی است. تصاویر این حسگر دامنه دینامیک و رنگ‌های عالی را به نمایش می‌گذارند. سطح جزئیات نواحی سایه‌دار بدون این که رنگ‌ها شسته‎شده به نظر برسند، قابل قبول است.

اکثر تصاویر بخش زیادی از جزئیات نواحی بسیار روشن را حفظ کرده بودند، گرچه زمانی که کنتراست صحنه بالا است، دوربین به تقلا می‌افتد. همچنین سطح عمق میدان طبیعی داخل تصاویر قابل قبول بود.

به طور کلی، تحت‌تاثیر کیفیت این دوربین قرار گرفتیم و از این نظر می‌توان با گوشی‌هایی مانند OnePlus 8 Pro رقابت کند. انتظاری که از یک گوشی گیمینگ نداشتیم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

کیفیت رنگ تصاویر دوربین فوق عریض در سطح دوربین اصلی است. این دوربین همچنین توانست مقدار قابل قبولی از جزئیات را در نواحی سایه‌دار و بسیار روشن حفظ کند. گرچه کیفیت تصاویر این دوربین در بعضی مواقع لکه‌دار بود.

با این حال، مجددا بهتر از حد انتظار ما ظاهر شد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

تصاویری که با دوربین 5 مگاپیکسل ماکرو می‌گیرید واقعا خوب هستند. رنگ و کنتراست خوب بود و تصاویر واقعا شارپ بودند.

دوربین سلفی یک حسگر 24 مگاپیکسل است و تصاویر بسیار خوبی می‌گیرد. رنگ و شارپی تصاویر به ویژه حتی در محیط‌های تاریک خوب بودند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

گوشی راگ فون 3 می‌تواند با دقت 8K فیلم بگیرد که کیفیت بسیار خوب با دامنه دینامیک عالی دارند. این گوشی همچنین فیلم‌های 8K را بدون لرزش می‌گیرد که با توجه به نبود لرزشگیر نرم‌افزاری تصویر، ما را فقط شگفت‌زده کرد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

اپلیکیشن دوربین گوشی گیمینگ ایسوس راگ فون 3 نسبتا ساده است و از طریق یک گزینه شبیه به چرخ‌وفلک در انتها می‌توانید وارد بخش تنظیمات اصلی شوید.

در این بخش گزینه‌های فراوانی وجود دارد که ظاهرا تصادفی مرتب شدند. با آن که تعداد بالای گزینه‌ها جای تشکر دارد، ولی کاش شرکت تایوانی کمی به آن‌ها نظم می‌داد رابط کاربری این بخش از نظر استفاده راحت بود.

بخش نرم‌افزاری: حالت ساده در مقابل حالت گیم

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

ایسوس زمانی که گوشی زن فون 6 را ساخت، لانچر آن را کاملا با یک طراحی مینیمالیست تغییر داد. ظاهر این لانچر به نسخه خام اندروید نزدیک‌تر بود، ولی همچنین چند ویژگی مفید از جمله قابلیت داخلی فیلمبرداری از صفحه نمایش داشت.

ایسوس سپس در مدل راگ فون 2 این لانچر را به صورت یک گزینه در آورد. حالا در گوشی راگ فون 3 شاهد برگشت آن هستیم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

زمانی که گوشی را برای اولین مرتبه روشن می‌کنید، می‌توانید از بین 4 طراحی مختلف برای لانچر آن انتخاب کنید. سه تم راگ متفاوت نیز وجود دارد که هر کدام ظاهر، کاغذدیواری‌ها و آیکون‌های متفاوت دارد.

همچنین یک گزینه برای تم کلاسیک وجود دارد که نسخه مینیمالیست لانچر ZenUI است که روی گوشی زن فون 6 دیده می‌شود و حالا لانچر ایسوس نام دارد.

با آن که این تم عملکرد گوشی را تغییر نمی‌دهد، ولی بعضی قابلیت‌ها مانند Quantum Infinity Core زمان ورود به حالت X Mode تغییر رنگ می‌دهند و ظاهر انیمیشنی پیدا می‌کنند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

X Mode همانطور که اشاره کردیم یک حالت ویژه است که سطح عملکرد را بالا می‌برد و برای بهترین تجربه گیمینگ سرعت کلاک را بالا نگه می‌دارد.

شما می‌توانید در اپلیکیشن Game Genie ایسوس تنظیمات دقیق این حالت را تغییر دهید و در این بخش همچنین خواهید توانست نورپشتی RGB لوگو ROG عقب دستگاه را عوض کنید، تنظیمات سرعت فن را دستکاری کنید و حتی روی اولویت‌های دکمه‌های Air Triggers کنترل داشته باشید.

ایسوس به کاربر اجازه داده است کنترل کاملی روی تمام بخش‌های گوشی داشته باشد، حتی او می‌تواند سرعت کلاک هر هسته پردازنده را تغییر دهد.

به عبارت دیگر فکر می‌کنید وارد تنظیمات بایوس یک کامپیوتر شخصی شدید. واقعا دیوانه‌کننده است.

اکثر افراد با استفاده از پروفایل‌های داخلی که ایسوس برای عملکرد بازی در نظر گرفته است، مشکلی ندارند. آن دسته از افرادی که عاشق دستکاری تنظیمات هستند، از این سطح کنترل خوشحال خواهند شد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

حالا به دکمه‌های Air Triggers می‌رسیم که روی گوشی‌های قدیمی‌تر راگ فون دیده بودیم. این دکمه‌های حساس به لمس روی بدنه به شما اجازه می‌دهند ورودی لمس را روی طرفین گوشی راگ فون 3 خود نقشه‌برداری کنید.

ایسوس در نسل جدید حتی عملکرد آن‌ها را بهتر کرده است. این شرکت این دکمه‌های فشاری را به دو بخش در هر طرف تقسیم کرده است تا با یک ضربه آهسته برای حداکثر 4 دکمه مجازی تنظیمات بی‌همتایی وجود داشته باشد.

علاوه بر این، حالا تنظیماتی برای ژست‌های حرکتی با 8 عملکرد متفاوت وجود دارد.

زمانی که با تنظیمات Game Genie و Air Triggers این گوشی را تغییر می‌دهید، می‌توانید خوب متوجه شوید ایسوس تلاش زیادی برای بهینه‌سازی بخش نرم‌افزاری گوشی خود کرده است.

شما می‌توانید برای هر بازی یک پروفایل سفارشی مربوط به نحوه استفاده از دکمه‌های Air Triggers داشته باشید، بنابراین هر مرتبه مجبور به تنظیم آن‌ها نخواهید بود.

بررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگبررسی کامل و تخصصی گوشی راگ فون 3 (ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

Game Genie همچنین به شما اجازه می‌دهد جلوی پیام‌ها را بگیرید، گیم‌پلی را ضبط کنید، ماکرو بسازید و کارهای دیگر. اگر یک گیمر موبایل حرفه‌ای هستید، بعید است رضایتتان جلب نشود.

قیمت گوشی راگ فون 3 و رقبا

گوشی گیمینگ ایسوس راگ فون 3 با قیمت 999 دلار خود بدون شک ارزان نیست، ولی ارزش آن را دارد.

این گوشی اولین دستگاه مجهز به چیپست اسنپ‌دراگون 865 پلاس با حداکثر 16 گیگابایت رم و 512 گیگابایت حافظه داخلی بسیار سریع است.

مهم‌تر از آن قابلیت‌های متعددی دارد که گیمرها و افراد معمولی به یک شکل از آن لذت خواهند برد، مانند نمایشگر 144 هرتز، یک باتری بزرگ 6000 میلی‌آمپر ساعت و مجموعه دوربین عالی.

در کنار آ‌ن‌ها یک رابط کاربری مینیمال به همراه یک اینترفیس گیمرپسندتر را قرار دهید، تا پیدا کردن رقیب برای این گوشی سخت باشد.

برای خرید گوشی گلکسی اس 20 اولترا با سرعت مشابه و با 512 گیگابایت حافظه داخلی باید 1611 دلار بپردازید.

ولی پردازنده ارتقاء یافته، نمایشگر سریع‌تر و باتری بزرگ‌تر را از دست خواهید داد. گرچه، غول سامسونگ یک دوربین عالی 108 مگاپیکسل دارد.

متاسفانه، گوشی راگ فون 3 ضدآب نیست یا بدون نیاز به لوازم جانبی جک هدفون ندارد. اگر این ویژگی‌ها برایتان مهم است گوشی اکسپریا 1 II سونی به ذهن می‌آید که یک نمایشگر با دقت بالاتر (4k) ولی نرخ تازه‌سازی تصویر پایین‌تر (60 هرتز) دارد. قیمت گوشی سونی 1200 دلار است.

اگر به گوشی با مشخصات شبیه به پرچم‌دار ژاپنی با قیمت کمتر نیاز دارید، می‌توانیم گوشی V60 ThinQ ال‌جی را پیشنهاد کنیم که ضدآب است، جک هدفون با یک Quad DAC و قیمت 900 دلار دارد.

پرچم‌دار ال‌ جی از چیپست اسنپ‌دراگون 865 و باتری 5000 میلی‌آمپر ساعت استفاده می‌کند ولی رابط کاربری آن ظاهر قدیمی و نمایشگر آن نرخ تازه‌سازی آهسته‌تر 60 هرتز دارد.

(ROG Phone 3): سلطان جدید دنیای گوشی های گیمینگ

به نظر ما قیمت گوشی راگ فون 3 با توجه به مشخصات آن توجیه‌کننده است. این گوشی با آن که قابلیت‌های رایجی مانند مقاومت در برابر آب، شارژ بی‌سیم یا جک هدفون داخلی ندارد، ولی جای آن‌ها را دکمه‌های مبتکرانه Air Triggers و عملکرد بدون رقیب گرفتند.

اگر دنبال یک گوشی باریک و شیک می‌گردید، گوشی ROG Phone 3 احتمالا مناسب شما نیست. ولی اگر طرفدار عملکرد عالی، دوربین‌های بسیار خوب، باتری بزرگ و یک رابط کاربری قابل قبول هستید، گوشی گیمینگ ایسوس بهترین انتخاب است.

نکات مثبت:

  • طراحی اندکی ساده، ولی همچنان شاخص برای گیمرها با کیفیت ساخت عالی
  • سازگاری با بسیاری از لوازم جانبی گوشی راگ فون 2
  • حسگرهای لمسی اولتراسونیک AirTriggers 3 بسیار دقیق و همه‌کاره هستند.
  • محتویات عالی جعبه فروش از جمله شارژر 30 وات و خنک‌کننده AeroActive 3
  • نمایشگر امولد عالی با پشتیبانی از استاندارد +HDR10 (10 بیت واقعی)، نرخ تازه‌سازی تصویر 144 هرتز
  • عمر باتری عالی حتی در حالت 144 هرتز. گزینه‌های بسیار متنوع برای افزایش سلامت باتری
  • عملکرد استثنائی بلندگوها همراه با تغییرات مخصوص صدا برای گیمینگ
  • استفاده از سریع‌ترین چیپست موجود یعنی اسنپ‌دراگون 865 پلاس، تغییرات عالی برای عملکرد، رم و حافظه فوق‌العاده سریع LPDDR5 و UFS 3.1
  • لانچر خلوت و عالی با گزینه‌های بسیار زیاد برای تنظیمات بازی، گزینه تغییر عملکرد و نقشه‌نگاری کنترل‌ها
  • اکوسیستم لوازم جانبی بدون رقیب
  • کیفیت عالی دوربین در روز و همچنین شب
  • کیفیت بسیار خوب ویدئوها، لرزشگیر الکترونیک تصویر استثنائی

نکات منفی:

  • این گوشی ضد آب یا گرد و غبار نیست.
  • نبود درگاه کارت حافظه جانبی و جک هدفون
  • مجموعه دوربین نسبتا ساده در مقایسه با پرچم‌دارهای رایج سال 2020. حالت HDR دوربین به تغییرات بیشتر نیاز دارد.

منبع: androidauthority.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟