معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: محافظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

توسط محمد امین نعمتی
17 minutes read

فهرست عنوان‌ها

نصب یکی از بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020 روی گوشی اندرویدی یا تبلتتان ضروری است. به هرحال، سیستم عامل اندروید در جهان بیشترین تعداد کاربر را دارد و بنابراین هدف اصلی کاربران مخارب و هکرها است.

ما با دستگاه‌های اندرویدی خود کارهای زیادی مانند انجام تراکنش‌های بانکی انجام می‌دهیم، بنابراین وجود یک بدافزار روی دستگاه اندروید شما می‌تواند واقعا یک تهدید جدی باشد و بنابراین تصمیم گرفتیم این مطلب را به معرفی بهترین آنتی ویروس های اندرویدی اختصاص دهیم.

آنتی‌ویروس‌هایی که در ادامه معرفی می‌شوند اکثرا جزو بهترین آنتی ویروس های رایگان اندروید هستند. تعداد زیادی از آ‌ن‌ها وظایفی بیشتر از اسکن خودکار را انجام می‌دهند و هدف آن‌ها جلوگیری فعلانه از صفحات مخرب وب و باز شدن و دانلود فایل‌‌های مشکوک است. با این مقدمه مانند همیشه روکیدا را تا انتها همراهی کنید.

آنتی ویروس Avast Mobile Security – با قابلیت‌های مفیدی مانند فایروال و پاک کردن اطلاعات از راه دور

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

نکات مثبت:

  • مسدود کردن تماس‌ها
  • قابلیت ضد سرقت

نکات منفی:

  • نمایش تبلیغات

غول دنیای امنیت آواست برای طراحی یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان اندروید که فراتر از یک اسکنر معمولی باشد، مهارت‌های قابل توجهی را به کار گرفته است. قابلیت‌های بیشتر در این نسخه رایگان از جمله یک مسدودکننده تماس، فایروال و حتی یک قابلیت ضد سرقت به کاربر اجازه می‌دهد اگر گوشی اندرویدی‌اش گم شد اطلاعات را از راه دور پاک کرده یا گوشی خود را قفل کند.

این اپلیکیشن قبلا پولی بود، ولی الان رایگان است و به جای آن تبلیغات نشان می‌دهد. برای حذف تبلیغات می‌توانید ماهیانه یا سالیانه با مقدار هزینه‌ اندک به نسخه پرمیوم ارتقاء یابید. یک قابلیت بسیار مفید این آنتی‌ویروس «قفل کردن اپلیکیشن‌ها» است، بنابراین زمان باز کردن اپلیکیشن‌های خاصی از شما یک پین درخواست شود.

این قابلیت جلوی بدافزارها را از باز کردن خودکار اپلیکیشن‌هایی مانند بانک‎داری اینترنتی می‎گیرد. همچنین اگر به یک بسته امنیتی کامل نیاز دارید، می‌توانید باندل Avast Ultimate را امتحان کنید که یک وی‌پی‌ان، یک ابزار پاکسازی سیستم و یک راه‌حل مدیریت پسورد نیز در خود دارد.

آنتی ویروس بیت دفندر – یک اپلیکیشن سبک از یک برند معتبر

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

نکات مثبت:

  • حداقل تاثیر روی سیستم عامل
  • نصب فوق‌العاده ساده

نکات منفی:

  • باید اسکن برای ویروس‌ها را زمان‌بندی کنید.

بدون شک بیت دفندر (Bitdefender) یک نام شناخته شده در دنیای امنیت است و اپلیکیشن این شرکت یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان اندروید و فوق‌العاده سبک است. در حقیقت، این اپلیکیشن در پس‌زمینه فعال نیست و بنابراین منابع سیستمی را آزاد کرده و در مصرف شارژ باتری صرفه‌جویی می‌کند.

به عبارت دیگر برای انجام اسکن‌‌ها باید آن‌ها را زمان‌بندی کنید یا دستی انجام دهید. گرچه، هر اپلیکیشن جدیدی که روی دستگاه شما دانلود شود، خودکار اسکن خواهد شد. مزیت دیگر این اپلیکیشن حاضر به استفاده بودن به محض دانلود است، یعنی نیازی به انجام پیکربندی و تنظیمات بیشتر ندارید.

فقط حتما اگر به امنیت بیشتری نیاز دارید، نسخه 14 روزه آزمایشی Bitdefender Mobile Security را نصب کنید. این اپلیکیشن یک آنتی ویروس ساده به همراه حفاظت لحظه‌ای از مرورگر کروم گوگل به همراه قابلیت‌های ضد سرقت دارد.

همچنین یک ابزار مشاور حریم خصوصی دارد که از طریق فناوری WeraOn خود یک لایه امنیتی به ساعت هوشمند شما اضافه می‌کند تا زمانی که گوشی‌تان را فراموش کردید به شما هشدار دهد. یک نوع امنیت، ولی نه تحت تعریف همیشگی.

آنتی ویروس AVG – یک اپلیکیشن محبوب و با قابلیت‌های فراوان

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

نکات مثبت:

  • مجموعه قابلیت‌های عالی
  • گزینه‌های قدرتمند ضد سرقت
  • تنظیمات امنیتی بیشتر

AVG یکی از بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020 با امکانات امنیتی فراوان است. این اپلیکیشن علاوه بر قابلیت اصلی خود یک اسکنر امنیتی وای فای، قفل اپلیکیشن و گاوصندوق تصاویر برای محافظت از فایل‌هایتان دارد.

همچنین امکانات دیگری مانند بهبود عملکرد دیده می‌شود که هدف از آن بستن پردازش‌های غیرضروری، خاموش کردن تنظیماتی که شارژ باتری را مصرف می‌کند و همچنین پاک کردن فایل‌های بیهود مانند آن‌هایی است که در حافظه موقت پیدا می‌شوند.

این اپلیکیشن به عنوان یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان اندروید منتخب ما، همچنین قابلیت‌های ضد سرقت دارد مانند توانایی ردیابی یک گوش گم‌شده از طریق گوگل مپس و حتی قفل کردن آن از راه دور با نشان دادن یک پیام مخصوص.

اگر فکر می‌کنید گوشی‌تان گم شده است، حتی می‌توانید صدای یک آژیر را در آورید. اگر چنین امکاناتی برایتان کافی نیست، حتی از کسی که سعی می‌کند بدون موفقیت گوشی شما را از قفل خارج کند یک عکس سلفی می‌گیرد و برایتان ایمیل می‌کند، همچنین می‌تواند صدای هر گونه تلاشی برای این منظور را ضبط کند.

قابلیت‌های بیشتر امنیتی شامل توانایی قفل کردن گوشی است، اگر فردی همچنین سعی داشته باشد سیم کارت را عوض کند و حتی پاک کردن اطلاعات گوشی و محتویات کارت حافظه خارجی از راه دور، اگر می‌ترسید فرد دیگری به نوعی توانسته است گوشی را باز کند.

همچنین قابلیت‌های بیشتری برای حریم خصوصی به چشم می‌خورد، مانند مسدودسازی تماس‌ها و یک وی‌پی‌ان برای گردش ناشناس در وب. این اپلیکیشن همچنین یک داشبورد دارد که می‌توانید بررسی کنید چه اپلیکیشن‌هایی از منابع سیستم استفاده می‌کنند، کدام اپلیکیشن‌ها بیشترین داده را مصرف می‌کنند و مشکلات بالقوه حریم خصوصی را کشف کنید

با توجه به چنین قابلیت‌هایی، جای تعجب ندارد AVG یکی از بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020 و محبوب‌ترین آن‌ها با بیش از 6.5 میلیون نظر در گوگل پلی استور و میانگین امتیاز بیشتر از 4.5 است.

آنتی ویروس McAfee Security & Power Booster – دارای قابلیت‌های مفید و مسدودسازی سایت‌های مخرب

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

نکات مثبت:

  • مجموعه وسیعی از قابلیت‌های ضد سرقت
  • نظارت روی اپلیکیشن‌های نصب شده برای جلوگیری از نشتی اطلاعات

نکات منفی:

  • نمایش تبلیغات

مک آفی (McAfee) یکی دیگر از نام‌های شناخته شده در حوزه امنیت برای ارائه نرم‌افزار آنتی ویروس برای کامپیوتر است و اپلیکیشن اندروید این شرکت به اسم McAfee Mobile Security عملکرد مایوس‌کننده‌ای ندارد.

جدا از عملکرد اصلی اپلیکیشن یعنی اسکن ویروس، قابلیت‌های رایگان این اپلیکیشن شامل ردیابی یک دستگاه گم‌شده و قفل کردن و پاک کردن اطلاعات آن از راه دور است. اگر دستگاه شما دزدیده شده است، این اپلیکیشن حتی می‌تواند یک تصویر از سارق بگیرد. بنابراین از انتخاب آن به عنوان یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان اندروید تعجب نکنید.

از جمله امکانات دیگر آن می‌توانیم به اسکن اپلیکیشن‌ها اشاره کنیم تا نشتی اطلاعات حساس بررسی و اپلیکیشن‌ها در صورت نیاز قفل شوند. مک آفی همچنین دسترسی به وب‌سایت‎های به صورت بالقوه مخرب را خواهد بست و به کاربر اجازه می‌دهد یک لیست سیاه از مزاحمان درست کرده و تماس و پیامک آن‌ها را مسدود کند.

نسخه پرمیموم و پولی این اپلیکیشن به شما اجازه حذف تبلیغات و دریافت پشتیبانی تلفنی را می‌دهد.

آنتی ویروس Kaspersky Mobile Antivirus – مبارزه با اعتماد به نفس با بدافزارها

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

نکات مثبت:

  • شناسایی عالی بدافزارها
  • مسدودسازی سایت‌ها یا لینک‌های مخرب

نکات منفی:

  • قابلیت‌های بیشتر برای نسخه پولی این اپلیکیشن نگه داشته شدند.

کسپراسکای در دنیای امنیت کنار نام‌های بزرگی مانند بیت دفندر قرار می‌گیرد. نسخه رایگان اپلیکیشن امنیتی این شرکت قابلیت‌های عالی دارد و در شناسایی بدافزارها طبق آزمایش‌های نوامبر 2017 سازمان AV-Test با یک نرخ شناسایی 99 درصد بسیار خوب عمل می‌کند.

اپلیکیشن Kaspersky Antivirus & Security همچنین سعی خواهد کرد هرگونه سایت یا لینک بدافزار را که روی آن‌ها کلیک می‌کنید مسدود کند تا از همان ابتدا جلوی آلوده شدن دستگاه اندرویدی شما را بگیرد. یک قابلیت مهم این اپلیکیشن پشتیبانی از سیستم عامل اندروید ویر است تا مدیریت امنیتی ساده‌ شود.

نسخه پولی این اپلیکیشن قابلیت‌های امنیتی بیشتر مانند اسکن خودکار، آنتی فیشینگ، یک قابلیت رازداری و فیلتر کردن متن و تماس دارد، ولی نسخه رایگان همچنان یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان اندروید منتخب ما و کاربران متعدد است.

آنتی ویروس Sophos Free Antivirus and Security – امنیت به بهترین شکل از سوی شرکت سوفوس

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

نکات مثبت:

  • حفاظت عالی
  • بدون تبلیغات
  • تاییدکننده اعتبار برای وظایف تایید هویت دو عاملی

اپلیکیشن آنتی ویروس رایگان سوفوس در گذشته و سال 2015 توانسته بود جایزه بهترین حفاظت را از سازمان AV-Test دریافت کند. سوفوس برخلاف سایر اسکنرهای امنیتی رایگان هیچ تبلیغاتی را نشان نمی‌دهد. گرچه، این اپلیکیشن سایت‌های با محتوای بالقوه غیرقانونی یا اسپم را مسدود می‌کند.

اپلیکیشن‌ها موقع نصب از نظر بدافزار بودن یا داشتن محتوای مخرب اسکن می‌شود و سوفوس به عنوان یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان اندروید اگر هرگونه اطلاعات حساس نشت کنند، به شما هشدار خواهد داد. این اسکنر آنتی‌ویروس را می‌توان برای اسکن دوره‌ای فایل‌ها و پوشه‌ها زمان‌بندی کرد و دیتابیس بدافزارهای آن خودش روزانه به‌روزرسانی می‌شود.

این اپلیکیشن همچنین یک اسکنر کد QR مفید دارد که از آن می‌توان برای ایجاد ارتباطات امن وای‌فای استفاده کرد. همچنین یک تاییدکننده اعتبار درست کردن رمزهای یک مرتبه مصرف برای تایید هویت دو عاملی دیده می‌شود.

آنتی ویروس Norton Security and Antivirus – یک نام معتبر دیگر برای ایجاد امنیت در دستگاه‌های موبایل

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

نکات مثبت:

  • قابلیت‌های عالی آنتی‌ویروس
  • قفل کردن گوشی از راه دور

نکات منفی:

  • نبود قابلیت مسدودسازی سایت‌های مخرب

این اپلیکیشن رایگان شرکت نورتون براساس ارزیابی که سایت AV-Test چند ماه قبل انجام داد، قادر به حذف 100 درصد تمامی بدافزارهای اندرویدی است تا آن را به راحتی به عنوان یکی از بهترین آنتی ویروس برای گوشی های اندروید معرفی کنیم. این اسکنر از دیتابیس Norton Mobile Insight استفاده می‌کند و می‌تواند ویروس‌ها را داخل اپلیکیشن‌ها و فایل‌ها شناسایی و سپس آن‌ها را خودکار پاک کند.

قابلیت‌های امنیتی مفید دیگر شامل توانایی قفل کردن گوشی با یک پیام اس‌ام‌اس یا در صورت برداشتن سیم کارت است. همچنین اگر دستگاه‌تان گم شده است، می‌توانید آن را از راه دور قفل کنید (یا پس از 10 مرتبه تلاش ناموفق برای وارد کردن رمز عبور درست).

برای حفظ بیشتر امنیت می‌توانید اپلیکیشن Norton Mobile Security را بررسی کنید که قابلیت‌های امنیتی بیشتر مانند فیلترینگ SafeWeb برای مسدودسازی سایت‌های مخرب دارد.

آنتی ویروس Trend Micro Mobile Security & Antivirus – برقراری عالی امنیت با قابلیت‌های کنترل والدین

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

نکات مثبت:

  • برقراری عالی امنیت
  • اسکنر حریم خصوصی برای فیس‌بوک

محصول شرکت ترند میکرو نه تنها اپلیکیشن‌های جدید را برای بدافزار اسکن می‌کند، بلکه جلوی اپلیکیشن‌های تازه نصب شده را از دسترسی به سایر برنامه‌ها می‌گیرد، قابلیتی که می‌تواند برای ادمین‌های یک دستگاه و والدین مفید باشد.

همچنین یک اسکنر داخلی حریم خصوصی برای فیس‌بوک وجود دارد که اگر تنظیمات پروفایل شما اطلاعات شخصی حساس را نشان دهند، هشدار خواهد داد. مجموع این قابلیت‌ها مهر تایید انتخاب این اپلیکیشن از سوی ما به عنوان یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان اندروید است.

در کنار نسخه رایگان، یک نسخه پولی برای قابلیت‌های ممتازتر وجود دارد. از جمله آن‌ها یک قابلیت مسدودکننده بدافزار با توانایی اسکن اپلیکیشن‌ها پیش از نصب است تا پیشاپیش جلوی هر گونه آلودگی بالقوه گرفته شود.

همچنین ابزاری برای گردش امن در وب به همراه فیلترینگ تماس و پیام وجود دارد.

آنتی ویروس AhnLab V3 Mobile Security – یک اپلیکیشن قابل اجرا روی حتی دستگاه‌های قدیمی‌تر اندروید

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

نکات مثبت:

  • نرخ بالای شناسایی بدافزار
  • مجموعه امکانات فراوان
  • هشدار ضد سرقت

این اپلیکیشن امنیتی شرکت AhnLab کره‌جنوبی مانند سایر بهترین آنتی ویروس های اندروید این مطلب مشهور نیست، ولی با این حال طبق سایت AV-Test نرخ بسیار بالایی در شناسایی بدافزارهای اندرویدی (99.6 درصد) دارد و حتی روی یک دستگاه قدیمی‌تر اندروید نیز اجرا می‌شود.

همچنین، این اپلیکیشن مجهز به یک قابلیت داخلی برای کمک به بالا بردن سرعت عملکرد گوشی‌تان است.

این اپلیکیشن یک نسخه آزمایشی رایگان 10 روزه برای قابلیت‌های ضد بدافزاری دارد که به صورت منفعلانه آسیب‌پذیری‌ها را جستجو می‌کند و اگر اپلیکیشنی به صورت بالقوه بتواند اطلاعات شخصی حساس را نشت کند، هشدار می‌دهد.

سایر قابلیت‌های مفید حریم خصوصی شامل یک گالری مخفی برای تصاویر شخصی و یک پاک‌کننده حریم خصوصی است تا با امنیت تاریخچه گردش در اینترنت شما پاک شود.

از جمله دیگر امکانات این اپلیکیشن می‌توانیم به متوقف‌سازی آدرس‌های اینترنتی فیشینگ و همچنین مسدودسازی گزینشی تماس‌های ناشناس و ناخواسته اشاره کنیم. علاوه بر این یک قابلیت داخلی برای جلوگیری از بدافزارها در پاک کردن اپلیکیشن وجود دارد.

آنتی ویروس Avira Antivirus Security – مجهز یک سیستم هوشمند برای دسته‌بندی اپلیکیشن‌ها براساس یک مقیاس حریم خصوصی

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

نکات مثبت:

  • قابلیت اسکن حافظه خارجی
  • قابلیت عالی Identity Safeguard

نکات منفی:

  • نبود قابلیت مسدودسازی سایت‌های مخرب

آنتی‌ویروس موبایل آویرا به عنوان یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان اندروید 2020، نه تنها فایل‌ها و محتویاتی که روی حافظه گوشی خود دانلود کردید، بلکه همچنین حافظه‌های خارجی را مانند کارت حافظه اسکن می‌کند. دسته‌بندی اپلیکیشن‌ها براساس یک مقیاس حریم خصوصی به شما کمک می‌کند ساده‌تر تصمیم بگیرید در مورد داده‌های خود به آن‌ها چقدر می‌توانید اعتماد کنید.

قابلیت «Identity Safeguard» به صورت منظم آدرس‌های ایمیل در فهرست مخاطبتان تماس شما را بررسی می‌کند تا حضور آن‌ها در رخنه‌های مهم اطلاعات مشخص شود. این اپلیکیشن توسط یک پرتال مدیریت تحت وب کنترل می‌شود که  اگر بخواهید از یک سیاست مشترک روی چندین دستگاه اندروید استفاده کنید، فوق‌العاده مفید است.

نسخه پرمیوم این اپلیکیشن شامل پشتیبانی بهتر، مسدودسازی خودکار وب‌سایت‌های مخرب و به‌روزرسانی‌های مکررتر می‌شود.

آنتی ویروس Dr. Web Security Space – یکی از بهترین آنتی ویروس های اندروید با مدرک دکترا در این زمینه

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

دکتر وب یکی از قدیمی‌ترین اپلیکیشن‌های آنتی ویروس و ضد بدافزار است. این اپلیکیشن مجموعه قابلیت‌های قابل قبول از جمله اسکن کامل و سریع، حفاظت از باج‌افزار، یک فضای قرنطینه و حتی آمار دارد.

این اپلیکشن در کنار آن مجهز به قابلیت‌های ضد سرقت خوب، فیلترینگ پیامک و تماس، فیلترینگ آدرس اینترنتی، کنترل‎های والدین، یک فایروال و موارد متعدد دیگر است.

این اپلیکیشن یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان اندروید است ولی نسخه پرمیوم آن را نیز می‌توانید با پرداخت سالیانه 7.99 دلار تهیه کنید.

آنتی ویروس ESET Mobile Security and Antivirus – یکی از بهترین آنتی ویروس های اندروید پولی

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

ESET یک نام بزرگ در دنیای آنتی ویروس و ضد بدافزار است. اپلیکیشن این شرکت مجموعه قابلیت‌های فراوان از جمله اسکن برای ویروس، پشتیبانی از ضد سرقت، یک قابلیت مامور رسیدگی به امنیت، زمان‌بندی اسکن و موارد متعدد دیگر دارد.

گرچه، فرآیند نصب کمی آزاردهنده است، چون این اپلیکیشن در بین سایر بهترین آنتی ویروس های اندرویدی 2020 منتخب ما آدرس ایمیل می‌خواهد. جدا از آن، عملکرد عالی را مشاهده می‌کنیم و نسخه رایگان این اپلیکیشن یک ماه فرصت تست دارد و پس از آن باید ماهیانه یا سالیانه به ترتیب 1.99 یا 14.99 دلار پراخت کنید.

این اپلیکیشن به سنگینی آواست یا AVG نیست، وی در مقایسه با بیت دفندر در این زمینه حرفی برای گفتن ندارد.

آنتی ویروس Lookout Security & Antivirus – یکی از بهترین آنتی ویروس های اندروید برای افرادی که می‌خواهند هزینه کنند

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

نکات مثبت:

  • گزینه قدرتمند حفاظت از هویت
  • اینترفیس کاربری خوب

نکات منفی:

  • قابلیت‌های رایگان اندک
  • نبود اطلاعات زیاد در مورد قدرت اپلیکیشن در حفاظت از بدافزار
  • سنگین، سرعت اسکن آهسته

Lookout  Mobile Security که حالا به اسم Lookout Security and Antivirus یا Lookout Personal شناخته می‌شود، یکی از اولین اپلیکیشن‌های آنتی ویروس اندروید و به مدت طولانی بهترین بود. استفاده از این اپلیکیشن ساده است، اینترفیس خلوتی دارد و نبود تبلیغات محبوبیت ادامه‌دار آن را توضیح می‌دهد.

اما متاسفانه، نسخه رایگان این اپلیکیشن فاقد امکانات زیادی است و فقط وجود بدافزار را اسکن کرده و گوشی‌های گم‌شده را ردیابی می‌کند.

نسخه پرمیوم این اپلیکیشن سالیانه 30 دلار قیمت دارد ولی حتی بعضی از قابلیت‌های آن مانند مسدودسازی سایت‌های مخرب، اسکن شبکه وای‌فای در بسیاری از بهترین آنتی ویروس های رایگان اندروید دیده می‌شود.

با این حال، یک وی‌پی‌ان نامحدود و سرویس ارسال هشدار در صورت رخنه به داده‌ها، نسخه پرمیوم را ارزشمند می‌کند.

همچنین باید اشاره کنیم Lookout اپلیکیشن خود را در اختیار سازمان‌های شخص ثالث برای ارزیابی قرار نمی‌دهد، بنابراین قدرت این اپلیکیشن در مقابله با بدافزارها را نمی‌دانیم و اسکن‌های فعال آن کند و سنگین است.

آنتی ویروس Google Play Protect – یکی از بهترین آنتی ویروس های اندروید با پشتیبانی گوگل

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

نکات مثبت:

  • ادغام شده در سیستم عامل اندروید
  • تاثیر اندک روی عملکرد سیستم
  • ابزار ضد سرقت خوب

نکات منفی:

  • حفاظت بد در برابر بدافزارها
  • قابلیت‌های اندک

گوگل پلی پراتکت (Google Play Protect) جزوی از هر دستگاه اندرویدی دارای گوگل پلی است و ای کاش عملکرد آن نیز عالی بود. متاسفانه، Google Play Protect در شناسایی بدافزارها عملکرد خوبی ندارد تا از نظر بسیاری از افراد جزو بهترین آنتی ویروس های اندروید نباشد.

با این حال، ما اینترفیس ساده این اپلیکیشن، نبود تبلیغات و تاثیر اندک روی سیستم را تحسین می‌کنیم. بعضی از قابلیت‌های داخلی دیگر آن شامل Find My Device و Chrome Safe Browsing می‌شود.

اما بهترین ویژگی این آنتی ویروس استفاده گوگل از آن برای غیرفعالسازی اپلیکیشن‌های خطرناک از راه دور است. این ویژگی بدون توجه به استفاده شما از یک آنتی ویروس شخص‌ثالث است. بنابراین ما اصلا فیرفعال کردن Google Play Protect را پیشنهاد نمی‌کنیم.

ولی با توجه به صحبت‌های بالا برای داشتن بهترین سطح امنیت یکی دیگر از بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020 بالا را انتخاب کنید.

آنتی ویروس Malwarebytes Security – یکی از بهترین آنتی ویروس های اندروید با سابقه طولانی

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020: حفاظت کامل از حریم خصوصی و دستگاه کاربران

Malwarebytes یکی از محبوب‌ترین آنتی ویروس‌ها برای ویندوز است. نسخه موبایل آن نیز واقعا خوب است. این اپلیکیشن قابلیت‌هایی مانند یک دیتابیس کاملا به‌روز از ویروس‌ها، پشتیبانی از مقابله با بدافزارها و باج‌افزارها، یک ردیاب مجوز و موارد متعدد دیگر دارد.

این اپلیکیشن حتی می‌تواند پیام‌های داخل واتس اپ، فیس‌بوک، پیامک‌ها و غیره را برای وجود لینک‌های بالقوه خطرناک اسکن کند. بدون شک، تمامی این کارها در کنار موارد معمولی مانند اسکن ویروس‌ها انجام می‌شود.

این اپلیکیشن ظاهر خوبی دارد، به خوبی کار می‌کند و برخلاف سایرین بیش از حد سنگین نیست. همچنین پرداخت ماهیانه 1.49 دلار در مقایسه با بسیاری از بهترین آنتی ویروس های اندروید پولی بسیار کم است.

آنتی ویروس Webroot Mobile Security – یکی از بهترین آنتی ویروس های رایگان اندروید

معرفی بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020

وب روت یک اپلیکیشن آنتی ویروس ساده و عالی دیگر برای قرارگیری در فهرست بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020 ما است. این اپلیکیشن کارهای اساسی مانند اسکن دستگاه، حفاظت از بدافزارها و نظارت لحظه‌ی روی عملکرد دستگاه را انجام می‌دهد.

همچنین، یک قابلیت مسدودسازی تماس و پیامک دارد. اگر تصمیم به استفاده از نسخه پولی بگیرید به امکاناتی مانند قابلیت‌های ضد سرقت، پاک کردن اطلاعات گوشی از راه دور، قفل کردن سیم کارت و نظارت بر ترافیک شبکه و مصرف باتری دسترسی خواهید داشت.

شاید وب روت مانند سایر بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020 منتخب ما فهرستی طولانی از امکانات نداشته باشد، ولی تجربه کار با آن سریع و مفید است. قیمت نسخه پولی اندروید این برنامه در مقایسه با کامپیوتری آن به مراتب کمتر است، ولی با پرداخت سالیانه 79.99 دلار می‌توانید هر دو را تهیه کنید (جداگانه اغلب 59.99 دلار قیمت دارند).

چرا باید برای دستگاه اندرویدی خود از بین بهترین آنتی ویروس های اندروید انتخاب کنید؟

بهترین راه برای حفظ امنیت دستگاه اندرویدی‌تان به‌روز نگه داشتن نرم‌افزار آن است. هر نسخه جدید اندروید در مقایسه با قبلی امن‌تر می‌شود و به‌روزرسانی‌های امنیتی ماهیانه اندروید نقص‌های جدید را از بین می‌برند.

اما اگر یک دستگاه متعلق به طرح اندروید وان یا پیکسل گوگل ندارید، این به‌روزرسانی‌ها و نسخه جدید اندروید را فورا دریافت نخواهید کرد. اکثر شرکت‌های تولیدکننده گوشی وقت می‌گذارند تا مطمئن شوند تغییراتی که در اندروید می‌دهند باعث از کار افتادن گوشی یا نرم افزار آن‌ها نمی‌شود.

این تاخیر زمانی ممکن است چند هفته یا حتی ماه طول کشد. بدترین بخش ماجرا این است که اکثر گوشی‌های اندرویدی پس از دو سال دیگر به نسخه جدید اندروید ارتقاء داده نمی‎شوند و بعضی هرگز به‌روزرسانی‌های امنیتی را نیز دریافت نخواهند کرد.

بنابراین علت نیاز به نصب یکی از بهترین آنتی ویروس های اندروید 2020 برای به‌روز بودن و حفظ بهترین سطح امنیت را متوجه شدید. این اپلیکیشن‌ها جلوی حملاتی را می‌گیرند که حتی Google Play Protect روی گوشی‌های پیکسل قادر به مقابله با آن‎ها نیست.

نحوه انتخاب از بین بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020

همانطور که با یک نگاه می‌توانید ببینید، تعداد گزینه‌ها برای انتخاب زیاد است. اپلیکیشن‌های آنتی ویروس اندروید سه طرح قیمتی دارند: کاملا رایگان، کاملا پولی و فریمیوم.

اپلیکیشن‌های با طرح فرمیوم به کاربر اجازه می‌دهند از بین یک سری قابلیت محدود رایگان یا پرداخت هزینه برای تهیه نسخه پرمیوم که بیشترین امکانات ممکن را شبیه به اپلیکیشن‌های پولی دارد، انتخاب کند. این اپلیکیشن‌ها قابلیت‌های متعددی به رایگان در اختیارتان قرار می‌دهند ولی باید نمایش تبلیغات زیاد را نیز تحمل کنید.

این قابلیت‌ها ممکن است شامل مکانیسم‌ها ضد سرقت، یک «مشاور» برای کمک به شما در بررسی و انتخاب اپلیکیشن‌ها، یک اسکنر امنیت شبکه وای‌فای یا یک قفل اپلیکیشن شوند تا برای باز کردن بعضی از اپلیکیشن‌های خاص به رمز عبور نیاز داشته باشد.

قیمت اپلیکیشن‌های پولی یا نسخه پرمیوم نمونه‌های رایگان معمولا سالیانه بین 15 تا 30 دلار است. بعضی از توسعه‌دهندگان سعی می‌کنند تعداد دستگاه‌هایی که می‌توانید نسخه‌های پرمیوم را روی آن‌ها نصب کنید، محدود کنند.

بعضی دیگر، یک طرح فوق پرمیوم با ارائه خدمات نامحدود وی‌پی‌ان یا یک سرویس حفاظت از هویت دارند.

اما مهم‌ترین عامل در انتخاب بهترین آنتی ویروس های اندروید باید بررسی حفاظت در برابر بدافزار باشد.

دو شرکت نورتون و بیت دفندر در این زمینه برتر هستند و کسپراسکای نیز با فاصله اندک از آن‌ها قرار گرفته است. آواست خوب بوده ولی عالی نیست و بهتر است در مورد Google Play Protect اصلا حرف نزنیم.

منبع: techradar.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟