چند ماه از سال 2020 گذشته است و در این مدت گوشیهای پرچمدار اندکی وارد بازار شدند. به عنوان مثال سامسونگ از جدیدترین گوشیهای خود از جمله گوشی گلکسی زد فلیپ و اعضای خانواده سری 20 رونمایی کرد و انتظار داریم وان پلاس نیز به زودی گوشی وان پلاس 8 را معرفی کند.
در مطلب بهترین گوشی دو سیم کارته اندرویدی در سال ۲۰۲۰ کدام است؟ بهترین دو سیم کارته های بازار را معرفی کردیم. در این مطلب قصد داریم بهترین گوشی هایی را معرفی کنیم که اگر بودجه مناسب دارید میتوانید برای ارتقاء گوشی خود انتخاب کنید. در این راهنما، تمام اطلاعات لازم را در اختیارتان خواهیم گذاشت از جمله بهترین گوشی با اندازه بزرگ و این که کدام مدل بهترین دوربین را دارد.
با توجه به این که بعضی از این گوشیها را مفصل قبلا نقد کردیم، با کلیک روی لینکهای داخلی این مطلب میتوانید با آنها بهتر آشنا شوید.
با این مقدمه تا انتها همراه روکیدا باشید. بهتر است همین ابتدا بگوییم اگر بودجه محدودی دارید، بهتر است به مقاله بهترین گوشی های ارزان قیمت ۲۰۲۰ نیز نگاهی بیاندازید.
بهترین گوشی های آیفون
آیفون به عنوان یکی از برندهای لوکس دنیا، همیشه گوشیهای هوشمند خوبی را روانه بازار کرده است. بدون شک سال قبل میلادی بهترین گوشی های آیفون وارد بازار شدند، ولی چون هنوز با معرفی نسل جدید فاصله داریم جزو این فهرست قرار گرفتند.
گوشی آیفون 11 پرو
نکات مثبت:
- نمایشگر لذتبخش و فوقالعاده روشن
- مجهز یکی از بهترین دوربینها
- وجود شارژر سریع داخل جعبه فروش
نکات منفی:
- طراحی نسبت به نسلهای قبلی تغییر نکرده است و بریدگی نمایشگر همچنان وجود دارد.
- مدل پایه تنها 64 گیگابایت حافظه داخلی دارد.
- آیفون 11 برای اکثر افراد انتخاب بهتری است.
گوشی آیفون 11 پرو جذابتر، پر هیاهوتر و به مراتب گرانتر از آیفون 11 است و به همراه برادر بزرگتر خود یعنی آیفون 11 پرو مکس در حال حاضر بهترین گوشی های آیفون هستند. با پرداخت هزینه بیشتر برای این گوشی یک نمایشگر سوپر رتینا XDR، دوربین سهگانه در عقب و کیفیت ساخت عالیتر نصیبتان خواهد شد. آیا این مشخصات برای توجیح قیمت بیشتر مدل پرو کافی است؟
اپل در سری پرچمدارهای جدید کیفیت دوربین را به مراتب بهتر کرده است تا آیفون 11 پرو یکی از بهترین گوشی های دوربین دار باشد.
آیفون پرو 11 اولین گوشی آیفونی است که یک لنز فوق عریض (طول کانونی 13 میلیمتر، گشادگی دریچه دیافراگم f/2.) دارد. همچنین در کنار آن یک لنز استاندارد (طول کانونی معادل 26 میلیمتر، گشادگی دریچه دیافراگم f/1.8) و یک لنز تلهفوتو با زوم اپتیکال 2 برابر (52 میلیمتری با حداکثر گشادگی دریچه دیافراگم بهتر f/2.0) قرار گرفته است.
قدرت فیلمبرداری، کیفیت صدا و نمایشگرهای فوقالعاده روشن XDR این گوشی همگی عالی هستند و آیفون 11 پرو همچنین از نظر قدرت سختافزاری رقیب ندارد. چیپست جدید A13 بیونیک این گوشی را به یکی از سریعترین گوشیهای هوشمند موجود در بازار تبدیل کرده است.
عیب این گوشی مقدار حافظه داخلی پایین مدل پایه، نرخ پایین تازهسازی نمایشگر و مقاومت اپل در استفاده نکردن از درگاه یواسبی تایپ C است. البته تفکر شارژ کردن مک بوک پرو، آیپد پرو و آیفون 11 پرو با یک شارژر مشابه کاملا منطقی است.
iPhone 11 Pro در مقایسه با نسل قبلی خود پیشرفتهای زیادی داشته است ولی هنوز جا برای بیشتر از آن نیز وجود داشت، به ویژه حالا که اپل تصمیم به استفاده از صفت پرو برای این گوشیها گرفته است.
با توجه به این که به دوران 5G نزدیک میشویم، ای کاش پرچمدار اپل نیز این قابلیت را داشت و نبود حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر به همراه قابلیت شارژ معکوس حس میشود که کاربران به کمک آن میتوانست ایرپادزهای خود را شارژ کند.
گوشی آیفون 11
نکات مثبت:
- دوربین عالی
- ماندگاری بالای شارژ باتری
- تنوع رنگی بالا
- قیمت فوقالعاده عالی برای یک گوشی آیفون
نکات منفی:
- افزایش دقت نمایشگر خوب بود.
- نبود شارژ سریع در جعبه فروش
گوشی آیفون 11 نسل بعدی مدل بسیار موفق آیفون XR است و در سطحی پایینتر از دو گوشی آیفون 11 پرو مکس و 11 پرو قرار میگیرد.
میتوانید به این گوشی به چشم مدل آیفون XRS نگاه کنید چون طراحی عملا تغییر نکرده است و سختافزار داخلی ارتقاء یافته است. به عنوان مثال، حالا دو دوربین در عقب قرار دارد و چیپست مانند مدلهای پرو A13 بیونیک است.
اما نکته عالی قیمت آیفون 11 است که از 699 دلار برای مدل پایه شروع میشود. اندازه این آیفون در بین تمامی مدلهای قبلی بهتر است. فضای نمایش در مقایسه با 11 پرو بیشتر است، ولی این گوشی سنگین یا حجیم حس نمیشود. در مورد عمر باتری نیز باید بگوییم ماندگاری بالایی دارد و اندکی از نسل قبلی خود بهتر است.
دو دوربین جدید عقب نیز عالی هستند. آیفون 11 قیمت به مراتب کمتری از دو برادر پرو خود دارد ولی از همان لنزهای عریض 12 مگاپیکسل با لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) و گشادگی دریچه دیافراگم f/1.8 و دوربین فوق عریض 12 مگاپیکسل (گشادگی دریچه دیافراگم f/2.4) استفاده میکند. (در این مدل خبری از لنز تلهفوتو نیست.)
اما نکتهای که توی ذوق میزند وجود نمایشگر 6.1 اینچی السیدی به اصطلاح «رتینا مایع» است که از دقت پایین 1792 در 828 استفاده میکند و ای کاش دقت به فول اچدی ارتقاء یافته بود.
همچنین وجود تنها شارژر 5 وات در جعبه فروش حال آدم را میگیرد. بدون شک هدف اپل کاهش هزینهها بوده است ولی به هرحال یک امتیاز منفی برای این گوشی محسوب میشود. سرعت شارژ آیفونها همیشه آهسته بوده است و حتی مدلهای 11 پرو سرعت شارژ مسخره 18 وات را دارند که به عنوان یک پرچمدار ممتاز و یکی از بهترین گوشی های 2020 باید خجالت بکشند.
به طور کلی، اگر قصد ارتقاء آیفون قدیمیتر خود را دارید تغییرات به مراتب بهتر را در بخش دوربین و عمر باتری حس خواهید کرد. با خرید این گوشی انتخاب خوبی خواهید داشت چون تا چند سال راحت دوام میآورد.
بهترین گوشی های سامسونگ
امسال سلطان دنیای گوشیهای هوشمند با سه گوشی پرچمدار خود همه را شگفتزده کرد و علاوه بر آن گوشی تاشو گلکسی زد فلیپ را به عنوان یک کالای لوکس در اختیار مصرفکننده گذاشت. در ادامه بهترین گوشی های سامسونگ 2020 را معرفی میکنیم.
گوشی گلکسی اس 20 و اس 20 پلاس
نکات مثبت:
- طراحی زیبا
- نمایشگر عالی
- عملکرد فوقالعاده
- ماندگاری خوب شارژ باتری
نکات منفی:
- رابط کاربری زشت
- فیلمبرداری با دقت 8K بیفایده است.
دو گوشی گلکسی اس 20 و اس 20 پلاس بهترین گوشی های اندروید 2020 هستند که در حال حاضر میتوانید بخرید. هر دو از مدل اولترا کوچکتر هستند تا در دست گرفتن آنها سادهتر باشد، ولی با این حال نمایشگرهای فوقالعاده بزرگ با نرخ تازهسازی تصویر بالا دارند که کیفیت شارپ آنها سایر گوشیها را مجبور به حسادت میکند.
کیفیت تصویر دوربینها نیز شارپ و با جزئیات بالا است. سطح عملکرد سختافزاری نیز بالاتر از حد استاندارد است و در بنچمارکها تنها گوشی آیفون 11 پرو بهتر از آن ظاهر میشود. این گوشی توانست هر کاری که از آن خواستیم به راحتی انجام دهد (گرچه زمان فیلمبرداری 8K به تقلا افتاد).
ماندگاری شارژ باتری به طور کلی عالی است و به راحتی یک روز کامل دوام میآورد، مگر این که تنظیمات نمایشگر را روی حالت 120 هرتز قرار دهید.
یکی از ویژگیهای این گوشی که سامسونگ درخشان ظاهر نشده است رابط کاربری است که اختلاف زیادی با پوسته خلوت اندروید خام دارد و کمی طول میکشد به آن عادت کنید.
گوشی گلکسی اس 20 اولترا سامسونگ
نکات مثبت:
- دوربین زوم عالی
- بهترین نمایشر با نرخ تازهسازی تصویر 120 هرتز
- شارژ بسیار سریع
نکات منفی:
- عمر باتری میتوانست بهتر باشد.
- قیمت بسیار بالا
گوشی گلکسی اس 20 اولترا سامسونگ یک هیولای واقعی با فهرستی از قابلیتهایی است که هر گوشی دیگری را به خجالت وا میدارد. به عنوان گلچینی از آنها باید به دوربین اصلی 108 مگاپیکسل، دوربین جلو 40 مگاپیکسل، یک باتری بزرگ 5000 میلیآمپر ساعت و نمایشگر سریع 120 هرتز اشاره کنیم.
با آن که دوربین این گوشی به اعتقاد برخی از افراد بهترین دوربین گوشی 2020 است، ولی نمایشگر اولد 6.9 اینچ اس 20 اولترا ما را به هیجان آورد. این پنل نمایش با بازتولید عالی رنگ، پشتیبانی از استاندارد HDR و مقدار روشنایی بیرقیب فوقالعاده است. استفاده از نرخ تازهسازی تصویر 120 هرتز به جای 60 هرتز استاندارد نیز به معنای روانتر بودن کار با آن است.
از طرفی با بهترین دوربین گوشی سامسونگ روبرو هستیم که تصاویر عالی با رنگهای با کیفیت میگیرد. استفاده از چندین لنز مختلف، تنوع دوربینها را بالا برده است و علاوه بر این میتوانید فیلمهای 8K بگیرید و قدرت زوم این رقیب بهتر از تمامی پرچمدارها است.
در بخش سختافزاری از چیپست اگزینوس 990 یا اسنپدراگون 865 استفاده شده است، رم به حداکثر 16 گیگابایت میرسید و بدون شک از شبکه 5G نیز پشتیبانی میشود. به عبارت دیگر قابلیتی نیست که اس 20 اولترا نداشته باشد.
گرچه تمام این قدرت فراوان بهایی نیز دارد؛ از نظر قیمت و همچنین عمر باتری. زمان فعال کردن گزینه 120 هرتز نمایشگر، شارژ گوشی حتی با وجود این باتری بزرگ به سختی یک روز دوام میآورد و در مورد قیمت نیز حرف نمیزنیم که در بازار آمریکا 1499 دلار است تا گران ترین گوشی سامسونگ باشد.
گوشی گلکسی نوت 10 پلاس
نکات مثبت:
- نمایشگر دوستداشتنی بزرگ
- شارژ بسیار سریع
- قلم کاربردی S Pen
- دوربینهای متنوع
نکات منفی:
- دوربین در حد بهترین نیست.
- حالت غیرقابل اعتماد Live Video bokeh
- نبود شارژر 45 وات جعبه فروش
همانطور که استفاده از صفت «پلاس» در نام گوشی گلکسی نوت 10 نشان میدهد با محصولی با قابلیتهای بیشتر از مدل استاندارد روبرو هستیم که در یک مدل 5G نیز وارد بازار شده است. این گوشی یکی از بهترین گوشی های اندروید 2020 است که تا حالا بررسی کردیم؛ قدرتمند است، تقریبا تمامی قابلیتها را دارد و در هر هیچ بخشی کم نگذاشته است.
از نکات منفی این گوشی میتوانیم به اندازه بزرگ، قیمت بالا و نمایشگر آن اشاره کنیم که با آن که عالی است ولی برخلاف وان پلاس 7 پرو نرخ تازهسازی تصویر بالا ندارد. ولی اگر دنبال بهترین گوشی در بین بهترینها هستید، گوشیهای بهتر از نوت سامسونگ زیاد نیستند.
این گوشی یک نمایشگر زیبا، قدرت کافی و باتری بزرگ دارد، از استاندارد شارژ Qi پشتییبانی میکند و ضد آب است. نوت 10 پلاس در مقایسه با برادر کوچکتر خود قابلیتهای جدید فراوانی ندارد ولی همچنان اگر بهترین گوشی های سامسونگ به ترتیب را نام ببریم، در رتبههای بالا قرار میگیرد.
بدون شک ویژگی ممتاز سری نوت سامسونگ از قدیم قلم اس پن بوده است و تقریبا این گوشی تنها پرچمداری است که به شما اجازه میدهد با یک قلم روی نمایشگر طراحی کنید و یادداشت بردارید. همچنین گوشی نوت 10 پلاس خود را میتوانید به یک کامپیوتر ویندوزی یا مک متصل کنید تا یک محیط کاربری دسکتاپی داشته باشید. از جمله مشخصات دیگر گوشی نوت 10 پلاس سامسونگ قابلیتهای گیمینگ جدید و توانایی استریم بازیها از یک کامپیوتر سازگار روی گوشی است.
کیفیت صدای این گوشی تنها قابل قبول است و ظاهرا باید آن را به عنوان عارضه جانبی نبود فضا برای بلندگو بپذیریم. کیفیت صدا نیز به همین شکل است و اغلب اوقات صدا اندکی تحریف شده به نظر میرسد. حداقل آنتندهی اینترنت این گوشی در دو شبکه دیتا موبایل و وایفای عالی است.
سامسونگ در نهایت از طراحی سری نوت درگاه 3.5 میلیمتری هدفون را حذف کرده است، یعنی باید از هدفونهای یواسبی C یا بیسیم استفاده کنید. داخل جعبه فروش یک جفت هدفون یواسبی C تنظیم شده توسط شرکت AKG وجود دارد ولی خبری از کابل جک هدفون نیست. نوت 10 پلاس برخلاف نوت 10 کوچکتر از کارت حافظه خارجی پشتیبانی میکند.
گلکسی نوت 10 پلاس با نمایشگر بزرگ 6.8 اینچی و یک باتری بزرگ 4500 میلیآمپر ساعت یکی از بهترین گوشی های سامسونگ 2020 است.
دو گوشی گلکسی اس 10 و 10 پلاس سامسونگ
نکات مثبت:
- تنوع بالای دوربینها
- بهترین نمایشگر
- طراحی دوستداشتنی جدید
نکات منفی:
- لانچر One UI همچنان طبق سلیقه خیلی از افراد نیست.
- عمر باتری در هر هیچکدام از دو مدل در سطح انتظارات نیست.
با توجه به ورود سری گلکسی اس 20 سامسونگ به بازار، اس 10 دیگر بهترین گوشی سامسونگ سری s نیست.
گوشی گلکسی اس 10 پلاس و برادر کوچکتر آن یعنی اس 10، هر دو از نظر طراحی یک ملکه زیبایی هستند و آن را باید مدیون پنل پشتی شیشهای خمیده و نمایشگرهایی باشند که کل نمای جلوی گوشی را اشغال کرده است.
مدل معمولی اس 10 یک نمایشگر 6.1 اینچی دارد که اندازه آن در مدل پلاس به 6.4 اینچ میرسد. هر دو نمایشگر دقت +QHD با میزان روشنایی عالی دارند و از استاندارد HDR پشتیبانی میکنند.
در قلب این دو گوشی از چیپست اگزینوس 9820 (یا اسنپدراگون 855 برای مدلهای بازار آمریکا) به همراه 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی استفاده شده است. افرادی که دنبال بهترین گوشی سامسونگ 2019 میگردند میتوانند یک مدل از اس 10 پلاس را با 12 گیگابایت رم و 1 ترابایت حافظه داخلی تهیه کنند.
تعداد دوربین هر دو گوشی در پنل پشتی 3 عدد است که عبارتند از: دوربین معمولی 12 مگاپیکسل، یک لنز فوق عریض و یک دوربین تلهفوتو برای زوم بدون افت کیفیت. تنوع دوربینها واقعا عالی است و واقعا میتوانید تصاویر با خلاقیتی بگیرید. گرچه، کیفیت تصاویر به ویژه در شب قابل قیاس به عنوان مثال با گوشی Pixel 3 نیست.
نکته منفی دیگر ماندگاری شارژ باتری است که هر دو امتیاز ضعیفی میگیرند، ولی در حد یک روز کافی است.
بهترین گوشی های گوگل
گوگل از زمانی که با گوشی های پیکسل خود وارد بازار گوشیهای هوشمند شده است با ساخت محصولات عالی جایگاه خوبی به دست آورده است تا خاطرات گوشی های نکسوس فراموش شوند.
گوشی Pixel 3a گوگل
نکات مثبت:
- درگاه 3.5 میلیمتری هدفون
- کیفیت دوربین در حد یک پرچمدار
- نمایشگر عالی
- اندازه فوقالعاده
نکات منفی:
- ضد آب نبودن و پشتیبانی نکردن از استاندارد Qi شارژ
- سرعت گوشی زمان انجام بعضی از کارها آهسته است.
- نمایشگر کمی تاریک است.
گوگل امسال سری جدید پیکسل 4 را معرفی کرد ولی از گوشی Pixel 3a با دوربین عالی و نمایشگر قابل قبول لذت خواهید بود و نگرانی در مورد سرعت و عملکرد بخش سختافزاری نخواهید داشت.
این گوشی دوربین عالی مدل پیکسل 3 را به ارث برده است ولی قیمت به مراتب کمتری دارد. در مورد یک دوربین 12 مگاپیکسل با گشادگی دریچه دیافراگم f/1.8 صحبت میکنیم.
از طرفی این گوشی از جدیدترین نسخه اندروید و لانچر پیکسل استفاده میکند که بسیاری از کاربران از نسخه خام اندروید آن لذت میبرند.
گوگل همچنین قابلیتهای متعددی را از این گوشی حذف نکرده است، از جمله فضای ذخیرهسازی نامحدود سرویس گوگل فوتوز و داشبورد سلامت دیجیتال.
لطف گوگل در این گوشی ارزان با وجود قابلیت نمایشگر همیشه روشن و فشار دادن کنارههای گوشی برای فعال کردن گوگل اسیستنت ادامه داشته است. غول دنیای اینترنت با حذف قابلیتهای لوکس مدل پرچمدار خود توانسته است بهترین آنها را در یک گوشی ارزانتر قرار دهد.
بدون شک گوشی Pixel 3a انتخاب درستی برای اجرای بازیهای سنگین نیست و برای این هدف بهتر است به فکر تهیه گوشیهایی مانند Honor View 20 یا Mi 9 شیائومی باشید. گرچه، اگر برایتان تجربه کاربری و بخش نرمافزاری مهم است، پیکسل 3a یک گزینه عالی است.
گوشی پیکسل 4 گوگل
نکات مثبت:
- دوربین عالی در یک گوشی اندرویدی
- نسخه خام و خلوت اندروید 10
نکات منفی:
- ماندگاری شارژ باتری زیاد خوب نیست.
گوشی پیکسل 4 گوشی بسته کاملی که امیدوار بودیم نیست، ولی دوربین عالی و بخش نرمفزاری پرچمدار گوگل را به یکی از بهترین گوشی های 2020 تبدیل میکند که شایسته حضور در فهرست ما است. متاسفانه ماندگاری شارژ باتری در این گوشی و مدل XL در سطح انتظارات ما نبود.
اجازه دهید با نکات مثبت این گوشی شروع کنیم. نمایشگر با توجه به نرخ تازهسازی تصویر 90 هرتز عالی حس میشود. این قابلیت همه چیز را روی گوشی سریعتر نشان میدهد و ای کاش گوشیهای زیادی از آن استفاده کنند.
گوگل برای اولین مرتبه تصمیم به اضافه کردن دوربین دوم در پنل پشتی گرفته است و دو لنز عریض 12 مگاپیکسل و 16 مگاپیکسل تلهفوتو را میبینیم. این دو دوربین در همکاری با یکدیگر کیفیت تصاویر در روز و شب را به همراه قدرت زوم بهتر میکنند.
بخش نرمافزاری قابلیت ممتاز این گوشی بدون اپلیکیشنهای شخص ثالث مزاحم و نصب تمیز است و تقریبا برای هر کاری میتوانید از گوگل اسیستنت استفاده کنید. بدون شک کاربران این گوشی در صف اول دریافت بهروزرسانیهای اندروید قرار میگیرند.
حالا به یکی از قابلیتهای بزرگ این گوشی یعنی حسگر رادار میرسیم که به کاربر اجازه میدهد از طریق حرکات دست در هوا با گوشی تعامل داشته است، گرچه جدا از متوقف کردن زنگ تماس، کاربرد چندان زیاد دیگری ندارد. در بخش امنیت نبود حسگر اثرانگشت نیز باعث استفاده از سیستم اسکن چهره شده است.
اما بزرگترین نقطه ضعف این گوشی ماندگاری شارژ دوربین است. اغلب اوقات، ما به سختی توانستیم روز را بدون نیاز به شارژ به پایان برسانیم که برای گجتی که دوست دارد جزو بهترین گوشی های دنیا باشد خوب نیست.
بهترین گوشی های شیائومی
شیائومی با سرعت در حال پیشرفت در حوزه گوشیهای هوشمند است و سری پرچمدارهای Mi این شرکت امسال با سری Mi 10 بهروزرسانی شدند که به زودی نقد آنها را منتشر خواهیم کرد، ولی بهتر است به یکی دیگر از بهترین گوشی های 2020 این شرکت اشاره کنیم.
گوشی Mi 9 شیائومی
نکات مثبت:
- مجموعه دوربین متنوع
- قیمت فوقالعاده عالی
- نمایشگر عالی
- عملکرد فوقالعاده بخش سختافزاری
نکات منفی:
- عملکرد نه چندان خوب حسگر اثرانگشت.
- ضد آب نبودن
گوشی Mi 9 شیائومی ادامهدهنده نسل قبلی خود با یک طراحی بهتر، قابلیتهای بیشتر و یک دوربین سهگانه عالی در عقب است تا بهترین گوشی با دوربین عالی و قیمت مناسب در فهرست بالای ما به شمار رود.
این گوشی به تعدادی از مشکلات گوشی Mi 8 Pro شیائومی رسیدگی میکند که نتیجه آن اضافه شدن قابلیت شارژ بیسیم (و حداکثر سرعت شارژ سیمی 20 وات) و همچنین یک حسگر اثرانگشت بهتر زیر نمایشگر است.
در بخش سختافزاری نیز چیپست قدرتمند اسنپدراگون 855 کوآلکام انتخاب شده است که در کنار آن 6 گیگابایت رم قرار میگیرد.
اما به دوربین گوشی شیائومی میرسیم که قابلیت ممتاز آن با لنز اصلی 48 مگاپیکسل است که مانند گوشی Honor View 20 تصاویر 12 مگاپیکسل با ترکیب پیکسلهای مجاور میگیرد.
در کنار این دوربین یک لنز تلهفوتو 12 مگاپیکسل با زوم اپتیکال و یک دوربین فوق عریض 12 مگاپیکسل نیز قرار گرفتند تا از نظر کیفیت دوربین شبیه به گوشی گرانتر گلکسی اس 10 سامسونگ باشد.
بهترین گوشی های اوپو
اوپو یکی از شرکتهای چینی است که در سالهای اخیر توانسته است نامی برای خود دست و پا کنید. گوشی Oppo Reno Ace این شرکت سرعت خیرهکننده شارژ 65 وات داشت و در ادامه با بهترین گوشی 2020 این شرکت آشنا میشوید.
گوشی Oppo Find X2 Pro
نکات مثبت:
- حافظه داخلی فراوان
- نمایشگر شارپ بینظیر
- سرعت شارژ عالی
- پشتیبانی از شبکههای 5G
نکات منفی:
- قیمت بسیار بالا
- تک سیم
گوشی Oppo Find X2 Pro رقیب جدی سری گلکسی اس 20 امسال برای تصاحب تاج و تخت بهترین گوشی های اندروید 2020 است و با پنل پشتی چرمی زیبای خود از فناوریهای زیادی استفاده میکند.
استفاده از چیپست اسنپدراگون 865 از عروس اوپو یک گوشی سریع ساخته است و تماشای نمایشگر اولد با دقت +QHD و نرخ تازهسازی تصویر 120 هرتز لذت خاصی دارد. ماندگاری شارژ باتری نیز عالی است و سرعت شارژ فوقالعاده سریع 65 وات جبران نبود قابلیت شارژ بیسیم را میکند. همچنین باید به پشتیبانی از شبکه 5G توجه کنید.
Find X2 Pro از نظر قدرت زوم از هر دو گوشی اس 20 پلاس و آیفون 11 پرو بهتر است. همچنین از دوربین اصلی بهتر استفاده میکند که حسگر 12 بیتی جدید IMX689 سونی با اندازه 1/1.4 اینچ و اندازه پیکسل 1.12 میکرومتر است. دوربین تلهفوتو این گوشی نیز یک لنز 13 مگاپیکسل با قابلیت زوم هیبرید 10 برابر و دیجیتال 60 برابر است.
بهترین گوشی های وان پلاس
وان پلاس که روزگاری بهترین گوشیهای «قاتل پرچمدار» را با قیمت پایین وارد بازار میکرد، حالا با محصولات ممتاز خود نامهای بزرگ این صنعت را به چالش میکشد. در ادامه به گوشی های وان پلاس اشاره میکنیم.
گوشی OnePlus 7T Pro
نکات مثبت:
- نمایشگر زیبای با نرخ تازهسازی تصویر 90 هرتز
- طراحی شگفتانگیز
- لانچر نرمافزاری خلوت
- سرعت شارژ بسیار بالا
نکات منفی:
- گوشی بسیار بزرگی است.
- ضد آب نبودن یا نبود قابلیت شارژ بیسیم
نکات دوستداشتنی زیادی در مورد گوشی OnePlus 7T Pro وجود دارد. این گوشی یکی از بهترین نمایشگرها را دارد و قیمت آن در مقایسه با رقبا کمتر است. مدیریت بخش نرمافزاری نیز بر عهده لانچر عالی این شرکت است.
سرعت این گوشی نیز مناسب است و در حد آیفون 11 پرو قرار میگیرد. تا حد زیادی علت آن استفاده از چیپست اسنپدراگون 855 پلاس، مقدار رم بالا و همچنین نمایشگر 6.7 اینچی 90 هرتز Fluid AMOLED است.
برخلاف اکثر گوشیها نرخ تازهسازی تصویر به جای 60 هرتز، 90 هرتز است تا همه چیز روی آن روانتر اجرا شود. زمانی که چشمتان به این نمایشگر بیافتد، سخت میتوانید به کمتر از آن اکتفا کنید.
این گوشی از یک باتری بزرگ استفاده میکند که به کمک فناوری شارژ Warp Charging شارژ کامل آن فقط 80 دقیقه طول میکشد.
اما نکته منفی اندازه بسیار بزرگ این گوشی است که به علت لبههای خمیده و بدنه لیز، محکم گرفتن آن در دست سخت است. قابلیت شارژ بیسیم وجود ندارد و این گوشی برخلاف اکثر پرچمدارها ضد آب نیست.
گوشی وان پلاس 7 پرو در مقایسه با مدل 7T Pro تغییرات چندانی نکرده است. نکتهای که بد نیست تا وان پلاس 7 پرو نیز یک گوشی عالی باشد.
گوشی وان پلاس 7T
نکات مثبت:
- تجربه نرمافزاری عالی
- عملکرد بینظیر بخش سختافزاری
- ماندگاری فوقالعاده شارژ باتری
- نمایشگر با نرخ تازهسازی 90 هرتز
نکات منفی:
- ضد آب نبودن
- نبود قابلیت شارژ بیسیم
با آن که گوشی وان پلاس 7T پرو در مقایسه با مدل 7 پرو تغییر چندانی نداشت، ولی همین ادعا را در مورد وان پلاس 7T نمیتوانیم داشته باشیم.
استفاده از چیپست اسنپدراگون 855 پلاس به همراه 8 گیگابایت رم و حافظه داخلی کافی قدرت این گوشی را به خوبی نشان میدهد. شرکت وان پلاس در بخش نرمافزاری نیز عالی عمل کرده است و لانچر OxygenOS این شرکت حتی در مقایسه با اندروید روی گوشیهای پیکسل کمی قابلیتهای بیشتری دارد.
کیفیت دوربین اگر نگوییم بهترین، خوب است و فناوری شارژ Warp Charge 30T این شرکت تقریبا در عرض یک ساعت باتری را کاملا شارژ میکند.
به عنوان جمعبندی مطلب بهترین گوشی های 2020 روکیدا، مدلهای بالا را با یک عبارت توصیف کردیم:
- گوشی با بهترین دوربین: آیفون 11 پرو
- بهترین گوشی های اندروید 2020: گلکسی اس 20 و اس 20 پلاس سامسونگ
- گوشی با بهترین زمان شارژ: گوشی Oppo Find X2 Pro
- بهترین گوشی بدون بریدگی نمایشگر: گوشی وان پلاس 7T پرو
- بهترین گوشی آیفون: آیفون 11
- بهترین گوشی با مشخصات بالا برای اندروید: گوشی گلکسی اس 20 اولترا
- بهترین و بزرگترین گوشی سامسونگ: گوشی گلکسی نوت 10 پلاس
- بهترین تجربه نرمافزاری: گوشی Pixel 3a
- بهترین گوشی گوگل پیکسل: گوشی Pixel 4
- بهترین گوشی پرچمدار ارزان قیمت: گوشی Mi 9 شیائومی
- بهترین گوشی پرچمدار 2019: گوشی وان پلاس 7T
- بهترین گوشی سامسونگ 2019: گوشی گلکسی اس 10 و اس 10 پلاس
منبع: trustedreviews.com
با هواوی مشکل داری؟!؟!
نه، اتفاقا از نظر من هوآوی یکی از بهترین گوشیها را میسازه و مطلب بهترین گوشی های هواوی 2020 را اگر جستجو کنید میبینید یک مطلب کامل به گوشیهای این شرکت اختصاص دادیم.
من خودم اگر بودجه ام برسه مطمئن باشید حتما یکی از پرچمدارهای این شرکت رو به عنوان گوشی بعدیم انتخاب میکنم
سلام بهترین دوربین رو کدام پرچم دار داره ممنون
عکاسی در شب به سمت هوآوی برین
در روز اس 20 اولترا ولی اگر پولتون می رسه نوت 20 اولترا هم نقدش تا چند روز دیگه میاد روی سایت و به مراتب دوربینش بهتر شده
سلام
بهترین گوشی از نظر هنگ نکردن،روون بودن،باطری،دوربین ها و روون بودن تاچ صفحه نمایش چیه؟
برای روون بودن دنبال گوشی هایی بگردید که نرخ تازه سازی تصویر بالای 60 هرتز دارند…گوشی های جدید سامسونگ 120 هرتز هستند ولی گوشی شرکت هایی مانند هوآوی و شیائومی و ریلمی نمایشگرهای 90 هرتز و با قیمت مناسب نیز دارند
خدایی سامسونگ از همه شون بهتره
نوکیا ۸.۳ اینجا است
خدایی سامسونگ از همه شون بهتره
سامسونگ ری ده