بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

توسط محمد امین نعمتی
26 minutes read

از نظر تعداد مدل‌های پرو در بین گوشی‌های ریلمی هیچ کمبودی حس نمی‌شود و آنطور که ما تا الان فهمیدیم، تفاوت بین این مدل‌ها با انواع استاندارد چند ویژگی بیشتر است. اگر قرار است گوشی ریلمی 6 به گفته خود مسئولان این شرکت ادامه‌دهنده مسیر گوشی ریلمی 5 پرو و به دست آوردن جایگاه آن باشد، نقش گوشی ریلمی 6 پرو این وسط چه می‌شود؟

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

همانطور که زمان نقد گوشی Realme 6 نوشتیم، با یک محصول کامل روبرو هستیم که یک چیپست قدرتمند، یک دوربین چهارگانه و نمایشگر با نرخ تازه‌سازی تصویر بالا دارد. واقعا مدل پرو به عنوان یک میان‌رده دیگر چقدر می‌تواند بهتر باشد؟ با مقایسه مستقیم برگه مشخصات دو گوشی متوجه می‌شویم آنقدر اختلاف وجود ندارد.

اما یک تفاوت کاملا آشکار این آن‌ها دو دوربین جلو گوشی Realme 6 Pro است که در یک بریدگی قرصی شکل در نمایشگر قرار گرفته است، در حالی که ریلمی 6 مانند اکثر گوشی‌ها تک دوربین سلفی داشت.

اما مدل پرو در یک بخش دیگر نیز قدرت حرفه‌ای بودن خود را نشان می‌دهد و آن هم تعویض دوربین 2 مگاپیکسل عمق‌سنج ریلمی 6 با یک ماژول تله‌فوتو واقعی 12 مگاپیکسل با قابلیت زوم 2 برابر است. بنابراین تا این جا شد برتری در 2 دوربین.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

تفاوت مهم دیگر در چیپست است. گوشی ریلمی 6 پرو به جای چیپست هلیو G90T مدل استاندارد از چیپست اسنپ‌دراگون 720G استفاده می‌کند. در ادمه مطلب عملکرد این دو را بررسی خواهیم کرد. همچنین باید بگوییم مدل پایه ریلمی 6 پرو با 6 گیگابایت رم شروع می‌شود در حالی که برای مدل استاندارد مقدار آن از 4 گیگابایت است.

همانطور که حدس می‌زنید نمایشگر نیز بزرگ‌تر است. گرچه فقط در حد یک دهم اینچ (6.6 اینچ) و از طرفی جای نسل سوم شیشه محافظ گوریلا گلس را در مدل پرو نسل پنجم آن گرفته است. بنابراین باید انتظار 11 گرم افزایش وزن را داشت.

فکر کنیم برای مقدمه کافی باشد. بنابراین تا انتهای این مطلب با نقد گوشی Realme 6 Pro همراه روکیدا باشید. (برای دیدن تصاویر در اندازه بزرگ روی آن‌ها کلیک کنید.)

مشخصات گوشی ریلمی 6 پرو:

  • بدنه: ابعاد 163.8 در 75.8 در 8.9 میلی‌متر؛ وزن 202 گرم؛ شیشه محافظ گوریلا گلس 5 در جلو، پنل پشتی شیشه‌ای، قالب پلاستیکی
  • نمایشگر: پنل نمایش 6.6 اینچی ال‌سی‌دی IPS، دقت فول اچ‌دی پلاس، نرخ تازه‌سازی تصویر 90 هرتز، تراکم پیکسلی 399 پیکسل در هر اینچ
  • دوربین: لنز اصلی: 64 مگاپیکسل با آرایه Quad Bayer، گشادگی دریچه دیافراگم f/1.8، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، اندازه حسگر 1/1.72 اینچ، طول کانونی معادل 26 میلی‌متر، فوکوس خودکار تشخیص فازی (PDAF)؛ دوربین فوق عریض: 8 مگاپیکسل، گشادگی دریچه دیافراگم f/2.5، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتر، اندازه حسگر 1/4 اینچ، فوکوس ثابت، طول کانونی معادل 13 میلی‌متر؛ دوربین ماکرو: 2 مگاپیکسل، گشادگی دریچه دیافراگم f/2.4، اندازه پیکسل 1.75 میکرومتر، اندازه حسگر 1/5 اینچ، 22 میلی‌متری، فوکوس ثابت؛ دوربین تله‌فوتو: 12 مگاپیکسل، اندازه پیکسل 1.0 میکرومتر، اندازه حسگر 1/3.4 اینچ، 54 میلی‌متری، گشادگی دریچه دیافراگم f/2.5، PDAF
  • دوربین جلو: 16 مگاپیکسل با گشادگی دریچه دیافراگم f/2.1، 26 میلی‌متری، اندازه پیکسل 1.0 میکرومتر، اندازه حسگر 1/3.1 اینچ، فوکوس ثابت؛ فوق عریض: 8 مگاپیکسل، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتر، اندازه حسگر 1/4.0 اینچ، 17 میلی‌متری، فوکوس ثابت، گشادگی دریچه دیافراگم f/2.2
  • چیپست: اسنپ‌دراگون 720G کوآلکام (8 نانومتری): پردازنده هشت هسته‌ای (2 هست کریو 465 کلد با سرعت کلاک 2.3 گیگاهرتز و 6 هسته کریو 465 سیلور با سرعت کلاک 1.8 گیگاهرتز)، پردازنده گرافیکی آدرنو 618
  • حافظه: 6 یا 8 گیگابایت رم و 64 یا 128 گیگابایت حافظه داخلی قابل ارتقاء با کارت حافظه خارجی
  • سیستم عامل: اندروید 10، لانچر Realme UI
  • باتری: 4300 میلی‌آمپر ساعت، فناوری شارژ سریع 30 وات VOOC Flash Charge 4.0
  • اتصالات: دو سیم کارت، 4G LTE، باند دوتایی وای‌فای، بلوتوث 5.1، جی‌پی‌اس، درگاه یواس‌بی تایپ C نسل 2.0، درگاه 3.5 میلی‌متری هدفون
  • سایر مشخصات: حسگر اثرانگشت جانبی

محتویات جعبه فروش

گوشی ریلمی 6 پرو در یک جعبه ساده ولی جذاب به رنگ زرد وارد بازار شده است. جدا از عبارت پرو روی جعبه تفاوت اندکی از این نظر با مدل استاندارد وجود ندارد. محتویات جعبه نیز تقریبا بسیار شبیه به یکدیگرند و داخل آن علاوه بر گوشی یک شارژ اختصاصی 30 وات، یک کابل یواس‌بی A به C (که همچنین خاص این برند و فناوری VOOC است) به همراه یک قاب محافظ سیلیکونی با یک افکت تقریبا دودی پیدا می‌کنید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

طراحی گوشی ریلمی 6 پرو

ریلمی با طراحی گوشی‌های با رنگ‌های برجسته و جذاب بیگانه نیست ولی حتی براساس استانداردهای این شرکت 6 پرو کاملا محصولی متفاوت است. پنل پشتی یک افکت نورپردازی دارد که خطوط زمینه و شدت آن بسته به زاویه‌ای که به آن نگاه می‌کنید فرق می‌کند، بنابراین در توصیف رنگ‌های مختلف این گوشی کلمه رعد و برق در کنار رنگ اصلی قرار گرفته است مانند Lightning Blue.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

صحبت رنگ که شد باید بگوییم مدل تحت بررسی ما یک نوع رنگ متفاوت دارد. ریلمی در صفحه مشخصات ریلمی 6 پرو این رنگ را ذکر نکرده است و فقط از دو رنگ آبی و نارنجی نام می‌برد.

مدل تحت بررسی ما ممکن است قرمز تصور شود ولی به نظر ما بیشتر شبیه به رنگ گل گوشواره (فوشیا) و قرمز بنفش است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

در مورد کیفیت ساخت گوشی Realme 6 Pro باید بگوییم پنل پشتی مانند قالب از پلاستیک ساخته شده است. نمایشگر تحت حفاظت شیشه گوریلا گلس 5 قرار دارد ولی همچنین روی آن در کارخانه یک محافظ صفحه نصب شده است.

به ادعای ریلمی در ساخت این گوشی از یک طراحی ضد آب سه لایه با چسب استفاده شده است تا تمامی قطعات کنار یکدیگر محکم شوند، در کنار آن ژل سیلیکونی برای مهر و موم کردن منافذ درگاه یواس‌بی و بلندگوی مکالماتی و حلقه‌های فومی برای شیار سیم کارت و سایر کانکتورها استفاده شدند.

به هر حال، این گوشی ضد آب نیست ولی خوب است بدانیم ریلمی تدابیر لازم را انجام داده است تا در صورت بروز مشکل آب به گوشی نفوذ نکند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

نمایشگر 6.6 اینچ در پنل جلو حواشی با ضخامت متوسط دارد تا نه بتوانیم بگوییم زیاد جذاب یا ضخیم است. طرفین و بالای گوشی ضخامت یکسانی دارند که مقدار آن در انتها بیشتر می‌شود.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

حاشیه بالایی محل قرارگیری بلندگوی مکالماتی در بخشی است که شیشه با قالب تلاقی پیدا می‌کند. حسگرهای نور محیطی و مجاورتی در سمت راست آن قرار دارند.

ولی بدون شک دوربین دوگانه جلو بیشتر به چشم می‌آید که در یک بریدگی قرصی شکل که فضای نوار وضعیت را هدر می‌دهد، قرار گرفته است. با توجه به این که استفاده از لنز فوق عریض برای دوربین جلو دوم فوق‌العاده مفید است، می‌توانیم با ظاهر این بخش کنار بیاییم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

در پایین گوشی و مرکز درگاه یواس‌بی C، بلندگو در سمت راست آن و میکروفون اصلی و درگاه 3.5 میلی‌متری را در سمت چپ پیدا می‌کنید.

در سمت چپ گوشی ریلمی 6 پرو دکمه‌های تنظیم حجم صدا هستند. جنس آن‌ها نیز از پلاستیک است ولی به خوبی پیدا می‌شوند و زیر دست می‌آیند. نزدیک به بالای این بخش شیار سیم کارت است که همزمان می‌توانید دو سیم کارت با قطع نانو و یک کارت حافظه استفاده کنید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 67بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 66بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 65

دکمه پاور که نقش حسگر اثرانگشت را نیز دارد در سمت راست خودنمایی می‌کند. این دکمه درست بالای نقطه میانی است. موقعیت حسگرهای جانبی برای کاربران راست دست و استفاده از انگشت شست بهترین است، ولی ما متوجه شدیم با کمک انگشت اشاره دست چپ نیز به همان خوبی می‌توان از این حسگر استفاده کرد و به نظرمان نسبت به سایر راه‌حل‌ها برای کاربران دست چپ بهتر است.

از بخش تنظیمات می‌توانید مشخص کنید برای از قفل خارج کردن گوشی با این حسگر نیاز به فشار دادن دکمه پاور دارید یا فقط ضربه آهسته کافی است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

ابعاد گوشی Realme 6 Pro برابر با 163.8 در 75.8 در 8.9 میلی‌متر و در همان حدی است که از یک میان‌رده 6.6 اینچ انتظار دارید. وزن 202 گرم آن نیز برای ما غیرطبیعی نیست.

گوشی ردمی 9 پرو (و همچنین مدل مکس) چند میلی‌متر در امتداد محورهای Y و X طویل‌تر است و وزن بیشتر و برابر با 209 گرم دارد، گرچه نتیجه آن باتری بزرگ‌تر و همچنین نمایشگر اندکی بزرگ‌تر است.

بخواهیم باز هم مقایسه کنیم باید از گوشی گلکسی A51 سامسونگ نام ببریم که با تقریبا نمایشگر مشابه با محصول ریلمی وزن کمتر 172 گرم و اندکی ابعاد کوچک‌تر دارد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

نمایشگر گوشی Realme 6 Pro

ریلمی 6 پرو یک نمایشگر 6.6 اینچ دارد که فقط 0.1 اینچ از گوشی ریلمی 6 بزرگ‎‌تر است. مشخصات دیگر این پنل نمایش نسبت تصویر 20:9 به همراه دقت فول اچ‌دی پلاس و تراکم پیکسلی 399 پیکسل در هر اینچ است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

یک ویژگی مهم نمایشگر نرخ تازه‌سازی تصویر 90 هرتز در دنیای میان‌رده‌های 60 هرتز است. از این نظر به پنل‌های نمایش 120 هرتز پرچم‌دارها نمی‌رسد ولی قیمت گوشی ریلمی 6 پرو را فراموش نکنید.

همچنین برای پایین نگه داشتن قیمت‌ها به جای پنل نمایش اولد از ال‌سی‌دی استفاده شده است. ال‌سی‌دی این گوشی آنقدر نور زیادی ندارد. ما در حالت تنظیم دستی نور صفحه حداکثر میزان روشنایی 421 نیت را اندازه گرفتیم.

کنتراست قابل قبول و برابر با 1300:1 است، ولی بدون شک نمایشگرهای اولد با رنگ‌های مشکی واقعی خود ما را بد عادت کردند. دیگر بستگی به شما دارد نمایشگر اولویت اصلی‌تان باشد یا نه.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

مدیریت رنگ در این گوشی مانند سایر هم‌قطارانش است. حالت پیشفرض Vivid است که برای رندرسازی دقیق رنگ‌های حوزه رنگ DCI-P3 تنظیم شده است ولی ما متوسط DeltaE برابر با 5.3 و حداکثر 10.3 را اندازه گرفتیم.

با توجه به وجود یک تغییر رنگ آبی – بنفش مانند، به نظرمان آمد تغییر اسلایدر دمای رنگ به جهت گرم‌تر دقت رنگ را بهتر خواهد کرد و همینطور نیز بود تا متوسط DeltaE به 4.1 تغییر کند.

کیفیت رنگ در حالت Gentle که برای فضای رنگ sRGB تنظیم شده است بهتر بود. تنظیمات پیشفرض در این حالت نسبتا دقیق بود (متوسط DeltaE برابر با 2.2 و حداکثر 4.5)، اما رنگ‌های سفید برخلاف سلیقه ما اندکی بیش از حد زرد مانند بودند. اگر اسلایدر دمای رنگ را به سمت دمای خنک‌تر ببرید، متوسط مقدار DeltaE برابر با 1.5 و حداکثر 2.6 را به دست می‌آورید.

عمر باتری گوشی ریلمی 6 پرو

گوشی جدید ریلمی یک باتری 4300 میلی‌آمپر ساعت دارد که مانند آن در ریلمی 6 استفاده شده بود و عملکرد خوبی نشان داد. مدل پرو یک نمایشگر (اندازه کمی بزرگ‌تر) و چیپست متفاوت دارد، بنابراین دقیقا همان نتایج را برای تست‌های باتری انتظار نداشتیم.

در واقع، نتایج متفاوت و البته بهتر نبود. نتیجه 14:42 ساعت در تست گردش در وب و 14 ساعت بازپخش مداوم ویدئو بد نیست و برعکس عالی است. این نتایج در تنظیم نمایشگر در دو حالت 60 و 90 هرتز یکسان بود، تا برای این کارها نرخ تازه‌سازی تصویر تفاوت بارزی ایجاد نکند.

در تست تماس صوتی اینترنتی نیز 31 ساعت بسیار امتیاز خوبی بود. تصویر زیر نتیجه تست در این سه بخش را نشان می‌دهد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

ریلمی قول داده است شارژ کامل گوشی ریلمی 6 پرو یک ساعت طول بکشد. ما در تست‌هایمان به نتیجه بهتر 57 دقیقه رسیدیم. پس از نیم ساعت شارژ باتری 68 درصد خواهد بود و البته اشاره کنیم حتما باید از شارژر اختصاصی داخل جعبه برای رسیدن به این سرعت شارژ استفاده کنید.

6 پرو همچنین از فناوری شارژ USB Power Delivery با حداکثر سرعت شارژ 15 وات پشتیبانی می‌کند.

تست بلندگو

گوشی Realme 6 Pro در انتهای خود تک بلندگو دارد و برخلاف استفاده از صفت پرو خبری از بلندگوهای استریو نیست. تست بلندگوی ما نشان می‌دهد خروجی صدای ریلمی 6 پرو در مقایسه با گوشی ریلمی 6 غنی‌تر و بلندتر است. با این حال هر دو امتیاز متوسط را به دست می‌آورند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

بخش نرم‌افزاری

گوشی ریلمی 6 پرو به همراه سایر اعضای خانواده سری ریلمی 6 جزو اولین دستگاه‌های این شرکت هستند که به همراه اندروید 10 و لانچر جدید Realme UI وارد بازار شدند. این لانچر یک نسخه جدید از لانچر شرکت خواهر یعنی ColorOS اوپو با تغییراتی است که ظاهر آن را بیشتر شبیه به نسخه خام اندروید می‌کند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

به عبارت دیگر صفحات هوم، سایه‌بان با طراحی ساده نوتیفیکیشن و task switcher با استفاده و یک کشوی اپلیکیشن خلوت را می‌بینیم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 57بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 56بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 55بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 54بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 53بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 52

لانچر جدید Realme UI از مجموعه آیکون‌های متفاوت پشتیبانی می‌کند، بنابراین می‌توانید از مجموعه طبق سلیقه خود استفاده کرده یا حتی آن‌ها را کاملا سفارشی کنید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 51بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 50بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 49بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 48

در منوی تنظیمات ابزار زیادی وجود دارد که به کمک آن‌ها می‌توانید سیستم عامل اندروید را کاملا تحت کنترل بگیرید یا همه چیز را به الگوریتم‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی ریلمی بسپارید.

گوشی ریلمی 6 پرو در حالت پیشفرض از نوار مسیریابی قدیمی در پایین استفاده می‌کند. ما دیگر به سیستم مسیریابی استاندارد اندروید 10 عادت کردیم که به معنای کشیدن دست از طرفین صفحه برای برگشت به عقب و به سمت بالا از پایین صفحه برای رفتن به صفحه هوم است.

عملکرد ریلمی و اوپو در این بخش در مقایسه با گوگل از این نظر بهتر است که به کاربر اجازه می‌دهند اگر دست خود را از طرفین صفحه بکشد و نگه دارد بین دو اپلیکیشنی که جدیدا استفاده کرده است جابه‌جا شود، نسخه خام اندروید 10 چنین قابلیتی ندارد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 47بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 46بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 45بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 44بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 43بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 42

لانچر گوشی Realme 6 Pro مانند گلکسی‌های سامسونگ از زمان اس 6 اج قابلیتی به اسم سایدبار هوشمند (Smart Sidebar) دارد که با سفارشی‌سازی آن می‌توانید مشخص کنید در لبه نمایشگر چه میانبرهایی برای اپلیکیشن‌ها یا کارهای مختلف ظاهر شود.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 41بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 40بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 39بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 38بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 37بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 36

نمایشگر گوشی ریلمی 6 پرو از نرخ تازه‌سازی تصویر 90 هرتز پشتیبانی می‌کند و عناصر رابط کاربری نیز می‌توانند در این نرخ رندر شوند. از بخش تنظیمات باید این حالت را انتخاب کنید و همچنین یک گزینه خودکار نیز وجود دارد تا بخش نرم‌افزاری در صورت نیاز تصمیم به استفاده از حالت 60 یا 90 هرتز بگیرد.

همچنین حالت تمام تیره سیستمی در بخش تنظیمات نمایشگر به چشم می‌خورد که می‌تواند دائما یا طبق زمان‌بندی فعال شود. در این حالت پس‌زمینه اپلیکیشن‌هایی که از آن پشتیبانی می‌کنند تیره می‌شود ولی همچنین می‌توانید اپلیکیشن‌های شخص ثالثی که این قابلیت را نیز ندارند مجبور به استفاده از آن کنید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 36بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 35بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 34بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 33بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 32

اپلیکیشن‌های مولتی مدیا مانند گالری، موزیک و ویدئوز توسط خود ریلمی طراحی شدند. همچنین یک اپلیکیشن فایل منیجر جدید و یک فون منیجر روی گوشی نصب شدند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 27بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 31بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 30بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 29بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 28

عملکرد بخش سخت‌افزاری و نتیجه بنچمارک‌ها

گوشی ریلمی 6 پرو مجهز به چیپست اسنپ‌دراگون 720G است که جزئیات پردازنده آن را در مشخصات گوشی توضیح دادیم.

این چیپست براساس فرآیند 8 نانومتری ساخته شده است در حالی که چیپست هلیو G90T گوشی ریلمی 6 دوازده نانومتری است، با این حال مدل پرو از نظر کارآمدی مصرف توان در تست باتری تفاوت چندانی را نشان نداد. حالا ببینیم در بنچمارک‌ها به چه صورت است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

شروع تست‌ها با تست پردازنده است که ریلمی 6 پرو در تست تک هسته از ریلمی 6 جلوتر قرار می‌گیرد و تنها چیپست کرین 810 گوشی‌های هوآوی از آن بالاتر هستند. در تست چند هسته ریلمی 6 برادر پرو خود را کنار می‌زند و مجددا محصولات هوآوی از جمله گوشی P40 Lite در بالای نمودار فخر می‌فروشند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 25بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 24

در تست‌های گرافیک، ریلمی 6 پرو با توجه به کلاس گوشی عملکرد قدرتمندی را مانند برادر ساده‌تر خود نشان می‌دهد. گوشی Realme 6 در بنچمارک GFXBench برتر بود ولی در سایر تست‌های گرافیک رتبه‌هایی پایین‌تر را اشغال کرد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 23بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 22بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 21بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 20بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 19بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 18بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 17بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 16بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 15بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 14

در پایان به بنچمارک ترکیبی انتوتو می‌رسیم که گوشی ریلمی 6 پرو امتیاز پایین‌تر از مدل استاندارد به دست می‌آورد. مجددا چیپست کرین 810 در این بخش از بازار بی‌رقیب است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

همانطور که باید دیده باشید گوشی ریلمی 6 پرو در مقایسه با ریلمی 6 از نظر عملکرد برتری مشهودی ندارد. گرچه باید اشاره کنیم مدل پرو پس از اجرای بنچمارک‌ها به ندرت گرم شد و عملکرد باثباتی را به نمایش گذاشت. همچنین یک عملکرد روان و بدون لکنت را شاهد بودیم.

دوربین گوشی ریلمی 6 پرو

بدون شک گوشی Realme 6 Pro از نظر دوربین کم و کاستی ندارد. 4 دوربین را در عقب به همراه دو دوربین در جلو می‎بینیم و بسیاری از این ماژول‌ها با گوشی‌های رده‌بالا مشترک هستند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

لنز اصلی یک دوربین 64 مگاپیکسل است که این روزها تقریبا به یک راه‌حل استاندارد در گوشی‌های میان‌رده و ممتاز تبدیل شده است.

دوربین فوق عریض با سایر اعضای خانواده سری ریلمی 6 فرقی ندارد یعنی یک حسگر 8 مگاپیکسل با میدان دید 119 درجه است.

سپس به لنز تله‌فوتو می‌رسیم که تفاوت اصلی بین مدل پرو و معمولی است. با یک دوربین 12 مگاپیکسل با اندازه حسگر 1/3.4 میکرومتر و اندازه پیکسل 1.0 میکرومتر روبرو هستیم. دوربین چهارم نیز لنز ماکرو 2 مگاپیکسل است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

دو دوربین جلو این گوشی نیز عبارتند از یک دوربین 16 مگاپیکسل اصلی و سپس دوربین فوق عریض دوم که 8 مگاپیکسل است تا بتوانید داخل قاب تصویر سوژه‌های بیشتری را به تصویر بکشید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

اپلیکیشن دوربین آشنا است، آن را در سایر گوشی‌های ریلمی و اوپو دیدیم و فقط کمی تغییر کرده است. منوها کمتر شده است و اکثر حالات عکاسی حالا در بخش تنظیمات اصلی قرار دارد. دوربین به کمک هوش مصنوعی همچنین می‌تواند صحنه‌های مختلف را شناسایی کرده و براساس آن پارامترهای دوربین را تغییر دهد.

تاگلی به اسم Chroma Boost در سمت مقابل نمایاب بوده و یک حالت پیشرفته HDR است که چندین تصویر را انباشت می‌کند تا دامنه دینامیک حتی بیشتر شده و گاهی اوقات رنگ‌ها بهتر اشباع شوند، گاهی بیش از حد اشباع.

در حالت عکاسی  Expert می‌توانید تنظیمات نوردهی (ایزو در محدوده 100 تا 6400 و سرعت شاتر محدوده 1/8000 ثانیه تا 16 ثانیه)، تعادل سفید (براساس دمای نور و بدون پیش تنظیمات)، فوکوس دستی (در واحدهای اجباری 0 تا 1 با 0 برای فوکوس نزدیک و 1 فوکوس بی‌نهایت) و جبران نوردهی (-2EV تا +2EV در گام‌های افزایشی 1/6EV) را تغییر دهید.

هر سه دوربین امکان استفاده از این حالت را دارند ولی جابه‌جایی بین دوربین‌ها واقعا عجیب است. گزینه آشنا انتخاب حالت زوم 1، 2 و 5 برابر وجود دارد ولی دوربین‌های واقعی را به کار نمی‌گیرد بلکه زوم دیجیتال با هر دوربینی است که از آیکون درخت در انتهای روبروی نمایاب انتخاب کردید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 9بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 8بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 7بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 6بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 5بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو 4

کیفیت تصاویر دوربین گوشی Realme 6 Pro

کیفیت تصاویر دوربین اصلی این گوشی بسیار خوب و به مراتب بهتر از دوربین ریلمی 6 است، تا 30 درصد اختلاف قیمت به خوبی توجیح شود. دوربین 6 پرو جزئیات و بافت‌های ریز بیشتر را نشان می‌دهد و شیوه نمایش پوشش‌های گیاهی به مراتب خوشایندتر است. از نظر پارازیت دوربین هر دو گوشی یکسان است، یعنی وجود دارد ولی سطح آن پایین نگه داشته شده است.

دوربین گوشی ریلمی 6 پرو رنگ‌های زنده‌تر ثبت می‌کند، دامنه دینامیک وسیع‌تر دارند و به تنهایی یا حتی در مقایسه با گوشی‌های رده‌بالا عالی هستند.

دوربین اصلی در روز scaledدوربین اصلی در روز 2 scaledدوربین اصلی در روز 1 scaled

چند تصویر زیر با فعال بودن حالت Chroma Boost گرفته شده‌‌اند و همانطور که ‌می‌توانید ببینید اختلاف چندان نیست.

حالت Chroma boost 2 scaledحالت Chroma boost 1 scaled

عکاسی با حالت کامل 64 مگاپیکسل زمانی که نور مناسب باشد جزئیات بیشتری را به تصویر می‌کشد. گرچه بهای آن پارازیت به مراتب بیشتر است. ما استفاده از همان حالت 16 مگاپیکسل را توصیه می‌کنیم.

دوربین فوق عریض با آن که نصف دقت دوربین اصلی را دارد ولی تصاویری با جزئیات خوب می‌گیرد و دامنه دینامیک وسیع در حد نام خود دارد. تصاویر آن حتی در روز روشن و مقدار پایه ایزو مقدار پارازیت متوسط دارند.

دوربین فوق عریض 1 4 scaledدوربین فوق عریض 4 scaled

گوشی ریلمی 6 پرو یکی از معدود گوشی‌های این برند است که به یک لنز تله‌فوتو مجهز شده است. در زوم 2 برابر، تصاویر با جزئیات ولی با مقداری پارازیت را می‌بینیم. ثبت تصاویر 64 مگاپیکسل و برش آن‌ها در بزرگنمایی 1:1 جزئیات بیشتر و عملکرد بهتری را در مدیریت پارازیت نشان می‌دهد.

زوم 2 برابر 4 scaledزوم 2 برابر 1 3 scaled

در نمایاب یک تاگل نیز برای زوم 5 برابر وجود دارد که با توجه به زوم اپتیکال 2 برابر دوربین تله‌فوتو در این حالت از زوم دیجیتال استفاده می‌شود. تصاویر روی صفحه نمایش ظاهر خوبی دارند ولی بهتر است از نمای نزدیک آن‌ها را بررسی نکنید.

زوم 5 برابر 1 1 scaledزوم 5 برابر 1 scaled

عملکرد مدل پرو در مقایسه با برادر ساده‌تر خود در بخش عکاسی در شب نیز بهتر است. تصاویر دوربین اصلی می‌توانند جزئیات و نور را بهتر از دوربین گوشی Realme 6 مدیریت کنند. دامنه دینامیک نیز بهتر و واقعا خوب است. بدون شک زمان عکاسی تحت این شرایط وجود پارازیت طبیعی است.

دوربین اصلی در شب 1 4 scaledدوربین اصلی در شب 5 scaled

استفاده از حالت night mode جزئیات نواحی سایه‌دار را بیشتر می‌کند و حفظ جزئیات در نواحی بسیار روشن بهتر می‌شود. گرچه بهای تمامی آن‌ها افت شارپ بودن مطلق تصویر است.

دوربین اصلی در شب با night mode 5 scaledدوربین اصلی در شب با night mode 6 scaled

دوربین فوق عریض ریلمی 6 پرو ظاهرا با مدل 6 معمولی فرقی ندارد ولی در شب تصاویر بهتری می‌گیرد. منظورم ما شاهکار نیست چون همچنان در شرایط بسیار تاریک نوردهی پایین و بسیار بدی را شاهد هستیم ولی می‌تواند بخشی از رنگ و جزئیات را در تصاویر حفظ کند.

دوربین فوق عریض در شب 1 3 scaledدوربین فوق عریض در شب 3 scaled

استفاده از حالت Night mode برای این دوربین در حفظ جزئیات نواحی بسیار روشن و دامنه دینامیک تغییرات مثبتی نشان می‌دهد، ولی همچنان تصاویر نهایی به سختی قابل استفاده است.

دوربین فوق عریض در شب با night mode 2 scaledدوربین فوق عریض در شب با night mode 1 2 scaled

گوشی ریلمی 6 پرو زمان عکاسی در زوم دو برابر و در شب به صورت پیشفرض از دوربین اصلی استفاده نمی‌کند، برخلاف چیزی که در دوربین‌های تله‌فوتو قبلی دیده بودیم. به نظر ما این تصاویر از تصاویر فوق عریض بهتر هستند.

دوربین تله فوتو در شب زوم 2 برابر scaledدوربین تله فوتو در شب زوم 2 برابر scaled

دوربین تله‌فوتو مشکل فوکوس در شب را دارد و ممکن است مجبور شوید دستی فوکوس کنید و چند تصویر بگیرید تا یکی از آن‌ها خوب بیافتد، ولی به طور یک عملکرد قابل احترام را می‌بینیم.

استفاده از حالت Night Mode برای دوربین تله‌فوتو تصاویری با ظاهر بهتر به وجود خواهد آورد که روی صفحه نمایش گوشی ظاهر خوبی دارند ولی از نمای نزدیک باید انتظار یک تصویر ملایم‌تر را داشته باشید.

دوربین تله فوتو در شب زوم 2 برابر با night mode 1 scaledدوربین تله فوتو در شب زوم 2 برابر با night mode scaled

تصاویر پرتره

گوشی ریلمی 6 پرو تنها با دوربین اصلی خود تصاویر پرتره می‌گیرد. به عبارت دیگر می‌توانید تصاویر خوبی از خودتان با یک دوربین 26 میلی‌متری با فاصله‌ای در حد طول بازو بگیرید.

مهمتر از آن، کیفیت تصویر در شرایط نوری مختلف بهتر خواهد بود چون حسگر بزرگ‌تر و لنز روشن‌تر دوربین اصلی می‌تواند نور بیشتری را جذب کند.

در هر صورت، پرتره‌های این دوربین از نظر جداسازی سوژه و پس‌زمینه عالی هستند. طبیعتا موی آشفته سوژه کمی ظاهر تصویر را خراب می‌کند ولی تقریبا این مشکل تمامی دوربین‌ها زمان عکاسی پرتره است.

تصاویر پرتره 1 1 scaledتصاویر پرتره 1 scaled

تصاویر دوربین ماکرو

هدف دوربین ماکرو اختصاصی گوشی ریلمی 6 پرو بیشتر افزایش تعداد دوربین‌های عقب است تا عکاسی. چند تصویر زیر پارازیت زیاد، دامنه دینامیک محدود و رنگ‌های به ویژه غیر اشباع را نشان می‌دهد و اگر دوست دارید تصاویری با جزئیات بگیرید، دوربین اصلی را انتخاب کنید.

تصاویر ماکروتصاویر ماکرو

دوربین جلو گوشی Realme 6 Pro

تصاویر سلفی دوربین جلو اصلی گوشی ریلمی 6 پرو در شرایط نوری متعادل واقعا خوب هستند. زمانی که نور کم می‌شود، ممکن است سرعت شاتر کمتر از حد امن برای یک سوژه متحرک مانند خودتان باشد و احتمالا مشکل تار بودن تصویر را تجربه خواهید کرد. بنابراین بهتر است برای اطمینان از یک تصویر شارپ، چند عکس پشت سر هم بگیرید.

علاوه بر این استفاده از حالت HDR به معنای از بین بردن جزئیات ریزتر است که نمونه تصاویر دوم و چهارم زیر آن را نشان می‌دهند. رندرسازی رنگ‌ها کمی به سمت قرمز بودن است ولی مشکل آنقدر جدی نیست.

تصویر سلفی چهارم scaledتصویر سلفی scaledتصویر سلفی دوم scaledتصویر سلفی scaled

دوربین فوق عریض تصاویری با ظاهر کاملا متفاوت می‌گیرد. کنتراست بالاتر، دامنه دینامیک محدودتر و رنگ‌ها متفاوت هستند. ما از وسعت پوشش این دوربین لذت بردیم، ولی وجود ثبات کیفیت بین دو دوربین جلو می‌توانست نتیجه بهتری به همراه داشته باشد.

سلفی با دوربین فوق عریض scaledسلفی با دوربین فوق عریض scaled

تصاویر سلفی پرتره گوشی ریلمی 6 پرو قابل قبول هستند. از نمای نزدیک مانند تصاویر ثبت شده در حالت فوتو و HDR نبود بارز جزئیات ریز را می‌بینید. نکته مثبت، جداسازی کاملا خوب سوژه است و اگر آرایش مو مرتب دارید، انتظار نتایج عالی را داشته باشید.

سلفی پرتره 3 scaledسلفی پرتره scaled

دوربین فیلمبرداری

گوشی جدید ریلمی می‌تواند با دو دوربین اصلی و تله‌فوتو خود حداکثر ویدئوهای 4K بگیرد که این دو دوربین همچنین قادر به ضبط ویدئوهای فول اچ‌دی با دو نرخ 30 و 60 فریم بر ثانیه هستند. دوربین فوق عریض حداکثر ویدئوهای 1080p 30fps می‌گیرد. امکان انتخاب از بین دو کدک h.264 و h.265 را نیز دارید.

دوربین اصلی فیلم‌های 4K با جزئیات خوب ولی بیش از حد شارپ شده (با بیت‌ریت 50 مگابیت در ثانیه) می‌گیرد که همچنین به نوعی ظاهر دانه‌ای دارند. رنگ‌ها به شکل خوشایندی اشباع هستند بدون این که افراط شده باشد و دامنه دینامیک نیز به خوبی وسیع است.

تمامی این ویژگی‌ها برای ویدئوهای فول اچ‌دی 30fps (با بیت‌ریت 20 مگابیت در ثانیه) نیز دیده می‌شود. ویدئوهای 60fps فول اچ‌دی با توجه به استفاده از بیت‌ریت مشابه با حالت 30fps یک افت بارز شارپ بودن تصویر دارند. همچنین به هر دلیلی دمای رنگ تصاویر گرم‌تر است.

همچنین باید اشاره کنیم تمامی سه حالت بالا با فضای پوشش متفاوت هستند. 4K از کل عرض حسگر استفاده می‌کند، فول اچ‌دی 30fps در تصویر یک برش قابل توجه می‌زند (تقریبا 1.3 برابر)، در حالی که در حالت 60fps فول اچ‌دی برش حتی بیشتر است (تقریبا 1.45 برابر).

ویدئوهای فول اچ‌دی دوربین فوق عریض قابل قبول هستند ولی از نظر جزئیات و دامنه دینامیک در سطح پایین‌تر از دوربین اصلی قرار می‌گیرند.

دوربین تله‌فوتو ویدئوهای با زوم دو برابر خوب در هر دو حالت 4K و فول اچ‌دی با نرخ 30 فریم بر ثانیه می‎گیرد و جزئیات زیادی دارند. مجددا ویدئوهای فول اچ‌دی در حالت 60fps ملایم‌تر با دمای رنگ گرم‌تر هستند. تفاوت فضای پوشش زمان استفاده از دوربین اصلی این جا نیز دیده می‌شود.

فیلمبرداری در زوم 5 برابر را بهتر است فراموش کنید چون نتیجه فیلم‌هایی ملایم، محو و واقعا غیرقابل استفاده است.

در هر دو حالت فیلمبرداری فول اچ‌دی قابلیت لرزشگیر تصویر استفاده می‌شود و امکان غیرفعالسازی آن نیز وجود دارد.

با توجه به نبود این قابلیت در حالت 4K بهتر است از راه رفتن در حین فیلمبرداری خودداری کنید. در نمایاب همچنین گزینه‌ای برای حالت Ultra Steady mode است که در حالت پایه خود از دوربین اصلی و در حالت دوم یعنی max mode از دوربین فوق عریض استفاده می‌کند. فیلم‌هایی که با این دو حالت می‌گیرید در مقایسه با حالت معمولی بی‌کیفیت‌تر هستند.

با توجه به استفاده از دو دوربین جلو شاید فکر کنید قدرت گوشی ریلمی 6 پرو در ضبط فیلم‌های سلفی از حد معمولی بیشتر است. ولی اینطور نبود. هر دو دوربین جلو حداکثر فیلم‌های فول اچ‌دی با نرخ 30 فریم بر ثانی می‌گیرند.

با این حال، گوشی‌های کمی یک دوربین فوق عریض در جلو دارند تا بتوانید افراد بیشتری را هنگام فیلمبرداری داخل قابل نشان دهید. گرچه ویدئوهای این دوربین برخلاف تصاویر آن پوشش وسیع ندارند که دلیل آن برش متوسط به علت قابلیت لرزشگیر همیشه روشن است. امکان استفاده از Ultra Steady mode را این جا نیز دارید، ولی حالت مکس وجود ندارد و مجددا کیفیت ویدئوهای نهایی در مقایسه با حالت عادی نیست.

مانند تصاویر سلفی که با دوربین فوق عریض گرفتیم، ویدئوهای آن نیز یک بازتولیدرنگ متفاوت و دامنه دینامیک محدودتر از دوربین اصلی دارند.

رقبا

قیمت ریلمی 6 پرو در بازار اروپا تقریبا 300 یورو است تا یک گوشی دقیقا ارزان به شمار نرود. گوشی ردمی نوت 9 پرو مکس تقریبا همینقدر قیمت با چیپست مشابه، یک باتری کمی بزرگ‌تر و یک دوربین ماکرو با دقت بالاتر دارد. اما نمایشگر محصول ردمی 60 هرتز است و یک دوربین جلو فوق عریض یا دوربین تله‌فوتو در عقب ندارد.

اگر می‌خواهید کمی صرفه‌جویی کنید گوشی ردمی نوت 9 پرو مشخصات مشابه با مدل مکس با یک دوربین اصلی 48 مگاپیکسل و دوربین سلفی 16 مگاپیکسل دارد (این دو دوربین در مدل مکس 64 و 32 مگاپیکسل هستند). با این حال گوشی Realme 6 Pro بدون شک بهتر است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

سپس به گوشی ردمی K30 می‌رسیم که قیمت مشابه با ریلمی 6 پرو دارد. نمایشگر گوشی ردمی 120 هرتز است و میزان روشنایی بیشتری دارد. برتری ریلمی در استفاده از دوربین تله‌فوتو است و با آن که ردمی K30 یک دوربین جلو دوم دارد، ولی برخلاف دوربین فوق عریض از یک حسگر عمق‌سنج استفاده شده است که به مفیدی دوربین ریلمی 6 پرو نیست.

حالا به گوشی گلکسی A51 سامسونگ می‌رسیم که تقریبا قیمت مشابهی دارد. بدون شک نمایشگر امولد آن به جز نرخ تازه‌سازی تصویر به مراتب بهتر است و یک دوربین فوق عریض و ماکرو با دقت بالاتر دارد. اما از طرفی خبری از لنز تله‌فوتو یا دوربین فوق عریض سلفی نیست و از نظر مقایسه دوربین اصلی نیز در جایگاه پایین‌تر قرار می‌گیرد. چیپست گوشی ریلمی 6 پرو نیز به مراتب قدرتمندتر است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی ریلمی 6 پرو: تا خرخره مسلح!

رای نهایی

گوشی ریلمی 6 واقعا دستگاه قدرتمند و خوبی است و مدل پرو کیفیت را کمی افزایش می‌دهد. این گوشی در پنل پشتی یک دوربین تله‌فوتو و در جلو یک دوربین فوق عریض دارد که کمتر در این بخش از بازار می‌بینیم. جدا از این، گوشی ریلمی همچنین تصاویر خوبی می‌گیرد که بعضی از آن‌ها حتی با قیمت گوشی همخوانی نداشته و کیفیت بالایی دارند.

نمایشگر 90 هرتز، ماندگاری عالی شارژ باتری به همراه شارژ سریع و یک چیپست میان‌رده قدرتمند از گوشی Realme 6 Pro یک محصول جذاب با قیمت مناسب می‌سازد که به راحتی آن را توصیه می‌کنیم.

نکات مثبت:

  • طراحی جذاب
  • نمایشگر با نرخ تازه‌سایزی تصویر بالا که رنگ‌ها همچنین می‌توانند دقیق باشند.
  • ماندگاری عالی شارژ باتری، سرعت شارژ بالا.
  • بخش نرم‌افزاری سرشار از امکانات ولی تمیز، عملکرد عالی با توجه به کلاس گوشی که تحت فشار سطح آن پایین نمی‌آید.
  • کیفیت تصاویر خوب با موارد استثناء اندک
  • دوربین تله‌فوتو در عقب و فوق عریض در جلو کمتر در این بخش از بازار دیده می‌شوند.

معایب:

  • نمایشگر روشنایی بالایی ندارد.
  • بود و نبود دوربین ماکرو فرق چندانی نمی‌کند.
  • نبود قابلیت لرزشگیر تصویر برای ویدئوهای 4K

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

5 نظر

ناشناس دوشنبه , ۹ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۵۳ - ۱۶:۵۳

میگم استاد این گوشی چرا تو ایران موجود نمیشه؟و این گوشی بهتره یا a30s؟

Reply
ناشناس دوشنبه , ۹ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۵۴ - ۱۶:۵۴

این گوشی چرا تو ایران موجود نمیشه؟در ضمن این گوشی بهتره یا a30s?

Reply
محمد امین نعمتی سه شنبه , ۱۰ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۳۴ - ۲۰:۳۴

محصولات ریلمی هنوز در ایران متاسفانه جا نیافتاده، بهتره از واسطه‌هایی که مستقیما از چین میارن خریداری کنید ولی در بین این دو بدون شک ریلمی 6 پرو بهتر است
به این دلایل:
گوشی ریلمی جدیدتر اومده
پنل پشتی پلاستیکی نیست شیشه ایه
دقت نمایشگرش فول اچ دی
شیشه جلو تحت حفاظت گوریلا گلس 5 قرار داره در حالی که گوشی سامسونگ مشخص نیست
نرخ تازه سازی تصویرش 90 هرتزه!
اندروید 10 به جای 9 – گوشی سامسونگ می تونید به 10 آپدیت کنید ولی از پایه 10 بودن یک امتیاز بالاتره
قدرت چیپست بیشتره
حافظه داخلی و رم مدل پایه به مراتب از مدل پایه سامسونگ بیشتره
گوشی ریلمی 4 تا دوربین داره که اصلیش 64 مگاپیکسله!
فکر کنم همینا کافی باشه، گوشی سامسونگ فقط نمایشگرش سوپر امولد در حالی که یکی ریلمی ال سی دی
جز این ریلمی از هر نظر بهتره

Reply
رضا چهارشنبه , ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۰۲ - ۱۳:۰۲

با عرض سلام میشه عکسای این گوشی رو با عکسای یک دوربین عکاسی مقایسه کرد مثل کنون 4000D

Reply
محمد امین نعمتی پنجشنبه , ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۲۷ - ۱۷:۲۷

نه متاسفانه و هیچ جا عکس های دوربین را با گوشی های هوشمند مقایسه نمی کنند، حداقل من منتقد ندیدم.

Reply

دیدگاه شما چیست؟