شاید در توصیف برند ریلمی بهتر باشد بگوییم جهان گوشیهای هوشمند را دوست دارد، چون با جنون تمام در حال گسترش آسمان قلمروی خود است. این شرکت مجددا با سری ریلمی 6 قوانین بازار گوشیهای ارزان را تغییر داده است و در این مطلب میخواهیم گوشی Realme 6 را نقد کنیم.
قیمت گوشی Realme 6 نشان میدهد با ارزانترین گوشی که یک نمایشگر با نرخ تازهسازی تصویر 90 هرتز داشته باشد روبرو هستیم و تنها این نیست.
گوشی ریلمی 6 یک نمایشگر جذاب 6.5 اینچی با دقت فول اچدی پلاس به همراه چیپ گیمینگ هلیو G90T دارد و باید به باتری بزرگ 4300 میلیآمپر ساعت آن نیز اشاره کنیم که با سرعت بالای 30 وات سریعا شارژ میشود.
درست است که قیمت گوشی ریلمی 6 ممکن است پایین باشد ولی برند چینی در بخش دوربین نیز کم نگذاشته است. در پنل پشتی 4 دوربین را پیدا میکنید که عبارتند از لنز اصلی 64 مگاپیکسل، دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسل، یک دوربین ماکرو و حسگر عمقسنج 2 مگاپیکسل.
در کنار این مشخصات پشتیبانی از انواع راههای ارتباطی و اتصالات به همراه کارت حافظه خارجی و همچنین مقاومت نسبت به پاشیدن آب را قرار دهید.
مشخصات گوشی Realme 6:
- بدنه: 162.1 در 74.8 در 8.9 میلیمتر، 191 گرم وزن؛ پنل شیشهای در جلو، بدنه پلاستیکی، مقاوم نسبت به پاشیدن آب
- نمایشگر: پنل نمایش 6.5 اینچی السیدی IPS، دقت فول اچدی پلاس، نرخ تازهسازی تصویر 90 هرتز، تراکم پیکسلی 405 پیکسل در هر اینچ
- دوربین: لنز اصلی: 64 مگاپیکسل با آرایه Quad Bayer، گشادگی دریچه دیافراگم f/1.8، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، اندازه حسگر 1/1.72 اینچ؛ دوربین فوق عریض: 8 مگاپیکسل، گشادگی دریچه دیافراگم f/2.3، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتر، اندازه حسگر 1/4 اینچ؛ دوربین ماکرو: 2 مگاپیکسل، گشادگی دریچه دیافراگم f/2.4، اندازه پیکسل 1.75 میکرومتر، اندازه حسگر 1/5 اینچ؛ حسگر عمقسنج: دوربین تک رنگ 2 مگاپیکسل
- دوربین جلو: 16 مگاپیکسل با گشادگی دریچه دیافراگم f/2.0
- چیپست: هلیو G90T مدیاتک (12 نانومتری): هشت هستهای (2 هسته کورتکس A76 با سرعت کلاک 2.05 گیگاهرتز و 6 هسته کورتکس A55 با سرعت کلاک 2.0 گیگاهرتز)، پردازنده گرافیکی Mali-G76
- حافظه 4، 6 یا 8 گیگابایت و 64 یا 128 گیگابایت حافظه داخلی قابل ارتقاء با کارت حافظه خارجی
- سیستم عامل: اندروید 10، لانچر Realme UI
- باتری: 4300 میلیآمپر ساعت، فناوری شارژ سریع 30 وات VOOC Flash Charge 4.0
- اتصالات: دو سیم کارت، 4G LTE، باند دوتایی وایفای، بلوتوث 5.1، جیپیاس، درگاه یواسبی تایپ C نسل 2.0
- سایر مشخصات: حسگر اثرانگشت جانبی، درگاه 3.5 میلیمتری هدفون
با نگاه به مشخصات گوشی ریلمی 6 متوجه با توجه به کلاس گوشی و قیمت آن متوجه هیچ نقص خاصی نمیشویم. با این مقدمه تا انتها با نقد گوشی Realme 6 همراه روکیدا باشید. (برای دیدن تصاویر در اندازه بزرگ روی آنها کلیک کنید)
محتویات جعبه فروش گوشی ریلمی 6
داخل جعبه فروش خود گوشی، شارژر 30 وات و کابل شارژ را پیدا میکنید. در کنار آنها همچنین یک قاب محافظ سیلیکونی قرار گرفته است و ریلمی در کارخانه روی نمایشگر را با محافظ صفحه پوشانده است.
طراحی و کیفیت ساخت گوشی Realme 6
گوشی ریلمی 6 شباهت زیادی به ریلمی 5 دارد، یعنی از رنگهای جذاب و جیغ برای آن استفاده شده است. با وجود این که بدنه از جنس پلاستیک است و با توجه به قیمت گوشی ریلمی 6 انتظار دیگری نیز نباید داشت، اما با یک محصول جذاب روبرو هستیم.
مدل آبی تحت بررسی ما یک پنل پشتی تمام براق و اندکی خمیده دارد ولی این گوشی را استفاده از لایههای رنگ و تزئین متفاوت فورا جذاب میکند.
با آن که رنگ گوشی از آبی تیره به سمت روشن تغییر میکند ولی در انتهای گوشی تک نقطهای است که در آن جا نور مانند پرتوهای لیزر به سمت بالا منعکس میشود. واقعا توصیف این طراحی غیرممکن است، بنابراین تصویر زیر شاید گویای همه چیز باشد.
ریلمی مجددا برای گوشی ارزان خود یک رنگ خاص در نظر گرفته است. واقعا چشمگیر است که این برند چقدر در هر نسل جدید از گوشیهای خود چه پرچمدار و چه ارزان، استاندارد جدیدی از طراحی را رو میکند.
در پنل پشتی برآمدگی دوربین نیز مشخص است که در بخش نقد دوربین به آنها رسیدگی میکنیم. تک فلاش الایدی خارج از این مجموعه دیده میشود.
برآمدگی دوربین به اندازهای بزرگ است تا گوشی Realme 6 روی سطح صاف تخت قرار نگیرد ولی قاب داخل جعبه این مشکل را رفع میکند.
پنل جلو ویژگی ممتاز این گوشی یعنی نمایشگر آن است که تحت حفاظت شیشه گوریلا گلس 3 قرار دارد. در سمت چپ آن همچنین حفرهای را برای میزبانی از دوربین سلفی میبینیم.
خوشبختانه شیار بلندگوی مکالماتی گوشی ریلمی 6 واقعا باریک است تا از پیکسلهای نمایشگر هدر نرود. بدنه پلاستیکی این گوشی یک ظاهر مات دارد تا محکم بتوانید آن را به دست بگیرید.
در سمت راست دکمه بسیار باریک پاور قرار دارد که نقش دیگر آن حسگر اثرانگشت است که سرعت و دقت بالایی دارد ولی گاهی اوقات به علت سطح باریک این حسگر، باید دو مرتبه آن را لمس کنید.
در پایین گوشی Realme 6 میتوانید درگاه یواسبی C، بلندگو، جک صوتی و بدون شک میکروفون را پیدا کنید. در سمت چپ نیز شیار سیم کارت است که دو سیم کارت با قطع نانو و یک کارت حافظه خارجی را میتوانید همزمان در آن قرار دهید.
گوشی جدید ریلمی از نظر ابعاد مشابه با گوشی Realme 5 است و 191 گرم وزن دارد. این گوشی به لطف ظاهر باریکی که دارد در جیب به خوبی جا میشود و حتی بدون قاب میتوانید آن را محکم در دست بگیرید. باید به ریلمی بابت طراحی زیبای این گوشی ارزان تبریک بگوییم.
نمایشگر
گوشی Realme 6 یک پنل نمایش السیدی 6.5 اینچی IPS با دقت فول اچدی پلاس دارد. قبلا تنها مدلهای پرو این شرکت چنین دقتی داشتند ولی حالا گوشی Realme 6i باید نمایشگر با دقت اچدی داشته باشد.
امتیاز ویژه نمایشگر معمولی نرخ تازهسازی تصویر بالا است. از بخش تنظیمات میتوانید بین دو حالت 60 و 90 هرتز جابهجا شوید یا آن را روی حالت خودکار قرار دهید تا بخش نرمافزاری تصمیم به فعالسازی آن در زمان مناسب بگیرد.
کار با رابط کاربری Realme UI در حالت 90 هرتز بسیار روان و لذتبخش است. دقت واقعی نمایشگر 2400 در 1080 پیکسل با نسبت تصویر 20:9 و تراکم پیکسلی 405 پیکسل در هر اینچ است.
حداکثر مقدار روشنایی نمایشگر گوشی Realme 6 برابر با 450 نیت یعنی یک مقدار متوسط برای یک پنل السیدی است. رنگهای مشکی کاملا عمیق هستند و این گوشی توانست نسبت کنتراست عالی 1315:1 را به دست آورد.
حداقل میزان روشنایی نمایشگر 2.6 نیت است تا هنگام کار با گوشی در محیط تاریک چشمانتان خسته نشود.
دقت رنگ این نمایشگر قابل قبول است. ما متوسط مقدار deltaE برابر با 4.9 با حداکثر انحراف 8.8 را اندازه گرفتیم. در تنظیمات پیشفرض نمایشگر رنگهای خاکستری و سفید کاملا به سمت آبی تغییر میکنند.
در بخش تنظیمات نمایشگر یک اسلایدر تنظیم دمای رنگ با سه مقدار پیشفرض، خنکتر و گرمتر وجود دارد. اگر اسلایدر را در حالت گرم قرار دهید، دقت رنگ نمایشگر اندکی بهتر میشود.
عمر باتری گوشی Realme 6
این گوشی یک باتری 4300 میلیآمپر ساعت با پشتیبانی از فناوری شارژ سریع 30 وات VOOC Flash Charge 4.0 دارد. مقدار شارژ باتری آن در عرض 30 دقیقه به 70 درصد میرسد و شارژ کامل آن تنها 51 دقیقه طول میکشد.
گوشی ریلمی 6 توانست در تست باتری ما به امتیاز عالی 106 ساعت برسد. در تصویر زیر میتوانید نتیجه تست باتری را در سه بخش بازپخش مداوم ویدئو، گردش در وب با وایفای و تماس صوتی اینترنتی ببینید. لازم به ذکر است نتیجه تستها برای هر دو حالت 60 و 90 هرتز نمایشگر یکسان بود.
تست بلندگو
گوشی Realme 6 در انتهای خود تک بلندگویی دارد که در تست کیفیت صدای ما امتیاز «متوسط» را به دست آورد.
بخش نرمافزاری
گوشی ریلمی 6 جزو اولین دستگاههایی است که در کنار اندروید 10 از جدیدترین نسخه لانچر Realme UI استفاده میکند.
لانچر جدید بسیار شبیه به نسخه خام اندروید با صفحات هوم، سایهبان با طراحی ساده نوتیفیکیشن و task switcher با استفاده راحت است. یک کشوی اپلیکیشن خلوت نیز وجود دارد.
لانچر جدید Realme UI از مجموعه آیکونهای متفاوت پشتیبانی میکند، بنابراین میتوانید از مجموعه طبق سلیقه خود استفاده کرده یا حتی آنها را کاملا سفارشی کنید.
در منوی تنظیمات ابزار زیادی وجود دارد که به کمک آنها میتوانید سیستم عامل اندروید را کاملا تحت کنترل بگیرید یا همه چیز را به الگوریتمهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی ریلمی بسپارید.
لانچر گوشی Realme 6 مانند گلکسیهای جدید سامسونگ قابلیتی به اسم سایدبار هوشمند (Smart Sidebar) دارد که با سفارشیسازی آن میتوانید مشخص کنید در لبه نمایشگر چه میانبرهایی برای اپلیکیشنها یا کارهای مختلف ظاهر شود.
اپلیکیشنهای مولتی مدیا مانند گالری، موزیک و ویدئوز توسط خود ریلمی طراحی شدند. همچنین یک اپلیکیشن فایل منیجر جدید و یک فون منیجر وجود دارد.
بسته به بازار هدف روی گوشی Realme 6 تعدادی اپلیکیشن شخص ثالث ممکن است نصب شده باشد که نوتیفیکیشنهای تبلیغاتی نشان دهند. امکان غیرفعال کردن یا حذف این اپلیکیشنها و سرویسها وجود دارد.
عملکرد بخش سختافزاری و نتیجه بنچمارکها
گوشی ریلمی 6 از چیپست هلیو G90T مدیاتک استفاده میکند. این تراشه براساس فرآیند 12 نانومتری و توسط شرکت TSMC ساخته شده است و یک پردازنده هست هشتهای دارد: دو هسته با عملکرد بالای کورتکس A76 و 6 هسته کارآمد در مصرف انرژی کورتکس A55.
پردازنده گرافیکی Mali-G76 MC4 مدیریت بخش گرافیکی را به عهده دارد. گوشی Realme 6 تحت بررسی ما 8 گیگابایت رم دارد ولی دو مدل دیگر آن با 4 یا 6 گیگابایت رم وارد بازار شدند.
امتیاز تست پردازنده این گوشی را در رتبههای بالا قرار میدهد تا یک عملکرد خوب را در هر دو بخش تست تک و چند هسته پردازنده در بنچمارک Geekbench ببینیم.
پردازنده گرافیکی 4 هستهای این گوشی محصول ریلمی را در تستها با قدرت و سربلند نشان میدهد. در حقیقت ریلمی موفق شده است در هر سری گوشی سری ریلمی 6 خود عملکرد گرافیکی باثباتی نشان دهد، با وجود این که پلتفرمهای کاملا متفاوتی دارند. شگفتزده شدیم!
حالا به بنچمارک ترکیبی انتوتو میرسیم که تنها گوشی که میتواند گوشی Realme 6 را در این بخش شکست دهد محصول گرانقیمتتر هوآوی یعنی گوشی P40 Lite است.
در پایان باید بگوییم بنچمارکها چیپ هلیو G90T را با قدرت بالا نشان میدهند، به ویژه با توجه به کلاس گوشی. بدون شک بازیهای کمی با نرخ فریم بیشتر از 60 هرتز اجرا خواهند شد، ولی به هرحال عملکرد گوشی در تمامی بخشها بدون وقفه است و تنها همین موضوع اهمیت دارد.
گوشی ریلمی 6 به عنوان یک دستگاه ارزان قدرتی بیشتر از حد نیاز دارد و تمامی کاربران از آن راضی خواهند بود.
دوربین گوشی Realme 6
آرایش دوربین چهارگانه آشنای این گوشی را در مدلهای دیگر این شرکت مانند گوشی ریلمی 5، 5 پرو، XT و سایرین دیده بودیم. این 4 دوربین از بالا تا پایین عبارتند از یک دوربین فوق عریض، دوربین اصلی، حسگر عمقسنج و یک دوربین ماکرو.
دوربین اصلی حسگر 64 مگاپیکسل ISOCELL Bright GW1 ساخت سامسونگ است. استفاده از آرایه Quad Bayer به معنای ثبت تصاویر 16 مگاپیکسل است ولی گوشی به کمک الگوریتمی به اسم موزائیکزدایی همچنین میتواند تصاویر را با دقت کامل 64 مگاپیکسل بگیرد.
دوربین فوق عریض یک حسگر 8 مگاپیکسل با میدان دید 119 درجه است و در زمان نیاز از اصلاح خودکار تحریف استفاده میکند.
نقش حسگر 2 مگاپیکسل عمقسنج که «دوربین پرتره» نام دارد کمک به رندرسازی افکت بوکه در تصاویر پرتره و همچنین بالا بردن کنتراست تصویر نهایی است. در نهایت به لنز 2 مگاپیکسل ماکرو با فوکوس ثابت میرسیم که برای ثبت تصاویر از نمای نزدیک باید در فاصله 4 سانتیمتری سوژه قرار بگیرید.
اپلیکیشن دوربین آشنا است و فقط تغییرات کمی دارد. منوها کمتر شده است و اکثر حالات عکاسی حالا در بخش تنظیمات اصلی قرار دارد. دوربین به کمک هوش مصنوعی همچنین میتواند صحنههای مختلف را شناسایی کرده و براساس آن پارامترهای دوربین را تغییر دهد.
تاگلی به اسم Chroma Boost در سمت مقابل نمایاب بوده و یک حالت پیشرفته HDR است که چندین تصویر را انباشت میکند تا دامنه دینامیک حتی بیشتر شده و گاهی اوقات رنگها بهتر اشباع شوند.
با انتخاب تاگل زوم در بزرگنمایی 1، 2 و 5 برابر میتوانید عکس بگیرید ولی به دلیل نبود دوربین زوم در گوشی Realme 6 فراتر از سطح 1 برابر، زوم به صورت دیجیتال خواهد بود.
در حالت عکاسی Expert میتوانید تنظیمات نوردهی (ایزو در محدوده 100 تا 6400 و سرعت شاتر محدوده 1/8000 ثانیه تا 16 ثانیه)، تعادل سفید (براساس دمای نور و بدون پیش تنظیمات)، فوکوس دستی (در واحدهای اجباری 0 تا 1 با 0 برای فوکوس نزدیک و 1 فوکوس بینهایت) و جبران نوردهی (-2EV تا +2EV در گامهای افزایشی 1/6EV) را تغییر دهید.
کیفیت تصاویر دوربین گوشی ریلمی 6 در روز
دوربین 64 مگاپیکسل تصویر به صورت پیشفرض تصاویر 16 مگاپیکسل با ظاهر کاملا خوب میگیرد. جزئیات از حد کافی بیشتر است، رنگها دقیق، پارازیت بسیار کم، دامنه دینامیک عریض است و ما هرگز گزینه HDR را استفاده نکردیم.
رندرسازی پوشش گیاهی و علفها به کار بیشتر نیاز دارند چون الگوریتم سرکوبی پارازیت اغلب اوقات آن را با پارازیت اشتباه میگیرد و جزئیات ریز را لکهدار میکند.
زمان استفاده از حالت Chroma Boost رنگها کمی اشباع میشود تا با تصاویر زندهتری روبرو باشیم. در این حالت انباشت تصاویر با نوردهی مختلف انجام میشود که نتیجه آن افزایش همچنین دامنه دینامیک بوده و ممکن است حتی بعضی از نواحی بسیار روشن برش خورده به تصویر برگردانده شوند.
اگر دوست داشته باشید میتوانید تصاویر را با دقت کامل دوربین اصلی نیز بگیرید. گرچه به علت استفاده از فیلتر Quad Bayer نتیجه نهایی بسیار متفاوت نیست و فقط فضای گوشی Realme 6 خود را زودتر پر میکنید.
یکی از مزایای داشتن یک حسگر بزرگ و دقت بالا این است که برای برش یا زوم دیجیتال دقت بیشتری در اختیار دارد. ولی فرآیند ثبت یک تصویر 64 مگاپیکسل و برش مرکز آن آهسته است و ظاهرا گوشی ریلمی 6 فقط زوم و برش را روی تصویر معمولی 16 مگاپیکسل انجام میدهد.
اگر برش را از مرکز تصویر 64 مگاپیکسل بدون تغییر بیشتر انجام دهید نتیجه بهتر خواهد بود. البته کار سختی است و شکی نداریم.
ریلمی فرآیند پردازش تصویر دوربین فوق عریض خود را بهتر کرده است و این دوربین در گوشی Realme 6 تصاویری با دامنه دینامیک عریض، کنتراست عالی، رنگهای زنده و البته کمی بیش از حد اشباع میگیرد. جزئیات عالی نیست ولی در سطح سایر رقبا یا حتی از بسیاری آنها بهتر است.
ما چند تصویر نیز با دوربین ماکرو گرفتیم. گرچه جزئیات آن قدر عالی نیست.
به نظر ما با دوربین اصلی میتوانید تصاویر ماکرو بهتری گرفته و سپس تصمیم بگیرید آنها را برش بزنید یا نه.
گوشی Realme 6 با دوربین 64 مگاپیکسل و دوربین 2 مگاپیکسل به اصطلاح پرتره خود، تصاویر پرتره میگیرد. شرکت ریلمی میگوید این دوربین کوچک فقط یک حسگر عمقسنج نیست و نقش دیگر آن افزایش کنتراست تصاویر پرتره است.
به نظر ما این گوشی تصاویر پرتره بسیار خوب با تشخیص عالی سوژه و محوشدگی قانعکننده پسزمینه میگیرد. موی شلخته یک سوژه باعث ایجاد مشکلاتی در کیفیت تصاویر نهایی شد ولی با وجود این با بهترین تصاویر پرتره در این بخش از بازار روبرو هستیم.
تصاویری که با دوربین اصلی در شب میگیرید چنگی به دل نمیزنند. جزئیات نهایی در بهترین حالت متوسط است و به واسطه کاهش شدید پارازیت تصویر لکهدار شدهاند و با این حال پارازیت همچنان وجود دارد.
گوشی ریلمی 6 حالت Night Mode را نیز دارد که مانند بسیاری گوشیهای هوشمند دیگر با نورپردازی مصنوعی طولانی پس از 3 تا 4 ثانیه یک عکس میگیرد. پس از استفاده از این حالت نواحی سایهدار و آسمان تیره در تصاویر جزئیات بیشتری دارند و نورپردازی تصویر ذخیرهشده در مقایسه با تصویر معمولی یکنواختتر است.
عکاسی در شب با دوربین فوق عریض توصیه نمیشود چون نتیجه آن تصاویر با مقدار نورپردازی پایین، مقدار فراوان پارازیت و جزئیات کم است.
این دوربین نیز قادر به استفاده از Night Mode است تا تصاویر روشنتر شوند، ولی همچنان کیفیت متوسطی دارند.
دوربین جلو گوشی Realme 6
میانرده جدید ریلمی یک دوربین جلو 16 مگاپیکسل فوکس ثابث دارد. در تنظیمات آن انواع گزینهها برای زیباتر کردن تصویر مانند صاف کردن پوست و بزرگ کردن چشم و غیره دیده میشود.
زمانی که نور فراوان است و پایینترین مقدار ایزو را استفاده کنید، تصاویر سلفی فوقالعاده با جزئیات بالا و شارپ میگیرید.
امکان ثبت تصاویر سلفی پرتره نیز وجود دارد. این تصاویر به جای 16 مگاپیکسل 8 مگاپیکسل ذخیره میشوند ولی کیفیت بسیار خوبی دارند.
دوربین فیلمبرداری
گوشی ریلمی 6 با دو دوربین اصلی و فوق عریض خود میتواند فیلم بگیرد. دوربین اصلی حداکثر قادر به ضبط فیلمهای 4k 30fps است و میتواند ویدئوهای فول اچدی با نرخ 30 و 60 فریم بر ثانیه نیز بگیرد.
دوربین فوق عریض تنها ویدئوهای فول اچدی 30fps میتواند ضبط کند. کاربر قادر به انتخاب ذخیرهسازی فیلمها با کدک h.264 و h.265 است.
کاملا شبیه به سایر گوشیهای ریلمی بیتریت ویدئوها واقعا بالا است. ویدئوهای 4k بیتریت 50 مگابیت در ثانیه دارند و ویدئوهای فول اچدی با نرخ 30 فریم بر ثانیه زمان استفاده از کدک h.264 به طور متوسط با بیتریت بیشتر از 20 مگابیت در ثانیه ذخیره میشوند. ضبط صدا نیز با کیفیت استریو و بیتریت 128 کیلوبایت در ثانیه انجام میشود.
ویدئوهای 4K که با دوربین گوشی Realme 6 میگیرید جزئیات متوسطی دارد. با این حال، رنگها دقیق و دامنه دینامیک قابل توجه است. ما با توجه به بیتریت بالا انتظار جزئیات زیادی داشتیم که متاسفانه اینطور نبود.
ویدئوهای فول اچدی در دو حالت 30 و 60fps واقعا خوب با سطح جزئیات قابل قبول، رنگهای زنده و کنتراست عالی هستند. دامنه دینامیک مانند نمونههای 4K چشمگیر است.
امکان فیلمبرداری با دقت فول اچدی به همراه زوم را نیز دارید که کیفیت ویدئوهای نهایی عالی است. اما ویدئوهای فول اچدی دوربین فوق عریض بسیار بد و با جزئیات پایین است.
در منوها یا نمایاب دوربین گوشی Realme 6 اشارهای به لرزشگیر الکترونیک تصویر نشده است ولی ریلمی در مشخصات این گوشی به آن اشاره میکند. ما متوجه شدیم تنها ویدئوهای فول اچدی 30fps قادر به استفاده از این قابلیت هستند.
جمعبندی
در یک کلام بگوییم گوشی ریلمی 6 یک گوشی هوشمند عالی با یک قیمت جذاب است. روز و روزگاری شیائومی در این بخش از بازار حکومت میکرد ولی حالا ریلمی تسلط آن را بر عهده گرفته است و گوشی جدید خود را به عنوان پادشاه آن انتخاب کرده است.
گوشی Realme 6 نه تنها یک نمایشگر با دقت بالا و نرخ تازهسازی تصویر بالا دارد بلکه همچنین در بخشهایی مانند عملکرد، عمر باتری و کیفیت دوربین عالی ظاهر میشود. جنبه بهتر ماجرا ظاهر بسیار جذاب این گوشی و لذت در دست گرفتن و حمل آن است.
کاملا درست حدس زدید، گوشی Realme 6 دل ما را برد و یک انتخاب خوب برای گیمرها و عکاسانی است که دوست ندارند زیاد هزینه کنند. با آن که قیمت گوشی ریلمی 6 پایین است ولی تجربه نهایی کار با آن کیفیت بالایی دارد.
رقبا
اخیرا ریلمی گوشیهای بسیار جذابی وارد بازار کرده است، بنابراین جای تعجب ندارد ابتدا به محصولات دیگر این شرکت نگاهی بیاندازیم.
با پرداخت 30 یورو کمتر میتوانید گوشی Realme 6i را تهیه کنید ولی بخش زیادی از مشخصات خوب ریلمی 6 را از دست میدهید و بنابراین پیشنهاد ما گوشی ریلمی 6 پرو است. 100 دلار بیشتر هزینه کنید تا این گوشی را با نمایشگر اندکی بزرگتر، یک دوربین زوم اختصاصی در عقب و یک دوربین 8 مگاپیکسل فوق عریض در کنار دوربین جلو به دست آورید.
گوشی ردمی نوت 8 پرو قیمتی در حد قیمت گوشی Realme 6 دارد ولی نمایشگر آن از نرخ تازهسازی تصویر 90 هرتز پشتیبانی نمیکند. جدا از آن، نمایشگر نوت 8 پرو اندازه مشابه دارد، چیپست نیز فرقی با گوشی ریلمی نمیکند و دوربین اصلی و باتری نیز در یک حد هستند.
حالا به گوشی گلکسی A30 سامسونگ میرسیم که یک نمایشگر 90 هرتز ندارد ولی پنل نمایش سوپر امولد آن به اندازه کافی بزرگ و جذاب است. دوربین اصلی در حد گوشی ریلمی 6 است، باتری بزرگتر ولی چیپ هلیو P65 از نظر عملکرد در سطح پایینتری قرار میگیرد.
گزینه بعدی گوشی P40 لایت هوآوی است که کمی قیمت بیشتر دارد ولی فاقد نمایشگر 90 هرتز یا سرویسهای گوگل است. همانطور که در نقد این گوشی گفتیم دوربین بسیار خوب با چیپست قدرتمند کرین 810 دارد.
رای نهایی
گوشی Realme 6 بهترین گوشی است که میتوانید به قیمت 230 یورو بخرید. در حقیقت این گوشی تا محدوده 400 یورو بهترین انتخاب است. امیدواریم به اندازه کافی انتخابتان را ساده کرده باشیم.
نکات مثبت:
- طراحی جذاب و مقاوم نسبت به پاشیدن آب، شیشه گوریلا گلس 3 در جلو
- نمایشگر عالی 6.5 اینچ با دقت فول اچدی و نرخ تازهسازی 90 هرتز
- ماندگاری عالی شارژ باتری، سرعت شارژ بالا
- عملکرد عالی بخش سختافزاری
- کیفیت تصاویر بسیار خوب در روز و شب
- اندروید 10، لانچر ساده Realme UI
نکات منفی:
- کیفیت دوربین فیلمبرداری جا برای بهتر شدن دارد.
منبع: gsmarena.com