نوع پنل نمایش سری P40 هوآوی مشخص شد

توسط محمد امین نعمتی

دیروز سری P40 هوآوی رسما با دو نمایشگر متفاوت معرفی شدند. نسخه استاندارد یک نمایشگر اولد 6.1 اینچی با دقت فول اچ‌دی پلاس دارد و مدل پرو و پرو پلاس از یک نمایشگر با 4 لبه خمیده اولد 6.6 اینچ با نرخ تازه‌سازی تصویر 90 هرتز و دقت 1200 در 2640 استفاده می‌کنند.

پس از معرفی این دو گوشی، مدیر ارشد اجرایی شرکت BOE در شبکه اجتماعی ویبو چین اعلام کرد شرکت او مسئول ساخت تمامی این نمایشگرها بوده است.

نوع پنل نمایش سری P40 هوآوی مشخص شد 3
P40
نوع پنل نمایش سری P40 هوآوی مشخص شد 1
P40 Pro

شرکت BOE واقعا از دستاورد خود با توجه به پنل‌های نمایش خمیده دو مدل پرو و پلاس و همچنین قرار دادن حسگرهای بیومتریک و عمق‌سنجی داخل حفره نمایشگر با افتخار یاد می‌کند.

گرچه، مدل معمولی P40 نیز دو دوربین دارد (در واقع یک دوربین 32 مگاپیکسل به همراه حسگر بیومتریک و بدون حسگر عمق‌سنج).

نوع پنل نمایش سری P40 هوآوی مشخص شد

این شرکت همچنین به آمار اشاره‌هایی داشته است تا اعلام کند دومین شرکت سازنده پنل‌های امولد در دنیا پس از سامسونگ است ولی در بازار خود چین 86.7 درصد سهم بازار را در اختیار دارد که یک عدد خیره‌کننده است.

BOE همچنین پنل‌های نمایش گوشی‌های عالی دیگری مانند گوشی تاشو میت ایکس اس هوآوی و Motorola Raz، Reno3 Pro 5G و حتی بعضی از مدل‌های LG V60 ThinQ 5G را ساخته است.

منبع: gsmarena.com

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهی بنویسید