تصاویر گوشی LG V60 ThinQ به بیرون درز پیدا کرد

توسط محمد امین نعمتی

ماه گذشته تصاویری از پنل پشتی گوشی LG V60 ThinQ منتشر شد که نشان می‌داد این گوشی هوشمند مجهز به 4 دوربین خواهد بود. حالا تصویر دیگری توسط کاربر معروف توئیتر ایوان بلس منتشر شده است که استفاده از 4 دوربین را تایید می‌کند.

این تصویر همچنین نشان می‌دهد V60 ThinQ یک نمایشگر با بریدگی خواهد داشت، چون دوربین سلفی در مرکز آن قرار گرفته است. جدا از آن، می‌توانیم ببینیم این گوشی هوشمند 4 میکروفون و یک باتری 5000 میلی‌آمپر ساعت دارد. ولی توجه کنید برخلاف آن چه این تصویر نشان می‌دهد V60 ThinQ فاقد پنل پشتی شفاف است.

تصاویر گوشی LG V60 ThinQ به بیرون درز پیدا کرد

گرچه، تصویر دوم که توسط خود ایوان بلس منتشر شده است نشان می‌دهد این گوشی هوشمند در بخش پایینی خود یک درگاه یواس‌بی تایپ C دارد که در امتداد آن بلندگو و جک صوتی 3.5 میلی‌متر است.

تصاویر گوشی LG V60 ThinQ به بیرون درز پیدا کرد

ال‌جی هنوز نگفته است چه زمانی باید انتظار ورود V60 ThinQ به بازار را داشته باشیم ولی گزارشی که ماه دسامبر در کره جنوبی گزارش شد ادعا کرد این گوشی اواخر ماه جاری با پشتیبانی از شبکه 5G و نمایشگر دوگانه بهتر در کنگره جهانی موبایل رونمایی خواهد شد.

اما از آن جایی که شرکت کره‌ای در این رویداد شرکت نخواهد داشت، تاریخ رسمی معرفی V60 ThinQ مشخص نیست.

منبع: gsmarena.com

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهی بنویسید