تبلت بعدی هوآوی شبیه به آیپد پرو خواهد بود

توسط محمد امین نعمتی

تصاویری از یک تبلت جدید هوآوی به بیرون درز کرده است و دستگاهی را نشان می‌دهند که شبیه به آیپد پرو است و در نمایشگر خود یک حفره برای قرارگیری دوربین سلفی دارد.

سایت 91mobiles ابتدا این تصاویر را منتشر کرد و اشاره می‌کند این تبلت احتمالا نسل بعدی MediaPad M6 و براساس سیستم نام‌گذاری هوآوی MediaPad M7 نام خواهد داشت.

ایوان‌بلس، لودهنده معروف توئیتری نیز تصویر خود از این تبلت (تصویر زیر) را به اشتراک گذاشته است و آن را MatePad Pro معرفی می‌کند. لپ‌تاپ‌های هوآوی MateBooks نام دارند، بنابراین انتخاب این اسم غیرمنتظره نیست.

%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA %D8%A8%D8%B9%D8%AF%DB%8C %D9%87%D9%88%D8%A2%D9%88%DB%8C %D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87 %D8%A8%D9%87 %D8%A2%DB%8C%D9%BE%D8%AF %D9%BE%D8%B1%D9%88 %D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF %D8%A8%D9%88%D8%AF

این تبلت هر اسمی که خواهد داشت (با اسم رمزی Marx) حواشی باریکی اطراف نمایشگر دارد، از قلم M-Pen این شرکت پشتیبانی می‌کند و همچنین یک صفحه‌ کلید هوشمند مغناطیسی دارد.

تبلت جدید هوآوی زمان نصب این صفحه‌ کلید شبیه به آیپد پرو خواهد بود. تصاویر همچنین نشان می‌دهند این تبلت حداقل در دو رنگ مشکی و سفید به بازار خواهد آمد و در امتداد دو اسپیکر آن یک درگاه یواس‌بی تایپ C قرار خواهد داشت.

گرچه هنوز مشخص نیست تبلت جدید هوآوی مجهز به درگاه ۳.۵ میلی‌متری هدفون را خواهد بود یا نه.

منبع: engadget.com

مطالب مرتبط

نظر شما چیست؟