رابط کاربری Funtouch OS 9.1 شرکت ویوو 17 سپتامبر رونمایی خواهد شد

توسط محمد امین نعمتی

ظاهرا شرکت ویوو برای هفته بعد برنامه‌ریزی شلوغی دارد. ابتدا و مهمتر از همه گوشی NEX 3 5G در 16 سپتامبر (25 شهریورماه) خواهد شد. سپس 20 سپتامبر گوشی V17 Pro به آن می‌‎‌پیوند. حالا براساس تیزر تبلیغاتی که این شرکت چینی منتشر شده است، یک نسخه از جدید از Funtouch OS یعنی رام اندروید این شرکت در همان بازه زمانی بین رویدادهای مربوط به این دو گوشی معرفی خواهد شد.

ویدئوی مورد نظر که در ادامه می‌توانید مشاهده کنید به تاریخ 16 سپتامبر اشاره می‌کند و به احتمال خیلی زیاد دو گوشی مورد نظر با نرم‌افزار سیستمی جدید Funtouch OS 9.1 به بازار خواهند آمد.

خود این کلیپ اکثرا طرح‌های گرافیکی تک رنگ با هر چند از گاهی رنگ‌های مختلف دارد که احتمالا از ظاهر این رام اندروید خبر می‌دهد.

ترجمه خام متن روی تصویر می‌گوید «نه شدید» و ظاهرا به دنبال آن در توضیح می‌گوید «فاقد تزئین بیش از حد و به هیچ وجه ساده» و در بین خطوط جمله دیگر «گرچه، درجه تزئین هرگز ساده و بی آلایش نیست.»

براساس این جملات می‌توانیم تنها حدس بزنیم ویوو قصد دارد در رام خود از یک ظاهر تخصصی و ماهرانه استفاده کند.

با بررسی پیشینه عددگذاری نسخه رام Funtouch OS و همچنین اشاره‌های پراکنده به این که Funtouch OS 10 براساس اندروید 10 طراحی خواهد شد، انتظار داریم این نسخه 9.1 ترجیحا یک تغییر اندک نسبت به نسخه فعلی یعنی Funtouch OS 9 داشته باشد.

نسخه 9 زمانی که اسفندماه سال گذشته رونمایی شد چند تغییر مهم در خود داشت.

71 ویژگی جدید، 55 بهینه‌سازی جزئیات متفاوت، 236 بهبود رابط کاربری و همچنین یک اینترفیس ساده‌تر و زیباتر و تجربه کاربری هوشمندانه‌‌تر و قابل پسند‌تر.

تمامی آن‌ها ویژگی‌های برجسته Funtouch OS 9 و به اندازه کافی قانع‌کننده بودند تا ویوو رام خود را از نسخه قبلی Funtouch OS 4.5 به نسخه 9.0 ارتقاء دهد.

رابط کاربری Funtouch OS 9.1 شرکت ویوو 17 سپتامبر رونمایی خواهد شد

در پایان صادقانه بگوییم Funtouch OS 9.1 باید به طریقی متحول‌کننده ظاهر شود چون در حال حاضر توجه تمامی اهالی دنیای فناوری روی گوشی NEX 3 و طراحی تمام نمایشگر و مشخصات عالی آن است.

منبع: gsmarena.com

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهی بنویسید