ال‎جی دو گوشی K40s و K50s را معرفی می‎کند

توسط محمد امین نعمتی

ال‎جی قصد دارد در کنفرانس IFA برلین که در اوایل شهریور برگزار می‎شود دو گوشی هوشمند جدید در غرفه خود به نمایش بگذارد.. این دو دستگاه LG K40s و LG K50s نام دارند و یک روز پس از این که شرکت کره‎ای اسم آن‎ها را به ثبت تجاری رساند، اطلاعات بیشتری از آن‎ها منتشر کرد.

ال‎جی دو گوشی K40s و K50s را معرفی می‎کند ال‎جی دو گوشی K40s و K50s را معرفی می‎کند

گوشی LG K40s

گوشی LG K40s یک پردازنده هشت هسته‎ای با سرعت کلاک 2 گیگاهرتز دارد که هنوز اسم آن مشخص نیست. نمایشگر 6.1 اینچی آن دقت اچ‎دی‎پلاس و نسبت تصویر 19:5:9 و یک بریدگی قطره‎ای شکل در بالا دارد که دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی داخل آن قرار می‎گیرد.

در پنل پشتی سیستم دوربین دوگانه با آرایش افقی را می‎بینیم که از یک لنز اصلی 13 مگاپیکسل و لنز اولترا واید 5 مگاپیکسل تشکیل شده است.

این گوشی در دو مدل با 2 یا 3 گیگابایت رم و حافظه داخلی 32 گیگابایت با پشتیبانی از درگاه میکرو‎ اس‎دی عرضه خواهد شد. گنجایش باتری 3500 میلی‎آمپر ساعت است ولی ال‎جی در مورد قابلیت‎های شارژ سریع آن حرفی نزده است.

این گوشی گواهینامه MIL-STD 810G دارد، یعنی پیش از هرگونه آسیب‎دیدگی به اندازه کافی می‎تواند صدمات ناشی از افتادن را تحمل کند.

گوشی LG K50s

گوشی LG K50s نمایشگر بزرگ‎تر 6.5 اینچی دارد و جز آن سایر مشخصات شبیه به برادر کوچکترش است. این گوشی نسبت تصویر، دقت اچ‎دی‎پلاس و بریدگی قطره‎ای شکل را حفظ می‎کند ولی گنجایش باتری به 4000 میلی‎آمپر ساعت افزایش یافته است.

پردازنده فرقی ندارد ولی این گوشی تنها در یک مدل با 3 گیگابایت رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی عرضه می‎شود.

به مجموعه دوربین عقب یک حسگر 2 مگاپیکسل عمق‎سنج اضافه می‎شود که در کنار دو لنز 13 مگاپیکسل اصلی و 5 مگاپیکسل اولترا واید قرار می‎گیرد.

LG K50s LG K50s

دو گوشی LG K40s و LG K50s در دو رنگ آبی و مشکی به بازار می‎آیند. تاریخ عرضه آن‎ها به بازار اروپا، آمریکای لاتین و آسیا در مهر ماه است ولی قیمت بعدا اعلام خواهد شد.

منبع: gsmarena.com

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهی بنویسید