گوشی گلکسی نوت ۱۰ سامسونگ در بنچمارک Geekbench ظاهر شد

توسط محمد امین نعمتی

۱۷ مرداد (۷ آگوست) تاریخ رونمایی از گوشی گلکسی نوت ۱۰ سامسونگ خواهد بود و حالا پرچم‎دار بعدی سامسونگ در بنچمارک Geekbench ظاهر شده است. دستگاه مورد نظر شماره مدل SM-970F دارد و مجهز به چیپست اگزینوس ۹۸۲۵ و ۸ گیگابایت رم است.

%D8%A8%D9%86%DA%86%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9 %DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C %DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C %D9%86%D9%88%D8%AA 10 %D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF

لازم به ذکر است این اولین مرتبه نیست که شاهد حضور این دستگاه در بنچمارک مورد نظر هستیم چون ماه گذشته دستگاه دیگری با همین چیپست و مقدار رم با شماره مدل متفاوت SM-N976B با بنچمارک Geekbench محک زده شده بود.

گرچه، امتیاز SM-970F به نسبت SM-N976B بالاتر است تا پیشرفت توسعه بخش‎ نرم‎افزاری این گوشی را از آن زمان نشان دهد.

در این بنچمارک مدل دیگری از نوت ۱۰ مجهز به چیپست اسنپ‎دراگون ۸۵۵، ۱۲ گیگابایت رم و شماره مدل SM-N976V در تست تک هسته پردازنده امتیاز کمتری در مقایسه با SM-N970F به دست آورده است ولی در بخش چند هسته از آن پیشی می‎گیرد.

gsmarena 003 2 gsmarena 002 3

سامسونگ امسال قصد دارد اعضای خانواده نوت خود را به سه مدل Note 10، Note +10 و یک مدل 5G افزایش دهد. مدل‎های معمولی و پلاس طراحی مشابهی دارند ولی نمایشگر مدل پلاس بزرگ‎تر است، احتمالا از یک باتری بزر‎گ‎تر بهره می‎برد و در پنل پشتی یک دوربین زمان پرواز دارد.

گوشی گلکسی نوت 10 سامسونگ gsmarena 001 2

قیمت گوشی نوت ۱۰ سامسونگ از ۱۱۲۵ دلار و قیمت مدل پلاس آن از ۱۲۹۵ دلار شروع می‎شود. حافظه داخلی هر دو مدل ۲۵۶ گیگابایت است و هیچ‎کدام درگاه ۳.۵ میلی‎متری هدفون را نخواهند داشت.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

نظر شما چیست؟