مزایا و معایب شیرآلات سنسوردار یا چشمی

توسط Avatar photoکیمیا شیرینی
4 دقیقه

بعضی شیرآلات به واسطه گجت ها  قابلیت های جالب، جذاب و حتی مدرنی پیدا می کنند و برخی به واسطه تکنولوژی به کار رفته در طراحی و تولیدشان. مثلاً ابزارک هایی مانند آب گرم کن فوری متصل به شیر به صورت جداگانه به شیرآلات متصل می شوند و عملکرد آن را گسترش می دهند. در صورتی که بعضی از مدل های شیرآلات مانند شیرآلات سنسوردار خود به خود و بدون نیاز به تجهیزات تکمیلی عملکرد متفاوت و هیجان انگیزی دارند. در ادامه، به طور خاص، در مورد مزایا و معایب شیرآلات ظرفشویی سنسوردار صحبت خواهیم کرد.

معایب و مزایای شیرآلات سنسوردار

کار با سه روش برای شروع و توقف جریان آب از شیر ظرفشویی امکان پذیر است: به سادگی دست خود را نزدیک شیر آب قرار دهید، بخش سنسور دار شیر آب را لمس کنید و یا از دسته شیرآلات استفاده کنید. شیرآلات سنسوردار به کاربران این امکان را می دهد که جریان آب را بدون نیاز به تماس دست برقرار و قطع نمایند. در این حالت یک سنسور مادون قرمز وجود مانع جلوی شیر را تشخیص می دهد و جریان آب را جاری می کند. معمولاً می توان مدت زمان مشخصی را برای باز بودن جریان آب تعیین کرد که شیر پس از آن بسته شود. این نوع شیرآلات دارای مزایا و معایب مخصوص به خود هستند. در صورت علاقه به این مبحث، سایر انواع شیرآلات بهداشتی مدرن و متفاوت در مقاله شیرآلات مدرن؛ کنترل صوتی شیر ظرفشویی تا کاهش ترافیک سینک! معرفی شده اند که با سرعت زندگی مدرن همگام و هماهنگ هستند.

مزایای شیرالات سنسوردار

مزایای شیرآلات چشمی یا سنسوردار عبارتند از:

  • دردسر کمتر برای تمیز کردن شیر ظرفشویی

آشپزخانه های امروزی مرکز خانه هستند و این بدان معناست که شیرآلات همیشه در معرض لمس با دست و انگشتان کثیف هستند. از آنجا که هیچ تماسی با یک شیر آب سنسوردار وجود ندارد، به همین دلیل این نوع شیرآلات برای این بخش از خانه انتخاب مناسبی هستند. حتی اگر هر دو دست پر یا کثیف باشند، به راحتی می توان شیر آشپزخانه سنسوردار را بدون استفاده از دست و کثیف شدن شیر آب فعال کرد.

همچنین، زمانی که شیر آب با دست خیس بسته می شود لکه آب بر روی آن باقی می ماند و به مرور زمان بر روی بدنه شیر رسوبات معدنی جمع می شود که نیاز به تمیز کردن منظم دارد. شیرهای سنسوردار، این دردسر را از بین می برند، زیرا حداقل دست خیس بر روی شیر لکه نمی اندازد.

  • سطح بهداشت بالاتر

این بدان معناست که می توانید آب را باز کنید و در عین حال از انتشار ویروس ها و میکروب ها جلوگیری کنید. هنگام پختن یا شستن محصولات، فعال سازی با سنسور به شما کمک می کند احتمال انتقال آلودگی را به حداقل برسانید.

  • صرفه جویی در مصرف آب

شیرهای آشپزخانه سنسوردار، فعال کردن آب را در مواقعی که به آن نیاز دارید، ساده می کنند. آنها همچنین مجهز به حسگرهایی هستند که جریان آب را کنترل و آب را در بازه زمانی مشخص قطع می کنند، بنابراین لازم نیست نگران به هدر رفتن آب باشید. شیرهای سنسوردار هوشمند گزینه ای سازگار با محیط زیست هستند.

  • استفاده آسان برای همه

بدون توجه به سن یا توانایی شما یا اینکه چه کاری باید انجام شود، استفاده از شیرهای آشپزخانه سنسوردار برای همه آسان است. حتی بچه‌های کوچکی که نمی‌توانند به دستگیره دسترسی پیدا کنند، می‌توانند در صورت نیاز به شستن دست یا نوشیدن، آب را باز کنند.

مزایا و معایب شیرآلات سنسوردار یا چشمی2

معایب شیرآلات سنسوردار

معایب شیرآلات سنسوردار عبارتند از:

  • هزینه بالاتر

با توجه به فناوری پیشرفته، شیرآلات بدون لمس گرانتر از شیرهای سنتی هستند. اگر بودجه کافی در اختیار ندارید، سرمایه اولیه مورد نیاز برای یک شیر آب بدون لمس ممکن است یک عامل بازدارنده باشد.

  • وابستگی به برق

شیرهای بدون لمس برای عملکرد خود به برق و یا باتری متکی هستند. این بدان معنی است که شما به یک منبع تغذیه در نزدیکی خود نیاز دارید، یا از طریق باتری یا اتصال مستقیم الکتریکی می توانید سنسور را فعال کنید. در صورت قطع برق یا خرابی باتری، ممکن است نتوانید از شیر آب استفاده کنید تا زمانی که برق دوباره برقرار شود و یا باتری ها تعویض شوند.

  • منحنی یادگیری

تطبیق با فناوری بدون لمس ممکن است کمی طول بکشد. میهمانان یا اعضای خانواده که با شیرهای بدون لمس آشنا نیستند ممکن است برای فعال کردن صحیح آنها دچار سردرگمی شوند. علاوه بر این، حساسیت سنسورها ممکن است نیاز به تنظیمات گاه به گاه برای اطمینان از عملکرد ثابت داشته باشد.

  • کنترل محدود

برخلاف شیرهای آب سنتی، شیرهای بدون لمس کنترل محدودی بر دما و جریان آب ارائه می‌کنند. برخی از مدل های بدون لمس دارای گزینه های دمایی از پیش تنظیم شده هستند، در حالی که برخی دیگر نیاز به تنظیم دستی از طریق دسته ای جداگانه دارند. اگر ترجیح می‌دهید دمای آب یا فشار جریان آب را تنظیم کنید، ممکن است یک شیر آب بدون لمس مطابق با اولویت‌های شما نباشد.

مزایا و معایب شیرآلات سنسوردار یا چشمی3

در سال های اخیر علاوه بر شیرآلات دارای دسته اهرمی برخی مدل های وابسته به تکنولوژی پیشرفته تر نیز رایج شده است. مانند شیرآلات سنسوردار. در این بررسی مزایا و معایب شیرآلات سنسوردار آورده شد. این نوع شیرآلات کاربری ساده ای دارند، به مصرف بهینه آب کمک می کنند، سطح بهداشت بالاتری دارند اما در عین حالت وابسته به برق و باتری هستند و طبیعتاً هزینه بالاتری نیز برای تهیه آن ها مورد نیاز است.

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟