خودرو شیائومی چه ویژگی هایی دارد؟

توسط Avatar photoماهان سرمد
2 minutes read

شیائومی، شرکت چینی تولیدکننده گوشی‌های هوشمند، لوازم خانگی و سایر محصولات الکترونیکی، قصد دارد به‌زودی وارد بازار خودرو شود. این شرکت اولین خودروی خود را با نام SU7 معرفی کرده است.

SU7 یک سدان کلاس C است که از یک موتور برقی با توان ۲۲۰ کیلوواتی (۲۹۵ اسب بخار) قدرت می‌گیرد. این موتور به یک باتری LPT ساخت شرکت FinDreams مجهز شده است.

دو مدل دیگر SU7 Pro و SU7 Max نام دارند که از موتور دوگانه ۲۲۰ کیلوواتی (۲۹۵ اسب بخار) و ۲۷۵ کیلوواتی (۳۸۶ اسب بخار) ساخت شرکت SIA چین قدرت می‌گیرند. این دو مدل همچنین به باتری‌های سه‌تایی لیتیوم یونی ساخت CATL مجهز شده‌اند.

مشتریان می‌توانند اتومبیل‌های سری SU7 شیائومی را هم با LiDAR و فاقد آن سفارش دهند. این قطعه دقیقا در بالای پنجره جلویی خودرو نصب می‌شود.

شیائومی SU7 دارای طول ۴،۹۹۷ میلی‌متری، عرض ۱،۹۶۳ میلی‌متری و ارتفاع ۱،۴۵۵ میلی‌متری است. فاصله بین دو محور این خودرو هم ۳،۰۰۰ میلی‌متر خواهد بود. وزن نسخه معمولی نیز ۱،۹۸۰ کیلوگرم است، در حالی که دو نسخه پرو و مکس به‌واسطه موتور اضافه‌تر خود ۲،۲۰۵ کیلوگرم وزن دارند.

شیائومی از سیستم عامل اختصاصی HyperOS خودش در سیستم چندرسانه‌ای این خودرو استفاده کرده است تا بدون وقفه با دیگر محصولات این برند متصل باشد. همچنین شیائومی برای طراحی این خودرو نیز از طراح اصلی خودرو BMW iX و مشارکت طراحان مرسدس بنز EQXX کمک گرفته است.

هنوز قیمت رسمی این اتومبیل اعلام نشده، اما گفته می‌شود که در محدوده ۲۰ هزار دلار خواهد بود و در دو رنگ خاکستری و آبی تولید می‌شود.

رقابت با تسلا

شیائومی با معرفی SU7 قصد دارد به بازار خودروی برقی که تسلا در آن پیشتاز است، وارد شود. این شرکت با عرضه نسخه‌های مختلف SU7 و قیمت‌گذاری مناسب، قصد دارد سهم خود را از این بازار در حال رشد افزایش دهد.

SU7 از نظر مشخصات فنی با مدل‌های میان‌رده تسلا مانند Model 3 و Model Y رقابت می‌کند. این خودرو از نظر قیمت نیز با این مدل‌ها رقابت می‌کند.

با این حال، شیائومی برای موفقیت در بازار خودروی برقی باید کیفیت بالایی را ارائه دهد و خدمات پس از فروش مناسبی را به مشتریان خود ارائه دهد.

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟