روکیداروکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
می‌خوانید: آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱
Notification بیشتر
تغییر اندازه فونتAa
تغییر اندازه فونتAa
روکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
Search
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.

روکیدا - لپ تاپ و کامپیوتر

لپ تاپ و کامپیوتر

آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱

محمد حسین
محمد حسین
Avatar photo
توسطمحمد حسین
شیفته فناوری، یک گیک هستم.
انتشار: جمعه , ۱۷ دی ۱۴۰۰ ساعت ۲۰:۱۴
16 دقیقه
Sideload android

آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندروید در ویندوز ۱۱، ترفندی است که بسیاری از کاربران از آن بی‌خبر هستند. اگر اخبار ویندوز ۱۱ را دنبال کرده باشید، حتماً می‌دانید که قرار است مایکروسافت امکان اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ را میسر کند. به لطف این ویژگی کاربران بدون استفاده از امولاتورهای اندرویدی می‌توانند اپلیکیشن‌های اندروید را در ویندوز ۱۱ اجرا کنند. ویژگی‌ که از آن صحبت می‌کنیم در حال حاضر فقط برای کاربران برنامه اینسایدر مایکروسافت در آمریکا فعال است. با این حال روشی را سراغ داریم که به لطف آن می‌توانید اپلیکیشن‌های اندروید را در ویندوز ۱۱ سایدلود و اجرا کنید. امیدواریم به لطف این روش، تعامل راحتی با اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ داشته باشید.

عنوان‌ها
چرا باید اپلیکیشن‌های اندروید را در ویندوز ۱۱ سایدلود کنیم؟آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱گام اول: نصب Windows Subsystem For Androidگام دوم: فعال‌سازی ماشین مجازیگام سوم: نصب Minimal ADB و تنظیمات آن در ویندوز ۱۱آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ بدون استفاده از خط فرماناجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی دلخواه در ویندوز ۱۱

چرا باید اپلیکیشن‌های اندروید را در ویندوز ۱۱ سایدلود کنیم؟

آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندروید در ویندوز ۱۱ را با پاسخ به این پرسش آغاز می‌کنیم چه چرا برای اجرای این اپلیکیشن‌ها در ویندوز ۱۱، باید آن‌ها را سایدلود کنیم. همان‌گونه که حتماً می‌دانید، نصب اپلیکیشن‌ها در دستگاه‌های اندرویدی، عموماً بوسیله گوگل‌پلی انجام می‌شود. با این حال، بعضی از اپلیکیشن‌ها در گوگل‌پلی وجود ندارند. اینجاست که برای نصب اپلیکیشن‌هایی با فرمت ای.‌پی‌.‌کِی (APK)، باید از روشی استفاده کنیم که به آن سایدلود می‌گویند. به زبان ساده‌تر، سایدلود (Side Load)، روشی برای نصب پکیج‌های ای‌.‌پی.‌کی در دستگاه‌های اندرویدی بدون نیاز به گوگل‌پلی است.

از طرف دیگر همان‌گونه که می‌دانید، مایکروسافت با آمازون برای ایجاد مخزن اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز به توافق رسیده است. با این حال انصافاً باید اعتراف کرد مخزن اپلیکیشن‌های اندرویدی در آمازون استور، قابل مقایسه با تعداد اپلیکیشن‌های گوگل پلی‌استور نیست. به همین دلیل حتی اگر قابلیت سازگاری ویندوز ۱۱ با اپلیکیشن‌های اندروید به این ویندوز اضافه شود، باز هم نمی‌توانید تمامی اپلیکیشن‌های دلخواه را در ویندوز ۱۱ نصب کنید. اینجاست که سایدلود به کمک شما می‌آید. همان‌گونه که توضیح دادیم، به لطف سایدلود می‌توانید برنامه‌های اندرویدی را راحت‌ و بی دردسر در ویندوز ۱۱ نصب کنید.

اپلیکیشن‌های رسمی یا غیررسمی اندروید با سایدلود در ویندوز ۱۱ نصب می‌شود. ناگفته پیداست از آنجایی که نصب اپلیکیشن با روش ساید لود در ویندوز ۱۱ نیاز به تایید گوگل‌پلی ندارد، این روش ممکن است به لحاظ امنیتی، سیستم شما را به خطر بیندازد. خوشبختانه اندروید ویژگی‌ دارد که به لطف آن می‌توانید به اپلیکیشن‌های ناشناس، اجازه نصب بدهید. این ویژگی در ویندوز ۱۱ نیز به کمک کاربران می‌آید تا اپلیکیشن‌های دلخواه را سایدلود کنند.

آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱

آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ نیاز به چندین نرم‌افزار دارد. ابزارهای Windows Subsystem for Android و Android Debug Bridge Setup، در کنار فایل ای.‌پی‌.‌کی مدنظر را از قبل باید آماده داشته باشید.

در ادامه توضیح کوتاهی درباره هرکدام از این ابزارها می‌دهیم:

گام اول: نصب Windows Subsystem For Android

Sideload android 1

ابزار Windows Subsystem for Android به کاربران اجازه می‌دهد تا اپلیکیشن‌های اندرویدی را در ویندوز ۱۱ نصب کنند. در این قسمت از آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز باید حتماً اشاره کنیم اپلیکیشن‌های اندرویدی با این روش باید در آمازون اپ‌استور وجود داشته باشد. در غیر این صورت، چاره‌ای ندارید که اپلیکیشن‌ دلخواه خود را در ویندوز ۱۱ سایدلود کنید. ناگفته نماند که این روش هم‌اکنون فقط برای کاربران نسخه ویندوز اینسایدر ساکن آمریکا فعال است. به همین دلیل برای دسترسی به این ویژگی باید ابزارهای جانبی را دانلود و نصب کنید تا محیط اندروید در ویندوز ۱۱ شبیه‌سازی شود. آموزش سایدلود اندروید در ویندوز ۱۱ را با انجام مراحل زیر دنبال کنید:

۱. وارد Online Link Generator در مایکروسافت‌استور شوید.
۲. بر روی منوی بازشونده کلیک کنید و گزینه URL را انتخاب نمایید.
۳. سپس گزینه RP را انتخاب کرده و آیتم Slow را انتخاب نمایید.
۴. اکنون آدرس اینترنتی که دریافت کرده‌اید را در قسمت ثبت آدرسِ مرورگر خود وارد کنید و گزینه Generate Temporary Link را انتخاب نمایید.

Sideload android 2

۵. تولیدکننده لینک، چندین گزینه پیش روی شما قرار می‌دهد. به سمت پایین اسکرول کنید و فایل MicrosoftCorporationII.WindowsSubsystemForAndroid1.8.32828.0_neutral~_8wekyb3d8bbwe.msixbundle را انتخاب نمایید.

۶. در این مرحله ممکن است مرورگر شما این فایل را خطرناک تشخیص دهد. جایی برای نگرانی وجود دارد، این فایل هیچ صدمه‌ای به سیستم شما نمی‌زند، در نتیجه گزینه Allow را برای دانلود فایل انتخاب کنید. سپس صبر کنید تا فایل دانلود شود.

۷. آموزش ساید لود و اجرای اپلیکیشن اندروید در ویندوز ۱۱ را با فشاردادن دکمه‌های Win+S دنبال کنید. در پنجره‌ای که باز می‌شود، عبارت powershell را تایپ نمایید.

۸. بر روی گزینه Run as Administrator کلیک کنید.

۹. برای نصب Windows Subsystem For Android، عبارت Add-AppxPackage -Path را تایپ کنید، در ادامه دستوری که تایپ کرده‌اید، مکان ذخیره فایل دانلود شده را تایپ نمایید.
۱۰. برای نمونه اگر فایل Windows Subsystem را در مکان C:\Users\UserName\Downloads، دانلود کرده‌اید. این آدرس را دقیقاً باید در مرحله ۹ تایپ کنید.

آدرسی که تایپ می‌کنید باید شبیه به مسیر زیر باشد:

Sideload android 3

اگر تمامی توضیحاتی که در آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ با شما در میان گذاشتیم را درست انجام داده باشید، باید فرایند نصب به‌درستی خاتمه یابد. پس از نصب Windows Subsystem، پس از بازکردن منوی استارت، باید آیکون Windows Subsystem for Android را در بین دیگر اپلیکیشن‌ها ببینید. در این مرحله کار شما به پایان رسیده است. در نهایت برای دسترسی به آمازون استور، باید سیستم را مجدد راه‌اندازی کنید.

گام دوم: فعال‌سازی ماشین مجازی

Sideload android 4

آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ را با فعال‌سازی ماشین مجازی دنبال می‌کنیم. ابزار Windows Subsystem for android که در گام اول نصب و راه‌اندازی کردید، برای تعامل با ویندوز ۱۱ نیاز به ماشین مجازی دارد. به لطف این ماشین مجازی می‌توانید به WSL2، که یکی از ویژگی‌های انتخابی در ویندوز ۱۱ است، دسترسی داشته باشید. برای فعال کردن ماشین مجازی مراحل زیر را دنبال کنید:

۱. دکمه‌های Win + I را برای بازکردن منوی Settings بفشارید.
۲. در منوی سمت چپ، تب Apps را باز کنید.
۳. بر روی گزینه Optional Features کلیک کنید.
۴. به قسمت Related Settings Section، اسکرول کنید و سپس گزینه More Windows Features را انتخاب نمایید.
۵. در قسمت Windows Features، گزینه Virtual Machine Platform را انتخاب کنید.
۶. برای اعمال تغییرات گزینه OK را کلیک کنید.

اگر تمامی قسمت‌هایی که در گام دوم از آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌ها در ویندوز ۱۱ با شما در میان گذاشتیم را به‌درستی انجام داده باشید، در این مرحله باید سیستم را ریستارت کنید. پس از راه‌اندازی مجدد، در گام سوم نصب Minimal ADB و تنظیمات مربوط به آن را با شما در میان می‌گذاریم.

گام سوم: نصب Minimal ADB و تنظیمات آن در ویندوز ۱۱

ویژگی Android Debug Bridge، که با اختیار ADB نامیده می‌شود، ابزاری در خط‌ فرمان است که به کاربر اجازه می‌هد با دستگاه‌های سازگار با ویندوز ۱۱ تعامل برقرار کند. از آنجایی که این ویژگی، اجرای فرمان‌های مختلفی را راحت‌تر می‌کند، به شما اجازه می‌دهد تا به لطف آن، با صدور دستورات در خط فرمان، اپلیکشن‌های اندرویدی را سایدلود و نصب کنید. برای ادامه آموزش ساید لود و صب ADB در ویندوز ۱۱، دستورات زیر را اجرا کنید:

۱. وارد صفحه اینترنتی ABD and Fastboot Page، شوید و فایل نصبی این ابزار را دانلود کنید.
۲. فایل نصبی که دانلود کرده‌اید را اجرا کنید. پیام‌هایی که در حین نصب پرسیده می‌شود را پاسخ دهید تا نصب این فایل به پایان برسد.
۳. پس از پایان نصب، می‌توانید آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ را دنبال کنید.
گام چهارم: آموزش سایدلود اپلیکیشن‌های اندرویدی ویندوز ۱۱

Sideload android 5

در این مرحله از آموزش سایدلود اپلیکیشن‌های اندروید، به فایل اندروید با پسوند ای.‌پی‌.‌کِی (APK)، نیاز دارید. اپلیکیشن‌های سالم و مطمئن اندرویدی را می‌توانید از پایگاه‌هایی مانند APKMirror، دانلود کنید. در این پایگاه، فایل ای‌.‌پی‌.‌کی اپلیکیشن‌های اندرویدی بدون اینکه محتوی بدافزار باشد، به رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته است. آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ را برای دانلود ای.‌پی‌.‌کی از پایگاه APKMirror، طبق مراحل زیر دنبال کنید:

۱. وارد APKMirror شوید. سپس نام اپلیکیشن دلخواه را در قسمت جستجو تایپ کنید.
۲. پس از دانلود اپلیکیشن دلخواه از APKMirror، ابزار Windows Subsystem For Android را اجرا کنید.
۳. در زیر قسمت Subsystem Resources، گزینه Continuous را انتخاب کنید.
۴. در مرحله بعد از آموزش سایدلود، گزینه Developer Mode را فعال کنید.
۵. سپس، آدرس آی‌.پی (IP)، را کپی کنید. اگر آدرس آی‌.‌پی نمایان نیست، گزینه Refresh را بفشارید. اگر باز هم آدرس آی.‌پی نمایان نشد، بر روی آیکون File Explorer در قسمت Files کلیک کنید تا سیستم مجدد راه‌اندازی شود. در این مرحله دوباره روی گزینه Refresh کلیک کنید تا آدرس آی.‌پی نمایان شود.

۶. کلید‌های Win و R را بفشارید. عبارت CMD را تایپ کنید و گزینه OK را بزنید تا خط فرمان ویندوز اجرا شود.
۷. در منوی خط فرمان، دستور زیر را تایپ کنید، سپس کلید اینتر را بزنید تا این دستور اجرا شود. عبارت YourIPAddress را در دستوری که در پایین به آن اشاره می‌‌کنیم، با آدرس آی‌.‌پی‌ رایانه خود جایگزین کنید.

Sideload android 6

۸. سپس با تایپ عبارت adb devices، از برقراری اتصال اطمینان خاطر حاصل کنید.

Sideload android 7

۹. برای نصب اپلیکیشنی که از AppMirror دانلود کرده‌اید، باید عبارت adb install را تایپ کنید، سپس فایل ای.‌پی‌.‌کی دانلود شده را با موس گرفته و به داخل خط فرمان بیندازید تا آدرس این فایل در خط فرمان تایپ شود. اگر آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ را تا این قسمت به‌درستی انجام داده باشید، آدرس در خط فرمان باید به شکل زیر تایپ شده باشد:

Sideload android 8

۱۰. کلید Enter را بفشارید و صبر کنید تا پیام نصب موفقیت‌آمیز نمایان شود.

پس از نصب موفقیت‌آمیز اپلیکیشن اندرویدی، اپلیکیشنی که نصب کرده‌اید در منوی استارت پدیدار می‌شود. این اپلیکیشن در قسمت جستجو نیز حضور پیدا می‌کند. جالب اینجاست که در این مرحله نیازی به تنظیمات دیگری ندارید و می‌توانید با انتخاب آیکون اپلیکیشن اندرویدی در ویندوز ۱۱، این اپلیکیشن را اجرا کنید.

آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ بدون استفاده از خط فرمان

Sideload android 9

قبول داریم که آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ با اجرای دستورات در خط فرمان، کار چندان ساده‌ای نیست. به همین دلیل از آنجایی که همیشه سعی کرده‌ایم چندین روش برای تعامل با نرم‌افزارهای مختلف پیش روی همراهان خود در روکیدا قرار دهیم، در ادامه به ابزار WSATools به عنوان روشی دیگر از آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ اشاره می‌کنیم. جالب است بدانید WSATools، ابزاری برای نصب فایل‌های ای.‌پی‌.‌کی در Windows Subsystem است. این اپلیکیشن در فایل اکسپلورر ویندوز قسمتی برای نصب فایل‌های ای.‌پی‌.‌کی اضافه می‌کند. به لطف این ویژگی‌ها نصب فایل‌‌های ای‌.‌پی‌.‌کی در ویندوز ۱۱ به فرایندی ساده تبدیل می‌شود.

برای نصب فایل‌های ای.‌پی‌.کی بوسیله WSATools، مراحل زیر را دنبال کنید:
۱. برای دانلود این نرم‌افزار وارد آدرس اینترنتی WSATool شوید.
۲. سپس، اپلیکیشن را نصب و اجرا کنید و گزینه Select an APK را انتخاب نمایید.
۳. اپلیکیشن دلخواه را انتخاب کرده و گزینه Load APK را کلیک کنید.
۴. با کلیک بر روی گزینه Install، فرایند نصب اپلیکیشن اندرویدی دلخواه را در ویندوز ۱۱ به پایان برسانید.

اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی دلخواه در ویندوز ۱۱

آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ را با تمامی ترفند‌های آن با شما در میان گذاشتیم. در پایان به این نکته نیز اشاره کنیم به رغم اینکه می‌توانید به لطف این آموزش، تقریباً تمامی اپلیکیشن‌های اندرویدی را در ویندوز ۱۱ اجرا کنید، باز هم ممکن است در اجرای بعضی از این اپلیکیشن‌ها با مشکل روبه‌رو شوید. بعضی از اپلیکیشن‌های اندرویدی نیز برای اجراشدن نیاز به گوگل‌پلی‌سرویس دارند. از آنجایی که هم اکنون گوگل‌پلی‌سرویس تعامل خوبی با ویندوز ۱۱ ندارد، باید قید اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی که نیاز به گوگل‌پلی‌سرویس دارند را بزنید.

از طرف دیگر اجرای بازی‌های گرافیکی اندرویدی در ویندوز ۱۱ نیز ممکن است پردازنده و گرافیک رایانه شما را به دردسر بیندازد. به این نکته هم اشاره کنیم حتی اگر تمامی قسمت‌های آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ را به‌درستی انجام داده باشید، باز هم ممکن است بعضی از این اپلیکیشن‌ها درست‌و‌درمان اجرا نشوند. به همین دلیل نیز مایکروسافت هنوز ویژگی‌ اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ را برای تمامی کاربران این نسخه از ویندوز فراهم نکرده است. با این حال انتظار دارد در آینده‌ای نزدیک، ویندوز ۱۱ تعامل بهتری با اپلیکیشن‌های اندرویدی داشته باشد.

آموزش سایدلود و اجرای اپلیکیشن‌های اندرویدی در ویندوز ۱۱ را با این امید به پایان می‌رسانیم که شما نیز تجربه‌های خود را در این زمینه با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.

Avatar photo
توسطمحمد حسین
شیفته فناوری، یک گیک هستم.
مطلب قبلی بهترین فیلم های 2022 در ژانر مهیج: هیجان انگیزترین فیلم‌ هایی که در سال جدید منتشر میشوند را میشناسید؟ بهترین فیلم های 2022 در ژانر مهیج: هیجان انگیزترین فیلم‌ هایی که در سال جدید منتشر میشوند را میشناسید؟
مطلب بعدی کتاب عشق 2022 معرفی فیلم کتاب عشق Book of Love 2022: ماجراهای عاشقانه ای که از خیانت شغلی شروع شدند!
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب

سالگرد بیست سالگی آیفون در راه است
سالگرد ۲۰ سالگی آیفون در راه است
4 دقیقه
بررسی شارژدهی گلکسی S25 Edge بدترین چیزی که انتظارش را داشتیم
بررسی شارژدهی گلکسی S25 Edge بدترین چیزی که انتظارش را داشتیم
4 دقیقه
تغییرات جدید کنترل سنتر آیفون در ios19 2
تغییرات جدید کنترل سنتر آیفون در ios19
3 دقیقه
سامسونگ در حال آماده سازی قابلیت جدید هوش مصنوعی برای گالری گوشی های گلکسی است
سامسونگ در حال آماده سازی قابلیت جدید هوش مصنوعی برای گالری گوشی های گلکسی است
3 دقیقه
جزئیات جدید از نمونه اولیه گوشی تاشو اپل
جزئیات جدید از نمونه اولیه گوشی تاشو اپل
4 دقیقه
مایکروسافت ادعا می کند لپ تاپ های جدیدش از مک بوک ایر سریع تر هستند
مایکروسافت ادعا می کند لپ تاپ های جدیدش از مک بوک ایر سریع تر هستند
4 دقیقه
رنو ۴ جدید با مدل دو دیفرانسیل جذاب تر از همیشه شد
رنو ۴ جدید با مدل دو دیفرانسیل جذاب تر از همیشه شد
5 دقیقه
آیا ایرپادز پرو 3 همین امسال معرفی می شود؟
آیا ایرپادز پرو 3 همین امسال معرفی می شود؟
3 دقیقه
مقایسه تصویرسازهای هوش مصنوعی چت جی پی تی و Gemini
مقایسه تصویرسازهای هوش مصنوعی چت جی پی تی و Gemini
6 دقیقه
محدودیت های اپل برای تولید آیفون فولد چیست؟
محدودیت های اپل برای تولید آیفون فولد چیست؟
5 دقیقه

پربازدید‌ترین‌ها

چطور کامپیوتر هنگ کرده را بدون آسیب ریستارت کنیم
چطور کامپیوتر هنگ کرده را بدون آسیب ریستارت کنیم؟
5 دقیقه
احتمال استفاده از تراشه مدیاتک در گلکسی S25 FE
احتمال استفاده از تراشه مدیاتک در گلکسی S25 FE
4 دقیقه
۵ روش هوشمندانه برای استفاده از Gemini Live با گوشی اندرویدی
۵ روش هوشمندانه برای استفاده از Gemini Live با گوشی اندرویدی
7 دقیقه
باریک ترین گوشی سامسونگ، گلکسی S25 Edge بالاخره معرفی شد
باریک ترین گوشی سامسونگ، گلکسی S25 Edge بالاخره معرفی شد
5 دقیقه
اتصال وای فای در iOS 19 ساده تر از همیشه می شود
اتصال وای فای در iOS 19 ساده تر از همیشه می شود
3 دقیقه
پردازنده های AMD EPYC 9006 با معماری Zen 6 تا 256 هسته دارند
پردازنده های AMD EPYC 9006 با معماری Zen 6 تا 256 هسته دارند
4 دقیقه
سامسونگ زمان عرضه One UI 8 را اعلام کرد
سامسونگ زمان عرضه One UI 8 را اعلام کرد
2 دقیقه
دلایلی برای خریدن و نخریدن گلکسی S25 Edge 1
دلایلی برای خریدن و نخریدن گلکسی S25 Edge
6 دقیقه
اپل می خواهد کنترل آیفون را با فکر ممکن کند
اپل می خواهد کنترل آیفون را با فکر ممکن کند
3 دقیقه
ویژگی های جدید دسترسی در iOS 19 و macOS 16 معرفی شدند10
ویژگی های جدید دسترسی در iOS 19 معرفی شد
7 دقیقه
آپدیت iOS 18.5 برای آیفون منتشر شد
آپدیت iOS 18.5 برای آیفون منتشر شد
3 دقیقه
نسل ششم محبوب ترین شاسی بلند تویوتا در راه است
اولین نگاه رسمی به تویوتا راو 4 مدل 2026
5 دقیقه
سریع ترین ترانزیستور بدون سیلیکون در جهان ساخته شد
سریع ترین ترانزیستور بدون سیلیکون در جهان ساخته شد
5 دقیقه
آیا آیفون 17 ایر موفق خواهد شد تجربه گوشی های فوق باریک را متحول کند؟
آیا آیفون 17 ایر موفق خواهد شد تجربه گوشی های فوق باریک را متحول کند؟
3 دقیقه

جالب از سراسر وب

محافظ برق

برقکار شبانه روزی

دوربین آنالوگ هایک ویژن

بیمه موبایل معلم

سرور مجازی ایران

خرید جم فری فایر

داکر

هاست ووکامرس ارزان

تعمیر تلویزیون هیمالیا

طراحی ربات تلگرام

خرید رمان انگلیسی زبان اصلی

مرتبط با همین مطلب

قابلیت Motion Cues از iOS 18 حالا به مک هم می آید1
لپ تاپ و کامپیوتر

قابلیت Motion Cues از iOS 18 حالا به مک هم می آید

3 دقیقه
مادربرد X870 گیگابایت با بایوس 64 مگابایتی معرفی شد
لپ تاپ و کامپیوتر

مادربرد X870 گیگابایت با بایوس 64 مگابایتی معرفی شد

4 دقیقه
وصله جدید اینتل برای پردازنده های ناپایدار منتشر شد
لپ تاپ و کامپیوتر

وصله جدید اینتل برای پردازنده های ناپایدار منتشر شد

5 دقیقه
لپ تاپ گیمینگ لژیون 9i با نمایشگر 18 اینچی معرفی شد
منتخب سردبیر

لپ تاپ گیمینگ لژیون 9i با نمایشگر 18 اینچی معرفی شد

4 دقیقه
روکیداروکیدا
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

رمز عبور را فراموش کرده اید؟