سال 2021 سال خوبی برای شکار موجودات فضایی نبود. آیا طرفداران دنیای آدم فضاییها دست خالی به سال 2022 رسیدند؟ گزارش پنتاگون به عنوان یک نهاد نظامی معتبر و یک سیگنال بیگانه دست خالی حساب نمیشود.
آیا دورتر از منظومه شمسی سیارهای برای زندگی پیدا شده است؟ روکیدا را برای آشنایی با 9 کشف فوق العاده در مورد بیگانگان همراهی کنید.
1. بشقاب پرندهها واقعا وجود دارند
یک کارمند دولت در تاریخ 16 دسامبر 1957 از یک بشقاب پرنده عکس میگیرد. بر اساس گفتههای او بشقاب پرنده به مدت 15 دقیقه در نزدیکی مرکز توسعه هوایی هولومن، نیومکزیکو معلق بود.
ماه ژوئن سال 2021 پنتاگون گزارشی مهم در مورد فضاییها را منتشر کرد. در این گزارش جزئیات 144 برخورد و رویارویی با بشقاب پرندهها ثبت شده است. 144 برخورد در سالهای 2004 تا 2021 اتفاق افتاده و به شکل رسمی ثبت شده.
هدف از ایجاد این گزارش بررسی تهدیدهای ایجاد شده توسط پدیدههای نا شناس هوایی بود. در این گزارش چندین مشاهده فضاییها تایید شد که تا قبل از آن تنها در شبکههای اجتماعی در مورد آنها صحبت میشد.
گزارش پنتاگون یک نقل قول خام نیست. کارشناسان مدارک و شواهد را بررسی کرده و خلاصهای را به شکل 9 صفحه منتشر کردهاند. در آن 9 صفحه گفته شده: بیشتر پرندههای فضایی اجسام فیزیکی بودهاند.
به عبارتی مردم درگیر رویا یا توهم نبودهاند. آیا تمام اجسام مشاهده شده فضایی حساب میشوند؟ برخی از آنها پرندگان، بالنها و حتی پروژههای فوق سری ایالات متحده بودند.
آیا میخواهید گزارش پنتاگون را شخصا مطالعه کنید؟ متاسفانه در نهایت نا امید کننده است. هیچ یک از 144 برخورد و مدارک ثبت شده ارتباطی با بیگانگان ایجاد نمیکند.
2. سیاه چالهها به دست بیگانگان ساخته شدهاند؟
برای جست و جوی زندگی، باید سیاره قابل زندگی را پیدا کنیم. کسانی که به شکار بیگانگان فکر میکنند، آن را میدانند. گروهی از کارشناسان گزارشی را در مجله رویال آسترونومیکال منتشر کردند.
در گزارش آنها یک هدف دنبال میشد: نباید سیاه چالهها را نادیده بگیریم. یک سیاه چاله میتواند تا 100 هزار برابر بیشتر از خورشید انرژی ایجاد کند. آیا بیگانگان با فناوری بسیار پیشرفته این منبع انرژی را نادیده میگیرند؟
دانشمندان ابزار لازم برای استفاده از انرژی سیاه چاله را هم تصور کردند: کره دایسون. کره دایسون گوی غول پیکری است که انرژی را از سیاه چاله جذب میکند.
ایده کره دایسون برای اولین بار در دهه 1960 پیشنهاد شد. چطور کار میکند؟ آنها تصور میکنند در اطراف سیاه چاله ماده سفید و داغی در حال چرخش است. گوی انرژی را از آن ماده سفید رنگ جذب کرده و برای مصرف آماده میکند.
انرژی قابل مصرف طول موج مشخصی دارد. کارشناسانی که چشم به آسمان دوختهاند، آن امواج را جست و جو میکنند. برای جست و جو از تلسکوپهای فضایی کمک میگیریم.
3. آیا محل زندگی بیگانگان به زمین شبیه است؟
رنگ و بوی زندگی برای انسان با کره زمین گره خورده. هر کجا که زندگی را جست و جو کنیم، باید شبیه به زمین ما باشد. ناخودآگاه تفاوت را نادیده میگیریم. آیا فضاییها برای زنده ماندن به آب و اکسیژن نیاز دارند؟
شاید به خاک و دی اکسید کربن نیاز داشته باشند! مجله آستروفیزیک در این زمینه یک مقاله منتشر کرد. بر اساس ادعای آن، باید یک طبقه دیگر از جهان بیگانه را جست و جو کنیم.
اسم سیارات مناسب برای زندگی در جهان بیگانه “هیسین” گذاشته شد. هیسین تا 2.5 برابر بزرگتر از زمین است. اقیانوسهای عظیمی از آب به شکل مایع روی سطح آن جریان دارد.
هوای آن سیارات غنی از هیدروژن است. هیدروژن میتواند نقطه ایده آلی برای زندگی میکروبها باشد. چرا در مورد میکروبها صحبت میکنیم؟ آنها موجود سخت جان و تطبیق پذیر دنیا حساب میشوند.
نویسندگان آن مقاله میگویند: سیارات “هیسین” در کهکشان راه شیری پیدا میشوند. از طرفی نباید سیارات قابل زندگی را به یک نوع محدود کنیم، آنها میتوانند شرایط متفاوتی داشته باشند.
هر سیاره برای زندگی به یک ستاره مانند خورشید نیاز دارد. زمانی که ابعاد ستاره با خورشید ما برابر نباشد، فاصله سیاره هم برابر نیست. جست و جو گران فضاییها هر سیاره و محیطی را زیر و رو میکنند!
قسمت دوم مقاله را از این لینک دنبال کنید.
منبع: livescience.com