گوگل در حال ساخت اپلیکیشنی است تا بتوانید بازیهای اندرویدی را روی ویندوز 10 و ویندوز 11 اجرا کنید. ما همه چیزهایی که باید راجع به این موضوع بدانید را در این مقاله به شما توضیح خواهیم داد.
وقتی صحبت از بازی میشود، سریعا کامپیوتر یا کنسولهای بازی را به خاطر میآوریم اما گوشیهای هوشمند و بهویژه گوشیهای اندرویدی، فضای جدیدی ساخته که دنیایی از بازیها را در خود جای داده است. گوگل قصد دارد تا بازیهای اندرویدی را به عنوان نسل جدید بازیهای کامپیوتری معرفی کند.
بازیهای Google Play، راهی کامپیوتر شما میشوند
به گفته وبسایت The Verge، گوگل برنامه Google Play Games را برای ویندوز 10 و ویندوز 11 عرضه خواهد کرد و بازیهای اندروید را در سال 2022 به کامپیوترهایی با سیستمعامل ویندوز میآورد. بازیها همچنین به صورت لوکال (محلی) اجرا شده و به استریم ابری (cloud streaming) متکی نیستند.
اگرچه نحوه اجرای برنامههای اندروید در ویندوز مشخص نیست، اما سخنگوی گوگل الکس گارسیا کامرت (Alex Garcia-Kummert) گفت که گوگل این اپلیکیشن را بدون همکاری هیچ شرکت دیگری همچون مایکروسافت یا بلواستکس (Bluestacks) ساخته است. گویا گوگل به صورت پایه، محیطی برای اجرای برنامههای اندرویدی آماده کرده است.
گوگل همچنین گفت که آنها خودشان این برنامه را عرضه خواهند کرد و به نظر بعید است که در فروشگاه مایکروسافت در دسترس باشد.
دسترسی و راحتی بازی اندروید
طبق این خبر، بازی اندرویدی در حال حاضر خیلی راحتتر از قبل خواهد شد. در همه پلتفرمها، عملکرد گیمرها در بازی ذخیره میشود؛ یعنی اگر با گوشی خود بازی کنید، میتوانید ادامه بازی خود را با کامپیوتر در خانه ادامه دهید.
بسیاری از گیمرهای حرفهای به دلیل مانیتورهای بزرگتر و عملکرد بهتر، بازی روی کامپیوتر و کنسول را ترجیح میدهند و ویژگی حمل گوشیهای هوشمند و تبلتهای اندرویدی برای آنها در رتبه دوم قرار میگیرد. گوشیها در مقایسه با اکثر لپتاپها، دوام باتری بیشتری داشته و همچنین پردازندههای نسل جدید گوشی در حال حاضر از لحاظ قدرت، با پردازندههای رده پایین لپتاپ رقابت میکنند.
با این اپلیکیشن جدید، گوگل میتواند به سازندگان بزرگ بازیهای کامپیوتری این پیشنهاد را بدهد تا بازیهایی با امتیاز AAA را هم روی کامپیوتر و هم گوشیهای اندرویدی بسازند. از آنجایی که میتوانید بازیها و برنامههای اندرویدی را در اپلیکیشن Google Play Store دانلود کنید، سازندگان بازی نیز بازیهای خود را در آنجا در دسترس عموم قرار داده که این کار سهم بازار و حاشیه سود (مارجین) گوگل را افزایش خواهد داد.
این سیاست همچنین میتواند گیمرهای گوشی آیفون و کسانی که از انجام یک بازی بر روی چندین دستگاه مختلف لذت میبرند را نیز به سمت اندروید هدایت کند.
بهترین پلتفرم بازی
ممکن است شما گوشی خود را به عنوان یک وسیله بازی در یک نگاه در نظر نگیرید اما بازار از شما میخواهد تا این ایده را تغییر دهید.
به گفته وبسایت تحلیلی Newzoo، بازیهای گوشیهای هوشمند در سال 2020 از پلتفرمهای کامپیوتر و کنسول پیشی گرفت. بازیهای گوشی درآمد حیرتانگیز 77.2 میلیارد دلاری داشتند که بسیار بیشتر از درآمد 36.9 میلیارد دلاری کامپیوتر و 45.2 میلیارد دلاری کنسول بود. این یعنی در حال حاضر گوشیهای هوشمند و تبلتها تقریبا نیمی از بازار را به خود اختصاص دادند.
دلیل اصلی هم این است که گوشیهای هوشمند دسترسی خوبی دارند. کنسولها معمولا حدود 300 دلار و یک کامپیوتر گیمینگ مناسب حدود 500 دلار قیمت دارد. اما قیمت یک گوشی میان رده مناسب بین 200 تا 300 دلار بوده و معادل یک کنسول دست دوم میباشد. گوشیها همچنین قابلیتهای بیشتری دارند و به راحتی میتوانید آنها را در جیب خود قرار داده و حمل کنید.
اپلیکیشن Google Play در کامپیوتر یک پیروزی برای ارتباط بین پلتفرمها
از آنجایی که برخی از کمپانیها به طور افراطی سرورهای کاربری خود را از سایر شرکتها جدا کرده و به صورت اختصاصی کار میکنند (مثل اپل)، این اقدام اخیر گوگل واقعا هیجانانگیز است. این همکاری با ویندوز میتواند امکان استفاده از سایر اپلیکیشنهای اندروید را در ویندوز فراهم کند.
این اقدام همچنین میتواند بازارهای بیشتری را در اختیار سازندگان برنامههای اندرویدی قرار داده و همچنین به کاربران ویندوز گزینههای بیشتری برای انتخاب اپلیکیشن دلخواه خواهد داد.