اسنپدراگون 8 نسل 1، پیشرفتهای قابل توجهی در زمینههای عملکرد و مصرف انرژی برای CPU و GPU کسب کرده است. تعبیه سختافزار دوربین داخل چیپست نیز پیشرفت ویژهای بود و به کوالکام این اجازه را داد تا یک برند مخصوص برای خود راهاندازی کند.
برند Snapdragon Sight نام تجاری برای یک ISP است که اکنون با ویژگیهای مختلفی ارائه میشود و برای کاربران حرفهای طراحی شده است. دلیل این انتخاب، توان عملیاتی بسیار بالا بوده که حتی کاربران معمولی نیز از آن بهره خواهند برد.
ISP اکنون می تواند 3.2 گیگاپیکسل در ثانیه (نسبت به نسل SD888 که 2.7 گیگاپیکسل در ثانیه بود) پردازش کند. این بدان معناست که این پردازشگر میتواند ۲۴۰ عکس ۱۲ مگاپیکسلی را در یک ثانیه بگیرد که این آمار تقریبا ۲ برابر پردازش ISP Snapdragon 888 است.
شاید 12 مگاپیکسل یک سنسور قدیمی باشد، اما اگر با یک سنسور 108 مگاپیکسلی جدید ترکیب شود، ISP می تواند 30 بار در ثانیه عکسهایی با وضوح کامل بگیرد. حال اگر این سنسور با سه دوربین به طور همزمان ترکیب شود، می تواند ۳ * ۳۶ مگاپیکسل با سرعت 30 عکس در ثانیه انجام دهد. این موضوع باعث بهبود در burst mode شده، و همچنین برای frame stacking هم یک امتیاز مثبت خواهد بود.
کوالکام، برند ISP را دوباره طراحی کرد تا در هر کانال 18 بیت پردازش کند که از 14 بیت نسل قبل پیشرفت بیشتری داشته است. این پیشرفت باعث بهبود در محدوده دینامیکی (4 stops) و هندلینگ بهتر HDR می شود. این چیپست همچنین میتواند تصاویر 18 بیت RAW فشردهنشده را برای ویرایش ذخیره کند تا کاربران حرفهای بتوانند از کوچکترین داده نیز استفاده کنند.
پردازش ویدیوی این سخت افزار نیز پیشرفت داشته است. این پردازنده دارای حداکثر رزولوشن 8K با سرعت 30 فریم در ثانیه و همچنین قابلیت پشتیبانی از فیلم برداری HDR (هر دو HDR10 و HDR10+) میباشد. این پردازنده همچنین میتواند به صورت همزمان فرآیند لرزشگیری الکترونیکی (EIS) را نیز انجام دهد. کاربران می توانند در حین ضبط ویدیو با کیفیت 8K/30، عکسهایی با کیفیت 64 مگاپیکسل بگیرند. کوالکام همچنین یک انجین سختافزاری دیگر برای رندر کردن بوکه در ویدیوهای 4K اضافه کرده است.
Mega Multi-Frame Engine برای تصویر برداری در شب طراحی شده و میتواند تا 30 فریم را در یک تصویر ترکیب کند. وضوح تصویر فوق العاده به لطف سخت افزار اختصاصی، کیفیت زوم دیجیتال را نیز بهبود بخشیده است.
کوالکام همچنین برای توسعه عملکرد نرمافزاری خود با لایکا (Leica) همکاری کرد. این کمپانی عملکرد لنزهای کلاسیک را با استفاده از فیلترهای مخصوص تقلید کرده و توسط لنزها بازسازی میکند.
ویژگیهای بیشتری نیز در این تراشه به کار رفته است. قبلا هوش مصنوعی برای اکسپوژر و فوکوس خودکار استفاده می شد، اما اکنون تشخیص چهره با هوش مصنوعی به صورت کاملا پرسرعت و بادقت انجام میشود. این هوش مصنوعی قادر به تشخیص 300 نقطه از صورت اعم از لب ها، ابروها و غیره میباشد. یکی از مزایای این هوش مصنوعی این است که انیموجیهای سه بعدی را بسیار دقیق تر و ظریف تر طراحی خواهد کرد.
یک ISP چهارم نیز در Snapdragon 8 Gen 1 وجود دارد. این بخش از نسل سوم Sensor Hub نام دارد و ویژگی های دوربین Always-On را فعال می کند. این پردازنده جدید، قفلگشایی با چهره و همچنین برخی از ویژگیهای حریم خصوصی را فعال میکند. برای مثال، این ISP میتواند تشخیص دهد که گوشی خود را به شخص دیگری دادید و نوتیفیکیشنها را سایلنت میکند. همچنین میتواند تشخیص دهد که کسی از پشت سر به گوشی شما نگاه میکند. تمام این ویژگیها برای حفاظت از حریم شخصی شما طراحی شده است.
البته، نگرانی هایی در مورد حفظ حریم خصوصی در مورد ویژگی Always-On وجود دارد و کوالکام آنها را به صورت جدی پیگیری میکند. برای مثال، هیچ داده ای از این ISP از دستگاه خارج نخواهد شد و با ویژگی های امنیتی جدید اسنپدراگون محافظت می شود. همچنین، کنترل این ویژگی در اختیار تولید کنندگان گوشی خواهد بود و از اختیار کاربر خارج است.
هوش مصنوعی در چیپست اسنپدراگون 8 نسل 1 قادر است 4 برابر عملیات پردازش را با 70 درصد انرژی کمتر انجام دهد.