آیا کسی هست که در قدرت مک بوک پرو شک داشته باشد؟ فکر میکنیم بعد از معرفی تراشههای M1 پرو و M1 مکس هیچ شک و تردیدی باقی نمانده باشد. اپل با محصول خود به کاربران حرفهای چشمک میزند!
1. اپل به کاربران گوش کرد!
در چهار یا پنج سال گذشته سیب گاز زده زیر تیغ انتقاد بود. تغییرات جدید برای هر کسی که در دنیای اپل زندگی میکند، مفید است. کدام شرکت مانند اپل حرکت کرده است؟ درایو سیدی را کنار گذاشت. باتری قابل تغییر ندارد و فضای ذخیره سازی به دست کاربران تغییر نمیکند.
این شرکت با شجاعت تمام جک 3.5 میلی متری، را حذف کرد. شارژر و هدفون را به خاطرات سپرد. با معرفی مک بوک پرو، چند عقب نشینی را به چشم مشاهده کردیم. درگاه HDMI، شارژر مگسیف و حافظه رم باز گشتند.
2. بی رقیب در قدرت، بی رقیب در مصرف بهینه
M1 حتی زمانی که نرم افزارهای x86 را اجرا میکند، فوق العاده است. اگر یک نرم افزار برای معماری اپل بهینه سازی شده باشد، بسیار بهتر از نسخه اینتل عمل میکند.
تفاوتهای دو تراشه را در این مقاله روکیدا مطالعه کنید. M1 مکس در اوج قدرت قرار دارد. پهنای باند حافظه رم 400 گیگابایت بر ثانیه است. اپل فاصله رویا تا واقعیت را برداشته است.
اگر به قدرت محض نیاز نداشته باشید، M1 پرو تا سالها بهترین همراه شما خواهد بود. آیا قدرت بی نهایت عمر باتری را کاهش میدهد؟ مک بوک پرو تا 21 ساعت همراه شما میماند.
سرعت انتقال اطلاعات از فضای ذخیره سازی تا پردازنده به 7.4 گیگابایت در ثانیه میرسد. پلی استیشن 5 سونی به 5.5 گیگابایت محدود میشود!
اگر به نمایشگر خارجی نیاز داشته باشید، تراشه M1 مکس از سه نمایشگر با کیفیت 6K و یک نمایشگر با کیفیت 4K به شکل هم زمان پشتیبانی میکند. تراشه M1 پرو به دو نمایشگر 6K محدود شده است.
3. بازگشت پر غرور مگسیف
در نسل چهارم مک بوک پرو، شارژر مگسیف با USB تایپ سی جایگزین شد. خوشبختانه با معرفی تراشه M1 مگسیف به بازی باز گشت. به لطف طراحی مغناطیسی، در صورت کشیده شدن سیم، سیم یا دستگاه آسیب نمیبیند.
به لطف شارژر 96 وات، دستگاه شما در 30 دقیقه تا 50 درصد شارژ میشود. چراغ کوچک روی مگسیف را فراموش نکنید. مشاهده شرایط باتری به کمک رنگها کار را ساده میکند.
4. خداحافظ تاچ بار!
یک نمایشگر رنگی به قسمت بالای مک بوکها اضافه شد. قرار بود جای کلیدهای فیزیکی بالای صفحه کلید را پر کند. متاسفانه موفق نشد. حتی توسعه دهندگان نیز از آن نوار لمسی استقبال نکردند.
اپل حسگر اثر انگشت را با کلید پاور ترکیب کرد و یک صفحه کلید کارآمد را رو به روی کاربران قرار داد.
5. نمایشگر با نرخ نوسازی 120 هرتز
همراه با معرفی آیفون 13 پرو، نمایشگر با نرخ نوسازی بالا به آیفونها رسید. تنها یک ماه بعد، آن را در مک بوک پرو تجربه کردیم: بزرگترین جهش اپل از زمان معرفی نمایشگر رتینا.
نمایشگرهای سریع تنها برای بازی نیستند. در هر بخش از روند روزمره جذابیت خود را به رخ میکشند.
روشنایی پایدار تا 1000 نیت ممکن شده است. زیر آفتاب شدید میتوانید با مک بوک پرو کار کنید. حداکثر روشنایی دستگاه به 1600 نیت میرسد.
6. برخی از آداپتورها حذف شدند
برای اتصال به نمایشگر و بررسی یک کارت حافظه، دیگر به آداپتور جانبی نیاز نداریم. درگاه تاندربولت از سرعت انتقال 40 گیگابایت در ثانیه پشتیبانی میکند.
جک هدفون با پشتیبانی از هدفونهایی با امپدانس بالا باز گشته است. دیگر نیازی به آداپتور حرفهای صدا نداریم.
7. خنک کننده بهتر
مک بوک پرو جدید به نسبت نسل قبل 0.6 میلی متر ضخیمتر است. خنک سازی دستگاه بسیار بهتر از گذشته انجام میشود. خنک کننده جدید 50 درصد هوای بیشتری جا به جا میکند.
مک بوک ایر و آیمک جدید از فن استفاده نمیکنند.
8. ناچ و قیمت
ناچ وجود دارد اما خبری از حسگر تشخیص چهره نیست. توسعه دهندگان میتوانند آن را در نرم افزار خود در نظر بگیرند. شاید هم یک نوار سیاه را در امتداد ناچ انتخاب کنند.
آنها واقعاً قیمت بالایی دارند. از طرفی هدف اپل کاربران حرفهای است.
منبع: howtogeek.com