فیلم هجوم (Invasion) سریالی آمریکایی به کارگردانی یاکوب وربروگن (Jakob Verbrogen) و آماندا مارسالیس (Amanda Marsalis) است. این فیلم در ابتدا سرگرم کننده است سپس آزاردهنده و در نهایت به سادگی مخاطب را گیج میکند. با تماشای ۱۰ قسمت از این سریال منتقدان میتوانند به خلاء موجود در آن اشاره کنند. در فیلم هجوم، در سرتاسر جهان اتفاقات عجیبی برای افراد در حال رخ دادن است، که با درام های خاص خودشان سروکار دارند. رویدادهای غیر قابل توضیح مربوط به پدیدههای کیهانی که در نهایت تمام اینها به بیگانگان مربوط میشود.
ستارگان فیلم هجوم (Invasion) از سم نیل تا گلشیفته فراهانی!
در این فیلم به دنبال هیچ شخصیت کانونی یا داستان اصلی نباشید. اگرچه سم نیل (Sam Neill) بزرگترین ستاره این سریال است که نقش یک کلانتر بداخلاق را ایفا میکند. او همراه با معاون مورد اعتمادش دوواندا وایز (DeWanda Wise) در حال تحقیق درباره شکلگیری محصولی عجیب و غریب است. در ادامه ماجرا بیننده گلشیفته فراهانی (Golshifteh Farahani) در نقش آنیشا هستیم. آنیشا پزشکی است که برای بزرگ کردن دو فرزند خود آژی رابستون و تارا مویدی (Azhy Robertson and Tara Moayedi) در کنار همسرش فیراس نصار (Firas Nassar) آرزوهای پزشکیاش را کنار گذاشته است. در این میان شاهد یک نوجوان لندنی زورگو مبتلا به صرع هستیم، در حالی که تروانته یک سرباز آمریکایی در افغانستان است.
فیلم هجوم (Invasion) کلیشه ای است!
هر قسمت از داستان از طریق وقایع عجیبی به تهاجم فرازمینیها گره خورده است. تمام این پیوندها مبهم یا نهچندان مبهم هستند. مانند زمانی که یک شهروند افغان به تروانته (سرباز آمریکایی) توضیح میدهد که مردم محلی به تهاجم بیگانگان عادت کردهاند. هر رشته داستان به برداشت کاملا آشنایی از ژانر تهاجم بیگانه تبدیل میشود.
گلشیفته فراهانی فعال ترین شخصیت هجوم (Invasion)!
گلشیفته فراهانی به عنوان آنیشا فعالترین شخصیت سریال، همدردیهای زیادی را در فیلم ایجاد میکند. این شخصیت اقدامات غیر منطقی در فیلم انجام میدهد. اما شخصیت آنیشا دارای کلیشههای کمتری نسبت به دیگر بازیگران است. فیلم هجوم در کشورهای ایالات متحده، انگلستان، ژاپن و مراکش فیلمبرداری شده است.
هجوم ترسناک نیست!
این فیلم برخلاف ژانر علمی تخیلی زمانی که به دیدن موجودات فضایی نزدیک میشود، ترسناک و هیجانانگیز نیست. هجوم یک داستان علمی تخیلی بدون علم زیاد یا هرگونه ژانر واقعی است. ساخت فیلم باید هوشمندانهتر و همدلانهتر از این باشد، و نتیجه آن نباید گیجکننده باشد.
منبع: Hollywoodreporter.com