همکاری جدید مدیاتک با شرکت‌های ARM و تنسنت چه نفعی برای دستگاه‌های موبایل دارد؟

توسط محمد امین نعمتی
2 minutes read
همکاری جدید مدیاتک با شرکت‌های ARM و تنسنت چه نفعی برای دستگاه‌های موبایل دارد؟

رهگیری پرتو (Ray Tracing) کم‌کم به یک بخش الزامی در گرافیک باز‌ی‌ها تبدیل می‌شود و رفتار طبیعی نور را شبیه‌سازی می‌کند. این فناوری به شما اجازه می‌دهد دید واقع‌گرایانه‌تری به تصاویر حتی در سنگین‌ترین بازی‌ها داشته باشید.

این فناوری با کارت‌های گرافیک RTX انویدیا که در آگوست 2018 معرفی شدند، به صنعت گیمینگ وارد شد. سامسونگ نیز قصد دارد در تراشه جدید اگزینوس 2200 خود با همکاری AMD این قابلیت را به پردازنده گرافیکی گوشی‌های هوشمند خود اضافه کند.

همکاری جدید مدیاتک با شرکت‌های ARM و تنسنت چه نفعی برای دستگاه‌های موبایل دارد؟

منطقی است که رقبا دوست نداشته باشند از این مسیر عقب بیافتند. شرکت تایوانی تراشه‌سازی مدیاتک در همکاری با تنسنت و AMD از اولین جعبه ابزار SDK رهگیری پرتوی خود در اکستنشن‌های ولکان برای دستگاه‌های موبایل رونمایی کرده است.

مدیاتک در ژانویه 2021 پشتیبانی تقریبی از این قابلیت را برای پردازنده دایمنسیتی 1200 خود با ساب سیستم گرافیکی Mali-G77 MC9  اعلام کرد. این فناوری در حال حاضر در سطح نرم‌افزاری است اما در آینده باید سخت‌افزاری شود.

بنابراین توسعه‌دهندگان حالا می‌توانند اطلاعات بیشتری از رهگیری پرتو به دست آورند و از این فناوری برای افزایش تجربه‌ گیمینگ غوطه‌وری استفاده کنند.

مدیاتک قصد دارد در همکاری با ARM و تنسنت گیمز این فناوری را به سری پلتفرم‌های موبایل دایمنسیتی خود اضافه کند.

به گفته «Geraint North» مدیر ارشد اکوسیستم و مهندسی شرکت ARM «پردازنده‌های Mali در آینده عملکرد فناوری رهگیری پرتو را به شکل قابل توجهی از طریق شتاب سخت‌افزاری در دستگاه‌های موبایل بهبود می‌بخشند. همکاری ARM با مدیاتک و تنسنت گیمز در این زمینه کار توسعه‌دهندگان را برای بررسی مزایای رهگیری پرتو در بازی‌های موبایل ساده خواهد کرد و این اطمینان را به وجود می‌آورد که محتوای دارای این فناوری را بتوان بین پلتفرم‌های مختلف در اکوسیستم‌های متفاوت پورت کرد تا تجربه گیمینگ را بیشتر غنی کرد.»

مدیاتک نیز در یک بیانیه مطبوعاتی گفته است که به تحقیق و توسعه قابلیت‌های گرافیکی ادامه خواهد داد و به‌صورت مداوم فناوری‌های موتور بازی MediaTek HyperEngine را برای فراهم‌سازی افکت‌های رندرینگ بازی توسعه می‌دهد. هدف کمک به توسعه‌دهندگان بازی و تولیدکنندگان دستگاه‌های مختلف در ارائه گرافیک واقع‌گرایانه بازی‌ها و رساندن آن‌ها به سطح دیگری است.

همچنین «دکتر یومینگ چائو» معاون واحد کسب‌وکار گروه فناوری هوش مصنوعی و محاسباتی مدیاتک گفته است «همکاری با ARM و تنسنت گیمز به ما امکان معرفی فناوری‌های پیشرفته گرافیکی را مانند رهگیری پرتو به سری چیپ‌های موبایل فایوجی دایمنسیتی می‌دهد. این راه‌حل به توسعه‌دهندگان بازی اجازه می‌دهد از فناوری‌های جدید برای ارتقاء تجربه گیمینگ غوطه‌وری استفاده کنند. در حال حاضر، ده‌ها میلیون گوشی هوشمند در جهان مجهز به سری چیپ‌های موبایل فایوجی دایمنسیتی هستند و ما افکت‌های بصری واقع‌گرایانه و واضح‌تری را برای انواع کاربران فراهم خواهیم کرد.»

منبع: gizchina.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟