10 نکته در مورد برند شخصی

توسط فرشته داورپناه
7 دقیقه

برند شخصی برای بازاریابی استعدادهای شما در جهان ضروری است‌. دنیای رقابتی فزاینده‌ی کنونی، یادگیری نحوه‌ی صحیح برند سازی شخصی را ضروری می‌سازد. برند شخصی به افراد کمک می‌کند تا ارزش خود را به مشتریان بالقوه منقل کنند. این کار یک هویت منحصر به فرد برای شما ایجاد می‌کند و شما را به عنوان یک دارایی ارزشمند به جهان نشان می‌دهد.
همانطور که شما برندها را به جای برخی از شرکت‌های کمتر شناخته شده انتخاب می‌کنید، مشتریان نیز می‌خواهند پروژ‌ه‌های خود را با برند شخصی مناسب به فریلنسرها ارائه دهند.
در این مقاله، بهترین نکات برند تجاری شخصی را به اشتراک می‌گذاریم تا مطمئن شوید که در زمینه‌ی انتخابی خود اصالت دارید و بهترین نسخه‌ی ممکن خود را به جهان ارائه می‌دهید.

1. برند شخصی خود را پیدا کنید

Personal Branding Tips Discover Brand
برند شخصی مستلزم همه‌ی چیزهایی است که یک برند معمولی نیاز دارد. در درجه‌ی اول باید بدانید چرا می‌خواهید یک برند شخصی داشته باشید. همچنین، در مورد بازاد هدف خود قطعی باشید. به انتخاب دامنه‌ی وسیعی مانند تولید محتوا اکتفا نکنید. برای ابزارهای سطح سازمانی، بازاریابی موقعیت خاصی مانند نوشتن وبلاگ فنی را انتخاب کنید. در مورد کیت برند خود که شامل لوگو، رنگ طرح و فونت است تصمیم بگیرید. با ترکیب همه‌ی این موارد، یک کیت تجاری متمایز و به یاد ماندنی خواهید داشت که برند شما را به مردم یادآوری می‌کند.

2. برای برند شخصی خود هدفی تعیین کنید

بدون در نظر گرفتن اهداف مشخص، روی توسعه‌ی برند کار نکنید. علاوه بر اینکه بازتابی از مهارت‌های فعلی شما است، اهدافی که می‌خواهید به آن‌ها برسیدرا نیز نشان می‌دهد. با ارزیابی نقاط قوت و ضعف خود با استفاده از روش SWOT (واژه SWOT از کنار هم قرار دادن حروف اول چهار کلمه‌ی Strengths (نقاط قوت)، Weaknesses (نقاط ضعف)، Opportunities (فرصت‌ها) و Threats (تهدید‌ها) ساخته شده است. این تکنیک کمک می‌کند تا به نقاط قوت و ضعف خود پی برد، فرصت‌های پیش رو را شناخت، و تهدیدهای احتمالی را به شیوه‌ی موثری مدیریت کرد)، می‌توانید جایی که می‌خواهید خود را در آن موفق بدانید را پیدا کنید. این تجزیه و تحلیل نه تنها در درک مهارت‌ها و ویژگی‌های منحصر به فرد به شما کمک می‌کند، بلکه به شما کمک می.کند بفهمید که برای پیشرفت در کجا باید پیشرفت کنید.

3. مخاطب هدف خود را پیدا کنید

Personal Branding Tips Audience
نکته‌ی مهم دیگری که باید قبل از شروع برندسازی شخصی به آن توجه کنید، مخاطبان هدف شما هستند. همه به نام تجاری شما علاقه مند نخواهند بود و شما هم قصد ندارید همه‌ی آن‌ها را تحت تاثیر قرار دهید. بنابراین، تصمیم بگیرید که چه کسی را باید متقاعد کنید و داستان خود را برای جذب مشتریان، استخدام کنندگان یا کارآفرینان بسازید.

به محض اینکه مخاطب مورد نظر خود را تعیین کردید، دیگر می‌دانید که از کدام بسترها برای برند تجاری خود استفاده کنید. در حالی که شبکه‌های حرفه ای برای دستیابی به یک شغل رویایی بهتر کار می‌کنند اما می‌توانید وب سایتی از نمونه کارهای خود را برای جذب مشتری بسازید. اگر قصد راه اندازی یک کسب و کار را دارید، رسانه‌های اجتماعی و بازاریابی ایمیلی ابزارهای سودمندی برای برندسازی شخصی هستند.

4. یک چارچوب ایجاد کنید

پس از تعیین نکات فوق، می‌توانید روی استراتژی یا چارچوب برند خود کار کنید. بسته به مخاطب و تخصص شما، باید داستان خاص خود را برای برندتان بسازید.
برای یافتن یک چارچوب موثر تجاری به زمان، تلاش و درک شخصیت شما نیاز است. قابلیت‌های برتر خود که به کار شما ارزش می‌بخشد را تقویت کنید. تنها زمانی که نشان دهید مهارت‌های شما چگونه به نفع مشتریان خواهید بود، آن‌ها شروع به پذیرفتن می‌کنند.

5. اطمینان حاصل کنید که برند شما دیده می‌شود

Personal Branding Tips Visibility
برای اینکه مخاطبان از برند شما مطلع شوند، باید دیده شود. برای جلب توجه هیچ راهی بهتر از فعالیت آنلاین نیست. داشتن وب سایت شخصی خود در عین افزایش اعتبار، به عنوان نمونه کار شما عمل می‌کند. وب سایت خود را با در نظر گرفتن همه‌ی مولفه‌های لازم و پاسخ گو بودن به حد مطلوب برسانید. هنگام طراحی وب سایت خود مطمئن شوید که از هر رنگ بندی متداولی که با نام تجاری شما مطابقت دارد استفاده کنید.
می‌توانید از بسترهای رسانه‌های اجتماعی مانند لینکدین، فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و سایر برنامه‌ها هم برای افزایش دیده شدن برند خود استفاده کنید. از گرافیک‌های جذاب در پست‌های رسانه‌های اجتماعی خود استفاده کنید تا افراد را در هنگام گشت و گذار آنلاین مجبور به توقف و خواندن کنید. می‌توانید در انجمن‌ها فعالیت داشته باشید تا وجهه‌ی برند را ارتقاء بخشید.

6. درباره‌ی نمادهای صنعتی تحقیق و بررسی کنید

هیچ قانونی برای برند شخصی وجود ندارد و افراد مختلف می‌توانند با استفاده از روش‌های مختلف به موفقیت برسند. قبل از ایجاد استراتژی برای برند، به طور کامل بر روی متخصصان حوزه‌ی مورد نظر خود تحقیق کرده و نحوه‌ی برخورد آن‌ها با مسائل را بیاموزید.

اما کورکورانه از متخصصان حرفه‌ی خود پیروی نکنید. استراتژی های آنها را تجزیه و تحلیل کنید و تغییرات لازم را برای ایجاد طرح تجاری شخصی خود ایجاد کنید. هدف شما این است که با برند شخصی خود منحصر به فرد باشید. برای انجام این کار، خلاقیت و شخصی سازی خود را با تجربه‌ی متخصصان تلفیق کنید.

7. اطلاعات مختصر و مفید‌ی در مورد کسب و کار خود آماده کنید

Personal Branding Elevator Pitch
ممکن است نخواهید برند تجاری شخصی خود را به کانال‌های آنلاین محدود کنید. در صورت امکان برند خود را در تعاملات رو در رو مانند هرگونه گردهمایی رسمی یا غیر رسمی، رویداد شبکه ای یا سمینار، مطرح کنید. برای این کار، کمی وقت بگذارید و توضیحات مختصر و مفیدی در مورد کسب و کار خود را آماده کنید.
این توضیحات باید داستان شما، اینکه چه کسی هستید، چه کاری انجام می‌دهید، نقاط قوت و بلندپروازی‌های آینده را در بر بگیرد. آن را مختصر و واضح نگه دارید زیرا باید بتوانید آن را در عرض 30 تا 60 ثانیه ارائه دهید. بر روی نکات کلیدی و مهارت‌هایی تمرکز کنید که به مشتریان شما ارزش می‌دهد. در صورت تمایل، می‌توانید آن را در قالب معرفی ویدیویی ضبط کرده و در وب سایت و کانال‌های اجتماعی خود از آن استفاده کنید.

8. از افرادی که می‌شناسید تأییده بگیرید

معرفی نامه‌های معتبری که دانش، سخت کوشی و وقت شناسی شما را تایید می‌کند، به برند شما کمک می‌کند تا معتبر و قابل اعتماد شود. از مدیران، همکاران، مشتریان و یا اساتید سابق و فعلی خود بخواهید که در وب سایت خود و در سایت‌های حرفه ای شبکه‌های اجتماعی مانند لینکدین از شما حمایت کنند. به آن‌ها بگویید که نمونه‌های مفصلی از کار یا پروژه‌هایی که برای آن‌ها انجام داده اید را در آن ذکر کنند. آن‌ها می‌توانند مهارت‌ها و شایستگی‌های شما را در عین توصیه‌ی شما برجسته کنند.
می‌توانید در لینکدین از سایر آشنایان نیز تأییدیه بخواهید. لینکدین یک پلتفرم قابل اعتماد جهانی است و توصیه‌هایی که در آن ارائه می‌شود به راحتی توجه مشتریان و کارفرمایان بالقوه را به خود جلب می‌کند.

9. فعالیت آنلاین داشته باشید

Personal Branding Online Presence
در این عصر ارتباطات دیجیتالی و شبکه‌های اجتماعی، برای اینکه بتوانید خود را به عنوان یک برند معرفی کنید باید حضور آنلاین قوی داشته باشید. چه بدنبال کار باشید یا نباشید، افراد باید بتوانند به راحتی به صورت آنلاین با شما ارتباط برقرار کنند.

در تمام بسترهای رسانه‌های اجتماعی موجود با حداکثر میزان دسترسی مخاطبان هدف خود حضور داشته باشید. به جای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای بازاریابی، 80 درصد محتوای شما باید آموزشی باشد. دایرکت‌های خود را مدام بررسی کنید تا بدانید آیا کسی می‌خواهد با شما تماس بگیرد.

مقاله مرتبط: چگونگی تبدیل فالوورهای رسانه‌های اجتماعی به مشتریان واقعی
همچنین می‌توانید خود را در فهرست‌های مختلف آنلاین ثبت نام کنید. اینگونه، شماره تماس و آدرس ایمیل شما در دسترس همه است. اگر از یک ایمیل تجاری جداگانه استفاده می‌کنید، برند تجاری شما را به عنوان یک برند حرفه ای نشان می‌دهد.

10. حول محور برند خود جامعه سازی کنید

شما تنها زمانی می‌توانید یک برند شوید که جامعه ای علاقه مند شما را دنبال کند. وبلاگ یا پروفایل رسانه‌های اجتماعی شما باید بستری باشد تا مردم مشکلات خود را در آت به اشتراک بگذارند و مسائلی که دیگران با آن روبرو هستند را حل کند. بنابراین، مردم می‌توانند تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و از یکدیگر یاد بگیرند.
می‌توانید در وبینارها شرکت کنید یا از پروفایل اجتماعی و یا حوزه‌ی تجاری ترجیحی خود پخش مستقیم بگذارید. پاسخ دادن به نظرات پست‌های شما نیز به افزایش تعداد فالوورها کمک می‌کند.

مقاله مرتبط: هفت روش معتبر برای بدست آوردن فالوور اینستاگرام در سال 2021

مقاله مرتبط: چگونه می‌توان فالوور رایگان اینستاگرام بیشتری به دست آورد؟

زمینه‌های لازم برای رونق حرفه‌ی خود را فراهم کنید

هرکسی باید از یک استراتژی تجاری شخصی استفاده کند. زیرا انجام این کار به شما کمک می‌کند تا در حرفه‌ی خود پیشرفت کنید. برای تسلط بر هنر برندسازی شخصی و توسعه‌ی شهرت تجاری، نکاتی که در بالا ذکر شد را دنبال کنید. این استراتژی‌ها به شما کمک می‌کند مشتریان خود را بیشتر از همیشه جذب کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟