۶ ویژگی آیفون ۱۳ در گذشته اندروید: اپل همیشه دیر می رسد

توسط امیرحسین حیدرزاده
6 ویژگی آیفون 13 در گذشته اندروید: اپل همیشه دیر می رسد

اپل با آیفون ۱۳ وارد شد. دستگاه فوق العاده خود را روی میز گذاشت و گفت: آیا رقیبی وجود دارد؟ آیفون ۱۳ به نسبت نسل گذشته خود تغییرات خوبی داشته است.

نمایشگر روشن‌تر، دوربین بهتر، عمر باتری بیش‌تر، ناچ (بریدگی بالای نمایشگر) کوچک‌تر و ویژگی‌های نرم افزاری آیفون ۱۳ را به رقیبی قدرتمند تبدیل کرده.

آیا در دنیای اپل زندگی می‌کنید؟ پیشرفت‌های گفته شده قطعا توجه شما را جلب می‌کند. حالا از آن سوی میدان نگاه می‌کنیم. کاربران اندروید سال‌ها است که ویژگی‌های آیفون ۱۳ را در دست دارند.

تلفن‌های اندرویدی فناوری را با سرعت بیش‌تری از اپل به کار می‌گیرند. آن‌ها نمایشگر بزرگ‌تر و بدون ناچ را در دست شما قرار می‌دهند. سرعت شارژ آن‌ها تا ۶ برابر بیش‌تر از آیفون ۱۳ است.

روکیدا را برای رقابت قدیمی اندروید و آیفون همراهی می‌کنید؟

۱. نمایشگر با نرخ نوسازی بالا

6 ویژگی آیفون 13 در گذشته اندروید: اپل همیشه دیر می رسد

یکی از ویژگی‌های مهم آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس، نمایشگر با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز است. اپل آن را با نام پروموشن معرفی کرد.

فناوری جدید نرخ نوسازی پویا در محدوده ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز را ممکن می‌کند. عملکرد روان با عمر باتری طولانی همراه خواهد شد. آیا نرخ نوسازی سریع یک ویژگی جدید است؟

تلفن‌های اندروید از سال ۲۰۱۹ آن را به کار می‌گیرند. اولین تلفن همراه با نرخ نوسازی ۹۰ هرتز وان پلاس مدل 7T نام داشت. گلکسی اس ۲۰ سامسونگ اوایل سال ۲۰۲۰ با نمایشگر ۱۲۰ هرتز وارد بازار شد.

در ادامه مبارزه، گلکسی نوت ۲۰ اولترا معرفی شد. این تلفن همراه نمایشگر OLED LTPO را با نرخ نوسازی پویا همراه کرد. از زمان معرفی گلکسی نوت ۲۰ اولترا، وان پلاس ۹ پرو و اوپو فایند X3 به جمع آن‌ها اضافه شدند.

اپل همه گیر شدن نمایشگر با نرخ نوسازی بالا را قبول نکرد. آیفون ۱۳ چهار عضو دارد و تنها دو عضو گران قیمت از آن استفاده می‌کنند. قیمت آیفون ۱۳ پرو از ۹۹۹ دلار آغاز می‌شود.

در دنیای اندروید حتی دوستان ارزان قیمت ۳۰۰ دلاری را با نمایشگر OLED و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پیدا می‌کنید.

۲. ناچ کوچک‌تر

6 ویژگی آیفون 13 در گذشته اندروید: اپل همیشه دیر می رسد

آیفون X طراحی تلفن‌های هوشمند اپل را برای همیشه تغییر داد. این تلفن همراه تمام حسگرها را در یک بخش به نام ناچ جمع آوری کرد. ناچ دستگاه در بالای صفحه قرار دارد.

دوستان اندرویدی نیز به همان سمت حرکت کردند. اپل بعد از چهار سال، تنها ۲۰ درصد از ابعاد ناچ خود را کم کرد. در بسیاری از تلفن‌های اندرویدی دیگر خبری از ناچ نیست.

سامسونگ از سال ۲۰۱۹ و معرفی گلکسی اس ۱۰ ناچ را فراموش کرد. تنها یک حفره برای دوربین سلفی دیده می‌شود. وان پلاس این کار را در سال ۲۰۱۸ انجام داد.

شایعاتی از آیفون ۱۴ و کنار گذاشتن ناچ در سال ۲۰۲۲ به گوش می‌رسد اما به شکل رسمی تایید نشده است.

۳. حافظه ۱۲۸ گیگابایت

با معرفی خانواده آیفون ۱۳ حداقل فضای ذخیره سازی دستگاه به ۱۲۸ گیگابایت رسید. طرفداران اپل، آن حرکت را سخاوتمندانه می‌دانند. کاربران اندروید، ۱۲۸ گیگابایت را واجب می‌دانند.

شرکت‌های اندرویدی دندان طمع را زودتر کنار گذاشتند. سامسونگ از سال ۲۰۱۹ حداقل حافظه محصولات خود را به ۱۲۸ گیگابایت ارتقا داد.

وان پلاس از سال ۲۰۱۸ پرچمداران خود را با حداقل حافظه ۱۲۸ گیگابایت همراه کرد. تنها برگ برنده سیب گاز زده، حداکثر حافظه است. با خانواده آیفون ۱۳ می‌توانید یک ترابایت حافظه را در تلفن همراه تجربه کنید.

۱ ترابایت حافظه تا این لحظه در هیچ کدام از پرچمداران اندروید دیده نشده است.

۴. سه برابر بزرگ‌نمایی تله فوتو

6 ویژگی آیفون 13 در گذشته اندروید: اپل همیشه دیر می رسد

آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس از یک دوربین تله فوتو بسیار پیشرفته استفاده می‌کنند. این دوربین سه برابر بزرگ‌نمایی اپتیکال را به کاربران تقدیم می‌کند.

بزرگ‌نمایی سه برابر آیفون ۱۳ در برابر بزرگ‌نمایی ۲.۵ برابر آیفون ۱۲ یک پیشرفت قابل توجه است. آیا واقعاً قابل توجه حساب می‌شود؟ تلفن‌های اندرویدی بیش‌تر از یک سال پیش، بزرگ‌نمایی اپتیکال ۵ تا ۱۰ برابر را ممکن کردند.

هوآوی میت ۲۰ پرو در اکتبر سال ۲۰۱۸ عرضه شد. این دستگاه برای اولین بار بزرگ‌نمایی اپتیکال سه برابر را به همراه داشت. سامسونگ، هوآوی و اوپو ۱۰ برابر بزرگ‌نمایی اپتیکال و ۳۰ تا ۱۰۰ برابر بزرگ‌نمایی دیجیتال را مهمان دست شما می‌کنند.

اپل با افتخار از همراه شدن حالت شب با دوربین تله فوتو گفت. همراهی آن‌ها یک خاطره برای دوستان اندرویدی حساب می‌شود. سامسونگ اواخر سال ۲۰۱۹ با یک به‌روزرسانی نرم افزاری حالت شب را به دوربین تله فوتو گلکسی نوت ۹ و گلکسی اس ۹ اضافه کرد.

از طرفی سیب گاز زده ویژگی حالت شب را با یک به‌روزرسانی نرم افزاری اضافه نمی‌کند. برای استفاده از آن ویژگی حتما باید آخرین نسل از پرچمداران این شرکت را تهیه کنید.

رفتار این شرکت مناسب نیست.

۵. دوربین ماکرو

6 ویژگی آیفون 13 در گذشته اندروید: اپل همیشه دیر می رسد

دوربین فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی آیفون ۱۳ پرو و آیفون ۱۳ پرو مکس یک معجزه در جیب خود دارد. حداقل فاصله فوکوس آن دو سانتی متر است.

به عبارتی شما می‌توانید از دوربین فوق عریض برای عکس برداری ماکرو استفاده کنید. این ویژگی نیز در خاطرات دوستان اندرویدی وجود دارد. با پرداخت ۳۰۰ دلار، یک تلفن همراه با دوربین ماکرو را به خانه می‌برید.

۶. فیلم برداری سینمایی

6 ویژگی آیفون 13 در گذشته اندروید: اپل همیشه دیر می رسد

در زمان معرفی آیفون ۱۳، ویژگی فیلم برداری سینمایی به شدت پر رنگ بود. این حالت به آیفون اجازه می‌دهد تا فوکوس را به شکل مناسب روی سوژه تنظیم کند.

یعنی سوژه شفاف و پس زمینه آن تار شود. عکس‌های پرتره را تصور کنید. دقیقا همان روند در مورد فیلم تکرار خواهد شد. اپل با اسم‌ها به خوبی بازی می‌کند.

ویژگی فیلم برداری سینمایی جدید نیست. تلفن‌های اندرویدی آن را با نام فیلم برداری بوکه عرضه می‌کنند. این ویژگی از سال ۲۰۲۰ حتی در میان رده‌های شیائومی، ریلمی و اوپو وجود دارد.

سخت افزار قدرتمند تمام بازی نیست

هیچ وقت سخت افزار فوق العاده آیفون‌ها را دست کم نگیرید. محصولات سیب گاز زده کیفیت فوق العاده‌ای دارند. متاسفانه یا خوشبختانه، اپل زمانی از فناوری استفاده می‌کند که به بلوغ رسیده باشد.

آن‌ها یک فناوری را از ابتدای راه به کار نمی‌گیرند. از طرفی دنیای رقابت در میان تلفن‌های اندرویدی بسیار داغ است. هر کدام از تولید کنندگان برای اول بودن تلاش می‌کند.

هر فناوری که در تلفن همراه قرار گیرد را به کار می‌گیرند. شما در مورد روند بازی چطور فکر می‌کنید؟ مسیر اپل یا مسیر دوستان اندرویدی را دوست دارید؟

منبع: makeuseof.com

مطالب مرتبط

نظر شما چیست؟