معرفی بهترین اپلیکیشن های ویدیو چت 2021

توسط سمیرا گلکار
11 minutes read
اپلیکیشن های ویدیو چت 2021

فهرست عنوان‌ها

با استفاده از بهترین اپلیکیشن‌های ویدیو چت می‌توانید در مواقعی که امکان تماس و ملاقات فیزیکی وجود ندارد با دیگران ارتباط برقرار کنید. چه دور از خانواده و در یک کشور دیگر زندگی می‌کنید و چه برای پیشگیری از ابتلا به کرونای دلتا در قرنطینه هستید، در هر صورت اپلیکیشن‌های ویدیو چت کمک زیادی به برقراری ارتباط با دیگران و پر کردن این خلأ می‌کنند.

در این مطلب فهرستی از بهترین گزینه‌ها را برای افرادی که به دنبال استفاده از ویدیو چت هستند، آماده کردیم. می‌توانید از این اپلیکیشن‌ها برای کارهای حرفه‌ای یا روابط شخصی استفاده کنید. در ادامه مطلب به معرفی بهترین اپلیکیشن‌های ویدیو چت می‌پردازیم که همین حالا می‌توانید آنها را دانلود و نصب کنید.

بهترین اپلیکیشن‌های ویدیو چت چه امکاناتی دارند؟

در مجموع بهترین اپلیکیشن ویدیو چت که حالا طرفداران زیادی پیدا کرده، زوم است که می‌توان از نسخه کامپیوتری و موبایلی آن استفاده کرد.

زوم نسخه رایگان و غیررایگان دارد. در حالت رایگان تا 100 نفر می‌توانند با هم تماس برقرار کنند اما جلساتی که سه نفر یا بیشتر در آنها حضور داشته باشند، از نظر زمانی به 40 دقیقه محدود هستند. اگر مایل به دانلود کردن اپلیکیشن زوم نیستید، می‌توانید در یکی از پنجره‌های مرورگر از آن استفاده کنید.

اسکایپ هم جایگزین خوبی برای زوم محسوب می‌شود. استفاده از این اپلیکیشن کمی راحت تر است اما با پلتفرم‌های مختلف کار می‌کند و کار کردن با آن هزینه‌ای ندارد. می‌توانید با قیمت مناسب با خط ثابت و همراه تماس بگیرید. همچنین این اپلیکیشن قابلیت ارسال پیام و ترجمه بلادرنگ متون را هم دارد.

گوگل دوو هم از جمله اپلیکیشنی‌هایی است که در حال حاضر روی اکثر گوشی‌های اندروید به صورت پیش فرض نصب شده و به نوعی راهکار گوگل برای رقابت با فیس تایم اپل است. استفاده از این اپلیکیشن هم مثل فیس تایم راحت است و میانبرهای مختلفی برای تماس با دستگاه‌های گوگل هوم دارد.

فیسبوک هم در این زمینه دو محصول دارد: پیام رسان فیسبوک و واتساپ. سال پیش تعداد افرادی که می‌توانند همزمان با هم تماس برقرار کنند در هر دو اپلیکیشن از 8 به 50 نفر افزایش یافت.

برای گیمرها، دیسکورد را توصیه می‌کنیم که اپلیکیشن‌هایی قوی هم برای موبایل و هم کامپیوتر دارد. دیسکورد با هدف استریم کردن بازی‌ها برای گروه کوچکی از کاربران طراحی شده و اخیراً تعداد افرادی که امکان شرکت در لایو این اپلیکیشن را دارند از 10 به 50 نفر افزایش پیدا کرد.

در نهایت، اگر نیاز به فضایی برای افراد خیلی بیشتری دارید یا اگر به دنبال اپلیکیشنی با قابلیت ادغام با مایکروسافت آفیس هستید، می‌توانید از تیمز استفاده کنید. با نسخه رایگان این اپلیکیشن می‌توانید همزمان با 100 نفر تماس بگیرید (یعنی بیشتر از همه اپلیکیشن‌های این مطلب) و تعداد آن برای نسخه غیررایگان به 300 نفر می‌رسد. بهتر اینکه اگر در آفیس 365 عضو هستید احتمالاً به یکی از طرح‌های پریمیوم تیمز هم دسترسی دارید.

در ادامه مطلب نگاهی دقیق تر به این اپلیکیشن‌ها خواهیم داشت.

بهترین اپلیکیشن‌های ویدیو چت که همین امروز می‌توانید دانلود کنید

زوم

1.      اپلیکیشن زوم

بهترین اپلیکیشن کنفرانس و ویدیوچت

مشخصات

پشتیبانی از: iOS، اندروید، ویندوز، مک، وب

حداکثر تعداد کاربران: محدودیت زمانی برای 3 کاربر یا بیشتر

دلایل خرید

مناسب برای برقراری ارتباط با دوستان و همکاران، مجهز به مجموعه امکاناتی جامع و پشتیبانی از انواع پلتفرم‌ها

دلایل اجتناب از خرید

در نسخه رایگان محدودیت‌هایی برای تماس با سه نفر یا بیشتر وجود دارد

یکی از بهترین اپلیکیشن‌های ویدیو چتی که خیلی از کاربران از آن استفاده می‌کنند زوم است. زوم محبوبیت بسیار زیادی بین تیم‌های حرفه‌ای دارد هر چند به دلیل داشتن مجموعه امکانات و پشتیبانی از پلتفرم‌های مختلف، بین کاربران معمولی هم محبوبیت زیادی پیدا کرده است. می‌توانید از زوم به صورت اپلیکیشن کامپیوتری یا تحت وب و یا اپلیکیشن موبایلی استفاده کنید.

به اشتراک گذاشتن تصویر صفحه، زیرنویس زنده و رمزنگاری تماس‌ها از جمله امکانات زوم هم در نسخه رایگان و هم نسخه پولی آن هستند. اگر صرفاً به دنبال ویدیو چت با دوستانتان هستید، می‌توانید از نسخه رایگان این اپلیکیشن استفاده کنید اما اگر قرار باشد عده زیادی همزمان با هم تماس بگیرند، مدت زمان تماس به 40 دقیقه محدود خواهد بود. با خرید نسخه پرو به قیمت 15 دلار، همزمان تا 100 نفر می‌توانند با هم ارتباط برقرار کنند و در نسخه بیزنسی هم این محدودیت‌ها کمتر می‌شود.

گرچه زوم در اولین روزهای پاندمی کرونا دچار مشکلات امنیتی خاصی شد اما بعد از آن شرایط تغییر کرد. حالا تماس‌ها با رمزنگاری سرتاسری حفاظت می‌شوند، اعلان‌های متمرکز بر حریم خصوصی در این اپلیکیشن وجود دارد و سیاست‌های حریم خصوصی آن مشخص می‌کند که چه اشخاصی امکان ذخیره و به اشتراک گذاشتن جلسات ضبط شده را دارند.

اسکایپ

2.      اسکایپ

بهترین اپلیکیشن ویدیو چت چند پلتفرمی از نظر راحتی استفاده

مشخصات

پشتیبانی از: iOS، اندروید، ویندوز، مک، تحت وب و ایکس باکس

حداکثر تعداد کاربران در نسخه رایگان: 50

دلایل خرید

امکان برقراری ارتباط بین حداکثر 50 کاربر، پشتیبانی از تماس و پیامک‌های بین المللی، قابل نصب روی همه پلتفرم‌ها

دلایل اجتناب از خرید

هزینه‌های مدل بیزنسی

اسکایپ مدتهاست که جزء بهترین اپلیکیشن‌های ویدیو چت محسوب می‌شود. با این محصول مایکروسافت می‌توانید به صورت رایگان همزمان با 50 نفر تماس بگیرید، این اپلیکیشن هم مثل زوم یک کلاینت تحت وب دارد و روی همه کامپیوترها و گوشی‌های هوشمند امروزی قابل نصب است.

اسکایپ برای ارتباط با اشخاصی که خودشان هم دستگاه ندارند و مثلاً محدود به یک گوشی ساده یا خط تلفن ثابت هستند بسیار مفید است. از آنجایی که اسکایپ از قابلیت ارسال پیام و تماس بین المللی پشتیبانی می‌کند، می‌توان آن را یک راهکار جامع برای برقراری ارتباط با دوستان و عزیزانی که خارج از کشور هستند، دانست.

اگر نیازهای خاصی مثل به اشتراک گذاری تصویر روی موبایل یا ترجمه و زیرنویس زنده دارید اسکایپ این نیازهای شما را هم پوشش می‌دهد. نسخه پولی این اپلیکیشن برای کسب و کارها در قالب مایکروسافت تیمز ارائه شده که مزایای خاصی دارد اما برای چت کردن با دوستان و خانواده نیازی به استفاده از این نسخه ندارید.

گوگل دوو

3.      گوگل دوو

بهترین اپلیکیشن ویدیوچت برای کاربران اندروید

مشخصات

پشتیبانی از: iOS، اندروید، ویندوز و مک از طریق وب

حداکثر تعداد کاربران در نسخه رایگان: 30

دلایل خرید

نصب آماده در اکثر گوشی‌های اندرویدی مدرن، راحتی استفاده و کاملاً رایگان

دلایل اجتناب از خرید

محدودیت تماس در حد 32 نفر که نسبت به اکثر اپلیکیشن‌ها محدودتر است

مدت‌ها اندروید رقیبی برای فیس تایم آیفون و آیپد نداشت – فیس تایم اپلیکیشن ویدیو چت داخلی آیفون است که کاربران می‌توانند به راحتی و بدون نیاز به استفاده از پلی استور از آن استفاده کنند.

خوشبختانه گوگل بالاخره با عرضه گوگل دوو این خلأ را پر کرد. دوو نرم‌افزار ویدیو چتی است که استفاده از آن بسیار راحت است و جزء اپلیکیشن‌های استاندارد و از پیش نصب شده بسیاری از گوشی‌های اندروید است. همچنین دوو مجهز به قابلیت‌ها و امکانات جذاب زیادی است و با استفاده از آن می‌توانید پیام ویدیویی ضبط و ارسال کنید تا اگر کاربر مورد نظر در دسترس نبود، بعداً پیام شما را مشاهده کند.

دوو برای iOS هم قابل نصب است و محدودیت تعداد کاربرانی که می‌توانند با هم تماس بگیرند، در آن به اندازه فیس تایم یعنی 32 نفر است. اخیراً هم شنیده شد که گوگل قصد دارد دوو را در گوگل میت ترکیب کند هر چند مشخص نیست که این پیاده سازی چه زمانی انجام شود.

دیسکورد

4.      دیسکورد

بهترین اپلیکیشن ویدیوچت برای گیمرها

مشخصات

پشتیبانی از: iOS، اندروید، ویندوز، مک و وب

حداکثر تعداد کاربران در نسخه رایگان: 25 نفر برای تماس ویدیویی؛ 50 نفر برای استریمینگ

دلایل خرید

بسیار مناسب برای گیمینگ، دارای اپلیکیشن‌های موبایلی و کامپیوتری قوی

دلایل اجتناب از خرید

فاقد امکانات مخصوص کسب و کارها

گیمرها دیکسورد را به عنوان یک منبع بسیار مفید برای برقراری ارتباط با دوستانشان به صورت متنی می‌شناسند اما این اپلیکیشن هم از تماس‌های ویدیویی پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این، از آنجایی که این اپلیکیشن امکان استریمینگ را فراهم می‌کند، می‌توان آن را ابزار خیلی خوبی برای برقراری ارتباط با دوستان دانست چون امکان استریم کردن محتوای صفحه نمایش یک کاربر برای سایر کاربران را فراهم می‌کند.

خوشبختانه اخیراً دیسکورد قابلیت پخش استریمینگ را از 10 به 50 نفر افزایش داد. اگر از نسخه نیترو استفاده کنید که 10 دلار در ماه هزینه دارد، می‌توانید کیفیت استریمینگ را به 1080 پیکسل و 60 فریم بر ثانیه افزایش دهید که برای رده رایگان 720 پیکسل و 30 فریم بر ثانیه است.

فیس تایم

5.      فیس تایم

بهترین اپلیکیشن ویدیو چت برای کاربران آیفون

مشخصات

پشتیبانی از: iOS و مک

حداکثر تعداد کاربران در طرح رایگان: 32

دلایل خرید

پشتیبانی از 32 کاربر برای تماس ویدیویی، اپلیکیشن از پیش نصب شده روی آیفون، آیپد و مک، تماس صوتی راحت با فیس تام، امکان گوش کردن یا مشاهده محتوای استریم شده توسط سایر کاربران از طریق SharePlay

دلایل اجتناب از خرید

کاربران اندروید و ویندوز دسترسی محدودی به این اپلیکیشن دارند

جای تعجب نیست که فیس تایم در فهرست بهترین اپلیکیشن‌های ویدیو چت قرار بگیرد. این نرم‌افزار اپل اولین اپلیکیشن در نوع خود نیست اما نقطه شروع بسیاری از کاربران موبایل بود و به نوعی عاملی برای افزایش سطح دسترس پذیری و راحتی استفاده از ویدیو چت شد.

امروزه فیس تایم به صورت آماده روی محصولات اپل نصب شده و قابلیت‌ها و امکانات جالبی مثل انیموجی، مموجی و استیکر دارد و 32 نفر می‌توانند به صورت همزمان با هم در تماس باشند. از آنجایی که فیس تایم یک قابلیت تماس صوتی هم دارد، می‌توانید به راحتی و هر زمان نیاز بود، تماس‌ها را به جای تلفن از طریق شبکه وای فای و اینترنت انجام دهید.

اما تنها نقطه ضعف فیس تایم این است که به طور ویژه برای کاربران اپل از جمله آیفون و مک طراحی شده است. کاربران اندروید و ویندوز دسترسی‌های بسیار محدودی دارند و قرار است فقط از طریق مرورگر وب به فیس تایم دسترسی پیدا کنند.

فیسبوک

6.      پیام رسان فیسبوک

بهترین جایگزین بین پلتفرمی برای فیس تایم

مشخصات

پشتیبانی از: iOS، اندروید، ویندوز و مک از طریق وب

حداکثر تعداد کاربران طرح رایگان: 50

دلایل خرید

همه گیری، قابل استفاده از طریق گوشی و وب، امکان تماس ویدیویی با 50 کاربر

دلایل اجتناب از خرید

فاقد امکانات مخصوص کسب و کارها

مزیت استفاده از پیام رسان فیسبوک برای تماس ویدیویی این است که احتمالاً از قبل حساب کاربری آن را دارید. برای استفاده از این قابلیت کافیست یک حساب فیسبوک و اپلیکیشن پیام رسان فیسبوک را روی گوشی داشته باشید تا همین حالا با دوستانتان تماس ویدیویی بگیرید. حتی اگر قبلاً اکانت فیسبوک داشته و آن را غیرفعال کردید، باز هم می‌توانید از مسنجر فیسبوک استفاده کنید.

کافیست روی آیکن دوربین در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید تا شروع به برقراری تماس با یک فرد یا گروه کنید. مثل اسکایپ، در این پیام رسان هم تا 50 نفر می‌توانند همزمان با هم تماس بگیرند – که این محدودیت برای فیس تایم و گوگل دوو 32 نفر بود.

حین تماس ویدیویی می‌توانید از سایر امکانات پیام‌رسان فیسبوک هم استفاده کنید مثل ارسال پیامک، استیکر و غیره.

واتساپ

7.      واتساپ

یکی دیگر از اپلیکیشن‌های تماس ویدیویی بین پلتفرمی

مشخصات

قابلیت پشتیبانی از: iOS و اندروید

حداکثر تعداد کاربران نسخه رایگان: 50

دلایل خرید

رمزنگاری سرتاسری، قابلیت تماس گروهی بین 50 نفر

دلایل اجتناب از خرید

محدودیت تماس ویدیویی به موبایل

در حال حاضر واتساپ یکی از محبوب ترین پیام رسان‌های موبایلی است هم به این دلیل که می‌توان با داشتن یک شماره تلفن در آن ثبت نام کرد و هم اینکه به احتمال زیاد خیلی از اطرافیان شما از آن استفاده می‌کنند.

تا مدتی پیش قابلیت تماس ویدیویی واتساپ چندان قوی نبود اما شرایط تغییر کرد و حالا تا 50 نفر می‌توانند همزمان با هم تماس بگیرند.

تنها مشکل تماس ویدیویی واتساپ این است که با اینکه این اپلیکیشن نسخه کامپیوتری و موبایلی دارد اما در حال حاضر قابلیت تماس ویدیویی آن به کاربران موبایل محدود است. شایعاتی هم شنیده شده که قرار است قابلیت تماس ویدیویی به کلاینت وب واتساپ اضافه شود اما هنوز این قابلیت حتی برای نسخه بتا هم منتشر نشده است.

جنبه مثبت واتساپ، رمزنگاری سرتاسری تماس‌های ویدیویی آن مثل چت و گفتگوهای متنی است. به عبارتی نیازی نیست که نگران شنود مکالماتتان توسط هکرها یا نهادهای ناظر باشید.

مایکروسافت تیمز

8.      مایکروسافت تیمز

شبیه اسکایپ اما حرفه‌ای تر

مشخصات

پشتیبانی از: iOS، اندروید، وب و ویندوز

حداکثر تعداد کاربران نسخه رایگان: 100

دلایل خرید

مدل‌های رایگان و پولی، ادغام با آفیس، قابلیت تماس بین 100 نفر در نسخه رایگان

دلایل اجتناب از خرید

بیشتر مناسب استفاده بیزنسی است

گرچه مایکروسافت تیمز بیشتر برای کسب و کارها و افراد حرفه‌ای ساخته شده اما قابلیت‌های زیادی دارد. به خصوص اگر به دنبال دور هم جمع کردن گروه‌های بزرگ باشید. در نسخه رایگان این اپلیکیشن تا 100 نفر می‌توانند با هم تماس برقرار کنند که چنین رقمی برای بزرگترین گردهمایی‌های خانوادگی هم کفایت می‌کند.

تیمز هم مجهز به ابزارهای حرفه‌ای است مثل اسکرین شات گرفتن، محو کردن پس زمینه و کاهش سروصداهای محیط با استفاده از هوش مصنوعی تیمز. همچنین این اپلیکیشن به آفیس هم متصل شده و در طرح آفیس 365 موجود است.

معیارهای انتخاب بهترین اپلیکیشن‌های تماس ویدیویی

با توجه به رایگان بودن این اپلیکیشن‌ها، می‌توانید همه گزینه‌های معرفی شده را امتحان کنید تا به بهترین انتخاب برسید. قطعاً امتحان کردن این اپلیکیشن‌ها هیچ خطر یا مشکل خاصی برای شما ایجاد نمی‌کند اما برای اینکه راحت تر تصمیم گیری کنید، اول نیازهای خودتان را در نظر داشته باشید. اگر قرار است از اپلیکیشن مورد نظر فقط با گوشی استفاده کنید، دوو، فیس تایم و یا یکی از اپلیکیشن‌های فیسبوک برای شما مناسب است.

اما اگر شما و دوستانتان چندین دستگاه – گوشی، تبلت، کامپیوتر و غیره – دارید یا نیاز به ابزارهای حرفه‌ای و مشارکتی دارید، توصیه ما به شما تیمز، زوم، اسکایپ یا دیسکورد است. این اپلیکیشن‌ها روی همه پلتفرم‌ها قابل استفاده هستند و گرچه بعضی از آنها نسخه غیررایگان دارند اما اگر تعداد افرادی که قرار است با هم تماس بگیرند کم باشد، نیازی به استفاده از نسخه غیررایگان ندارید چون نسخه‌های رایگان هم مجموعه امکانات خیلی خوبی دارند.

در نهایت، احتمالاً شما گزینه‌ای را انتخاب می‌کنید که اکثر دوستان و اعضای خانواده شما از آن استفاده می‌کنند اما اگر به دنبال یک گزینه متفاوت هستید، به احتمال زیاد یکی از گزینه‌های این لیست نیاز شما را رفع می‌کند.

 

 

 

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟