وان پلاس بادز پرو ، جدیدترین ایرباد وایرلس شرکت وان پلاس است. این مدل اولین مدلی در این رنج است که قابلیت لغو نویز فعال را دارد و به نوعی به ایربادز پروی اپل شباهت دارد البته با قیمتی بسیار کمتر از آن عرضه میشود. این ایرباد وان پلاس 149 دلار قیمت دارد در نتیجه قیمت آن هم سطح گلکسی بادز 2 سامسونگ است که به تازگی رونمایی شد.
گرچه اپل و سامسونگ با این عرصه غریبه نیستند اما این اولین تلاش وان پلاس برای تولید هدفونهای بی سیم باکیفیت است و تا امروز تنها یک مدل سطح مبتدی از این شرکت داشتیم.
لازم به ذکر است که وان پلاس بادز پرو قابلیتهای زیادی دارد از جمله سیستم حذف نویز فعال، حالت صدای شفاف، یک قابلیت شناسه صدا که صدا را متناسب با شنوایی شما تنظیم میکند، ضدآب بودن خود ایرباد و قاب آن، قابلیت شارژ بی سیم و حتی یک حالت نویز سفید برای ریلکس کردن.
وجود یکسری امکانات و قابلیتها یک بحث است اما اجرای کارآمد آنها یک بحث دیگر است. در نتیجه امروز به بررسی عملکرد وان پلاس بادز پرو در شرایط واقعی میپردازیم از جمله تست همه امکانات و کیفیت صدای آن.
بسته بندی
بسته بندی وان پلاس بادز پرو چندان چشمگیر نیست. به غیر از ایرباد، سه ست سری سیلیکون با ابعاد مختلف و یک کابل شارژ USB-C در این بسته وجود دارد.
طراحی
طراحی ایرباد و قاب وان پلاس بادز پرو بسیار جذاب است. خود قاب کوچک و جمع و جور است و ابعاد و شکل آن تقریباً در حد یک بسته آدامس است. بافت روی جعبه ایرباد مات است و لوگوی وان پلاس هم روی آن به چشم میخورد.
هیچ آرم یا متن دیگری بیرون این جعبه وجود ندارد. تنها یک چراغ الایدی کوچک در قسمت جلو و یک پورت USB-C در قسمت پشت برای شارژ وجود دارد.
حس و حال باز کردن جعبه شباهت زیادی به باز کردن یک قاب جواهرات دارد. وقتی در را باز کنید، مشاهده میکنید که ایرباد تقریباً به صورت برجسته بیرون زده و داخل قاب فرو نرفته.
این رویه مات داخل قاب هم ادامه دارد و فقط قسمت فرورفتگی مربوط به ایرباد رویه براق دارد. اگر نگاهی به داخل قاب داشته باشید، متوجه علامتها و مجوزهای این محصول در قسمت فرو رفتگی مخصوص ایرباد میشوید.
داخل قاب هم دکمهای بین دو ایرباد برای جفت کردن قرار دارد.
با وجود اینکه رویه مات خارجی قاب این ایرباد ضد لک است، اما پلاستیک مات داخل آن خیلی راحت لک انگشت را به خود میگیرد.
خود این ایربادها هم بسیار شیک و زیبا هستند. این ایرباد وان پلاس دارای طراحی دو گانه است که شامل پلاستیک مات در قسمت رو و پلاستیک براق در قسمت زیر آن میشود. این طراحی بسیار شیک و چشم نواز است و با اینکه شکل کلی آن به ایرپادز پرو شباهت دارد اما در مجموع جذاب و زیباست؛ شاید حتی بیشتر از ایرپادز پروی اپل!
به غیر از مدل مشکی ماتی که در ادامه تصویر آن را مشاهده میکنید، وان پلاس بادز پرو یک مدل سفید براق هم دارد.
وان پلاس بادز پرو قابلیت محافظت در برابر ورود مایعات را دارد هم برای خود ایربادها و هم قاب آن. این ایرباد رتبه ضدآب IP55 دارد یعنی در برابر نفوذ گل و آب مقاوم سازی شده است. رتبه خود قاب IPX4 است یعنی در حد پاشیده شدن قطرههای آب مقاوم سازی شده است.
در مجموع کیفیت ساخت، قابلیت فیت شدن و رویه نهایی ایرباد و قاب آن کاملاً خوب و قابل قبول است اما در قاب مدلی که ما بررسی کردیم کمی شل بود و در حالت بسته کمی به چپ و راست تکان میخورد.
راحتی
حین تستهای انجام شده متوجه شدیم که استفاده از وان پلاس بادز پرو برای طولانی مدت کاملاً راحت است. اندازه و شکل ایرباد باعث شده که بتوانید برای مدتها از آن استفاده کنید بدون اینکه هیچ فشار و ضربهای به گوش وارد کند.
سختافزار
وان پلاس بادز پرو کاملاً کوچک و دارای ابعاد 3.2 در 2.32 سانتی متر و وزن 4.35 گرم است که این مسئله نقش زیادی در راحتی کار با آن دارد. داخل این ایرباد یک درایور پویای 11 میلی متری با محدوده فرکانس 20 تا 20 هزار هرتز قرار دارد.
لازم به ذکر است که در هندوستان صدای این ایرباد به 102 دسیبل SPL میرسد اما در سایر بازارها به 98 دسیبل محدود است. ظاهراً این تفاوت ناشی از محدودیتهای موجود در سایر کشورها از نظر میزان بلندی صدای هدفون است. مدل مورد بررسی در این مطلب مدل هندی این هدفون است یعنی به رنج کامل صدای این هدفون دسترسی داشتیم.
وان پلاس بادز پرو از قابلیت حذف نویز فعال پشتیبانی میکند که با استفاده از سه میکروفون نصب شده در هر ایرباد پیاده سازی شده است.
پایههای این ایربادها هم به فشار حساسیت دارند و میتوان برای فعال سازی قابلیتهای مختلف از این سیستم استفاده کرد. با یک بار فشردن این پایهها موزیک پخش یا قطع خواهد شد، دوبار فشردن باعث پخش ترک بعدی و سه بار فشردن باعث برگشتن به ترک قبلی میشود. میتوان این تنظیمات را تغییر داد تا سه بار فشردن پایه ایرباد باعث فعال شدن دستیار هوشمند شود.
کنترلهای ایرباد
می توانید برای جابجایی بین سه حالت حذف نویز، پایه هدفون را فشرده و نگه دارید. مثل ایرپادز پرو میتوانید انتخاب کنید که هر سه حالت را داشته باشید (حالت روشن، خاموش، شفافیت) یا فقط دو حالت. در تنظیمات پیش فرض فقط حالت روشن و شفافیت فعال هستند.
مکانیزم کنترلی این ایرباد هم خیلی خوب عمل میکند و یکی از جذاب ترین روشهایی است که در ایربادهای وایرلس به کار رفته است. پایههای ایرباد کاملاً واکنشی بوده و هر فشاری منجر به ایجاد یک صدای تیک و واکنش ایرباد میشود. گرچه ممکن است نگرانیهایی از نظر احتمال جابجا شدن ایرباد در گوش هنگام فشار دادن آن وجود داشته باشد اما عملکرد آن نسبت به حالت ضربه زدن و فشار دادن ایرباد در گوش که تقریباً در همه مدلهای دیگر مشاهده میشود بهتر است.
وان پلاس بادز پرو از بلوتوث 5.2 پشتیبانی میکند اما هر بار فقط به یک دستگاه متصل میشود و به غیر از جفت کردن و لغو جفت کردن به صورت دستی، روشی برای جابجایی سریع بین دستگاهها وجود ندارد.
کدکهای مورد پشتیبانی این ایرباد SBC، AAC و LHDC v3 هستند و از LDAC یا هیچ مدل aptX دیگری پشتیبانی نمیکند.
پشتیبانی از کدک LHDC جالب توجه است چون در حال حاضر میزان پشتیبانی از آن محدود است. در بین محصولات وان پلاس تنها وان پلاس نورد 2 از آن پشتیبانی میکند. به گفته وان پلاس، وان پلاس 9 و 9 پرو با یک آپدیت نرمافزاری در آینده مجهز به قابلیت پشتیبانی از کدک LHDC خواهند شد اما قرار نیست این قابلیت برای سایر دستگاهها وجود داشته باشد. همچنین وان پلاس ادعا کرده که هیچ کدام از گوشیهای نورد امکان پشتیبانی از LHDC را نخواهند داشت اما همانطور که قبلاً اشاره شد فقط نورد 2 از آن پشتیبانی میکند.
لازم به ذکر است که LHDC مخفف Low latency HD به معنای فرمت اچدی کم تأخیر است که توسط شرکت تایوانی Savitech طراحی شد. این فرمت هم مثل LDAC مخصوص صدای با وضوح بالا است و از صدای 24 بیتی 96 کیلیوهرتزی تا 900 کیلوبیت بر ثانیهای پشتیبانی میکند. این فرمت هم مثل LDAC از سایر بیتریتها پشتیبانی میکند یعنی 560، 400 و 256 کیلوبیت بر ثانیه. در حالت پیش فرض این دستگاه به صورت خودکار و بر اساس قدرت اتصال بین حالتهای مختلف جابجا میشود. راهی برای تشخیص بیت ریت مورد استفاده وجود ندارد مگر اینکه کاربر آن را به صورت دستی و از طریق تنظیمات دولوپر اندروید قفل کند.
پیاده سازی LHDC در وان پلاس بادز پرو یک محدودیت خاص دارد یعنی به 24 بیت و 48 کیلوهرتز محدود است. این یعنی این ایرباد فاقد صدای رزلوشن بالا است اما وان پلاس هم چنین ادعایی را مطرح نکرده است. در هر صورت برای خیلی از فرمتهای صوتی، نرخ نمونه برداری 48 کیلوهرتز کفایت میکند.
نرم افزار
تمامی تنظیمات و سفارشی سازیها در نرمافزار انجام میشوند که در گوشیهای وان پلاس این کار از طریق اپلیکیشن OnePlus Buds قابل انجام است. وقتی قصد جفت کردن ایربادهای سازگار با گوشی را داشته باشید، این اپلیکیشن به صورت یک گزینه در تنظیمات بلوتوث نمایان میشود اما امکان دسترسی مستقیم به آن وجود ندارد. تجربه کار با این اپلیکیشن شبیه به تنظیمات موجود در منوی بلوتوث برای ایرپادهای اپل است.
برای کاربران گوشیهایی غیر از وان پلاس، امکان استفاده از اپلیکیشن Oppo HeyMelody فراهم شده که برای اندروید و iOS قابل استفاده است. این اپلیکیشن از انواع محصولات صوتی بلوتوثی وان پلاس و اوپو پشتیبانی میکند و در آن به مجموعه امکانات و گزینههایی شبیه به آنچه در رابط کاربری وان پلاس بادز مشاهده میشود، دسترسی دارید.
اپلیکیشن HeyMelody برای iOS
از جهاتی این اپلیکیشن بهتر است چون استفاده از آن راحت تر است اما رابط کاربری وان پلاس بادز در تنظیمات بلوتوث آن مخفی شده است.
این نرمافزار دو قابلیت جذاب دارد. اولی، شناسه صوتی وان پلاس است که یک تست خاص شامل پخش یکسری صدای بوق با دامنه و فرکانسهای مختلف اجرا میکند تا مشخص شود که شما این صداها را میشنوید یا خیر. در انتهای این آزمایش، نرمافزار بر اساس نتایج آن یک پروفایل خاص تولید کرده و بعد آن را به همه صداهایی که از طریق ایرباد پخش میشوند اعمال میکند.
قابلیت بعدی Zen Mode Air است. Zen Mode در گوشیهای وان پلاس قابلیتی است که باعث میشود برای مدتی امکان استفاده از گوشی را نداشته باشید تا متمرکز بر کار شوید. Zen Mode Air شبیه به این قابلیت نیست بلکه کار آن پخش یک صدای خاص با ایرباد است که به ریلکس شدن شما کمک میکند.
این اپلیکیشن 5 نمونه نویز سفید دارد: طلوع خورشید گرمسیری (صداهای طبیعت شامل صدای پرندگان)، مدیتیشن (یک صدای آرامش بخش)، ساحل تابستانی (صدای امواج دریا که به ساحل برخورد میکنند)، کمپ شبانه (صدای آتش و جیرجیرکها) و جزیره (صداهای آرامش بخش). هر حالتی را که انتخاب کنید، صدای مربوطه به ایرباد شما منتقل میشود. به این ترتیب میتوان این صدا را در هر زمان دلخواهی و صرف نظر از نوع دستگاهی که ایرباد با آن جفت شده، پخش کرد.
Zen Mode Air
بعضی از این صداها بسیار خاص و گوش نواز هستند (مثل صدای ساحل و کمپ شبانه) اما بقیه چندان جالب توجه نیستند. همچنین به نظر میرسد که این صداها بیش از حد فشرده شده اند که احتمالاً دلیل آن کوچک بودن حافظه آنبورد ایرباد است. به ویژه این مسئله درباره صدای طلوع خورشید تابستانی صدق میکند. همین تأثیرات ناشی از فشرده سازی میتوانند تجربیات کاربری را تنزل دهند هر چند سلیقه کاربران متفاوت است.
در نهایت، میتوانید تست فیت شدن را هم اجرا کنید تا مطمئن شوید که برای گوش خودتان سریهای مناسبی انتخاب کردهاید. در تستی که ما انجام دادیم صرف نظر از نوع سری مورد استفاده اپلیکیشن همیشه آن را مناسب تشخیص میداد.
وان پلاس بادز پرو از قابلیت جفت شدن سریع با دستگاههای وان پلاس پشتیبانی میکند. کافیست قاب را کنار یک گوشی وان پلاس باز کنید تا اعلانی به سبک ایرپاد روی صفحه نمایان شود و با یک فشار ایرباد شما با دستگاه جفت شود. برای گوشیهای غیر وان پلاسی، میتوانید دکمه داخل قاب را فشرده و نگه دارید تا وارد حالت جفت شدن شوید.
اپلیکیشن و میان افزار ایرباد (v467) هم عملکرد خوب و باثباتی دارند اما هر از گاهی ایرباد بی دلیل خاموش میشد و بعد باید دوباره یک ثانیه داخل قاب قرار میگرفت تا روشن شود. لازم به ذکر است که هر دو باری که این اتفاق رخ داد، از ایرباد با یک گوشی غیروان پلاس استفاده میکردیم.
به غیر از این مورد، در مجموع وان پلاس بادز پرو عملکرد کاملاً خوبی داشت.
ارزیابی عملکرد
صدا
از نظر تنالیته، وان پلاس بادز پرو صدای V شکل معمولی دارد. در صدای این ایرباد تأکید ویژهای بر باس و محدوده صدای زیر وجود دارد و موجهای متوسط چندان قوی نیستند.
پاسخ باس وان پلاس بادز پرو هم کاملاً قابل توجه است. در رابطه با چند صد هرتز اول محدوده فرکانس، تقویت باند چشمگیری مشاهده میشود که باعث ایجاد صدای باس رو به جلو میشود.
باس ایربادز پرو فاقد صداهای اضافه و جزئیات است و صرفاً به صورت یک صدای پرقدرت حس میشود. اکثر اوقات یک صدای ریز و سنگین حس میشود که برای محتوای ویدیویی مطلوب است اما برای گوش کردن به موزیک میتواند کمی آزار دهنده باشد. بسته به اینکه چه موزیکی انتخاب میکنید، ممکن است پس از گذشت مدتی احساس خستگی و دلزدگی پیدا کنید.
فشرده سازیها بیشتر از همه روی موجهای میانی تأثیرگذار بوده اند. موج میانی پایین بدنه خوبی دارد اما با بالا رفتن فرکانس قدرت خود را از دست میدهد. موجهای میانی بالایی بیشتر تحت تأثیر قرار گرفته اند و همین مسئله باعث میشود که در میکسهای کلی صداهای وکال کمی به عقب رانده شوند.
واکنش صداهای زیر با یک خط سیر رو به پایین شروع میشود چون در این رده هم بعضی از شرایط ایجاد شده برای صدای حد میانی وجود دارد که منجر به ایجاد صداهای وکال آرام تر با حالت فریادی کمتر میشود.
اما همچنان که در محدوده فرکانس پیش میرویم، صداهای زیر حالت جهشی بیشتری پیدا میکنند و این حالت منجر به شدت گرفتن صداهای فرسایشی میشود. محتوای صوتی که در آنها از حروف S و T زیاد استفاده شده باشد، حالتی کمی زننده پیدا میکنند.
در مجموع تنالیته صدا کمی زننده و خشن است. باس و صدای زیر بر صدا غالب است، صداهای موج میانی هم کمی کم قدرت هستند و این مسئله باعث میشود که گوش کردن به صدا در مدت طولانی چندان لذت بخش نباشد.
از نظر خصوصیات فنی، با وجود پهنای باند عریض کدک LHDC بازیابی جزئیات صدا در حد کاملاً متوسط قرار دارد. در مجموع عملکرد صوتی خوب بود اما سانداستیج محدود بوده و چندان چشمگیر نیست.
میکروفون
کیفیت صدای میکروفون وان پلاس بادز پرو در سطح متوسط است. صداها حالت رباتیک داشته و کمی غیرطبیعی هستند و آثار فشرده سازی صدا زیاد شنیده میشود اما برای انجام کارهایی مثل حذف نویزهای پس زمینه عملکرد قابل قبولی دارد.
قابلیت حذف نویز
وان پلاس بادز پرو دو سطح حذف نویز فعال دارد. یک سطح آن، حذف نویز فعال استاندارد و سطح بعدی بالاتر (Max) است. اما حالت پیش فرض، یک حالت پیش فرض است که سطح حذف نویز را به صورت خودکار و بر اساس سطح نویز محیط تنظیم میکند.
عملکرد حذف نویز وان پلاس بادز پرو به میزان زیادی چشمگیر و قابل توجه است. این ایرباد از نظر تنظیم فرکانسهای پایین و پایین – متوسط عملکرد خیلی خوبی دارد. صدای وسایل نقلیه در حال عبور، سیستم تهویه مطبوع و صدای گفتگوی افراد در مکانهای عمومی به خوبی حذف میشود و گرچه به شخصه این قابلیت را آزمایش نکرده ام اما در مجموع انتظار میرود که ایربادز وان پلاس در پروازها عملکرد خوبی داشته باشد.
اما قابلیت حذف نویز فعال (ANC) عملکرد خوبی برای فرکانسهای بالاتر ندارد در نتیجه چنین فرکانسهایی باز هم شنیده میشوند. این مسئله بیشتر برای یک هدفون درون گوشی مشکل آفرین میشود تا هدفونهای سایز کامل چون چنین هدفونهایی معمولاً کل گوش را پوشش میدهند طوری که فرکانسهای بالاتر به سختی قابل عبور هستند.
مشکل بعدی وان پلاس بادز پرو این است که خود ANC یک صدای هیس مانند فرکانس بالا به صدا اضافه میکند. با تست کردن ایرباد در یک محل آرام و در صورت خاموش کردن ANC و بعد روشن کردن آن، میتوانید کاملاً وجود این صدا را حس کنید که در حالت معمولی در صدای محیط گم میشود، حتی وقتی ایرباد در حالت غیرفعال بودن ANC استفاده شود.
امیدواریم که وان پلاس در آپدیتهای آینده این مشکل را حل کند چون این صدا به نویز ایرباد اضافه میکند و به نوعی هدف اصلی استفاده از این ایرباد را که حذف نویزهای اضافه است، نقض میکند.
در رابطه با دو حالت حذف نویز فعال نمیتوان تفاوت چشمگیری بین آنها دید. شاید این تفاوت تنها در محیطهای پرنویز قابل مشاهده باشد اما در محیطهای اداری یا خانگی معمولی، به ندرت میتوان با تنظیمات max تغییر خاصی را در سطح نویز حس کرد.
همچنین وان پلاس بادز پرو یک حالت شفاف هم دارد که خیلی خوب عمل میکند. باز هم صدا کمی مصنوعی به نظر میرسد اما پس از مدتی به این شرایط عادت میکنید و با توجه به اینکه عملکرد ایرباد از نظر مکانی سازی صدا کاملاً خوب است، متوجه اینکه با هدفون به صدا گوش میکنید، نخواهید شد.
تأخیر
هنگام تماشای ویدیو، وان پلاس بادز پرو از نظر تأخیر عملکرد خوبی دارد. صرف نظر از کدک مورد استفاده، باز هم ایرباد توانست با کمترین تأخیر و زحمت با محتوای ویدیویی همگام شود.
از نظر تأخیر گیمینگ هم ایردباد وان عملکرد خوبی دارد. وان پلاس ادعا میکند که برای بعضی از گوشیهای هوشمند تأخیر را کاهش داده اما حتی در صورت استفاده با آیفون هم تأخیر پخش صدا برای اجرای بازی در حد نامطلوبی قرار ندارد. هر چند بهتر است برای گیمینگ و ویس چت جدی تر و حرفهای تر از ایرباد باسیم استفاده کنید.
کانکشن
در تستهایی که ما انجام دادیم، کیفیت کانکشن وان پلاس بادز پرو کاملاً باثبات و خوب بود. این ایرباد در صورت تنظیم روی حالت حداکثری 900 کیلوبیت بر ثانیه با LHDC و در فاصله 30 فوتی عملکرد خیلی خوبی داشت و هیچ گونه مبهم سازی صدا در آن شنیده نمیشد. در رابطه با سایر کدکها هم مشکل خاصی مشاهده نمیشود.
ماندگاری شارژ
رتبه ماندگاری شارژ وان پلاس بادز پرو 5 ساعت در حالت فعال بودن ANC و 7 ساعت در حالت غیرفعال بودن آن ذکر شده است که در هر دو حالت کدک مورد استفاده AAC است.
در تست ماندگاری شارژی که ما انجام دادیم، ANC را فعال نگه داشته و حالت Max آن را فعال کردیم. سپس تست را دو بار یک بار برای AAC و یک بار LHDC اجرا کردیم.
در حالت AAC، وان پلاس بادز پرو 4 ساعت و 15 دقیقه کار کرد که با آنچه خود وان پلاس ادعا کرده اختلاف چشمگیری دارد هر چند احتمالاً در این تست از تنظیمات Max برای ANC استفاده نشده است.
در حالت LHDC، وان پلاس بادز پرو حدود 3 ساعت و 45 دقیقه کار کرد. از آنجایی که عدد و رقمی برای مقایسه با این رکورد نداریم، این عدد را به همین صورت در نظر میگیریم.
وان پلاس ادعایی درباره اینکه این ایرباد در 10 دقیقه چقدر شارژ میشود مطرح نکرده اما در تستهای ما با 10 دقیقه شارژ در حالت AAC حدود 2 ساعت و 10 دقیقه و در حالت پخش LHDC حدود 1 ساعت و 50 دقیقه کار کرد.
ماندگاری شارژ وان پلاس بادز پرو در حد متوسط است. برای استفادههای پیوسته، حتی ماندگاری شارژ 4 ساعته در حالت فعال بودن ANC (حالت مکس) و LHDC برای اکثر کاربردها کفایت میکند اما اگر به دنبال بیشتر شدن این مدت زمان هستید باید ANC را غیرفعال کنید.
نتیجه گیری
وان پلاس بادز پرو از جمله ایربادهای بی سیم خوب در بین محصولات تقریباً مرغوب است. این ایرباد از جنبههای مختلف مثل طراحی، راحتی استفاده، کنترلهای کاربرد پسند و حذف نویز عملکرد قابل توجهی دارد و با اینکه بی نقص نیست اما نمره قبولی را دارد.
از جمله جنبههای ضعیف میتوان به کیفیت صدا اشاره کرد که بیش از حد تنظیم شده و تهاجمی است. گرچه سایر جنبههای ایرباد مرغوب و باکیفیت به نظر میرسد اما تنظیم صدا طوری انجام شده که به نظر میرسد با یک ایرباد ارزان و سطح مبتدی کار میکنید. جای تعجب است که سیستم تنظیم صوتی وان پلاس تبدیل به سیستمی شده که تأکید بیش از حدی بر صدای بم و زیر دارد چون محصولات قبلی این شرکت عملکرد بهتری داشتند. همچنین از نظر کیفیت میکروفون هم نمیتوان به این ایرباد رتبه خوبی داد.
بسته به اینکه سلیقه شما در زمینه موسیقی و کیفیت میکروفون به چه صورت باشد، وان پلاس بادز پرو با توجه به قیمت 149 دلاری آن میتواند انتخاب خوبی باشد چون باز هم نقاط مثبتی دارد که به طور کلی این پکیج را جذاب کرده اند.
مزایا
- طراحی جذاب
- ایرباد و قاب ضدآب
- راحت
- حالت شفاف و حذف نویز خوب
- کنترلهای کاربرپسند و قابل درک
- شارژ بی سیم
معایب
- تنظیم صدای شدید و تهاجمی که کمی خسته کننده است؛
- کیفیت میکروفون در سطح متوسط است؛
- سیستم حذف نویز فعال کمی نویز فرکانس بالا ایجاد میکند.