۲۰ تا از محبوب‌ترین برنامه‌های پلی استور را بشناسید

توسط محمد امین نعمتی
20 تا از محبوب‌ترین برنامه‌های پلی استور را بشناسید

بسیاری از اپلیکیشن‌های‌ اندرویدی که ما در این مطلب توصیه می‌کنیم میان عموم مردم محبوب نیستند. البته همه آن‌ها عالی هستند فقط نیاز دارند که شناخته شوند.

20 تا از محبوب‌ترین برنامه‌های پلی استور را بشناسید

اجازه دهید در این مطلب بعضی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌‌های اندرویدی را در گوگل پلی بررسی کنیم. این‌ها مواردی هستند که ۲.۸ میلیارد کاربر فعال اندرویدی، بارها دانلود کرده‌اند. پس تا انتها همراه روکیدا باشید.

یادداشتی درباره اپلیکیشن‌های پیش‌فرض روی اندروید

اپلیکیشن‌هایی را که به‌طور پیش‌فرض در گوشی‌های اندرویدی به‌صورت اپلیکیشن‌های استوک وجود دارند محاسبه نشده‌اند و تنها اپلیکیشن‌هایی را که به انتخاب خود کاربران دانلود شده‌اند در فهرست آورده‌ایم.

به عبارت دیگر ما گوگل پلی، جیمیل، گوگل مپ، یوتوب و چند مورد دیگر را در فهرست خود جا نداده‌ایم. ما برای تعیین تعداد دانلود‌ها از داده‌‌های اندروید سایت اندروید رنک استفاده کرده‌ایم.

۱. فیسبوک

دیدن این‌که فیسبوک به عنوان بالاترین اپلیکیشن دانلود شده در جهان است تعجب‌آور نیست. علی رغم رسوایی‌های ظاهرا بی پایان، شیوه‌های مشکوک مدیریت حریم خصوصی و جنبش حذف فیسبوک هنوز هم برتری دارد.

هرچند همه راضی نیستند زیرا این اپلیکیشن دارای ۷۶ میلیون رتبه یک ستاره است. این مقدار نارضایتی با بررسی گزینه‌های زیاد فیسبوک که ممکن است بعضی کاربران را گیج کند قابل توجیه است.

۲. واتساپ

واتساپ محبوب‌ترین اپلیکیشن پیام‌رسانی سریع در جهان است و از اوایل سال ۲۰۱۴ تحت مالکیت فیسبوک قرار گرفته است.

۳. فیسبوک مسنجر

حضور این پیام‌رسان در موقعیت سوم این فهرست کنترل امپراتوری فیسبوک را بر بازار اپلیکیشن‌های گوشی‌های هوشمند تقویت می‌کند. در چند سال گذشت این پیام‌رسان به محبوبیت بیشتری رسیده است.

۴. اینستاگرام

20 تا از محبوب‌ترین برنامه‌های پلی استور را بشناسید20 تا از محبوب‌ترین برنامه‌های پلی استور را بشناسید 3

اینستاگرام یکی دیگر از اپلیکیشن‌های متعلق به فیسبوک است. این شرکت در سال ۲۰۱۲ خریداری شد. در مقایسه با فیسبوک به‌طور قابل توجهی تعداد نظرات منفی کمتری دارد. فقط ۲۸ میلیون (از ۱۲۱ میلیون) کاربر یک ستاره به این اپلیکیشن داده‌اند.

۵. تیک تاک

رشد تیک تاک بدون ذره‌ای افول ادامه دارد. این اپلیکیشن به کاربران امکان می‌دهد کلیپ‌های ویدئویی کوتاه ایجاد کنند و به اشتراک بگذارند.

تیک تاک در نیمه اول سال ۲۰۲۰ محبوبیت گسترده‌ای پیدا کرد، زیرا پاندمی کووید ۱۹ مردم را مجبور به ماندن در خانه کرده بود. در ژوئیه ۲۰۱۹ یک میلیارد دانلود انجام شد و در دو سال بعدی بیش از دو برابر دانلود شده است.

۶. موج سواران

شماره شش اولین بازی این فهرست را به ما نشان می‌دهد و این Candy Crush Saga نیست! Subway Surfers یک بازی بی پایان است که در آن شما در قالب یک دونده باید از دست یک افسر پلیس و سگ او فرار کنید.

۷. فیسبوک لایت

ما باز هم به فیسبوک برگشته‎ایم.

نسخه لایت این برنامه برای کاربران با دستگاه‌های رده پایین (دارای ۱ گیگابایت یا ۲ گیگابایت رم) و کسانی که فقط به شبکه‌های داده 2G دسترسی دارند طراحی شده است. چند تغییر کاربری ظریف وجود ایجاد شده اما همه تنطیمات اصلی همان است و برنامه کاربرد خوبی دارد.

۸. ورد مایکروسافت

با توجه به محبوبیت ورد در کامپیوتر، جای تعجب نیست که نسخه اندروید آن نیز موفقیت‌های مشابهی پیدا کرده است.

برنامه‌های آفیس مایکروسافت به احتمال خیلی زیاد هنگامی که فهرست بعدی را به‌روز می‌کنیم حتی بالاتر هم می‌روند.

۹. پاورپوینت مایکروسافت

پاورپوینت مایکروسافت دومین برنامه متوالی آفیس در این فهرست است. شما احتمالا در بعضی از موارد برای ارائه مطالب یا درست کردن اسلاید از آن استفاده کرده‌اید.

۱۰. اسنپ چت

فهرست ۱۰ برنامه برتر را با اسنپ ​​چت به پایان می‌رسانیم.

علی‌رغم این که اینستاگرام تمام بهترین گزینه‎های اسنپ‌چت را تقلید می‎کند. اما این اپلیکیشن همچنان بیش از ۲۸۰ میلیون کاربر را جذب خود کرده ‌است. در حالی که ۱۲ ماه پیش ۲۴۰ میلیون کاربر داشت.

با این حال درصد دانلود این برنامه از کل دانلودها در اندروید و iOS با هم کم است. آیا باید کم‌کم که نگران آینده این اپلیکیشن باشیم؟ یا افزایش اندک رتبه در این فهرست احتمال نجات این برنامه را نشان می‌دهد؟

۱۱. SHAREit

همه اپلیکیشن‌های این فهرست در مورد شبکه‌های اجتماعی و بازی‌ها نیستند. این برنامه راهی برای انتقال فایل‌های سنگین بین چند دستگاه در عرض چند ثانیه ارائه می‌دهد. به گفته شرکت تولیدکننده، این برنامه بیش از ۲۰۰ برابر سریعتر از بلوتوث است.

۱۲. نتفلیکس

20 تا از محبوب‌ترین برنامه‌های پلی استور را بشناسید20 تا از محبوب‌ترین برنامه‌های پلی استور را بشناسید

نتفلیکس اکنون تقریبا ۲۱۰ میلیون کاربر دارد. به لطف کووید ۱۹، بار دیگر در سراسر سال ۲۰۲۰ شاهد رشد عظیمی بودیم. فرمول برنده نتفلیکس ترکیبی بین محتوای جدید و برنامه‎های قدیمی دلخواه است که بسیاری آن را رمز موفقیت این شرکت می‌دانند.

در سال ۲۰۲۱ تا الان هیچ نشانه‌ای از کند شدن رشد نتفلیکس مشاهده نمی‌شود وتنها برنامه پخش فیلم درخواستی است که در بین ۲۰ برنامه برتر قرار دارد.

۱۳. توییتر

جای تعجب نیست که ببینید اپلیکیشن‌های شبکه های اجتماعی چندین رتبه در فهرست محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های فروشگاه گوگل پلی دارند.

توییتر در حال حاضر چهارمین برنامه اجتماعی محبوب است. در سال ۲۰۱۸ پس از فیسبوک و اینستاگرام سوم شد اما اسنپ‌چت هم اکنون از آن پیشی گرفته است.

۱۴. فلیپ بورد

فلیپ بورد (Flipboard) نسبت به اپلیکیشن‌های دیگر کم‌تر شناخته شده است و به اندازه رقبای خود عنوان خبری را به خود اختصاص نمی دهد. اما همانطور که ۱.۳ میلیارد دانلود ثابت می‌کند محبوبیت زیادی دارد.

این برنامه اخبار، گفتگوها و داستان‌های جذاب را در مورد هر موضوع خاص جمع آوری می‌کند و به شما فروشگاهی واحد برای موضوعات مورد علاقه شما ارائه می‌دهد.

۱۵. Candy Crush Saga

احتمالاا فکر می‌کردید کندی کراس  محبوب‌ترین بازی از نظر تعداد دانلود باشد. اما در جایگاه دوم قرار دارد. صرف نظر از این، ۱.۱ میلیارد کاربر اندروید عاشق تلاش برای مرتب کردن آب نبات‌هایی با رنگ‌های مختلف هستند. شاید وقت آن رسیده است که یک سرگرمی جدید پیدا کنید.

۱۶. اسکایپ

اسکایپ یک امپراتوری سقوط کرده است. اولین بار بعد از دهه‌ها دیدیم که اسکایپ از قبل روی ویندوز ۱۱ نصب نشده است. از آگوست ۲۰۲۱ این کسب و کار تعطیل شده است.

به‎نظر می‌رسد اکنون اپلیکیشن Microsoft Teams کانون توجه اهالی ردموند است. با این روند انتظار می‌رود اسکایپ در سال ۲۰۲۲ از  فهرست ۲۰ اپلیکیشن برتر خارج شود.

۱۷. اسپاتیفای

20 تا از محبوب‌ترین برنامه‌های پلی استور را بشناسید20 تا از محبوب‌ترین برنامه‌های پلی استور را بشناسید

شاید تعجب آور باشد که تا سال ۲۰۲۱ طول کشیده است که اسپاتیفای بتواند در فهرست ۲۰ تای برتر قرار گیرد.

اسپاتیفای یک شرکت دیگر است که از بیماری همه‌گیری کرونا سود زیادی برده است. کاربران پولی از ۱۳۰ میلیون نفر به ۱۶۰ میلیون نفر در ۱۲ ماه گذشته رسیده‌اند. در واقع این تعداد از اوایل سال ۲۰۱۷ بیش از دو برابر شده است و در کل ۳۶۰ میلیون کاربر دارد.

۱۸. دراپ باکس

دراپ باکس یکی از شناخته شده‎ترین سرویس‎های ذخیره‎سازی فضای ابری است. این اپلیکیشن به شما امکان می‌دهد تا هر فایلی را در فضای ابری ذخیره کنید، از هرجایی به آنها دسترسی پیدا کنید و آن‌ها را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

۱۹. وایبر

وایبر با در اختیار گذاشتن امکانتی چون پیام‌رسانی سریع، تماس‌های تصویری ، چت‎های گروهی ۲۵۰ نفره و چت‌های پنهانی یکی از محبوب‌ترین جایگزینان واتساپ در اروپا و آمریکای شمالی است. کاربران آسیایی هنوز لاین (LINE) را ترجیح می دهند.

این اولین برنامه در فهرست است که هنوز بیشتر از یک میلیارد بار دانلود نشده است.

۲۰. لاین

لاین چهارمین برنامه محبوب پیام‌رسانی سریع در اندروید بعد از واتساپ، فیسبوک مسنجر و وایبر است. بیشترین محبوبیت لاین در آسیا است. لاین بین فهرست پنج برنامه برتر ارتباطی در ژاپن، تایوان، تایلند، کامبوج و اندونزی قرار دارد.

این اپلیکیشن تلاش می‌کند تا در بیشتر کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی وارد فهرست ۳۰ اپلیکیشن برتر شود.

سخن نهایی

بنابراین چه چیزی از این گردش در بین ۲۰ برنامه محبوب برتر اندرویدی آموخته‌ایم؟ نتیجه‌گیری ما به این ترتیب است:

  • ادعاهای سقوط فیسبوک همیشه زودهنگام است.
  • سرویس‌های ارائه‌دهنده خدمات اشتراکی سرگرمی برندگان بزرگ بودند و از آن‌ها انتظار ادامه روند رشد داریم.
  • سرانجام اپلیکیشن Clean Master شرکت Cheetah Mobile از این فهرست خارج شد. این برنامه در ژوئیه ۲۰۱۸ رتبه هشتم را در اختیار داشت. اگر همچنان در حال استفاده از آن هستید، پیشنهاد می‌کنیم آن را پاک کنید.

منبع: makeuseof.com

مطالب مرتبط

نظر شما چیست؟