فهرست عنوانها
این شرکت در سال ۲۰۱۷ نام خود را از تسلا موتورز به تسلا تغییر داد تا نشان دهد که برنامههایی گستردهتر از تولید یک خودروی الکتریکی دارد و خود را تنها به آن محدود نمیکند. این شرکت در کنار ساخت ایستگاههای سوپر شارژ برای استفادهی خودروهای خود، در سالهای اخیر در صنعت انرژی خورشیدی و ساخت باتریهای پیشرفته نیز ورود کرده است. اما برنامهی این شرکت برای آینده چیست ؟ تسلا بات !!! ( Tesla Bot )
مشخصات ربات تسلا
در حین رویدادی که شرکت تسلا برای برنامهی هوش مصنوعی خود برگزار کرده بود، مدیر این شرکت، ایلان ماسک ( Elon Musk )، به روی صحنه آمد تا خبری غیر منتظره را به رسانهها اعلام کند. بنا بر گفتههای او، مدل اولیهی این ربات در سال آینده رونمایی خواهد شد. در طی این بیانیه، تصاویر و مشخصات جزئی نیز از این ربات و فناوریهای استفاده شده، نشان داده شد که برای نمونه میتوان به فناوری کنترل خودکار اشاره کرد که از سیستم رانندگی خودکار خودروهای این شرکت الهام گرفته است. این ربات برای افزایش دقت این سیستم، هشت دوربین خواهد داشت.
تسلا بات به صورت دوستانه طراحی شده و هدف آن از بین بردن وظایف خستهکننده و خطرناک برای انسانهاست. سقف سرعت ۵ مایل ( ۸ کیلومتر ) بر ساعتی این ربات، انسانها را قادر به کنترل سادهتر آن میکند. بنا بر اعلام ایلان ماسک، تسلا بات ۱۷۲ سانتی متر قد و ۵۷ کیلوگرم وزن خواهد داشت.
این ربات دارای ۴۰ محرک خواهد بود که شامل ۱۲ موتور برای بازوها، ۱۲ موتور برای پاها، ۱۲ موتور برای دستها، ۲ موتور در گردن و دو موتور دیگر در بالا تنه خواهد بود. تسلا بات با نام اوپتیموس ( Optimus ) ( درسته! همان ربات مشهور در تبدیل شوندگان ) شناخته خواهد شد و توانایی بلند کردن ۶۸ کیلوگرم وزن را خواهد داشت. در آينده صورت این ربات به نمایشگرهای مخصوصی مجهز خواهد شد و برقراری ارتباط را سادهتر خواهد کرد.
هدف اصلی تولید این ربات چیست ؟ ماسک میگوید که: این ربات میتواند به خرید برود و از دستورات مالکش تبعیت کند. « برو مغازه و یک کیلو سیبزمینی بخر! »
مثل اینکه باید با پیشرفت و جاه طلبیهای ایلان ماسک کنار بیایم و رسیدن آینده را قبول کنیم …