در حال حاضر رقابت بر سر تولید ارزان قیمتترین گوشی 5G در بین کمپانیهای بزرگ به شدت بالا گرفته است. سامسونگ نیز از این قافله جا نمانده و توانسته محصول جدیدی را به خانواده 5G خود اضافه کند. گلکسی A22 5G، گوشی ارزان قیمت جدیدی است که به تازگی وارد مارکت فروش شده و توانسته با طراحی جذاب، امکانات مناسب و قیمتی بسیار مناسبتری که دارد دل طرفداران سامسونگ و شبکه پر سرعت 5G را به دست آورد.
همانطور که اطلاع دارید سامسونگ سری جدید گوشیهای گلکسی A خود را در دو نسخه 4G و 5G روانه مارکت فروش کرده است. خوشبختانه سامسونگ برای پایین ردهترین گوشی سری A خود نیز این روند را حفظ کرده و هر دو نسخه را به میدان رقابت فرستاده است. سامسونگ برای تعدیل و یکسان سازی قیمت این دو نسخه، مجبور به ملاحظاتی شده است که نتیجه آن حذف برخی ویژگیها و مولفهها از نسخه 5G گلکسی A22 میباشد.
در مقایسه نسخه 5G و 4G گلکسی A22 شاهد حذف برخی امکانات نظیر نمایشگر سوپر آمولد و مجموعه دوربین کارآمد هستیم. دوربین ماکرو به کلی حذف شده و رزولوشن دوربینهای فوق عریض و سلفی کاهش محسوسی پیدا کردهاند. با این وجود قیمت تمام شده نسخه 4G گلکسی A22 کمی پایینتر از نسخه 5G آن است.
در طرف دیگر داستان گلکسی A22 نسخه 5G قرار گرفته که علی رغم قیمت نسبتا بالاتری که دارد، امکانات بسیار جذابی را در اختیار شما قرار میدهد. در درجه اول میتوان به نمایشگر 90 هرتزی TFT LCD با رزولوشن فول اچ دی پلاس اشاره کرد که یک دنیا با نمایشگر 60 هرتزی TFT LCD گلکسی A32 5G با رزولوشن اچ دی پلاس فرق دارد. هرچند از لحاظ فنی گلکسی A32 5G در رتبه بالاتری قرار میگیرد اما در بازار فروش باید با رقیب سرسخت خود یعنی گلکسی A22 5G رقابت کند.
مشخصات کلی گلکسی A22 5G در یک نگاه
بدنه: 167.2 در 76.4 در 9 میلی متر، 203 گرم، پنل جلو شیشهای، قاب دور و قاب پشتی از جنس پلاستیک
نمایشگر: 6.6 اینچی TFT، نرخ نوسازی 90 هرتز، رزولوشن 2400 در 1080، نسبت تصویر 20:9، تراکم پیکسلی 399ppi
تراشه: مدیاتک دیمنسیتی 700 5G، هشت هستهای، لیتوگرافی 7 نانومتری
حافظه: 64/4، 128/4، 128/6و 128/8 گیگابایت، دارای شیار اختصاصی برای کارت حافظه میکرو SD
نرم افزار و سیستم عامل: اندروید 11، رابط کاربری One UI Core 3.1
دوربین پشتی: عریض 48 مگاپیکسلی، f/1.8 و PDAF / فوق عریض 5 مگاپیکسلی، f/2.2، میدان دید 115 درجه / عمق 2 مگاپیکسلی، f/2.4
دوربین سلفی: 8 مگاپیکسلی عریض، f/2.0
ضبط ویدئو: دوربین پشتی: 1152p@30fps / دوربین سلفی: 1080p@30fps
باتری: 5000 میلی آمپری، قابلیت شارژ سریع 15 واتی
متفرقه: حسگر اثر انگشت (واقع در کناره بدنه دستگاه)، رادیو FM، جک 3.5 میلی متری هدفون
یکی از مولفههای برتر گلکسی A22 5G تراشه دیمنسیتی 700 کمپانی مدیاتک است که در ادامه مقاله بیشتر به آن میپردازیم. سامسونگ با ارائه محصولات متنوع و کارآمد خانواده گلکسی A خود رویاهای بلندپروازانهای در سر دارد. شعار جدید “Awesome is for everyone” نیز نویدبخش روزهای طلایی سامسونگ است. این غول کرهای قصد دارد تا با ارائه محصولات متنوع و خوش قیمت خود، بهانهای برای خرید آنها باقی نگذارد.
جعبه گشایی گلکسی A22 5G سامسونگ
همانطور که از یک گوشی اقتصادی نیز انتظار داشتیم، گلکسی A22 5G همراه با یک جعبه کاملا ساده و معمولی روانه مارکت شده است. علاوه بر این مسئله، نکته قابل توجهای که در مورد این گوشی وجود دارد، عدم وجود کاور و لایه محافظتی بر روی نمایشگر است.
سایر محتویات جعبه گلکسی A22 5G شامل یک آداپتور شارژ 15 واتی به همراه یک کابل شارژ ساده و نسبتا کوتاه تایپ A به تایپ C میشود. از آنجا که هیچگونه اختصاصیتی در این میان وجود ندارد، شما میتوانید برای شارژ از سایر کابلهای موجود در بازار نیز استفاده کنید. ممکن است در بعضی مناطق، درون جعبه گلکسی A22 5G یک هندزفری با سیم بسیار ساده نیز وجود داشته باشد.
طراحی و متریال به کار رفته در گلکسی A22 5G سامسونگ
گلکسی A22 5G متناسب با قیمتی که دارد دارای بدنه کاملا پلاستیکی است، با این حال نباید پلاستیکی بودن جنس بدنه را یک نقطه ضعف محسوب کرد. پلاستیک نیز در نوع خود دارای مزایای بسیار زیادی است. با همه این اوصاف، متریال به کار رفته در این گوشی آن چنان چنگی به دل نمیزند. در این میان تنها قاب دور گوشی از استحکام و جلوه زیبایی برخوردار است.
قاب پشتی دستگاه کمی ناامید کننده است. ظاهر مات آن جلوه جذابی دارد اما از طرفی اثر انگشت را نیز به شدت جذب خود میکند. سطح آن چسبناک بوده و به راحتی از دست لیز نمیخورد. لمس پنل پشتی حس خوشایندی را القا نمیکند. جدای از این موارد، اگر پنل پشتی را کمی فشار دهیم، متوجه حفره کوچکی (فضای خالی) خواهیم شد که بین قاب پشتی دستگاه و اجزای داخلی آن وجود دارد. همانطور که در نقد و بررسی گلکسی A32 5G عنوان کردیم، این مشکل برای گلکسی A32 5G نیز وجود دارد.
ماژول دوربین گلکسی A22 5G نیز در مقایسه با سایر اعضای خانواده گلکسی A، طراحی متفاوتی را به خود گرفته است. طراحی متقارن و کلاسیک آن یادآور گوشیهای هوشمند سری گلکسی M و F میباشد. اگر بخواهیم کمی منصفانه نظر بدهیم باید بگوییم که بیرون زدگی ماژول دوربین گلکسی A22 5G کاملا متناسب بوده و نمای نامطلوبی را به دستگاه نمیبخشد.
لبههای نسبتا پهن نمایشگر 6.6 اینچی گلکسی A22 5G، رنگ و بویی از اقتصادی بودن دستگاه را به همراه دارند. ضخامت لبه پایینی دستگاه نیز ممکن است مورد پسند تمامی افراد قرار نگیرد. اما در مقابل کیفیت بالای صفحه نمایش فول اچ دی پلاس گلکسی A22 5G میتواند این نقایص را کمی جبران کند.
علی رغم این که گلکسی A22 5G فاقد لایه محافظتی گوریلا گلس است، نمایشگر آن نیز توسط هیچگونه برچسب محافظت کنندهای پوشانده نشده و تنها از لایه چربی گریز اولئوفوبیک برخوردار است. استاندارد مقاومت در برابر نفوذ نیز یکی از مواردی است که جای خالی آن در این گوشی کاملا حس میشود. متاسفانه حتی درون خشاب سیمکارت نیز خبری از عایق لاستیکی (جهت جلوگیری از نفوذ آب) نیست.
دکمهها و درگاههای ارتباطی گلکسی A22 5G سامسونگ
در قسمت پایینی دستگاه شاهد درگاه USB 2.0 تایپ C هستیم که میتواند از OTG پشتیبانی کند. علاوه بر این میتواند پذیرای حداکثر توان شارژ سریع 15 واتی سامسونگ نیز باشد. در طرفین پورت USB اسپیکر، جک 3.5 میلی متری هدفون و میکروفون اصلی قرار گرفتهاند. گلکسی A22 5G میتواند از رادیو FM نیز پشتیبانی کند. البته در نظر داشته باشید که برای اتصال نیاز است تا از هدفون به عنوان آنتن کمکی استفاده کند.
دکمههای کنترل صدا و پاور در سمت راست گلکسی A22 5G قرار گرفتهاند. موقعیت قرارگیری آنها نسبتا استاندارد بوده، هرچند برای افرادی که دستهای نسبتا کوچکتری دارند، دسترسی به دکمههای کنترل صدا کمی دشوار است.
دکمه پاور با حسگر اثر انگشت ادغام شده و از نظر عملکردی بسیار سریع و مورد اطمینان است. حسگر اثر انگشت دارای دو تنظیم مختلف است که در حالت اول شما میتوانید آن را در وضعیت همیشه فعال قرار دهید یا در حالت دوم بخواهید حسگر، زمانی خواندن اثر انگشت شما را آغاز کند که دکمه پاور فشار داده میشود. هر کدام از این روشها مزایا و معایب خاص خودشان را دارند و انتخاب نحوه عملکرد حسگر کاملا سلیقهایست.
در سمت چپ گلکسی A22 5G خشاب سیمکارت دستگاه قرار گرفته است. گلکسی A22 5G علاوه بر این که در نسخههای 4G و 5G به بازار عرضه شده است، شما میتوانید آن را حتی در نسخههای تک سیمکارت و دو سیمکارت نیز تهیه کنید. در نسخه دو سیمکارت برای حافظه میکرو SD شیار اختصاصی وجود داشته اما در نسخه تک سیمکارت محل سیمکارت دوم و حافظه میکرو
SD مشترک یا به اصطلاح هیبرید است.
در بخش بالایی گلکسی A22 5G هیچگونه درگاهی وجود نداشته و تنها میکروفون ثانویه دستگاه قرار گرفته است. وظیفه این میکروفون تنها حذف نویز هنگام مکالمههای تلفنی میباشد. چراغ اعلان نیز همانند سایر گوشیهای امروزی در گلکسی A22 5G جایی ندارد. قابلیت NFC نیز بسته به مارکت هدف میتواند در برخی نسخههای این گوشی وجود داشته باشد.
نمایشگر 90 هرتزی گلکسی A22 5G سامسونگ
نمایشگر گلکسی A22 5G از نظر مشخصاتی که روی کاغذ دارد، آن چنان قابل توجه محسوب نمیشود. به خصوص زمانی که بخواهیم آن را با نمونه موجود بر روی نسخه 4G گلکسی A22 یعنی سوپر آمولد 90 هرتزی با قابلیت HDR، مقایسه کنیم. با این حال لازم به ذکر است که رزولوشن نمایشگر نسخه 4G، اچ دی پلاس است، در حالی که رزولوشن نسخه 5G، فول HD پلاس با تراکم پیکسلی 399ppi میباشد.
جدای از این موارد، نمایشگر گلکسی A22 5G با مشخصاتی نظیر نرخ نوسازی 90 هرتزی و رزولوشن بالاتر میتواند به راحتی یک پله بالاتر از نمایشگر گلکسی A32 5G قرار بگیرد. اما در بخش حداکثر روشنایی، نمایشگر گلکسی A32 5G میتواند خودی نشان بدهد. با این حال روشنایی نمایشگر گلکسی A22 5G کاملا مناسب و قابل استفاده بوده و تنها در فضای باز ممکن است با مشکلاتی روبرو شود. از آنجا که گلکسی A22 5G رنگ سیاه را به خوبی پردازش میکند، کنتراست تصاویر نیز بسیار رضایت بخش است.
در ادامه مقایسه پنلهای نمایشگر این دو گوشی نیز باید یادآور شویم که خوشبختانه مشکلات موجود در نمایشگر گلکسی A32 5G نظیر زمان پاسخگویی آهسته پیکسلها و تاری صفحه نمایش هنگام اسکرول کردن، جایی در نمایشگر گلکسی A22 5G ندارند. نکته قابل توجه این که عملکرد نمایشگر گلکسی A22 5G در هر دو حالت 60 هرتز و 90 هرتز، بهتر از نمایشگر گلکسی A32 5G است.
جدای از تعاریف، نمایشگر گلکسی A22 5G در بخش پردازش رنگها عملکرد ضعیفی را ارائه میکند. دقت رنگها در نمایشگر گلکسی A22 5G به نسبت رنگها در گلکسی A32 5G بسیار کمتر است. رنگهای سبز و بخصوص آبی به شکل نادرستی تراز شده و گویی جهت جذابیت بیشتر نمایشگر، کمی بیش از حد اشباع شدهاند. از طرفی حالت رنگی پیش فرض نیز به نمایشگر جلوهای سرد و مایل به آبی رنگی میبخشد.
متاسفانه راهی برای تغییر پروفایل رنگی نمایشگر گلکسی A22 5G وجود ندارد. گلکسی A22 5G نیز مانند سایر گوشیهای هوشمند ارزان قیمت سامسونگ از پروفایلهای رنگی متنوع یا هر نوع تنظیم رنگی دیگری برخوردار نیست. علاوه بر این نمیتواند از قابلیت HDR نیز پشتیبانی کند اما رزولوشن فول اچ دی آن میتواند بخشی از این کمبود را جبران کرده و کیفیت رضایت بخشی را ارائه کند.
نرخ نوسازی بالا
نمایشگر گلکسی A22 5G دارای نرخ نوسازی 90 هرتزی است. در بخش تنظیمات دو حالت برای نرخ نوسازی دیده میشود که عبارتند از استاندارد و بالا (High). حالت استاندارد تمامی فعالیتها را بر روی نرخ نوسازی 60 هرتز و حالت بالا یا High نیز بر روی نرخ نوسازی 90 هرتز تنظیم میکند. چنین تنظمیاتی قطعا مزایا و معایب خاص خودش را دارد. به عنوان مثال حالت نرخ نوسازی بالا یا High در برخی موارد بخصوصی مانند تماشای ویدیو، باتری بیشتری را مصرف میکند. هرچند برای جلوگیری از این مسئله، شما میتوانید در مواقعی که به نرخ نوسازی بالا احتیاجی ندارید، آن را به حالت استاندارد تغییر وضعیت دهید.
کمپانی سامسونگ برای گلکسی A22 5G هیچگونه تنظیماتی مبنی بر تغییر خودکار نرخ نوسازی قرار نداده است. با این حال در زمان انجام بازیهایی که از نرخ نوسازی بالا پشتیبانی میکنند، میتوان عملکرد روانتری (نرخ نوسازی کمی بالاتر از 60 هرتز) را تجربه کرد. همچنین تنها مواردی که نرخ نوسازی گوشی به طور خودکار به 60 هرتز کاهش پیدا میکند، هنگام استفاده از برنامههای دوربین و گوگل مپ است.
طول عمر باتری گلکسی A22 5G سامسونگ
گلکسی A22 5G از یک باتری نسبتا بزرگ 5000 میلی آمپری برخوردار است. طی تستهای صورت گرفته، دوام باتری گلکسی A22 5G معادل 118 ساعت اندازه گیری شده است. در مقایسه با سایر گوشیهای فایو جی هم رده گلکسی A22 5G نظیر ردمی نوت 10 5G شیائومی و پوکو M3 پرو 5G، باید اقرار کنیم که عملکرد نماینده سامسونگ کمی ضعیفتر بوده و در رتبه پایینتری قرار میگیرد.
باید خاطرنشان کنیم که طی تستهای مربوط به باتری، نرخ نوسازی نمایشگر بر روی 90 هرتز تنظیم شده و تنها در هنگام تماشای ویدئو به 60 هرتز کاهش پیدا میکند.
سرعت شارژ گلکسی A22 5G سامسونگ
همانطور که قبلا نیز عنوان کردیم، توان شارژ گلکسی A22 5G تنها 15 وات است. سامسونگ برای این گوشی از فناوری شارژ سریع نسل 2.0 بهره برده است. مدت زمان شارژ کامل گلکسی A22 5G به دو ساعت و 29 دقیقه میرسد. در 30 دقیقه ابتدایی، شارژ باتری تنها به 23 درصد خواهد رسید. سرعت شارژ گلکسی A22 5G در مقابل سایر هم ردههای آن، عنوان کندترین را از آن خود میکند. با این حال در صورت مقایسه با گوشیهایی نظیر گلکسی A02s و A12، از سرعت شارژ بهتری برخوردار است.
عملکرد اسپیکر گلکسی A22 5G سامسونگ
گوشی گلکسی A22 5G مانند سایر اعضای غیر پرچمدار کمپانی سامسونگ تنها به یک اسپیکر انتهایی مجهز شده است. در مجموع نیز نمیتوان عملکرد خارقالعادهای را به آن نسبت داد. با این حال در مقایسه با نسخه فورجی گلکسی A32 میتواند صدای بلندتری را تولید کند. به نظر میرسد که فضای خالی پشت دستگاه به این مسئله کمک زیادی کرده باشد. علاوه بر این موارد، گلکسی A22 5G از هیچگونه تنظیماتی مربوط به اکولایزر و بهینه ساز داخلی برخوردار نبوده و قابلیت دالبی اتموس تنها برای هدفون قابل استفاده است.
اندروید 11 و رابط کاربری One UI 3.1
یکی از جذابیتهایی که کاربران را به سمت گوشیهای برند سامسونگ میکشاند، محیط نرم افزار و رابط کاربری زیبا و کاربردی آن است. شما میتوانید با گلکسی A22 5G نیز از امکانات جذاب این رابط کاربری بهره ببرید. با این حال انتظار نداشته باشید که قابلیتهای گلکسی A22 5G مانند برادرهای بزرگتر آن یعنی A52 و A72 باشد. از طرفی سامسونگ گلکسی A22 5G خود را به جدیدترین سیستم عامل و رابط کاربری مجهز کرده است. نسلهای مختلف رابط کاربری سامسونگ چندان تفاوتی با یکدیگر ندارند و تفاوت آنها تنها به برخی جزئیات محدود میشود.
متاسفانه گلکسی A22 5G در بین گوشیهای تحت پوشش آپدیت سه ساله سامسونگ قرار ندارد. همین امر ممکن است نظر بسیاری از کاربران را برای خرید این گوشی تغییر دهد. در ادامه به تغییرات مربوط به رابط کاربری One UI 3.1 میپردازیم. اولین تغییری که در رابط کاربری جدید سامسونگ دیده میشود، تک رنگی یا سیاه و سفید شدن آیکونهای میانبر صفحه قفل نظیر دوربین و صفحه شمارهگیری است. مورد بعدی اضافه شدن ویجت wellbeing جهت مشاهده مدت زمان استفاده از تلفن همراه میباشد. توجه داشته باشید که گلکسی A22 5G فاقد ویژگی نمایشگر همیشه روشن است.
در بخش پنل اعلان شما میتوانید بدون مراجعه به فهرست، آیکونهای تنظیمات سریع را ویرایش کنید. قابلیت جدیدی که اندروید 11 به تازگی آن را ارائه میکند، قابلیت تاریخچه اعلان است. این قابلیت زمانی کاربرد دارد که بخواهید اعلان از دست رفته را مجددا مشاهده کنید. قابلیت دیگر اندروید 11 به بخش نمایش اعلانها مربوط میشود. این قابلیت حبابها یا Bubbles نام دارد که مشابه این قابلیت در گوشیهای سامسونگ با عنوان Smart pop-up view شناخته میشود. شما میتوانید هر دوی این قابلیتها در تنظیمات اعلانهای شناور، فعال یا غیرفعال کنید.
یکی دیگر از تغییرات رابط کاربری جدید، نمایش پنل کنترل صدا میباشد. در رابط کاربری جدید پنل کنترل صدا از حالت افقی به حالت عمودی تغییر شکل داده است. قابلیتهایی نظیر Music Share و Smart View نیز از جمله غایبین گلکسی A22 5G به شمار میروند. با این حال گزینههایی جهت اتصال گوشی به برخی از تلویزیونهای تحت پشتیبانی وجود دارد. هرچند در ظاهر ممکن است شاهد حذف برخی قابلیتها در گلکسی A22 5G باشیم اما واقعیت این چنین نبوده و شما میتوانید از اغلب امکانات رابط کاربری سامسونگ بهرهمند شوید.
تغییر دیگری که در گلکسی A22 5G شاهد آن هستیم، مدیریت مجوزهای دسترسی هنگام نصب اپلیکیشنها است. از همین رو هنگام نصب یک اپلیکیشن دیگر گزینه دسترسی همیشگی را مشاهده نخواهید کرد. گزینههای دسترسی فعلی عبارتند از: عدم صدور مجوز، صدور مجوز تنها در هنگام استفاده از برنامه و صدور مجوز برای یک دفعه. در بخش تنظیمات نیز تغییراتی را میتوان مشاهده کرد. قابلیت جستجو به کمک هشتگ، امکان پیدا کردن موارد شبیه به هم را برای کاربر فراهم میکند. در بخش شماره گیری نیز امکان تغییر طرح و پس زمینه تماس برای کاربر فراهم شده است.
از جمله دیگر قابلیتهایی که در گلکسی A22 5G حذف شدهاند میتوان به مواردی مانند دستیار صوتی Bixby، برنامه SmartThings و سامسونگ Dex اشاره کرد. با این وجود همچنان برخی امکانات نظیر گیم لانچر و پشتیبانی از اندروید اتو در گلکسی A22 5G حضور پر رنگی دارند.
عملکرد تراشه گلکسی A22 5G سامسونگ
تراشه به کار رفته در گلکسی A22 5G دیمنسیتی 700 فایو جی از کمپانی مدیاتک است. این تراشه در انتهای لیست تراشههای اقتصادی فایو جی کمپانی قرار دارد. در مجموع، عملکرد تراشههای دیمنسیتی 700، دیمنسیتی 720 (گلکسی A32 5G)، دیمنسیتی 800U، دیمنسیتی 800 و دیمنسیتی 820 تقریبا مشابه یکدیگر بوده و در یک راستا قرار میگیرند. تمامی این تراشهها با معماری 7 نانومتری تولید شده و ترکیبی از هستههای بزرگ کورتکس A76 و هستههای کوچک کورتکس A55 به همراه کارت گرافیک Mali-G57 میباشند. عملکرد کلی آنها برای یک کاربر معمولی کاملا مناسب و کافی به نظر میرسد. با این حال اگر به دنبال گوشی اقتصادی مناسب برای گیم هستید، گلکسی A22 5G به هیچ وجه جوابگوی نیاز شما نخواهد بود.
عملکرد دوربین گلکسی A22 5G سامسونگ
دوربین گلکسی A22 5G یکی از مولفههایی است که در نسخه فایو جی، شاهد تنزل آن هستیم. گلکسی A22 5G در مقایسه با نسخه فورجی، قابلیت لرزشگیر اپتیکال (OIS) و دوربین ماکروی خود را از دست داده است. رزولوشن دوربین فوق عریض نیز از 8 مگاپیکسل به 5 مگاپیکسل کاهش پیدا کرده است.
سنسور به کار رفته در دوربین اصلی گلکسی A22 5G از نوع S5KGM2 کمپانی سامسونگ بوده و دقیقا مشابه نمونه به کار رفته در گلکسی A32 5G است. این سنسور همچنین با نام ISOCELL Bright GM نیز شناخته میشود. سنسور ایزوسل سامسونگ دارای طراحی تتراپیکسل (سامسونگ این فناوری را تتراسل و سونی آن را کواد بایر مینامد) است. ابعاد پیکسلهای این سنسور به عدد 0.8 میکرومتر و ابعاد کلی سنسور به 1/2.0 اینچ میرسد. این سنسور همچنین میتواند به صورت پیش فرض با ترکیب چهار به یک پیکسلها، عکسهای 12 مگاپیکسلی واضحتری را ثبت کند.
از طرفی سنسور S5KGM2 توانایی این را دارد که با بازسازی مجدد الگوریتم، عکسهایی با رزولوشن 48 مگاپیکسلی را ثبت کند که از جزئیات بسیار بالایی برخوردار است. این سنسور همچنین دارای فوکوس خودکار تشخیص فاز (PD) است. در برخی موارد بخصوص میتواند از قابلیت “Super-PD” نیز بهره ببرد که نمونه کارآمدتر تشخیص فاز است. سنسور GM2، سنسور شناخته شدهایست که در اکثر گوشیهای سامسونگ و حتی شیائومی نیز به کار برده میشود.
دوربین فوق عریض گلکسی A22 5G عملکرد چندان درخشانی ارائه نمیکند. رزولوشن آن 5 مگاپیکسل بوده و گشودگی دیافراگم آن معادل f/2.2 است. ابعاد سنسور در حالت کلی 1/5.0 اینچ و در حالت پیکسلی 1.12 میکرومتر میباشد. میدان دید دوربین فوق عریض نیز تنها 115 درجه از محیط روبروی خودش را پوشش میدهد. دوربین تشخیص عمق گلکسی A22 5G دارای رزولوشن دو مگاپیکسلی و گشودگی دیافراگم f/2.4 است. عملکرد این دوربین نیز همانند دوربین فوق عریض قابل توجه نیست.
[bafg id=”109154″]
دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی گلکسی A22 5G در مقایسه با دوربینهای 13 مگاپیکسلی نسخه 4G گلکسی A22 و 13 مگاپیکسلی گلکسی A32 5G و 20 مگاپیکسلی نسخه 4G گلکسی A32 در جایگاه پایینتری قرار میگیرد. اما در مقابل دارای لنز روشنتری با گشودگی دیافراگم f/2.0 میباشد.
[bafg id=”109158″]
اپلیکیشن دوربین گلکسی A22 5G در واقع جدیدترین نسخهایست که همراه با رابط کاربری One UI 3.1 بر روی دستگاه خود دریافت میکنید. اپلیکیشن جدید تغییر چندانی نسبت به نسخههای قدیمیتر پیدا نکرده و تنها محل رزولوشن ویدئو جابجا شده است. به عنوان مثال شما میتوانید با سوایپ کردن به طرفین، بین حالتهای مختلف دوربین و با سوایپ کردن به طرف بالا (عمودی) میتوانید بین دوربینهای عقب و جلو جابجا شوید.
حالت پرو نیز در سادهترین شکل ممکن برای گلکسی A22 5G وجود دارد. امکاناتی که حالت پرو در اختیار شما قرار میدهد بسیار محدود بوده و تقریبا مشابه گلکسی A32 5G است. در طرف مقابل اما برای گوشیهایی نظیر گلکسی A52 و A72، امکانات بسیار زیادی در حالت پرو دوربین آنها گنجانده شده است. یکی دیگر از موارد حائز اهمیتی که در مورد دوربین گلکسی A22 5G وجود دارد، نبود حالت فان مود (FUN MODE) است. با این حال شما میتوانید با کمک قابلیت Deco Pic دوربین، خود را سرگرم کنید. فان مود شامل فیلترهای جذاب اسنپ چت بوده اما Deco Pic تنها شامل استیکرها و نقابهای متنوع میباشد.
در ادامه به مقایسه عکسها و ویدئوهایی خواهیم پرداخت که توسط گلکسی A22 5G در شرایط مختلف ثبت شدهاند. باید خاطرنشان کنیم که تمامی عکسها و فیلمها، نمونههای اصلی دوربین گلکسی A22 5G بوده و بدون هیچ تغییری بارگزاری شدهاند. با ما همراه باشید.
تصاویر گلکسی A22 5G در نور روز
دوربین اصلی گلکسی A22 5G سامسونگ
دوربین فوق عریض گلکسی A22 5G سامسونگ
دوربین سلفی گلکسی A22 5G سامسونگ
تصاویر گلکسی A22 5G در نور کم
دوربین اصلی گلکسی A22 5G سامسونگ
دوربین فوق عریض گلکسی A22 5G سامسونگ
[bafg id=”109650″]
رقبای گلکسی A22 5G سامسونگ
در زمان نگارش این مقاله قیمت تقریبی نسخه 64/4 گیگابایتی گلکسی A22 5G کمتر از 5 میلیون تومان میباشد. مشخصات روی کاغذ نسخه فایو جی در مقایسه با نسخه پایه آن کمی کاهش پیدا کرده تا سامسونگ بتواند علاوه بر پشتیبانی از شبکه 5G، قیمتهای آنها را نیز نزدیک به یکدیگر نگه دارد. از طرفی نسخه پایه آن با قیمت نسبتا پایینتری که دارد مشخصات قابل توجهی نظیر نمایشگر HD پلاس سوپر آمولد و مجموعه دوربین قدرتمندتری را ارائه میکند. با این حال تصمیم با شماست که کدامیک را بر دیگری ترجیح میدهید.
با نیم نگاهی به سبد محصولات سامسونگ متوجه خواهیم شد که گلکسی A32 نسخه پایه با قیمت تقریبا مشابهی که با گلکسی A22 5G دارد میتواند رقیب قدرتمندی برای آن محسوب شود. مشخصاتی نظیر نمایشگر سوپر آمولد با رزولوشن فول HD و نرخ نوسازی 90 هرتز یکی از نقاط قوتی است که آن را نسبت به گلکسی A22 5G متمایز میکند. علاوه بر این مورد، گلکسی A32 برخلاف گلکسی A22 5G در طرح آپدیتهای 3 ساله سامسونگ نیز حضور دارد.
در مارکت گوشیهای شیائومی نیز رقبای قدرتمندی خودنمایی میکنند. یکی از آنها ردمی نوت 10 پرو بوده که با قیمتی مشابه امکاناتی را نظیر پنل آمولد، نرخ نوسازی 120 هرتز، HDR10، دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی، شارژ سریع 33 واتی و اسپیکرهای استریو ارائه میکند. شما حتی میتوانید با قیمتی کمتر به سراغ ردمی نوت 10 بروید. هرچند از نظر برخی مشخصات نسبت به نسخه پرو در رتبه پایینتری قرار میگیرد اما به طور قطع در بخش مشخصات فنی میتواند گلکسی A22 5G را شکست دهد.
در طرف دیگر پوکو ایکس 3 پرو قرار دارد که با تراشه اسنپدراگون 860 خود، بهترین عملکرد را در بازه قیمتی خودش ارائه میکند. با همه این اوصاف اگر همچنان شبکه فایو جی برای شما در اولویت قرار دارد، باید بگوییم سایر کمپانیها نیز مانند سامسونگ برای محصولات ارزان قیمت فایو جی خود ملاحظاتی را اعمال میکنند.
در همین راستا میتوانیم گوشیهایی نظیر ریلمی 8 فایو جی، پوکو M3 پرو فایو جی و ردمی نوت 10 فایو جی را به عنوان رقبای فایو جی گلکسی A22 5g نام ببریم. هر سه این گوشیهای هوشمند مانند گلکسی A22 5G دارای تراشههای مشابه (دیمنستی 700) و پنلهای ال سی دی 90 هرتزی مشابهی هستند. دوربین اصلی هر سه مدل 48 مگاپیکسلی بوده و باتری آنها دارای ظرفیت 5000 میلی آمپر است. توان شارژ سریع آنها نیز 18 وات میباشد. در این میان ریلمی 8 فایو جی دوربین سلفی بهتری را ارائه میکند و از همین رو قیمت بالاتری نیز دارد. از طرفی پوکو M3 پرو نیز نسبت به سایر اعضا از قیمت پایینتری برخوردار است.
مزایا و معایب گلکسی A22 5G سامسونگ
مزایا
- نمایشگر با رزولوشن فول HD پلاس، نرخ نوسازی 90 هرتزی
- طول عمر باتری بسیار مناسب
- عمکلرد فوقالعاده چیپست متناسب با قیمت تمام شده
- جدیدترین سیستم عامل و رابط کاربری به همراه بسیاری از قابلیتهای کاربردی
- عملکرد قابل توجه دوربین اصلی، حالت شب کارآمد
معایب
- فضای خالی قاب پشتی بدنه، عدم مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و خاک، نبود برچسب محافظ نمایشگر، عدم وجود اطلاعات رسمی در مورد لایه محافظتی نمایشگر (گوریلا گلس)
- سرعت شارژ نسبتا پایین
- وجود تنها یک اسپیکر با عملکردی ناامید کننده
- عملکرد ضعیف دوربین فوق عریض، عدم پشتیبانی از فیلمبرداری با کیفیت 4K
منبع: gsmarena