آیا لازم است همه به‌روزرسانی هایی که برای ویندوز منتشر می شود را نصب کنیم؟

توسط Avatar photoماهان سرمد
3 دقیقه
آیا لازم است همه به‌روزرسانی هایی که برای ویندوز منتشر می شود را نصب کنیم؟

به‌روزرسانی های ویندوز

حدود یک میلیارد دستگاه در سراسر جهان از سیستم عامل ویندوز 10 استفاده می کنند. صدها میلیون دستگاه دیگر، از نسخه های قدیمی تر ویندوز استفاده می کنند. برای عملکرد درست این کامپیوتر ها، مایکروسافت هر چند هفته یک بار، یک به‌روزرسانی منتشر می کند تا کد های اشتباه را درست کند، قابلیت های جدیدی اضافه کند و از همه مهم تر، کامپیوتر ها را از گزند هکر ها حفظ کند. 

اما آیا واقعاً لازم است که همه این به‌روزرسانی ها را بر روی سیستم خود نصب کنیم؟ یا بهتر است از خیر بعضی از آن ها بگذریم؟

جواب کوتاه این است که: بله، باید همه آن ها را نصب کنید.

به گفته مایکروسافت، به‌روزرسانی های ویندوز اطمینان می دهد که کامپیوتر شما، از نو آوری ها و به‌روزرسانی های امنیتی بی بهره نیست. با این کار، مایکروسافت مطمئن می شود که کاربران، از جدید ترین نسخه ممکن استفاده می کنند. به گفته کمپانی مایکروسافت، این کار به حفظ اطلاعات محرمانه و سرقت اطلاعات کمک می کند.

آیا لازم است همه به‌روزرسانی هایی که برای ویندوز منتشر می شود را نصب کنیم؟

حتماً با خود می گویید، باید هم مایکروسافت چنین حرفی بزند. اما این فقط نظر مایکروسافت نیست. بسیاری از متخصصان کامپیوتر نیز بر این باورند که انجام این به‌روزرسانی ها الزامی است.

آیا این به‌روزرسانی ها برای عملکرد عادی ویندوز ضروری هستند؟ نه لزوماً. آیا برای جلوگیری از سوء استفاده کاربران غیر مجاز از نرم افزارهای مایکروسافت برای دسترسی به کامپیوتر، ضروری هستند؟ بله حتماً. به‌روزرسانی هایی که معمولاً به طور خودکار بر روی کامپیوتر ها نصب می شوند، با یچ هایی عرضه می شوند که حفره های امنیتی اخیراً کشف شده را، می پوشانند. اگر می خواهید سیستم شما از آسیب جاسوسان حفظ شود، باید به طور منظم به‌روزرسانی ها را انجام دهید. 

سیستم عامل ویندوز، روزی یک بار به‌روزرسانی ها را چک می کند و معمولاً مورد جدیدی وجود نخواهد داشت. اما معمولاً در دومین سه شنبه ماه، این کمپانی یک به‌روزرسانی کلی به همراه بسته ای از پچ ها برای پایدارتر کردن سیستم، عرضه می کند. اینها به‌روزرسانی های اساسی هستند و کامپیوتر شما باید قبل از اتمام مراحل، راه اندازی مجدد شود.

مایکروسافت به قابلیت به‌روزرسانی خودکار خود، علاقه خاصی دارد. به کمک این قابلیت، زمانی که کار مهمی با سیستم انجام نمی دهید، به‌روزرسانی ها به طور خودکار دانلود و نصب می شود. البته می توانید زمان مشخصی را برای این به‌روزرسانی ها انتخاب کنید. 

به بخش تنظیمات بروید و بر روی Update & Security کلیک کنید. می توانید ببینید آیا به‌روزرسانی برای شما منتشر شده یا خیر. همچنین می توانید تاریخچه به‌روزرسانی های خود را در این بخش مشاهده کنید. بر روی Advanced Options کلیک کنید تا بتوانید زمان و نحوه دانلود و نصب به‌روزرسانی ها را مشخص کنید. 

آیا لازم است همه به‌روزرسانی هایی که برای ویندوز منتشر می شود را نصب کنیم؟

زمانی که به‌روزرسانی های ویندوز، دردسر ساز می شوند

این قابل درک است که شما نسبت به نصب به‌روزرسانی ها در کامپیوتر خود، تردید داشته باشید. به خصوص زمانی که به نظر می رسد سیستم شما مثل ساعت کار می کند و با خود می گویید نیازی به آن به‌روزرسانی کذایی ندارم.

در ماه آوریل 2020، یک به‌روزرسانی به نام KB4541335 منتشر شد که باعث شد کاربران نتوانند از کامپیوتر خود استفاده کنند، تا این که با هزار مکافات، آن را به نسخه قبلی بازگرداندند. در ماه فوریه 2020، به‌روزرسانی دیگری منتشر شد که مشکل مشابهی را ایجاد کرد.

مایکروسافت به‌روزرسانی های خود را بر اساس اهمیتشان اولویت بندی می کند. اگر به به‌روزرسانی های حیاتی (critical) برخوردید، حتماً باید در اولین فرصت آن را نصب کنید. 

آیا لازم است همه به‌روزرسانی هایی که برای ویندوز منتشر می شود را نصب کنیم؟

برای مثال، در ماه مارس 2020، مایکروسافت به کاربران هشدار داد که یک به‌روزرسانی اورژانسی را برای ویندوز انجام دهد تا آنها را در برابر آسیب پذیری های شدید امنیتی محافظت کنند. آنها گفتند که بدون به‌روزرسانی، یک هکر به راحتی می تواند کنترل کامپیوتر شما را در دست بگیرد.

در چنین شرایطی، بدون معطلی به‌روزرسانی ویندوز را نصب کنید. به‌روزرسانی های حیاتی (critical) نیز بسیار اهمیت دارند. 

در موارد دیگر می توانید از به‌روزرسانی چشم پوشی کنید. اما همیشه به یاد داشته باشید که پیش از به‌روزرسانی، از اطلاعات مهم خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا اگر به‌روزرسانی، کامپیوتر شما را با مشکل مواجه کرد، چیزی را از دست ندهید. 

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟