به‌روزرسانی لانچر One UI 2.1 در اختیار پرچم‌دارهای قدیمی‌تر گلکسی سامسونگ قرار می‌گیرد

توسط محمد امین نعمتی

طبق گفته یکی از نمایندگان سامسونگ در انجمن آنلاین این شرکت در کره‌جنوبی، سامسونگ قصد دارد جدیدترین لانچر خود را در اختیار پرچم‌دارهای قدیمی‌تر خود از جمله سری اس ۹ و نوت ۹ قرار دهد.

در حال حاضر، تنها گوشی‌هایی که از لانچر جدید استفاده می‌کنند سری جدید گلکسی اس ۲۰ و گلکسی زد فلیپ هستند. طبق گفته مدیر این انجمن، پرچم‌دارهای سال گذشته اس ۱۰ و نوت ۱۰ نیز جدیدترین لانچر این شرکت را دریافت می‌کنند.

به‌روزرسانی لانچر One UI 2.1 در اختیار پرچم‌دارهای قدیمی‌تر گلکسی سامسونگ قرار می‌گیرد

اما نکته مهم‌تر این بود که این نماینده همچنین تایید کرد این شرکت در حال کار روی یک به‌روزرسانی برای گوشی‌های گلکسی اس ۹، ۹ پلاس و نوت ۹ است. به نظر ما البته این قضیه زمان می‌برد چون دستگاه‌های جدیدتر اولویت بالاتری دارند.

اما از طرفی باید اشاره کنیم قابلیت‌های جدید One UI 2.1 در مقایسه با نسخه ۲.۰ آنقدر زیاد نیست و بنابراین پورت کردن این نرم‌افزار به گوشی‌های قدیمی‌تر نباید زیاد طول بکشد.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

نظر شما چیست؟