در بعضی از قسمتهای اروپا بهروزرسانی جدیدی در اختیار گوشیهای اس 10، اس 10 پلاس و S10e سامسونگ قرار گرفته است. این بهروزرسانی بسته امنیتی ماه سپتامبر 2019 را در خود به همراه چند قابلیت جدید دارد از جمله: حالت عکاسی در شب برای دوربین سلفی، فوکوس زنده برای فیلمبرداری (که در اعضای خانواده نوت 10 با آن آشنا شدیم)، اپلیکیشن Link to Windows و Dex برای پشتیبانی از ارتباط با کامپیوتر شخصی.
همچنین قابلیت AR Doodle را در اپلیکیشن دوربین پیدا خواهید کرد گرچه تنها برای دوربین جلو و در حالت فیلمبرداری است. تمامی این قابلیتها در اعضای خانواده نوت 10 وجود داشتند و خیلی خوب است سامسونگ آنها را بدون معطل نگه داشتن کاربران خود برای دریافت بهروزرسانی اندروید 10 در اختیار سری اس 10 گذاشته است.
این بهروزرسانی 1.2 گیگابایت حجم دارد و زمانی که آن را نصب میکنید نسخه فریمویر دستگاه شما به G97xFXXU3ASIG تغییر میکند که در آن «x» اگر گوشی S10e دارید عدد «0»، «3» اگر اس 10 و «5» اگر اس 10 پلاس دارید، خواهد بود.
همانند با همیشه ممکن است چند روزی طول بکشد تا این بهروزرسانی را دریافت کنید و چون یک بهروزرسانی مرحلهای است ابتدا در اختیار کاربران کشورهای اروپا قرار گرفته است.
منبع: gsmarena.com