اپل تصمیم دارد در نسخه جدید سیستم عامل آیفون یعنی iOS 19، قابلیت تازه ای اضافه کند که کار اتصال به اینترنت را بسیار راحت تر می کند. به نظر می رسد این قابلیت جدید، اطلاعات وای فای را به صورت خودکار میان آیفون، آیپد و مک همگام سازی می کند.
در حال حاضر، وقتی وارد یک شبکه وای فای عمومی در هتل یا باشگاه یا اداره می شوی، باید اطلاعات اتصال را به صورت جداگانه در هر دستگاه وارد کنی. اما طبق گزارش های اخیر، در نسخه جدید iOS دیگر نیازی به این کار نیست.
وای فای یک بار برای همیشه وارد می شود
در خبرنامه جدید مارک گورمن از بلومبرگ، به قابلیتی اشاره شده که مدت ها بود کاربران انتظارش را می کشیدند. او می گوید این ویژگی در حال توسعه است و به احتمال زیاد در iOS 19 معرفی می شود.
با این قابلیت، کافی است یک بار اطلاعات شبکه وای فای را روی آیفون وارد کنی. بعد از آن، بقیه دستگاه های اپلی تو مثل آیپد و مک، به صورت خودکار به همان شبکه وصل می شوند.
این یعنی لازم نیست فرم های تکراری در مرورگر را چند بار پر کنی. حتی اگر در یک فضای کاری با چند دستگاه باشی یا مسافر باشی و فقط یک آیفون همراهت باشد، این ویژگی کلی در وقت صرفه جویی می کند.
بهینه سازی تجربه کاربری در iOS 19
همگام سازی وای فای فقط یکی از چند ویژگی مهم iOS 19 است. شنیده ها حاکی از آن است که اپل در حال طراحی یک رابط کاربری جدید با جلوه های شیشه ای و شبیه به Apple Vision Pro است.
علاوه بر این، سرویس Apple Intelligence قرار است در اپلیکیشن های بیشتری حضور داشته باشد. همچنین احتمال دارد آیپد به سیستم عاملی قوی تر مجهز شود تا بتواند بهتر از قبل با مک رقابت کند.
اپل هنوز به صورت رسمی از iOS 19 رونمایی نکرده اما انتظار می رود در آینده نزدیک جزئیات بیشتری منتشر شود.
این تغییرات نشان می دهند که اپل نه تنها روی ظاهر سیستم عامل کار می کند، بلکه به فکر افزایش راحتی و سرعت کار کاربران هم هست.
در نهایت، اگر این قابلیت ها همان طور که وعده داده شده عرضه شوند، iOS 19 می تواند یکی از کاربردی ترین آپدیت های سال های اخیر باشد و تجربه کار با محصولات اپل را به مرحله تازه ای ببرد.