فهرست عنوانها
سامسونگ گلکسی بادز پرو را با قیمت 200 دلار عرضه کرد. احتمالا از خود میپرسید: آیا هدفون سامسونگ با این قیمت ارزش خرید دارد؟
گلکسی بادز پلاس با قیمت کمتر از 110 دلار قابل تهیه است. گلکسی بادز لایو با امکاناتی شبیه به گلکسی بادز پرو 130 دلار به فروش میرسد.
بعد از خرید گلکسی اس 21 اولترا هر سه هدفون را در کارهای روزمره بررسی کردیم. آیا بادز پرو واقعاً بهترین گزینه سامسونگ برای گوشهای شما است؟
شاید خرید یکی از ایرپادهای قبلی زیرکانه باشد. همچنین ارتباط هدفونها با پرچمدار سامسونگ نکته مهم بررسی ما بود. آیا به خوبی آیفون و ایرپاد اپل با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند؟
مشخصات و نرم افزار
گلکسی بادز پرو از دو درایو برای تولید صدا استفاده میکند. این دو درایو توسط AKG تنظیم شده. ووفر دستگاه برای صداهای پایین 11 میلی متر و توییتر برای صداهای بالا 6.5 میلی متر است.
حذف نویز فعال، حالت شفاف برای شنیدن صدای محیط، استاندارد مقاومت در برابر آب IPX7 و عمر باتری 8 ساعت از ویژگیهای خوب آن به حساب میآید. به کمک باتری کیس نگه دارنده، عمر باتری تا 18 ساعت بالا میرود.
گلکسی بادز لایو با قیمت 170 دلار عرضه شد. این هدفون از یک درایو 12 میلی متری استفاده میکند. تنظیم صدا و کارکرد درایو بر عهده شرکت AKG بوده است.
برای تقویت صدای باس، از یک کانال مخصوص استفاده میشود. حذف نویز فعال و حالت شفاف را به همراه دارد. برای 6 ساعت همراه شما میماند. این مقدار به کمک کیس نگهدارنده تا 21 ساعت بالا میرود.
در نهایت به آخرین رقیب میرسیم. گلکسی بادز پلاس با قیمت 150 دلار به بازار آمد. این دستگاه از یک درایو دو طرفه استفاده میکند. حالت شفاف وجود دارد اما حالت حذف نویز را پیدا نمیکنیم.
طول عمر باتری به 11 ساعت میرسد. با همراهی کیس نگهدارنده تا 22 ساعت از گوش شما پذیرایی میکند.
هر سه ایرپاد کنترل لمسی را به همراه دارند. برنامه گلکسی وِر به خوبی آنها را مدیریت میکند. گزینههای خوبی برای شخصی سازی وجود دارد.
گلکسی اس 21 به صورت پیش فرض آن برنامه را به همراه دارد. برای تلفنهای دیگر، میتوانید از گوگل پلی نرم افزار گجتهای پوشیدنی سامسونگ را دانلود کنید.
اگر از خانواده سیب گاز زده، مانند آیفون و آیپد استفاده میکنید، یک برنامه با نام گلکسی بادز قابل دانلود از اپل استور است. متاسفانه این برنامه از بادز پرو پشتیبانی نمیکند.
تنها از بادز پلاس و بادز لایو میتوانید روی محصولات اپل استفاده کنید. البته بادز پرو به آیفون متصل میشود اما بسیاری از ویژگیها را به همراه ندارد.
امیدواریم سامسونگ هرچه سریعتر برنامه خود را با پشتیبانی از بادز پرو بهروزرسانی کند. اتصال سه ایرپاد هم زمان به گلکسی اس 21 نشان میدهد که سامسونگ به خوبی روی نرم افزار کار کرده است.
همگام سازی آسان بود. جا به جا شدن بین سه دستگاه بسیار ساده انجام میشود. حتی نیازی به باز کردن برنامه بلوتوث نیست. مشابه رفتار سامسونگ را در ایرپاد با iOS و سیستم عامل مک میبینیم.
راحتی و کنترل
گلکسی بادز لایو به عنوان اولین محصول وارد مراحل بررسی میشود. این دستگاه تقریبا با تمام محصولات مشابه بازار تفاوت دارد و به شکل لوبیا ساخته میشود.
نکته جالب این است که آنها در گوش خارجی شما قرار میگیرند و داخل کانال گوش نمیروند. درست مانند گلکسی بادز پرو و بادز پلاس راحت و مخفی در گوش قرار گرفت.
شاید هم محصول سامسونگ با گوش ما رابطه خوبی داشت. پیشنهاد میکنیم قبل از خرید این محصول، نمونه آن را در یکی از فروشگاههای سامسونگ امتحان کنید.
گلکسی بادز پلاس کمی معمولی به نظر میرسد. قسمتهای سیلیکونی دستگاه گوش شما را محکم میچسبند. استفاده از آن راحتی خوبی دارد.
بعد از یک ساعت همراهی با بادز پلاس، کمی گوش ما خسته شد. بادز پرو قسمتهای سیلیکونی را به همراه ندارد. در نتیجه برای مدت بیشتری میتوانید از آن استفاده کنید.
حذف قسمت سیلکونی تاثیری بر محکم قرار گرفتن آن در گوش شما ندارد. به طور کلی باید بگوییم هر سه محصول سامسونگ راحتی کافی را به همراه دارند.
هر سه ایرپاد سامسونگ در گوش شما مخفی میشوند. ظاهر دستگاه خوب به چشم میآید. سامسونگ رنگها را به شکل مناسبی برای ایرپاد انتخاب کرده است.
طراحی ساده ایرپاد سامسونگ قابل تحسین است. این نوع طراحی آن را در میان محصولات رده بالا قرار میدهد. ویژگیهای لمسی به خوبی کار میکنند.
دستورات زیادی وجود دارد. اگر ایرپاد را لمس کنید و دست خود را روی آن نگه دارید، حذف نویز فعال یا حالت شفاف، فعال میشود.
امکان ارتباط با بیکسبی و تنظیم صدا وجود دارد. ایراد کنترل لمسی این است که نمیتوانیم ببینیم دقیقا چه کاری انجام میدهد. باید کم کم به آن و قابلیتهای دستگاه عادت کنیم.
صدا
اکولایزر یا تنظیمات صدا را روی حالت عادی قرار دادیم. برای بررسی هر سه دستگاه از یوتوب موزیک کمک گرفتیم. در این بررسی بادز پرو دست بالا را دارد.
پیشرفت این محصول قابل چشم پوشی نیست. جزئیات و باس را به خوبی میشنوید. تفاوت قابل توجهی میان این سه دستگاه وجود دارد.
گلکسی بادز پلاس جزئیات لازم برای حس کردن موسیقی را به همراه ندارد. باس را آنطور که باید و شاید احساس نمیکنید. در مقابل، بادز لایو وضعیت بهتری دارد.
صدای این محصول گرمتر از بادز پلاس به گوش میرسد. حتی اگر تنظیمات را تغییر ندهید، باس بسیار بهتر از بادز پلاس لمس میشود.
تنظیمات AKG را زیر سوال نمیبریم اما کافی نیست. به هرحال گلکسی بادز پرو از دو درایو برای تولید صدا استفاده میکند. صداهای مختلف به لطف استفاده از دو درایو تفکیک شده به گوش میرسند.
به هر حال ما از سامسونگ انتظار داشتیم که بهتر شود. او توان خود را در دنیای صدا همگام با تلفنهای هوشمند نشان داد.
برقراری تماس
بادز پرو درست مانند مراحل قبلی، باید پر قدرت جلو میرفت. متاسفانه جدیدترین ایرپاد سامسونگ در این چالش دست بالا را ندارد. انتخاب ما در این رقابت، بادز لایو بود.
راحتی و صدای شنیده شده در مکالمه کیفیت بالا و قابل قبولی دارد. حذف نویز فعال در این هدفون به نظر موثرتر از بادز پرو خود را نشان میدهد.
البته نظر آن سوی خط نیز اهمیت بالایی دارد. گیرنده تماس واکنش خوبی به بادز لایو نشان نمیدهد. به نظر آنها صدا کیفیت کافی را ندارد و کمی غیر شفاف به گوش میرسد.
گیرنده تماس از صدای بادز پلاس رضایت بیشتری داشت. هر سه دستگاه از چندین میکروفون استفاده میکنند.
حذف نویز فعال و حالت شفاف
تنها گلکسی بادز پرو و بادز لایو حذف نویز فعال را به همراه دارند. زمانی که شما به موسیقی گوش میکنید، تفاوت زیادی بین فعال بودن یا نبودن حذف نویز فعال وجود ندارد.
بادز پرو در حذف نویز بسیار بهتر است. بادز پرو به خوبی درون گوش قرار میگیرد. موقعیت آن به حذف نویز کمک میکند.
عملکرد بادز لایو در برابر صدای محیط نمره قبولی میگیرد. صدای ترافیک یا مکالمه آرام به خوبی حذف میشود. البته تا زمانی که صدا از یک مقدار مشخص بلندتر نشود.
مدال طلای این مرحله به گلکسی بادز پرو میرسد. پیشنهاد میکنیم بادز لایو را امتحان کنید. این هدفون بدون قرار گرفتن در کانال گوش، صدا را کاهش میدهد.
کدام یک را به خانه ببریم؟
انتخاب ما در میان این سه دستگاه گلکسی بادز پرو خواهد بود. این محصول بهترین صدا را به همراه دارد. قابلیت حذف نویز فعال و راحتی استفاده را فراموش نکنید.
بادز لایو را دوست داریم اما انتخاب ما برای خرید نیست. اگر از تلفنهای کهکشانی سامسونگ استفاده میکنید، اتصال هر ایرپاد به دستگاه شما پایدار، سریع و راحت انجام میشود.
احتمالا برای بیشتر کاربران برچسب قیمت 200 دلار گران باشد. روکیدا پیشنهادات زیادی برای شما دارد. البته برای کاربران اپل، ایرپاد پرو بهترین گزینه تا به امروز است.
برای آشنایی با بهترین ایرپادها و هدفونها چند مقاله زیر را بخوانید:
مقایسه ایرپاد پرو و پیکسل بادز 2
بهترین ایرپادها با قابلیت حذف نویز
منبع: digitaltrends.com