آیا مدیاتک دولت آمریکا را متقاعد به ادامه همکاری با هوآوی خواهد کرد؟

توسط محمد امین نعمتی
آیا مدیاتک دولت آمریکا را متقاعد به ادامه همکاری با هوآوی خواهد کرد؟

هوآوی یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های چینی و همچنین برندهای مشهور دنیای گوشی‌های هوشمند محسوب می‌شوند.

از ابتدای سال گذشته میلادی، تنش قابل توجهی بین این شرکت و دولت آمریکا بوده است. غول چینی، با وجود تحریم‌های مختلف آمریکا توانست برای اولین مرتبه بزرگ‌ترین برند گوشی هوشمند در دنیا لقب گیرد.

آمریکا که از تاثیر تحریم‌های خود ناراضی است، راه‌های بیشتری برای فلج کردن کسب و کار گوشی‌های هوشمند هوآوی پیدا کرده است.

جدیدترین تحریم‌های این کشور تامین چیپ هوآوی را هدف گرفته است. به عبارت دیگر، شرکت TSMC دیگر نمی‌تواند سفارش‌های جدید چیپ هوآوی را بپذیرد.

علاوه بر این، هر شرکت تراشه‌سازی دیگری که از فناوری آمریکایی استفاده می‌کند فروشنده چیپ به هوآوی نخواهد بود. حالا این بین، مدیاتک قصد دارد یک استثناء باشد.

شرکت چیپ‌سازی تایوانی مدیاتک قصد دارد از این موقعیت با تامین میلیون‌ها چیپ برای هوآوی سود ببرد. گرچه، این شرکت نیز از فناوری آمریکایی استفاده می‌کند و بنابراین بدون مجوز آمریکا قادر به انجام این کار نیست.

این شرکت حالا تایید کرده است که درخواست خود را به دولت آمریکا داده و امیدوار است پس از 15 سپتامبر بتواند هوآوی را به عنوان مشتری خود حفظ کند.

آیا مدیاتک دولت آمریکا را متقاعد به ادامه همکاری با هوآوی خواهد کرد؟

علاوه بر این، قبلا گزارش دادیم وزارت بازرگانی آمریکا با افزایش تحریم‌های هوآوی، 38 شعبه این شرکت در کشورهای مختلف را در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است.

مدیاتک در واکنش به این تصمیم گرفته است «ما همیشه از قوانین تجارت جهانی پیروی کردیم و کاملا حواسمان به تغییرات در قوانین صادرات آمریکا است. ما از جدیدترین قوانین پیروی خواهیم کرد و یک تحلیل حقوقی انجام می‌دهیم تا مطمئن شویم از قوانین مربوطه سرپیچی نمی‌کنیم. براساس ارزیابی اطلاعات فعلی، این قوانین هیچ تاثیر قابل توجهی روی شرایط عملیاتی کوتاه مدت شرکت ما ندارد.»

گرچه، گزارش‌ها نشان می‌دهد موجودی چیپ 5G مدیاتک برای هوآوی در حدود 30 میلیون عدد است. چه اتفاقی می‌افتد اگر هوآوی دیگر نتواند از این تراشه‌ها استفاده نکند؟

مدیاتک حالا می‌تواند روی سایر شرکت‌های چینی مانند شیائومی، اوپو و ویوو حساب باز کند. گرچه، ظاهرا این شرکت سعی خواهد کرد هوآوی را حفظ کند، قبل از این که دنبال جایگزین باشد.

یکی از مدیران هوآوی گفته است «شب گذشته ما تا نیمه شب جلسه دیگری برای بررسی تحریم جدید آمریکا داشتیم. منش برخورد رئیس با این ماجرا این است که به جلو حرکت کنیم و ترجیحا بمیریم تا این که عقب‌نشینی کنیم.»

منبع: gizmochina.com

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهی بنویسید