آیا مشکلات تحریمی هوآوی مشکل ساز خواهد شد؟

توسط عرفان میرزایی
2 دقیقه
هوآوی

مجوز موقت ارائه شده توسط وزارت بازرگانی ایالات متحده به هوآوی در تاریخ 13 اوت منقضی شده است. گزارش‌هایی مبنی بر اینکه تلفن‌های اندرویدی هوآوی ممکن است دیگر به روز رسانی نشوند، وجود دارد. با این حال، هوآوی این ادعا را رد کرد و گفت تلفن‌های هوشمند آن، همچنان به روزرسانی می‌شوند.

هوآوی همچنان به روزرسانی‌های سیستم خود را ادامه خواهد داد. همه تلفن‌های هوآوی که برنامه Google Play از قبل روی آن‌ها نصب شده‌اند، هنوز می‌توانند از Play Store برای بارگیری و به روزرسانی برنامه‌ها استفاده کنند. همچنین تلفن‌های این شرکت بدون Google Play از پیش نصب شده، نیز می‌توانند از AppGallery ( برنامه فروشگاه شخصی هوآوی) برای دریافت برنامه‌ها و به روزرسانی‌های امنیتی استفاده کنند.

هوآوی احتمالا نتواند دیگر از فناوری‌های آمریکایی استفاده کند.

در ابتدا، نبود سرویس‌های Google Mobile GMS بزرگترین مانع هوآوی بود. با این حال، فروش گوشی‌های هوشمند هوآوی حتی بدون GMS، مشکلی ندارد.  ایالات متحده با مشاهده اینکه هوآوی در حال پیشرفت و گرفتن نسبی بازار منطقه است، اعلام کرده: هیچ شرکت غیر آمریکایی حق استفاده از فناوری شرکت‌های آمریکایی را ندارد. اگرچه سیستم هوآوی در حال حاضر مسئله اساسی برای ارائه ندارد، اما باید برای مشکلات مربوط به عرضه تراشه آماده باشد.

https s3 ap northeast 1.amazonaws.com psh ex ftnikkei 3937bb4 images 0 9 3 0 21050390 1 eng GB DSXMZO4550472031052019000002 160293 scaledدر تاریخ 17 اوت، به وقت محلی ایالات متحده، دفتر صنعت و امنیت وزارت بازرگانی ایالات متحده(BIS)، ممنوعیت تجدید نظر شده برای هواوی را صادر کرد که بلافاصله به مرحله اجرایی شدن، می‌رسد. این ممنوعیت بیشتر شرکت را مجبور به استفاده از محصولات با فناوری و نرم افزار غیر‌آمریکایی می‌کند. معاملات این شرکت‌ها منوط به کنترل وزارت بازرگانی است. اگر شرکتی مانند هوآوی (چه به عنوان خریدار، واسطه و چه کاربر نهایی) یک طرف قرار داد باشد. این اقدامات بلافاصله عملی می‌شوند تا از تولیدکننده چینی که در تلاش، برای دور زدن کنترل صادرات ایالات متحده است، جلوگیری شود.

در این ممنوعیت، وزارت بازرگانی ایالات متحده چندین قانون جدید را اضافه کرده است. به عنوان مثال، محصولات مبتنی بر نرم افزار و فناوری آمریکایی نمی‌توانند برای تولید یا توسعه هر قطعه، تجهیزات تولید شده، خریداری شده یا سفارش داده شده توسط شرکت Huawei  استفاده شوند. علاوه بر این، آیین نامه، همچنین شرکت را از مشارکت در معاملات مرتبط محدود می‌کند. این شرکت نمی‌تواند به عنوان “خریدار”، “گیرنده واسطه”، “گیرنده نهایی” در معاملات بین‌المللی شرکت کند.

این بدان معنی است که دریافت و یا تقاضای تراشه برای شرکت دشوارتر خواهد بود. در ماه مه امسال، ایالات متحده محدودیت‌هایی را برای تولید کننده چینی به روز کرده است. طبق مقررات، TSMC از 14 سپتامبر دیگر قادر به تولید تراشه برای هوآوی نخواهد بود.

منبع خبر: gizchina

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟