هوآوی به علت کمبود چیپ در گوشی Enjoy 20 Plus از محصولات مدیاتک استفاده می

توسط محمد امین نعمتی
1 دقیقه
هوآوی به علت کمبود چیپ در گوشی Enjoy 20 Plus از محصولات مدیاتک استفاده می

گوشی Enjoy 20 Pro هوآوی رونمایی شده است و انتظار داریم حداقل دو مدل دیگر به اسامی گوشی Enjoy 20 Plus و Enjoy 20 نیز در کنار آن قرار گیرند.

گوشی اول ابتدا گزارش شده بود مجهز به چیپست کرین 820 است، ولی حالا یکی از کاربران معتبر شبکه اجتماعی ویبو گفته است شرکت چینی به جای آن از یک چیپست 5G مدیاتک استفاده خواهد کرد.

هوآوی به علت کمبود چیپ در گوشی Enjoy 20 Plus از محصولات مدیاتک استفاده می

توضیحی برای این تصمیم داده نشده است، ولی بدون شک مشکلات اخیر هوآوی به علت تحریم‌های آمریکا در تامین چیپ باعث شده است موجودی محصولات این شرکت محدود باشد و از آن‌ها برای دستگاه‌های با ارزشمندتر و نه تنها محصولات خاص بازار چین استفاده کند.

چون همانطور که باید بدانید، سری دستگاه‌های Enjoy این شرکت طی چند سال گذشته از این کشور بیرون نیامدند.

این منبع خبری همچنین بخشی از مشخصات دیگر این گوشی را اعلام کرده است؛ یعنی یک نمایشگر 6.63 اینچ، سه دوربین 48، 8 و 2 مگاپیکسل (در یک مجموعه دایره‌ای شکل) و باتری 4200 میلی‌آمپر ساعت با سرعت شارژ فوق‌العاده بالای 40 وات.

این دستگاه باید 8.95 میلی‌متر ضخامت و 197 گرم وزن داشته باشید و احتمالا همچنین مجهز به یک دوربین سلفی پاپ‌آپ و حسگر اثرانگشت جانبی است.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟