فهرست عنوانها
سال 2020 است و گوشیهای هوشمند پرچمدار همگی تقریبا هزار دلار یا حتی بیشتر قیمت دارند. اما هرچه گوشیهای ردهبالا گرانتر میشوند، کیفیت گوشی های ارزان قیمت نیز بالاتر میرود. گوشی های ارزان لمسی زیر 300 دلار طراحی زیبا، نمایشگرهای عالی، ماندگاری طولانی شارژ باتری، دوربینهای عالی و کیفیت صدای بینظیر دارند.
در این مطلب میخواهیم تعدادی از بهترین گوشی های ارزان اندرویدی را معرفی کنیم تا بتوانید بهترین گوشی را برای خود انتخاب کنید.
همچنین آنها را براساس برند دستهبندی کردیم تا کار خوانندگان روکیدا در انتخاب سادهتر باشد.
بهترین گوشی های ارزان سامسونگ
از بین گوشی های خوب و ارزان سامسونگ میتوانیم به مدلهای زیر اشاره کنیم.
گوشی گلکسی A50 سامسونگ
نام سامسونگ با گوشیهای ارزان معمولا گره نمیخورد اما از سال 2019 این شرکت سرمایهگذاری زیادی در سری جدید گلکسی A خود کرد تا بهترین خصوصیات پرچمدارهای خود در محصولی با قیمت معقولتر قرار دهد.
گوشی گلکسی A50 یک گوشی ارزان سامسونگ است که چنین امتیازی دارد و از بین مشخصات آن میتوانیم به نمایشگر زیبای 6.4 اینچی سوپر امولد اشاره کنیم. این پنل نمایش احتمالا در بین تمامی گوشی های ارزان قیمت این فهرست بهتر است و در کنار آن چیپست فوقالعاده سریع اگزینوس 9610، 4 گیگابایت رم، 64 گیگابایت حافظه داخلی و باتری بزرگ 4000 میلیآمپر ساعت را قرار دهید.
اما ویژگی ممتاز این گوشی ارزان و خوب دوربین سهگانه عقب است که از لنز اصلی 25 مگاپیکسل، دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسل و یک حسگر 5 مگاپیکسل برای سنجش عمق تصویر تشکیل شده است. دوربین جلو نیز یک حسگر بزرگ 25 مگاپیکسل است که در بریدگی قطرهای شکل نمایشگر قرار دارد.
حالا در کنار این ویژگیها حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر را نیز قرار دهید که تمامی گوشیهای این مطلب فاقد آن هستند. سامسونگ همچنین با هیجان در مورد لانچر One UI خود صحبت کرده است که براساس اندروید پای است و این گوشی به اندروید 10 نیز بهروزرسانی خواهد شد.
نکات مثبت:
- نمایشگر امولد زیبا و بزرگ
- دوربین سهگانه عالی
- لانچر One UI سامسونگ یکی از بهترین رابطهای کاربردی اندروید است.
- باتری بزرگ 4000 میلیآمپر ساعت
نکات منفی:
- کیفیت دوربین اصلی به خوبی گوشی نوکیا 7.1 یا Pixel 3a نیست.
گوشی گلکسی M10s سامسونگ
گوشی گلکسی M10s جزو رده پایینترین گوشیهای سامسونگ است ولی یک نمایشگر سوپر امولد با چیپست کارآمد اگزینوس سامسونگ دارد. ترکیب آن به همراه یک باتری 4000 میلیآمپر ساعت و سرعت شارژ 15 وات جزو مشخصات خوب این گوشی است.
این گوشی همچنین یک حسگر اثرانگشت را دارد و برخلاف بسیاری از گوشی های ارزان قیمت یک دوربین فوق عریض دارد، شاید به جای آن حسگر عمقسنج گوشی Realme 3i را ترجیح دهید، آره؟
گلکسی M10s با توجه به تمام مزایایش کمی قیمت بالایی دارد و همچنین به نظر ما سامسونگ با توجه به تصمیماتی که قبلا در مورد ارزانترین گوشیهای خود گرفته است این گوشی را به اندروید 10 بهروزرسانی نخواهد کرد.
نکات مثبت:
- نمایشگر سوپر امولد
- چیپست کارآمد با قدرت قابل قبول
- کمتر گوشی در این بخش از بازار دوربین فوق عریض دارد.
- دارای حسگر اثرانگشت
- باتری بزرگ، سرعت شارژ 15 وات، درگاه یواسبی تایپ C، درگاه اختصاصی میکرو اسدی
نکات منفی:
- قیمت کمی بالا نسبت به رقبا
- بهروزرسانی به اندروید 10 مشخص نیست.
گوشی گلکسی A20 سامسونگ
گوشی گلکسی A20 تقریبا فرقی با مدل A20e به جز چند مورد خاص ندارد. مهمترین آنها نمایشگر است که بزرگتر، 6.4 اینچ و همچنین جزو پنلهای امولد است. دقت این نمایشگر بسیار بالا نیست ولی سامسونگ به نوعی باید هزینهها را پایین نگه میداشته است. استفاده از شیشه محافظ گوریلا گلس 3 نیز نکته خوشایند دیگر است.
به همراه افزایش اندازه نمایشگر، گنجایش باتری نیز به 4000 میلیآمپر ساعت بیشتر شده است تا وزن گوشی بیشتر شود و به 169 گرم برسد، با این حال گلکسی A20 جزو سبکترین گوشیها است.
نکات مثبت:
- نمایشگر بزرگ 6.4 اینچی سوپر امولد در یک گوشی ارزان، شیشه محافظ گوریلا گلس 3
- کمتر گوشی در این بخش از بازار دوربین فوق عریض دارد.
- دارای حسگر اثرانگشت
- چیپست کارآمد با قدرت قابل قبول، باتری بزرگ 4000 میلیآمپر ساعت، سرعت شارژ 15 وات
- مدل پایه با 32 گیگابایت حافظه داخلی، جایگاه اختصاصی کارت حافظه خارجی، درگاه یواسبی تایپ C
نکات منفی:
- کیفیت ساخت پایین و پلاستیکی
- بهروزرسانی به اندروید 10 مشخص نیست.
گوشی گلکسی A10 سامسونگ
گوشی گلکسی A10 سامسونگ از نظر سختافزاری بسیار شبیه به مدل A20s است. با وجود این نبود دوربین فوق عریض و همچنین حسگر اثرانگشت در مدل پایه این گوشی به همراه شارژر 15 وات مشخص است.
جدا از این موارد نگاه کنیم، گوشی گلکسی A10 یک انتخاب خوب برای افرادی است که دنبال یک گوشی سامسونگ ارزان قیمت میگردند.
نکات مثبت:
- وزن معقول پایین
- چیپست کارآمد با قدرت معقول
- مدل پایه با 32 گیگابایت حافظه داخلی، درگاه اختصاصی میکرو اسدی
نکات منفی:
- ظاهر بیکیفیت پلاستیکی
- شارژر آهسته 5 وات در جعبه فروش
- 2 گیگابایت رم مدل پایه کم است.
- نبود حسگراثرانگشت
- بهروزرسانی به اندروید 10 مشخص نیست.
گوشی گلکسی A20e سامسونگ
گوشی گلکسی A20e به عنوان یکی از بهترین گوشی های ارزان قیمت سامسونگ آنقدر بیکیفیت نیست. این گوشی چند دوربین از جمله یک لنز فوق عریض و یک حسگر اثرانگشت در عقب دارد.
استفاده از چیپست اگزینوس 7884 خود سامسونگ با توجه به قیمت گوشی به اندازه کافی خوب است و وجود شارژر 15 وات داخل جعبه فروش باید باتری ترجیحا کوچک 3000 میلیآمپر ساعت را سریعا شارژ کند. در بخش سختافزار (رم، حافظه داخلی، شیار کارت حافظه خارجی) نیز کمبودی حس نمیشود.
گوشی گلکسی A20e به لطف نمایشگر 5.8 اینچ خود ظاهر جمعوجوری دارد و باید وزن سبک این گوشی را تحسن کنید. مدیریت بخش نرمافزاری نیز به عهده لانچر One UI سامسونگ است و امیدواریم غول کرهای برای این گوشی بهروزرسانی اندروید 10 را منتشر کند.
نکات مثبت:
- دارای دوربین فوق عریض برخلاف بسیاری از رقبا
- وزن سبک و ابعاد جمعوجور به علت استفاده از باتری و نمایشگر کوچک
- دارای حسگر اثرانگشت
- چیپست کارآمد با قدرت قابل قبول، سرعت شارژ 15 وات
- مدل پایه با 32 گیگابایت حافظه داخلی، درگاه اختصاصی میکرو اسدی، درگاه یواسبی تایپ C
نکات منفی:
- باتری کوچک 3000 میلیآمپر ساعت
- کیفیت ساخت پایین و پلاستیکی
- بهروزرسانی به اندروید 10 مشخص نیست.
بهترین گوشی های ارزان قیمت شیائومی
شیائومی جزو شرکتهای سازنده گوشی های ارزان چینی چیست و از بین مجموعه گوشیهای وسیع این شرکت میتوانیم مدلهای زیر را نام ببریم.
گوشی Redmi 8A شیائومی
گوشی Redmi 8A یکی از بهترین گوشی های ارزان قیمت 2020 است ولی باید برای خرید مدل با 3 گیگابایت رم کمی بیشتر هزینه کنید. علاوه بر این گوشی شیائومی حسگر اثرانگشت ندارد و وزن آن سنگین و 188 گرم است.
آیا استفاده از یک باتری بزرگ 5000 میلیآمپر ساعت ارزش این سنگینی را دارد؟ شما باید قاضی باشید، ولی بدون شک ما از باتری بزرگ استقبال میکنیم و از طرفی میتوانید با یک شارژ بهتر با سرعت 18 وات گوشی خود را شارژ کنید.
تصمیم شیائومی به استفاده از شیشه محافظ گوریلا گلس 5 در جلو نیز جای تحسین دارد.
نکات مثبت:
- ظاهر جذاب با توجه به قیمت، شیشه گوریلا گلس 5 در جلو
- باتری بزرگ 5000 میلیآمپر ساعت با پشتیبانی از سرعت شارژ 18 وات (ولی داخل جعبه فروش شارژر 10 وات است)
- استفاده از لانچر MIUI 11 با دریافت منظم بهروزرسانیها
- حافظه داخلی 32 گیگابایت مدل پایه، پشتیبانی از کارت حافظه خارجی، درگاه یواسبی تایپ C
نکات منفی:
- مدل پایه تنها 2 گیگابایت رم دارد.
- فاقد حسگر اثرانگشت
- نکته منفی استفاده از باتری بزرگ وزن بیشتر از حد متوسط است.
گوشی ردمی نوت 8 پرو
شیائومی روزبهروز در بازار گوشیهای هوشمند بیشتر پیشرفت میکند و دلیل آن ساخت بهترین گوشی های اندرویدی با قیمت به مراتب کمتر از رقبایی مانند سامسونگ یا حتی نوکیا است.
گوشی ردمی نوت 8 پرو یکی از گوشی های ارزان شیائومی است که ظاهر مشابه با یک گوشی گرانقیمت با مشخصات خوب و یک باتری بزرگ 4500 میلیآمپر ساعت دارد.
همچنین میتوانید از دوربین سهگانه مجهز به لنز اصلی 64 مگاپیکسل این گوشی و نمایشگر بزرگ آن لذت ببرید.
نکات مثبت:
- طراحی مدرن
- سختافزار قدرتمند
- ماندگاری عالی شارژ باتری
- دوربین 64 مگاپیکسل بسیار خوب
نکات منفی:
- لانچر MIUI برای همگان آشنا نیست.
- بهروزرسانیهای نرمافزاری ممکن است دیر منتشر شوند.
گوشی ردمی 8 شیائومی
گوشی ردمی 8 اندکی در مقایسه با 8A اندکی بهتر است و ویژگیهای زیادی دارد که شروع آن با ظاهر عالی این گوشی است. پنل جلو تحت شیشه محافظ گوریلا گلس 5 است و در عقب برخلاف مدل 8A یک حسگر اثرانگشت و دوربین عمقسنج را میبینیم.
سایر مشخصات خوب مدل دیگر نیز این جا دیده میشود مانند باتری بزرگ با سرعت شارژ 18 وات، درگاه یواسبی تایپ C شیار کارت حافظه خارجی و غیره. لانچر MIUI جزو بهترین پلتفرمها برای دریافت بهروزرسانیها در مقایسه با لانچر سایر گوشیهای چینی است.
نکات مثبت:
- ظاهر جذاب با توجه به قیمت، شیشه گوریلا گلس 5 در جلو
- دارای حسگر اثرانگشت
- باتری بزرگ 5000 میلیآمپر ساعت با پشتیبانی از سرعت شارژ 18 وات (ولی داخل جعبه فروش شارژر 10 وات است)
- استفاده از لانچر MIUI 11 با دریافت منظم بهروزرسانیها
- حافظه داخلی 32 گیگابایت مدل پایه، پشتیبانی از کارت حافظه خارجی، درگاه یواسبی تایپ C
نکات منفی:
- نکته منفی استفاده از باتری بزرگ وزن بیشتر از حد متوسط است.
بهترین گوشی های ارزان نوکیا
طی سالهای گذشته ارزان ترین گوشی های نوکیا بازار را اشباع کردند که میتوانیم به مدلهای زیر اشاره کنیم.
گوشی نوکیا 6.2
اگر میخواهید با پرداخت هزینه کم یکی از بهترین گوشی های ارزان لمسی را بخرید، غیرممکن است گوشی نوکیا 6.2 را نادیده بگیرید.
این گوشی ارزان نوکیا محصولی است که ارزش فراوانی به همراه دارد و شروع آن با طراحیاش است. گوشی Nokia 6.2 به لطف پنل پشتی شیشهای، بدنه پلی کربناتی و نمایشگر 6.3 اینچی با دقت فول اچدی پلاس با حواشی باریک و بریدگی کوچک قطرهای شکل ظاهر یک گوشی با قیمت بالاتر را دارد.
سایر مشخصات این گوشی ارزان قیمت نیز عالی هستند از جمله دوربین سهگانه در عقب، 64 گیگابایت حافظه داخلی قابل ارتقاء، یک باتری 3500 میلیآمپر ساعت و شارژ آن به کمک درگاه یواسبی C. همچنین یک دکمه اختصاصی برای گوگل اسیستنت نیز روی گوشی وجود دارد و نوکیا 6.3 برای پرداختهای موبایل کاربر چیپ NFC دارد.
نکات مثبت:
- طراحی شیشهای عالی
- نسخه خام سیستم عامل اندروید
- سه دوربین در عقب
- حافظه داخلی قابل ارتقاء
- دکمه فیزیکی گوگل اسیستنت
نکات منفی:
- سرعت شارژ آهسته
- دوربین سلفی بی کیفیت
گوشی نوکیا 7.2
نوکیا 7.2 یک گوشی ارزان نوکیا دیگر است که نسل بعدی گوشی فوقالعاده موفق نوکیا 7.1 محسوب میشود و از چند نظر بهتر است. نوکیا 7.2 میراث این شرکت در ساخت گوشیهای با کیفیت ساخت عالی و بدنه فوقالعاده محکم پلی کربناتی را ادامه میدهد و رنگ سبز این گوشی جذابیت خاصی دارد.
استفاده از پلی کربنات حس یک گوشی فلزی را به نوکیا 7.2 داده است و میتواند در برابر خراش و دوام در برابر افتادن گوشی مقاومتر باشد.
سختافزار نیز در مدل 7.1 بهتر شده است و شاهد استفاده از چیپست اسنپدراگون 660 به همراه 4 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی هستیم تا کیفیت این گوشی تا چندین سال بعد حفظ شود.
نوکیا همچنین روی تمام گوشیهای خود از طرح اندروید وان استفاده میکند تا انتشار بهروزرسانیهای اندروید منظم و سریع باشد.
اما ویژگی ممتاز این گوشی دوربین سهگانه در عقب است که بین آنها یک لنز بزرگ 48 مگاپیکسل خودنمایی میکند. همچنین میتوانید با وجود دوربین فوق عریض تصاویر منظره عالی و به کمک حسگر اختصاصی عمقسنج تصاویر پرتره بسیار خوب بگیرید.
نکات مثبت:
- کیفیت ساخت عالی
- نمایشگر بزرگ بینظیر
- دوربین سهگانه فوقالعاده کاربردی
- اندروید وان
نکات منفی:
- چیپست اسنپدراگون 660 قدیمی است.
گوشی نوکیا 4.2
اگر تحت تاثیر کیفیت ساخت گوشی 7.1 با توجه به قیمت آن قرار گرفتید، گوشی نوکیا 4.2 همان طراحی و کیفیت ساخت مشابه (قالب فلزی ولی پنل پشتی پلاستیکی است) را با نصف قیمت دارد.
نمایشگر این گوشی یک بریدگی کوچک قطرهای شکل دارد تا با یک دستگاه تقریبا تمام صفحه روبرو باشید. به علت این که گوشی نوکیا 4.2 جزو طرح اندروید وان است از سیستم عامل اندروید پای استفاده میکند و به زودی به اندروید 10 نیز بهروزرسانی خواهد شد.
در پنل پشتی این گوشی یک حسگر اثرانگشت دیده میشود و به کمک دکمه اختصاصی گوگل اسیستنت زودتر میتوانید برای انجام فرامین خود از دستیار مجازی گوگل استفاده کنید. دکمه پاور همچنین نقش چراغ وضعیت را دارد که بسته به اپلیکیشنهای مختلف به رنگ مختلف در میآید. همچنین در کمال تعجب برای یک گوشی ارزان از چیپ NFC استفاده شده است.
نکات مثبت:
- کیفیت ساخت عالی
- چیپ NFC
- تجربه نرمافزاری اندروید خام
- چراغ وضعیت در دکمه پاور
- عملکرد روان چیپست اسنپدراگون 439
معایب:
- استفاده از درگاه میکرو اسبی قدیمی
- سازگار نبودن با استاندارد CDMA
- باتری کوچک، شارژر 5 وات در جعبه فروش
- بهتر است خرید مدل پایه با تنها 2 گیگابایت رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی را فراموش کنید.
گوشی نوکیا 5
نوکیا گوشی های ارزان قیمت خیلی خوبی میسازد که مدلهای قدیمیتر این شرکت مانند نوکیا 5 نیز جزو آن هستند. قیمت این گوشی الان باید کمتر شده باشد ولی برخلاف اکثر گوشی های ارزانتر نوکیا همچنان بهروزرسانیهای نرمافزاری را دریافت میکند.
گرچه نباید انتظار مشخصات بالایی را داشته باشید که از جمله آن میتوانیم به 2 گیگابایت رم و یک نمایشگر 5.2 اینچی اشاره کنیم. گوشی نوکیا 5.2 برای انجام کارهای ساده روزمره عالی است.
نکات مثبت:
- قیمت فوقالعاده پایین
- استفاده از حسگر اثرانگشت
نکات منفی:
- مشخصات سختافزاری بسیار متوسط
- کیفیت دوربین ساده
- نمایشگر نسبتا کوچک
بهترین گوشی های ارزان قیمت موتورولا
با بهترین گوشی های موتورولا که در بازار قیمت پایینی دارند در ادامه میتوانید آشنا شوید.
گوشی Moto G7 موتورولا
گوشی Moto G7 یکی از بهترین گوشی های ارزان منتخب ما است که یک نمایشگر لمسی با دقت بالا، بخش نرمافزاری قابل اعتماد و دوربینهای عالی دارد. بعضی از ویژگیها مانند استفاده از ماژول NFC هزینه تولید را بالا میبرند، بنابراین باید ببینید برای پرداختها با موبایل خود به این ویژگی نیاز دارید یا نه.
از طرفی گوشی Moto G7 فاقد قدرت گرافیکی رقبای گرانتر خود است ولی اکثر بازیها در تنظیمات متوسط یا بالا بدون مشکل اجرا میشوند، چون بازیهای اندرویدی برای اجرا روی سختافزار هر گوشی با هر اندازه و قیمتی طراحی شدند.
همچنین باید اشاره کنیم موتورو گوشی G7 را با اسنپدراگون 632 به همراه 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه داخلی وارد بازار کرده است.
موتورولا از زمان عرضه گوشی Moto G در سال 2013 تا به امروز در تلاش بوده است سری Moto G خود را با قدرت بالایی مجهز کند. این شرکت تصمیم به استفاده نکردن از مواد ساخت گرانقیمت مانند شیشه و فلز و به جای آن تمرکز روی تجربه کلی کار با گوشی گرفته است.
از سال 2016، این شرکت به سری G قابلیتهایی مانند حسگر اثرانگشت را نیز اضافه کرد و حالا گوشی Moto G7 با یک ظاهر ممتاز ساخته شده است. بدنه آن پلاستیکی است و پنل پشتی و جلو را شیشه محافظ گوریلا گلس پوشانده است.
اما با آن که سری Moto G از مواد ساخت با قیمت کمتر استفاده میکند، محصول نهایی دستگاهی است که در آن کیفیت قربانی قیمت نشده است.
موتورولا با درک نیاز کاربر خود همچنین از سیستم دوربین دوگانه در گوشی Moto G7 استفاده کرده است. دوربین دوم حسگر عمقسنج برای کمک به عکاسی پرتره است و کنار آن لنز اصلی 12 مگاپیکسل قرار میگیرد.
نکات مثبت:
- کیفیت ساخت و طراحی عالی
- دوربین عقب فوقالعاده
- نمایشگر روشن
نکات منفی:
- انتشار بهروزرسانیها برای سری Moto G سریع نیست.
- نبود ماژول NFC
گوشی Moto G7 Power
اگر بیشتر هدفتان تماشای محتوا است تا ظاهر خوب محتوا روی نمایشگر، گوشی Moto G7 Power یک انتخاب بهتر در مقایسه با Moto G7 یا عملا هر گوشی ارزان دیگر است. این گوشی یک باتری بزرگ 5000 میلیآمپر ساعت دارد تا ماندگاری شارژ باتری آن از خیلی گوشی های ارزان دیگر بیشتر باشد ولی بهای آن استفاده از یک نمایشگر با دقت پایینتر است.
بخواهیم مقایسه کنیم نمایشگر 6.2 اینچی این گوشی دقت اچدی دارد در حالی که Moto G7 از یک پنل نمایش فول اچدی استفاده میکند.
جدا از آن، گوشی Moot G7 Power مشخصات پایه مشابهی با مدل استاندارد G7 دارد یعنی پردازنده اسنپدراگون 632، 3 گیگابایت رم، حسگر اثرانگشت در عقب و یک دوربین 12 مگاپیکسل.
این گوشی همچنین از نسخه خام اندروید پای به همراه تعدادی از قابلیتهای ممتاز گوشیهای موتورولا استفاده میکند مانند ambient display و پشتیبانی از ژستهای حرکتی مفید.
اما امتیاز ممتاز این گوشی ارزان ماندگاری بالای شارژ باتری است.
نکات مثبت:
- شارژ باتری چندین روز دوام میآورد.
- تجربه عالی بخش نرمافزاری
- دوربین عقب قابل قبول
- طراحی خوب
نکات منفی:
- نمایشگر با دقت پایین اچدی و با بریدگی
- سابقه موتورولا در بهروزرسانی گوشیهایش خوب نیست.
- نبود چیپ NFC
بهترین گوشی های ارزان ریلمی
گوشی های چینی ارزان قیمت زیادی در بازار وجود دارند که برای کسانی که دنبال خرید گوشی های ریلمی ارزان هستند میتوانیم مدلهای زیر را معرفی کنیم.
گوشی Realme 3i
بدون شک برند ریلمی به سرعت در حال حرکت به جلو با محصولات عالی مانند گوشی ریلمی 6 و 6 پرو است. برای کاربران آسیایی هیچ گوشی ارزان بهتری از گوشی Realme 3i وجود ندارد. از مشخصات آن میتوانیم به چیپست قدرتمند هلیو P60 اشاره کنیم.
همچنین داخل جعبه فروش یک شارژر 10 وات قرار دارد و با توجه به استفاده از 3 گیگابایت رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی با پشتیبانی از کارت حافظه خارجی نباید مشکل خاصی در انجام کارهای روزانه داشته باشید. کمتر گوشی ارزانی یک حسگر اثرانگشت مانند محصول ریلمی دارد و وجود دوربین دوم عمقسنج در عقب از گوشی Realme 3i یک محصول خوب میسازد.
نکات مثبت:
- چیپست بسیار قدرتمند با توجه به قیمت گوشی
- حسگر اثرانگشت دارد.
- باتری 4230 میلیآمپر ساعت
- حافظه داخلی 32 گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه خارجی
- دارای دوربین دوم عمقسنج
نکات منفی:
- قیمت بالا هنگام عرضه
گوشی Realme C2 2020
نباید از وجود یک گوشی ارزان ریلمی دیگر در این فهرست یعنی Realme C2 2020 تعجب کنید. مدل 2020 با کمی تغییرات نسبت به گوشی Realme C2 با حافظه داخلی پایه 32 گیگابایت به بازار آمده است، گرچه رم این مدل تنها 2 گیگابایت است.
حسگر اثرانگشت دیده نمیشود و متاسفانه داخل جعبه فروش تنها یک شارژر 5 وات قرار دارد. ویژگی مثبت این گوشی طراحی ترجیحا متفاوت با یک پنل پشتی بافتدار است که آن را از رقبا متمایز میکند. نمایشگر السیدی 6.1 اینچ جلو نیز تحت حفاظت گوریلا گلس 3 قرار دارد. استفاده از چیپست کارآمد هلیو P22 به همراه باتری 4000 میلیآمپر ساعت نیز به معنای ماندگاری بالای شارژ باتری است.
نکات مثبت:
- طراحی بافتدار جالب پنل پشتی، شیشه گوریلا گلس 3 در جلو
- باتری 4000 میلیآمپر ساعت
- مدل پایه با 32 گیگابایت حافظه داخلی، وجود درگاه کارت حافظه خارجی
نکات منفی:
- نبود حسگر اثرانگشت
- شارژر کند 5 وات در جعبه فروش
گوشی ارزان قیمت گوگل
از بین گوشی های ارزان گوگل نیز مدل زیر را پیشنهاد میکنیم.
گوشی Pixel 3a گوگل
گوشی Pixel 3a گوگل تمامی مشخصات خوب پرچمدار سال قبل گوگل یعنی Pixel 3 را با قیمت پایین دارد که نتیجه آن استفاده از یک چیپست متوسط یک بدنه پلی کربناتی است. از نظر طراحی این گوشی با برادران بزرگتر خود فرقی ندارد و میتواند به کمک پردازش تصویر مشابه و فناوری Night Sight تصاویر عالی بگیرد.
با آن که قیمت گوشی Pixel 3a در مقایسه با Moto G7 بیشتر است ولی اگر عشق عکاسی هستید باید آن را تهیه کنید. این گوشی حتی با آن که یک دوربین دارد ولی بهترین تصاویر را میگیرد. نسخه خام اندروید و همچنین تضمین سه سال انتشار بهروزرسانیهای نرمافزاری مدرک دیگری برای تایید رای ما برای خرید این گوشی است.
نکات مثبت:
- دوربین فوقالعاده
- کیفیت ساخت عالی با بدنه پلی کربناتی
- دریافت بهروزرسانیهای نرمافزاری تا سه سال
- نسخه خام اندروید
نکات منفی:
- قیمت بالاتر نسبت به رقبا
- عملکرد کمی آهسته است.
حرف نهایی
امروز کمبودی از نظر گوشی های اندرویدی عالی حس نمیشود، چه بخواهید زیاد یا حتی خیلی کم هزینه کنید. ممکن است مجبور شوید پس از چند سال هرکدام از گوشیهای بالا را عوض کنید ولی باید قیمت آنها را در نظر بگیریم که یک سوم یا حتی بیشتر کمتر از پرچمدارها است.
شاید مشخصاتی که در این بین از دست دهید مواردی مانند ضد آب بودن گوشی یا قابلیت شارژ بیسیم باشد یا بهروزرسانی کمتر. با این حال امیدواریم یک راهنمای خرید خوب برای بهترین گوشی های ارزان قیمت 2020 نوشته باشیم.
منبع: androidcentral.com