پتنت‌های جدید عینک اپل خبر از یک محصول انقلابی می‌‌دهند؟

توسط محمد امین نعمتی
3 دقیقه

اپل یک سری پتنت جدید در اداره علامت تجاری و پتنت آمریکا (USPTO) ثبت کرده است که بخشی از قابلیت‌هایی را نشان می‌دهد که این شرکت ممکن است در هدست واقعیت افزوده یا واقعیت ترکیبی (واقعیت مجازی و افزوده) خود لحاظ کند. محصولی که چندین سال است خبر آن شنیده می‌شود.

با آن که برخی از تحلیل‌گران گفته بودند این محصول امسال به بازار خواهد آمد، ولی به احتمال زیاد باید تا سال 2022 یا 2023 صبر کنیم.

پتنت‌های جدید عینک اپل خبر از یک محصول انقلابی می‌‌دهند؟

اولین پتنت اسم ساده «سیستم نمایش» را دارد و به استفاده از یک سری کویل اشاره می‌کند که پشتیبان بندی هستند که دور سر کاربر را می‌گیرد؛ این کویل‌ها عملا برای مدیریت شارژ بی‌سیم عینک‌ها زمانی که روی یک پایه اختصاصی قرار می‌گیرند استفاده می‌شوند.

بند این هدست می‌تواند برای کمک به طراز بودن کویل‌ها با شارژر از آهنرباها استفاده کنند. احتمال دیگر استفاده از یک پایه است که هدست روی آن بتواند قرار گیرد. بخشی از عینک هوشمند اپل که حاوی کویل‌ها است با پایه در تماس قرار می‌گیرد تا اجازه به انجام شارژ القایی دهد.

از آن جایی که افراد گوناگون صورت‌هایی به اندازه و اشکال گوناگون دارند، اپل یک پتنت دیگر مرتبط با عینک‌ هوشمند اپل (Apple Glasses) ثبت کرده است. این پتنت به اسم «دستگاه الکترونیکی با ساختارهای پشتیبان قابل تنظیم» یک ساختار قابل تنظیم را نشان می‌دهد که روی پیشانی کاربر قرار می‌گیرد و بخش‌های ثانویه و ثالث آن روی گونه‌ها یا شقیقه کاربر می‌نشینند.

پتنت‌های جدید عینک اپل خبر از یک محصول انقلابی می‌‌دهند؟ پتنت‌های جدید عینک اپل خبر از یک محصول انقلابی می‌‌دهند؟

این ساختارهای قابل تنظیم می‌توانند از لایه‌هایی از مواد تلسکوپی، ساختارهای قابل تورم، درگاه‌هایی با طول‌های قابل تنظیم یا مواد ارتجاعی استفاده کنند که بسته به اندازه و شکل صورت کاربر باز شوند یا به داخل فرو روند. از یک سیستم کابلی می‌توان زمان تنظیم دستگاه توسط کاربر استفاده کرد تا تنظیم بهتر انجام شود چون کابل اطراف هر دو شقیقه را سفت می‌گیرد.

پتنت دیگر «دستگاه الکترونیکی با یک نمایشگر متصل به یک عنصر لنز» نام دارد که اشاره می‌کند اپل می‌تواند با استفاده از یک لایه مواد چسنده شفاف نوری عناصر لنز را به نمایشگر هدست متصل کند یا عناصر لنز ممکن است از جنس ژله‌ای باشند که مستقیما در تماس با نمایشگر قرار می‌گیرد.

اتصال مستقیم لنز به نمایشگر می‌تواند جلوی محو شدن تصاویر به واسطه گرد و غبار را بگیرد. اکثر هدست‌های واقعیت مجازی لنزهایی دارند که می‌توانند بین چشم کاربر و نمایشگر پیدا شوند.

این پتنت به اپل کمک خواهد کرد این لنزها را با نمایشگر هدست طراز کند. «حسگر نهایی» پنت دیگری است که در مورد یک سیستم بحث می‌کند که پالس‌ها را انتقال می‌دهد و هرگونه پاسخ دریافتی از پالس را اندازه می‌گیرد. اگر یک حسگر روی حسگر حضور یک شیء را حس کند، یک پالس ثانویه برای کمک به شناسایی آن فرستاده می‌شود.

از این فناوری می‌توان در ترکیب با یک دوربین برای نشان دادن یک نما از دنیای واقعی به کاربر استفاده کرد تا جلوی برخوردها به جاهای مختلف و حوادث گوناگون گرفته شود.

اهالی کوپرتینو در مورد عینک گوگل مخفی‌کاری می‌کنند ولی همه می‌دانند مدیر ارشد اجرایی این شرکت «تیم کوک» عاشق فناوری واقعیت افزوده است. او در گذشته گفته است «از نظر من واقعیت افزوده یک ایده بزرگ مانند گوشی هوشمند است. گوشی هوشمند برای تمامی افراد است، ما نباید فکر کنیم آیفون محدود به یک جامعه آماری خاص، یک کشور یا بازار هدف مشخص است چون برای همه است. من فکر می‌کنم واقعیت افزوده نیز به همین مقدار بزرگ است. من به خاطر مسائلی که با آن می‌توان انجام داد هیجان‌زده می‌شوم چون باعث بهبود زندگی افراد زیادی می‌شود و می‌تواند سرگرم‌کننده نیز باشد.»

سپتامبر گذشته یک کد مخفی در iOS 13 کشف شد که از هدست اپل با کد رمزی T288 و اسم «گارتا» خبر می‌داد. این هدست ظاهرا از «سیستم عامل واقعیت» (rOS) و یک اپلیکیشن به اسم «STARTester» استفاده می‌کند تا آن چه کاربر عینک اپل روی هدست خود می‌بیند دقیقا روی نمایشگر آیفون شکل گیرد.

شایعات همچنین ادعا می‌کنند در عینک اپل یک چیپ 5 نانومتری استفاده خواهد شد و همانطور که قبلا گزارش دادیم TSMC یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان چیپ‌های اپل به زودی تولید انبوه چیپ‌های 5 نانومتری خود را شروع می‌کند.

منبع: phonearena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟