گوشی Reno A اوپو با چیپست اسنپ‌دراگون ۷۱۰ در ژاپن معرفی شد

by محمد امین نعمتی

اوپو گوشی Reno A را وارد بازار ژاپن کرد. این گوشی یک نمایشگر ۶.۴ اینچ امولد با دقت ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسل، نسبت تصویر ۱۹.۵:۹، یک حسگر زیر نمایشگر و شیشه محافظ گوریلا گلس ۵ دارد. در بخش سخت‌افزاری از چیپست اسنپ‌دراگون ۷۱۰، ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی استفاده شده است.

در پنل پشتی سیستم دوربین دوگانه را می‌بینیم که لنز اصلی آن ۱۶ مگاپیکسل به همراه یک حسگر عمق‌سنج ۲ مگاپیکسل است.

در بریدگی نمایشگر دوربین سلفی ۲۵ مگاپیکسل قرار داده شده است. ظرفیت باتری ۳۶۰۰ میلی‌آمپر ساعت است و این گوشی از سیستم عامل اندروید پای به همراه رام اندروید ColorOS 6 استفاده می‌کند.

گوشی Reno A اوپو با چیپست اسنپ‌دراگون 710 در ژاپن معرفی شد

قابلیت ممتاز این گوشی استفاده از گواهینامه IP67 برای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار است و اوپو محصول خود را به دو رنگ آبی و مشکی و با قیمت تقریبا ۳۳۲ دلار در اختیار کاربران ژاپنی می‌گذارد.

منبع: gsmarena.com

You may also like

Leave a Comment