سامسونگ نسخه بتا One UI 2.0 را براساس اندروید 10 به زودی منتشر خواهد کرد

توسط محمد امین نعمتی
1 دقیقه

طبق انتظار، سامسونگ آماده است نسخه بتا رام اندروید خود یعنی One UI 2.0 را براساس اندروید 10 طی هفته‌های آینده منتشر کند.

این شرکت با انتشار یک پست در انجمن جامعه رسمی کاربران خود در کره جنوبی اعلام کرده است نسخه بتا One UI 2.0 را به زودی در اختیار کاربران سری گلکسی اس 10 می‌گذارد. شرکت در طرح بتا این شرکت در ابتدا منحصر به کاربران کره جنوبی و سپس سایر مناطق جغرافیایی خواهد بود.

سامسونگ نسخه بتا One UI 2.0 را براساس اندروید 10 به زودی منتشر خواهد کرد

پوستر تبلیغاتی این شرکت نشان می‌دهد گوشی‌های گلکسی اس 10، اس 10 پلاس و گلکسی S10e اولین گوشی‌های دریافت‌کننده این فریم‌ویر خواهند بود. همچنین اطلاعاتی مبنی بر این وجود دارد که بعدا گوشی Galaxy S10 5G به این طرح اضافه خواهد شد.

با آن که سری جدیدتر نوت 10 هنوز در این فهرست نیستند، ولی این قضیه ممکن است هنگام ریلیز نسخه پایدار بتا تغییر کند.

آن دسته از کاربرانی که دوست دارند رام جدید One UI 2.0 را تست کنند باید از طریق اپلیکیشن Samsung Members ثبت نام‌ کنند اما همانند با ریلیزهای قبلی، تعداد افراد محدود خواهد بود.

OneUI 2.0 تمامی قابلیت‌های جدید اندروید 10 را در خود خواهد داشت مانند گزینه‌های بهتر حفظ حریم خصوصی، کپشن‌های زنده، نوار مسیریابی جدید و تغییرات داخلی بیشتر.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟