سامسونگ پیش از این اعلام کرده بود که بهروزرسانی Wear OS 6 را برای گلکسی واچ اولترا در اواخر سال عرضه خواهد کرد. اما حالا این آپدیت زودتر از زمان تعیین شده منتشر شده و همزمان با معرفی گلکسی واچ اولترا ۲۰۲۵، کاربران نسخه ۲۰۲۴ نیز به آن دسترسی پیدا کرده اند. این بهروزرسانی برای مدل های تحت اپراتور T-Mobile، AT&T و Google Fi در آمریکا عرضه شده و برخی کاربران در تایلند نیز تایید کرده اند که به این آپدیت دسترسی دارند. هنوز خبری از انتشار این بهروزرسانی برای کاربرانی از کشورهای دیگری مثل بریتانیا نیست اما انتظار می رود طی روزهای آینده دامنه دسترسی به مناطق بیشتری گسترش پیدا کند.
زمانی که گلکسی واچ اولترا ۲۰۲۵ معرفی شد، سامسونگ اعلام کرد که نسخه قبلی این ساعت تا پایان سال یا اوایل سال آینده به Wear OS 6 مجهز خواهد شد اما انتشار همزمان آپدیت با عرضه مدل جدید، بسیاری از کاربران را غافلگیر کرد. هنوز جدول زمان بندی مشخصی برای آپدیت نسخه های قدیمی تر مثل سری گلکسی واچ ۷ اعلام نشده، اما نسخه بتا برای گلکسی واچ ۷ در حال اجراست و کاربران این مدل نیز احتمالا به زودی این بهروزرسانی را دریافت می کنند.
مهم ترین قابلیت های جدید در One UI 8 مبتنی بر Wear OS 6
در این بهروزرسانی شاهد مجموعه ای از قابلیت های جدید و تغییرات ظاهری هستیم که مدیریت ساعت و امکانات سلامت را برای کاربران ساده تر و لذت بخش تر می کند.
با اضافه شدن نوار Now در پایین صفحه، کاربران می توانند اطلاعات فوری و قابلیت های پرکاربرد را بدون ترک واچ فیس مشاهده و اجرا کنند. وظایف فعال نیز در این نوار نمایش داده می شوند و با سرعت به آن ها دسترسی خواهید داشت.
قابلیت جدید دابل پینچ (دوبار جمع کردن انگشت شست و اشاره) این امکان را می دهد که به راحتی بین اعلان ها حرکت کنید، موسیقی را کنترل کنید، عکس بگیرید یا حتی عملکردهای اختصاصی برای هر بخش ساعت تعریف کنید.
امکان علامت گذاری یادآورها با ستاره نیز وجود دارد تا همیشه یادآوری های مهم در صدر لیست قرار بگیرند. هنگام شارژ، ظاهر جدید و انیمیشن های تازه، نمایش وضعیت باتری و زمان شارژ باقی مانده را واضح تر کرده است.
پاسخ به اعلان ها و هشدارها حالا با ژست های حرکتی سرعت بیشتری دارد. برای مثال با دابل پینچ می توانید جزئیات یک اعلان را مشاهده یا پاسخ دهید و با تکان دادن مچ دست مستقیما به صفحه اصلی ساعت بازگردید.
طراحی اعلان ها در این نسخه به طور کامل جدید شده و اعلان های هر اپلیکیشن به صورت گروهی و عمودی نمایش داده می شوند تا اسکرول کمتری نیاز باشد. در تنظیمات اعلان، می توانید انتخاب کنید اعلان ها فقط وقتی گوشی استفاده می شود روی گوشی نمایش داده شوند یا همزمان روی گوشی و ساعت دیده شوند.
در بخش سلامت، راهنمای جدید خواب (Bedtime guidance) با تحلیل داده های خواب، بهترین زمان خوابیدن را به شما پیشنهاد می دهد تا هر روز سرحال بیدار شوید. قابلیت Mindfulness هم به اپلیکیشن Samsung Health اضافه شده تا بتوانید استرس و حالات روحی خود را ثبت کنید و تمرین های آرامش انجام دهید.
برای واچ فیس ها، حالا می توانید با وارد کردن کلمات کلیدی مثل سبک، رنگ یا اطلاعات دلخواه، بهترین گزینه ها را پیدا کنید. واچ فیس هایی که مشابه واچ فیس فعلی باشند هم به صورت پیشنهادی نمایش داده می شوند.
ساخت Tile های شخصی سازی شده امکان نمایش همزمان اطلاعات از چند اپلیکیشن مثل وضعیت آب و هوا، رویدادهای تقویم یا یادآوری ها را در یک صفحه واحد فراهم کرده است. همچنین لیست اپلیکیشن ها بهینه سازی شده و اپ های پرکاربرد در بالای لیست دیده می شوند. نمایش اپ ها به صورت فهرست با نام نیز فعال شده است.
در اپلیکیشن تقویم، امکان انتخاب تقویم های مورد نظر جهت نمایش روی ساعت فراهم است و کاربر می تواند دقیقا همان اطلاعات مورد نیاز را مشاهده کند.
با این مجموعه تغییرات، تجربه کار با گلکسی واچ اولترا وارد مرحله ای تازه شده و امکانات پیشرفته تر و هوشمندانه تری در اختیار کاربران قرار می گیرد.