کمپانی سامسونگ در سال ۲۰۲۱ بسیار پرکار بود و گوشیهای متعددی را در بازههای قیمتی گوناگون معرفی کرد. از پرچمداران سری گلکسی اس گرفته تا سری گلکسی زد فولد و گوشیهای میان رده سری A همگی توانستند در سال ۲۰۲۱ موفقیت کمپانی سامسونگ را افزایش دهند.
با این حال جای خالی یک گوشی در میان محصولات سامسونگ در سال ۲۰۲۱ به شدت احساس میشد. این گوشی همان گلکسی اس ۲۱ اف ای بود که در سال گذشته شاهد معرفی اولین نسل از آن یعنی گلکسی اس ۲۰ اف ای بودیم. با این حال مسئولان سامسونگ با آغاز سال ۲۰۲۲ از این گوشی محبوب رونمایی کردند. در این مقاله قصد داریم با بررسی مشخصات گلکسی اس ۲۱ اف ای با این گوشی قاتل پرچمدار بیشتر آشنا شویم. در ادامه با روکیدا همراه باشید:
به طور کلی سری اف ای که تنها دو سال از معرفی آن میگذرد با تمرکز بر ارائه مشخصات یک گوشی پرچمدار در بازه قیمتی یک میان رده راهی بازار شد. گلکسی اس ۲۱ اف ای نیز به همین منظور معرفی شد.
با بخش صفحه نمایش این گوشی آغاز میکنیم. گلکسی اس ۲۱ اف ای مجهز به پنل نمایشی امولد به اندازه ۶.۴ اینچ است که رزولوشن ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل را برای کاربران به ارمغان میآورد. صفحه نمایش این گوشی دارای نرخ تازه سازی ۱۲۰ هرتز و نرخ نمونه برداری لمسی ۲۴۰ هرتز میباشد. نرخ بالای نمونه برداری لمسی ۲۴۰ هرتزی به گلکسی اس ۲۱ اف ای کمک میکند تا پاسخ لمسی سریعی را در هنگام بازی کردن نشان دهد. همچنین صفحه نمایش این گوشی با پوشش محافظ گوریلا گلس وکتوس مقاوم شده است.
گلکسی اس ۲۱ اف ای همانند سایر اعضای خانواده گلکسی اس ۲۱ مجهز به تراشه اسنپدراگون ۸۸۸ میباشد که آن را در کلاس یک پرچمدار قرار میدهد. اینطور که مسئولان سامسونگ اعلام کردهاند نسخهای مجهز به تراشه اگزینوس ۲۱۰۰ نیز برای گلکسی اس ۲۱ اف ای وجود دارد. البته از آن جایی که کمپانی سامسونگ نیز با بحران کمبود تراشه روبروست، میتوان انتظار داشت که نسخه مجهز به اگزینوس ۲۱۰۰ تنها در بازارهای محدودی عرضه شوند.
به بخش دوربین میرسیم. گلکسی اس ۲۱ اف ای نیز از ماژولی مشابه با همخانوادههای خود استفاده میکند. با این حال مشخصات ماژول دوربین مشابه با گلکسی اس ۲۰ اف ای میباشد. دوربین اصلی این گوشی دارای رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل با گشودگی دیافراگم f/1.8 میباشد. این دوربین مجهز به سیستم لرزش گیر OIS است.
دوربین اولترا واید نیز ۱۲ مگاپیکلس بوده و از گشودگی دیافراگم f/2.2 برخوردار است. همچنین دوربین تله فوتو نیز دارای رزولوشن ۸ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.4 میباشد که قادر به بزرگنمایی تا ۳ برابر است. همچنین دوربین سلفی گلکسی اس ۲۱ اف ای دارای رزولوشن ۳۲ مگاپیکسل میباشد که کیفیت خوبی را ارائه میدهد.
با این حال در بخش نرم افزار دوربین، گلکسی اس ۲۱ اف ای تغییرات زیادی را شاهد بوده و دارای حالتهای متعدد برای شرایط مختلف تصویر برداری میباشد. در حالت شب، دستگاه به صورت خودکار ۱۴ تصویر از سوژه را ثبت میکند و با ترکیب کردن آنها بهترین خروجی با بیشتری جزئیات را نمایش میدهد. همچنین در یکی دیگر از حالتها، کاربران میتوانند به صورت همزمان با دوربین سلفی و یکی از دوربینهای پشت گوشی فیلم برداری کنند.
فناوریهای هوش مصنوعی در دوربین گلکسی اس ۲۱ اف ای قادر است تا بر اساس یادگیری ماشینی جزئیات صورت کاربران را اندکی تغییر دهد تا همواره در بهترین حالت ممکن دیده شوند. همچنین به کمک حالت Object Eraser کاربران میتوانند سوژههای اضافی در تصاویر ثبت شده را حذف کنند بدون این که به پس زمینه تصویر آسیبی برسد.
گلکسی اس ۲۱ اف ای در بخش طراحی نیز تغییراتی را شاهد بوده. این گوشی در مقایسه با نسل پیشین خود سبکتر و باریکتر شده است که نکته مثبتی به شمار میرود. همچنین طراحی فریم دور گوشی و نحوه اتصال آن به ماژول دوربین باعث شده تا بیرون زدگی دروبینها به شکل قبل توجهی کاهش یابد. پنل پشتی گلکسی اس ۲۱ اف ای دارای حالتی مات است که اثر انگشت را نشان نمیدهد.
گلکسی اس ۲۱ اف ای مجهز به یک باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی است. طبق ادعای مسئولان سامسونگ این گوشی میتواند در استفادههای روزمره تا دو روز را دوام آورد که عدد قابل توجهی به شمار میرود.
اینطور که مسئولان سامسونگ اعلام کردند گلکسی اس ۲۱ اف ای از تاریخ ۱۱ ژانویه به صورت جهانی عرضه خواهد شد و با برچسب قیمتی ۶۹۹ دلار برای کاربران در دسترس خواهد بود. نسخه پایه این گوشی دارای پیکربندی ۱۲۸/۶ گیگابایتی میباشد. در کنار آن نسخههای ۱۲۸/۸ گیگابایتی و ۲۵۶/۸گیگابایتی نیز برای کاربران در دسترس است. گلکسی اس ۲۱ اف ای در رنگهای سفید، گرافیتی، بنفش مایل به صورتی و زیتونی عرضه خواهد شد. متاسفانه گلکسی اس ۲۱ اف ای فاقد شارژر درون جعبه میباشد از این رو کاربران باید آن را به صورت جداگانه تهیه کنند.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. در آینده با خبرهای بیشتر در خصوص گلکسی اس ۲۱ اف ای با شما همراه خواهیم بود.