سیستم عامل فیوشا گوگل از دستگاه‌های بیشتری پشتیبانی خواهد کرد

توسط محمد امین نعمتی
1 دقیقه
سیستم عامل فیوشا گوگل از دستگاه‌های بیشتری پشتیبانی خواهد کرد

سیستم عامل فیوشا (Fuchsia OS) جدیدترین سیستم عامل گوگل است که اوایل 2021 معرفی شد. جدیدترین نرم‌افزار غول دنیای فناوری روی اولین نسل اسپیکر هوشمند نست هاب این شرکت نصب شده است.

حالا سایت 9to5Google گزارشی را مبنی بر این منتشر کرده است که گوگل قصد دارد سیستم عامل فیوشای خود را به «دستگاه‌های هوشمند و فرم فاکتورهای دیگر» توسعه دهد.

سیستم عامل فیوشا گوگل از دستگاه‌های بیشتری پشتیبانی خواهد کرد

برای کسانی که اطلاعات ندارند باید بگوییم گوگل چندین سال در حال کار روی سیستم عامل جدید فیوشا بوده و این نرم‌افزار را از ابتدا توسعه داده است.

این شرکت حالا تصمیم گرفته است پشتیبانی از این سیستم عامل را به دستگاه‌های بیشتری از جمله نست هاب مکس و نسل دوم نست هاب اضافه کند.

آقای اینترنت همچنین می‌خواهد دستگاه‌های بیشتری و نه فقط نمایشگرهای هوشمند، قادر به استفاده از آن باشند. براساس این گزارش «تیم دستگاه‌های فیوشا» روی این سیستم عامل کار خواهد کرد و مسئول ایجاد این اطمینان هستند که پلتفرم فیوشا روی محصولات واقعی قابل استفاده باشد.

در حال حاضر اطلاعاتی در مورد فرم فاکتورهایی که این سیستم عامل از آن‌ها پشتیبانی خواهند کرد نداریم، ولی احتمالا دستگاه‌هایی با پشتیبانی از کروم کست، کنفرانس ویدئویی و قابلیت‌های یادگیری ماشینی خواهند بود.

همچنین این احتمال وجود دارد که گوگل با بعضی از همکاران خود همکاری کند و جدیدترین نسخه فیوشا را به دستگاه‌های سایر شرکت‌ها نیز اضافه کند از جمله محصولات شرکت‌هایی مانند JBL و لنوو.

البته دقت کنید هنوز مدرک محکمی برای ادعاهای بالا وجود ندارد و باید منتظر انتشارات جزئیات بیشتری باشیم.

منبع: gizmochina.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟