آیپد ایر 4، نقد و بررسی آیپد ایر 4 اپل

توسط Avatar photoمحمد حسین
15 minutes read
آیپد ایر 4

همانطور که می‌دانید کمپانی اپل در سپتامبر سال گذشته از آیپد ایر 4 رونمایی کرد. نسل جدید تبلت‌های اقتصادی اپل به لطف تغییرات بی‌شماری که در بخش‌های گوناگون شاهد بودند، توانستند موفقیت خوبی را در بازار کسب کنند. این تغییرات از ظاهر آیپد ایر 4 آغاز می‌شود و ردپای آن را در صفحه نمایش، سخت افزار و دوربین نیز مشاهده می‌کنیم.

آیپد ایر 4 به دلیل قیمت مقرون‌به‌صرفه خود برای کاربرانی مناسب است که قصد دارند با صرف هزینه کم از امکانات پیشرفته آیپد پرو بهره‌مند شوند. همچنین آیپد ایر 4 برای کسانی که قصد انجام پروژه‌های گرافیکی و طراحی دیجیتال دارند یکی از بهترین گزینه‌های موجود در بازار به شمار می‌رود. با توجه به تغییرات گسترده آیپد ایر 4 و اقبال کاربران برای تهیه این تبلت مقرون‌به‌صرفه تصمیم گرفتیم در این مقاله به نقد و بررسی این محصول بپردازیم. شما می‌توانید با مطالعه این مطلب انتخاب دقیق‌تری را به هنگام خرید تبلت داشته باشید:

همچنین شما می‌توانید مقاله مقایسه آیپد ایر 4 و آیپد مینی 6 را نیز در روکیدا مطالعه کنید.

برای مطالعه تمام گزارشات و شایعاتی که در خصوص آیپد ایر 5 وجود دارد می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

نقد و بررسی آیپد ایر 4: مشخصات فنی

  • ابعاد و رزولوشن صفحه نمایش: 10.9 اینچی از نوع IPS LCD، لیکوئید رتینا، رزولوشن 2360 در 1640
  • پردازنده: A14 بایونیک
  • حافظه داخلی و رم: 64/4 و 256/4 گیگابایت
  • دوربین‌ها: اصلی 12 مگاپیکسلی، سلفی 7 مگاپیکسلی
  • کیفیت ضبط ویدئو: کیفیت 4K با سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه
  • طول عمر باتری: 10 ساعت و 30 دقیقه
  • ابعاد دستگاه: 247.6 در 178.5 در 6.1 میلی‌متر
  • وزن: 460 گرم
  • قیمت: شروع از 600 دلار

نقد و بررسی آیپد ایر 4: طراحی

437973 Schermata 2020 09 15 alle 19.48.02 88

با بخش طراحی آغاز می‌کنیم جایی که آیپد ایر 4 با تغییرات گسترده‌ای همراه بوده. کمپانی اپل نسل جدید تبلت اقتصادی خود را با طراحی کاملا جدید راهی بازار کرده است.

آیپد ایر 4 هم‌اکنون از طراحی تمام صفحه استفاده می‌کند؛ چیزی که در گذشته تنها محدود به آیپد پرو می‌شد. اپل در نسل جدید آپید ایر دکمه هوم را حذف کرده است. همچنین حاشیه‌های اطراف صفحه نمایش نیز بسیار باریک‌تر از نسل گذشته شده است. این موضوع باعث شده تا آیپد ایر 4 علی‌رغم اندازه کوچک‌تری که در مقایسه با نسل گذشته دارد از صفحه نمایش بزرگتری بهره‌مند باشد.

با وجود این که اپل در نسل جدید آیپد ایر، دکمه هوم را حذف کرده است اما سنسور تاچ آیدی همچنان حضور دارد. آیپد ایر 4 اولین محصول اپل به شمار می‌رود که از اسکنر تاچ آیدی ادغام شده با دکمه پاور استفاده می‌کند. با این حال نبود سنسور فیس آیدی در آیپد ایر 4 یکی از نکات منفی است که در خصوص این تبلت وجود دارد.

فریم دور آیپد ایر 4 دارای طراحی تخت است که احساس خوبی را در زمان استفاده به کاربر می‌دهد. اندازه دکمه‌ها در مقایسه با نسل گذشته بزرگ‌تر شده و دسترسی به آن‌ها آسان‌تر است. یکی از تغییرات بزرگ آیپد ایر 4 حذف شدن پورت لایتنینگ است. تبلت اقتصادی اپل هم‌اکنون از درگاه تایپ C استفاده می‌کند که در مقایسه با لایتنینگ سرعت انتقال بالاتری دارد. امیدواریم در آینده آیپد اورجینال و آیفون‌ها نیز همراه با درگاه تایپ C رونمایی شوند.

یکی دیگر از تغییرات آیپد ایر 4 حذف شدن جک هدفون است. با وجود این که این مسئله نقطه ضعف چندان بزرگی به حساب نمی‌آید اما وجود جک 3.5 میلی‌متری همیشه بهتر از نبود آن است. آیپد ایر 4 دارای ابعاد 247.6 در 178.5 در 6.1 میلی‌متر می‌باشد و 458 گرم وزن دارد. از این رو می‌توان آیپد ایر 4 را یکی از خوش‌دست‌ترین تبلت‌های 11 اینچی بازار نامید.

آیپد ایر 4 در بخش طراحی عملکرد بسیار خوبی دارد. طراحی جدید این محصول بسیار جذاب بوده و پیشرفت‌های صورت گرفته در این بخش مهم و کاربردی هستند. آیپد ایر 4 در 5 رنگ خاکستری، نقره‌ای، رزگلد، سبز زیتونی و آبی آسمانی معرفی شدند. رنگ‌های آیپد ایر 4 تا اندازه‌ای بی‌روح و کم‌رنگ هستند از این رو توصیه می‌کنیم پیش از خرید، رنگ مورد نظر خود را از نزدیک مشاهده کنید.

نقد و بررسی آیپد ایر 4: صفحه نمایش

38609 73578 Liquid Retina Display on iPad Air 4

نوبت به بررسی صفحه نمایش آیپد ایر 4 می‌رسد. آیپد ایر 4 مجهز به پنل نمایشی IPS LCD با نام Liquid Retina است. این صفحه نمایش 10.9 اینچی از رزولوشن 1640 در 2360 پیکسل (4K) پشتیبانی می‌کند و کیفیت بسیار بالایی دارد. نمایشگر آیپد ایر 4 از فناوری‌های True toneو Wide color gamut نیز استفاده می‌کند.

زمانی که با آیپد ایر 4 مشغول فیلم دیدن هستید، جزئیات زیادی را مشاهده خواهید کرد. به طور کلی کیفیت صفحه نمایش آیپد ایر 4 بسیار بالاست و رنگ‌ها به صورتی چشم‌نواز نمایش داده می‌شوند. با این حال نمایشگر آیپد ایر 4 بدون ایراد نیست.

اولین نکته منفی در خصوص صفحه نمایش آیپد ایر 4، روشنایی پایین آن است. طبق آمار و ارقام اعلام شده بیشینه روشنایی آیپد ایر 4 برابر با 440 نیت است که برای کار کردن در فضاهای سرپوشیده عالیست. با این حال زمانی که قصد دارید از این تبلت در محیط‌های باز با نور خورشید استفاده کنید، روشنایی نمایشگر آیپد ایر 4 مشکل‌ساز می‌شود.

مورد دوم پشتیبانی 102.9 درصدی از طیف رنگی sRGB می‌باشد که در مقایسه با رقبایی مانند گلکسی تب اس 7 با پوشش 111 درصدی قدری کمتر است. البته این موضوع زمانی که مشغول کار کردن با آیپد ایر 4 هستید، قابل تشخیص نیست و به لطف فناوری True Tone رنگ‌ها به بهترین شکل ممکن نمایش داده خواهند شد.

صفحه نمایش آیپد ایر 4 علاوه‌بر پوشش محافظ در برابر ضربه و خراش، دارای پوشش ضد بازتاب نیز می‌باشد. باید اعتراف کرد که پوشش ضد بازتاب یکی از بهترین مواردی است که اپل در صفحه نمایش آیپد ایر 4 از آن استفاده کرده است. این پوشش عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد و به ندرت می‌توانید چهره بازتاب شده خود را در صفحه نمایش سیاه مشاهده کنید.

نرخ تازه سازی صفحه نمایش آیپد ایر 4 برخلاف آیپد پرو، 60 هرتز می‌باشد و خبری از نمایشگر ProMotion نیست. با این حال به لطف بهینه سازی‌های آیپد او اس، اسکرول بین منوها و جابه‌جایی میان برنامه‌ها کاملا نرم و روان انجام می‌شود.

در مجموع صفحه نمایش آیپد ایر 4 از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. رنگ‌ها از دمای مناسبی برخوردار است و تفکیک رنگی به خوبی صورت می‌گیرد. در نهایت می‌توان گفت آیپد ایر 4 در بخش نمایشگر نمره کامل را دریافت می‌کند.

نقد و بررسی آیپد ایر 4: اسکنر تاچ آیدی

38057 72046 ipad air 4 touch id button

همانطور که در بخش طراحی نیز عنوان کردیم، آیپد ایر 4 به واسطه طراحی تمام صفحه و حذف شدن دکمه هوم، از اسکنر تاچ آیدی ادغام شده با دکمه پاور استفاده می‌کند. از این رو آیپد ایر 4 اولین آی‌دیوایسی به شمار می‌رود که از این قابلیت بهره‌مند است.

با این حال بسیاری از کارشناسان نسبت به عدم قرارگیری سنسور فیس آیدی در این تبلت گله‌مند هستند. آیپد ایر 4 از طراحی کاملا یکسانی با آیپد پرو برخوردار است. از این رو مسئولان اپل می‌توانستند به راحتی از سنسور فیس آیدی در این تبلت استفاده کنند. از آن جایی که سنسور فیس آیدی در تبلت‌ها کاربردی‌تر است و تنها نیاز به چهره کاربران دارد، سرعت بالاتری را به ارمغان می‌آورد.

البته اسکنر تاچ آیدی نیز از سرعت بسیار بالایی برخوردار است. کاربران می‌توانند از اسکنر تاچ آیدی برای سیستم اپل‌پی و جایگذاری پسوردها نیز استفاده کنند. به طور کلی عملکرد اسکنر تاچ آیدی در آیپد ایر 4 بسیار خوب است و نمی‌توان از لحاظ عملکرد ایرادی به این سنسور گرفت.

با این حال از آن جایی که محل قرارگیری این سنسور بر روی دکمه پاور است دسترسی به آن در تمام شرایط دشوار است. ایراد بعدی که در این بخش به آیپد ایر 4 وارد است، محدودیت راه‌های احراز هویت بیومتریک است که تنها به اثر انگشت محدود می‌شود. در صورتی که از سنسور تاچ آیدی استفاده نکنید تنها راه باقی‌مانده استفاده از گذرواژه است.

به طور کلی عملکرد اسکنر تاچ آیدی بسیار سریع و پایدار است. اما محل قرارگیری آن و محدود بودن سیستم امنیتی نقاط ضعفیست که به آیپد ایر 4 وارد می‌باشد.

نقد و بررسی آیپد ایر 4: سخت افزار و نرم افزار

2003867112

به یکی از مهم‌ترین بخش‌ها در بررسی آیپد ایر 4 می‌رسیم. در ابتدا با بررسی سخت افزار تبلت اقتصادی اپل آغاز می‌کنیم. آیپد ایر 4 به لطف استفاده از پردازنده A14 بایونیک از قدرت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. قدرت‌نمایی این پردازنده را در خانواده آیفون 12 نیز شاهد بودیم.

تراشه A14 بایونیک مبتنی بر فناوری ساخت 5 نانومتری می‌باشد و از 6 هسته پردازشی استفاده می‌کند. پردازنده گرافیکی این تراشه نیز دارای چهار هسته پردازشی است که آن را برای انجام کارهای گرافیکی و اجرای برنامه‌های سنگین بسیار کارآمد می‌کند. همچنین پردازنده A14 بایونیک برای انجام فعالیت‌های مولتی تسکینگ نیز بسیار کارآمد می‌باشد. از این رو کاربران می‌توانند با خیال راحت تمام کارهای پردازشی سنگین خود را به آیپد ایر 4 بسپارند.

برای این که با قدرت آیپد ایر 4 بیشتر آشنا شوید نگاهی به نمرات بنچمارک این محصول می‌اندازیم. آیپد ایر 4 در بنچمارک گیک‌بنچ 5 موفق به کسب امتیاز 4262 شده است که برای یک تبلت اقتصادی امتیاز بسیار خوبی به شمار می‌رود. قدرت پردازش آیپد ایر 4 در دنیای تبلت‌های اندرویدی بی‌رقیب است. به طور مثال گلکسی تب اس 7 سامسونگ با پردازنده اسنپدراگون 865 پلاس که رقیب اندرویدی آیپد ایر 4 به شمار می‌رود در تست گیک‌بنچ 5 به امتیاز 2685 دست یافت که بسیار پایین‌تر از آیپد ایر 4 می‌باشد.

thumb 416412 default big

از پردازنده که بگذریم، آیپد ایر 4 در دو پیکربندی به بازار عرضه می‌شود. نسخه پایه این تبلت دارای رم 4 گیگابایتی و حافظه داخلی 64 گیگابایت می‌باشد. در کنار این نسخه، گزینه 256 گیگابایتی به همراه 4 گیگابایت رم نیز برای کاربران در دسترس است.

آیپد ایر 4 در زمان راه‌اندازی مجهز به سیستم عامل آیپد او اس 14 می‌باشد. سیستم عامل آیپد او اس 14 با تغییرات مهمی همراه بوده که از جمله آن‌ها می‌توان به اضافه شدن ویجت‌ها، پشتیبانی از دسته کنسول‌های پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس، تنظیمات امنیتی بیشتر و … اشاره کرد. البته کاربران می‌توانند سیستم عامل آیپد ایر 4 را به آیپد او اس 15 نیز ارتقا دهند که با تمرکز بر روی بهبود ویژگی‌های نسخه قبلی به همراه قابلیت‌های جدید مولتی تسکینگ معرفی شده است.

از آن جایی که اپل تمرکز زیادی بر روی هماهنگی سیستم عامل و سخت افزار دارد، عملکرد آیپد ایر 4 به صورت مشخصی سریع و روان است. این تبلت قادر است تا به راحتی از پس تمام پردازش‌های سنگین کاربران برآید. در مجموع آیپد ایر 4 در بخش عملکرد بسیار عالی بوده و می‌تواند نیاز اکثر کاربران را پوشش دهد.

نقد و بررسی آیپد ایر 4: بلندگوها

آیپد ایر 4 مجهز به دو اسپیکر در حاشیه پایین بدنه می‌باشد که خروجی صدای استریو را به ارمغان می‌آورند. کیفیت صدای آیپد ایر 4 در مقایسه با نسل گذشته بهبود چشمگیری پیدا کرده است. تفکیک صدا در اسپیکرهای این تبلت به خوبی انجام می‌شود و صدای خروجی از کیفیت بالایی برخوردار است. میزان بلندی صدای اسپیکرها به طرز شگفت‌آوری زیاد است. شما می‌توانید موزیکی را در تبلت خود پخش کنید و صدای آن را در اتاق‌های مجاور به راحتی بشنوید.

با این حال اسپیکرهای آیپد ایر 4 در مقایسه با آیپد پرو 2021 دارای یک ضعف بزرگ است. آیپد ایر 4 تنها دارای دو بلندگو در پایین دستگاه است. از این رو زمانی که تبلت را در حال عمودی در دست گرفته‌اید کیفیت صدا اندکی افت می‌کند. با این حال از آن جایی که آیپد پرو 2021 مجهز به 4 بلندگو است، کاربران می‌توانند در هر حالتی که با تبلت کار می‌کنند از بهترین خروجی صدای ممکن بهره‌مند شوند.

در مجموع آیپد ایر 4 کیفیت صدای فوق‌العاده‌ای دارد و عملکرد اسپیکرها رضایت‌بخش است.

نقد و بررسی آیپد ایر 4: لوازم جانبی

38609 73574 Apple Pencil 2

یکی از تغییرات اصلی که برای اولین بار در آیپد ایر 4 شاهد آن هستیم، پشتیبانی از لوازم جانبی آیپد پرو می‌باشد. آیپد ایر 4 هم‌اکنون قادر به پشتیبانی از قلم هوشمند Apple Pencil و مجیک کیبورد می‌باشد که نکته مثبتی به شمار می‌رود.

برای آن دسته از کاربرانی که به دنبال یک تبلت برای انجام کارهای گرافیکی هستند باید گفت که آیپد ایر 4 یک گزینه بسیار عالی به شمار می‌رود. شما می‌توانید با خرید Apple Pencil از صفحه نمایش با کیفیت آیپد ایر 4 برای اجرای طرح‌های گرافیکی خود استفاده کنید.

همچنین سیستم عامل آیپد او اس 14، دارای ویژگی‌های اختصاصی برای کار کردن با Apple Pencil می‌باشد. به طور مثال شما می‌توانید با استفاده از قلم هوشمند اپل دستخط خود را به نوشته تبدیل کنید. از آن جایی که آیپد ایر 4 دارای حاشیه‌هایی صاف به همراه آهنربا در فریم خود می‌باشد کاربران می‌توانند از Apple Pencil 2 نیز استفاده کنند.

همچنین به لطف اتصالات پنل پشتی آیپد ایر 4، این تبلت هم‌اکنون قادر به پشتیبانی از مجیک کیبورد نیز می‌باشد. کاربران با استفاده از مجیک کیبورد می‌توانند آیپد خود را به یک لپ تاپ با صفحه نمایش لمسی تبدیل کنند. از آن جایی که آیپد او اس از قابلیت‌های ویژه‌ای برای پشتیبانی از مجیک کیبورد برخوردار است کاربران می‌توانند بسیاری از دستورهای خود را از طریق میان‌برهای مجیک کیبورد اجرایی کنند.

با این حال قیمت بالای لوازم جانبی اپل یک نکته منفی به شمار می‌رود و ممکن است بسیاری از کاربران از آن صرف نظر کنند. هم‌اکنون مجیک کیبورد اپل با قیمت تقریبی 8 تا 10 میلیون تومان در بازار موجود است. همچنین برای تهیه نسل دوم قلم هوشمند اپل نیز باید مبلغی در حدود 3.5 میلون تومان هزینه کنید.

اگر قیمت بالای لوازم جانبی اپل را نادیده بگیریم می‌توان گفت که قابلیت پشتیبانی از Apple pencil و مجیک کیبورد جز نقاط قوت بزرگ آیپد ایر 4 به شمار می‌رود و کار کردن با تبلت اقتصادی اپل را ارتقا می‌دهد.

نقد و بررسی آیپد ایر 4: دوربین

ipad air 2020 review 7

به بخش دوربین می‌رسیم. آیپد ایر 4 در پنل پشتی خود از یک دوربین استفاده می‌کند. این دوربین دارای رزولوشن 12 مگاپیکسلی بوده و گشودگی دیافراگم آن f/1.8 می‌باشد. این دوربین قادر به فیلم برداری با کیفیت 4K و سرعت 24 ،30 و 60 فریم بر ثانیه می‌باشد. همچنین کاربران می‌توانند ویدیو‌های 1080p را با سرعت 30، 60، 120 و 240 فریم بر ثانیه به ثبت برسانند.

در مجموع دوربین آیپد ایر 4 از کیفیت خوبی برخوردار است. تصاویر ثبت شده با این دوربین از رنگ‌های طبیعی به همراه جزئیات زیاد برخوردار هستند. با این حال از آن جایی که تبلت‌ها برای عکاسی حرفه‌ای طراحی نشده‌اند، نمی‌توان انتظار چندان بالایی داشت. البته باید گفت که دوربین آیپد ایر 4 در نوع خود از کیفیت بسیار بالاتری در مقایسه با رقبا برخوردار است.

از دوربین پشت دستگاه که بگذریم نوبت به دوربین سلفی می‌رسد. آیپد ایر 4 مجهز به یک دوربین سلفی با رزولوشن 7 مگاپیکسل می‌باشد که گشودگی دیافراگم آن f/2.0 است. کاربران با استفاده از دوربین سلفی این دستگاه قادر هستند تا ویدیوهایی با کیفیت 1080p و سرعت 30 یا 60 فریم بر ثانیه را به ثبت برسانند.

دوربین سلفی آیپد ایر 4 برای برقراری تماس اینترنتی و ویدیو کال بسیار کارآمد می‌باشد. با این حال کیفیت تصاویر سلفی ثبت شده با این دوربین در برخی از مواقع دارای نوسان است. برای این که بتوانید با دوربین آیپد ایر 4 سلفی‌های باکیفیتی ثبت کنید باید میزان نور محیط را تنظیم کنید. زیرا در برخی از مواقع تصاویر کمی تار و دارای نویز هستند.

به طور کلی دوربین آیپد ایر 4 در مقایسه با رقبا از عملکرد بسیار خوبی برخوردار است و برای کاربران با نیاز معمولی کاملا جوابگو است.

نقد و بررسی آیپد ایر 4: باتری و شارژدهی

به بخش باتری می‌رسیم. آیپد ایر 4 مجهز به یک باتری 7606 میلی آمپری می‌باشد. بر اساس تست‌های انجام شده بر روی این تبلت، به این نتیجه رسیدیم که باتری آیپد ایر 4 در استفاده‌های روزمره و وب گردی می‌تواند تا 10 ساعت و 30 دقیقه دوام آورد. این موضوع بدان معنیست که آیپد ایر 4 در استفاده‌های معمولی می‌تواند نزدیک به یک روز کاربر را همراه کند.

با این حال باتری آیپد ایر 4 در مقایسه با رقبای اندرویدی چندان قوی نیست. به طور مثال گلکسی تب اس 7 سامسونگ با 13 ساعت و 15 دقیقه، شارژدهی بیشتری در مقایسه با آیپد ایر 4 دارد. البته این اختلاف شارژدهی تنها در استفاده‌های طولانی مدت یا پردازش‌های سنگین خود را نشان می‌دهد.

به طور کلی می‌توان شارژدهی آیپد ایر 4 را قابل قبول ارزیابی کرد.

نقد و بررسی آیپد ایر 4: قیمت

خانواده آیپد ایر جز تبلت‌های اقتصادی اپل به شمار می‌روند از این رو در مقایسه با آیپد پرو از قیمت کمتری برخوردار هستند. آیپد ایر 4 با وجود تغییرات گسترده‌ای که در تمام بخش‌ها داشته در مقایسه با نسل گذشته قیمت معقولی دارد. هم‌اکنون نسخه پایه آیپد ایر 4 با حافظه داخلی 64 گیگابایتی برابر با 600 دلار می‌باشد. همچنین نسخه 256 گیگابایتی این تبلت با قیمت 750 دلار در بازار قابل خریداری است. همچنین نسخه سیم کارت خور آیپد ایر 4 در مقایسه با نسخه‌های معمولی 130 دلار گران‌تر است.

نقد و بررسی آیپد ایر 4: جمع بندی

 

apple ipad air 4 2020 new design and colors

وقت اعلام نظر نهایی در خصوص آیپد ایر 4 رسیده است. همانطور که در بخش‌های مختلف نقد و بررسی اعلام کردیم آیپد ایر 4 یک تبلت اقتصادی و کارآمد است. این تبلت به لطف پردازنده قدرتمند و قابلیت پشتیبانی از لوازم جانبی آیپد پرو می‌تواند برای بیشتر کاربران بهترین انتخاب باشد. ترکیب آیپد ایر 4 به همراه قلم هوشمند اپل نیز می‌تواند یک گزینه عالی برای طراحان به شمار رود.

در کنار امکانات بی‌شمار آیپد ایر 4 و قیمت مناسب آن، این محصول به یکی از بهترین تبلت‌های اقتصادی در جهان تبدیل شده است. با این حال دو نکته منفی عمده در خصوص آیپد ایر 4 وجود دارد. در ابتدا باید به روشنایی کم صفحه نمایش اشاره کرد. همانطور که گفتیم روشنایی نمایشگر آیپد ایر 4 زمانی که در محیط‌های پر نور از آن استفاده می‌کنید، چندان خوب نیست.

نکته منفی دوم در خصوص تبلت اقتصادی اپل شارژدهی آن است. همانطور که اشاره کردیم آیپد ایر 4 تنها در استفاده‌های روزمره می‌تواند یک روز کامل را با کاربر همراهی کند. زمانی که مشغول انجام پروژه‌های گرافیکی حجیم یا پردازش‌های سنگین هستید باید در میان روز آیپد خود را برای شارژ مجدد به برق متصل کنید.

فارغ از این دو مورد آیپد ایر 4 در بخش‌های دیگر عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش می‌گذارد. آیپد ایر 4 علی‌رغم قیمت پایین‌ خود از بسیاری از قابلیت‌های آیپد پرو برخوردار است. از این رو کاربران می‌توانند با خرید این تبلت علاوه‌بر انجام کارهای روزانه، از قدرت پردازش بالای آن برای انجام کارهای سنگین و مولتی تسکینگ استفاده کنند.

 

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟