هوآوی امیدوار است محصولات 6G خود را در سال 2030 وارد بازار کند

توسط محمد امین نعمتی
3 minutes read
هوآوی امیدوار است محصولات 6G خود را در سال 2030 وارد بازار کند

هوآوی می‌گوید امیدوار است اولین محصولات سازگار خود با شبکه‌های 6G را در سال 2030 وارد بازار کند. این شرکت مطمئن است مشکلات فعلی و تحریم‌های آمریکا نمی‌توانند جلوی آن را برای نداشتن یک نقش کلیدی در نسل بعدی ارتباطات موبایل بگیرند.

هوآوی امیدوار است محصولات 6G خود را در سال 2030 وارد بازار کند

«Eric Xu» یکی از مدیران اجرایی هوآوی در مقدمه یک کتاب که در جامعه آنلاین شرکت چینی Xinsheng منتشر شده است نوشت که این شرکت تلاش‌های خود را برای تحقیق روی 6G از سال 2017 شروع کرده است.

هوآوی در توسعه و تجاری‌سازی شبکه‌های فایوجی نقش مهمی را ایفا کرده اما طی سال‌های اخیر با موانع جدی روبرو شده است. تحریم‌های آمریکا دسترسی این شرکت را به فناوری‌های کلیدی محدود کردند و از طرفی مانع شده‌اند این شرکت شبکه‌های فایوجی را در چندین کشور دیگر از جمله بریتانیا، راه‌اندازی کند.

پتانسیل 6G

آقای Xu پذیرفته است که نااطمینانی‌های ژئوپلیتیکال تا زمان توسعه 6G نیز ادامه خواهد داشت، به‌ویژه زمانی که کار روی گروه‌های استاندارد را در نظر بگیریم. گرچه، او عقیده دارد اهمیت جهانی شبکه‌های موبایل به همراه طبیعت پیچیده‌تر 6G به این معنا است که میل برای همکاری وجود خواهد داشت.

مشخص‌تر بگوییم، غول چینی عقیده دارد 6G روی چندین فناوری شبیه به هم تمرکز خواهد کرد از جمله فضای ابری، بلاک چین و کلان داده و به همین علت این شرکت قادر خواهد بود در این زمینه‌ها تخصص مهم خود را پیشنهاد دهد.

گرچه هنوز خیلی زود است پیش‌بینی کنیم شکل نهایی استاندارد 6G چه زمانی اجرایی خواهد شد و چه فناوری‌هایی را در بر خواهد گرفت. اما فرضیه‌های امکان‌پذیری در مورد قابلیت‌ها و چالش‌هایی وجود دارد که دست‌اندرکاران، شرکت‌ها و محققان با آن روبرو می‌شوند.

هوآوی امیدوار است محصولات 6G خود را در سال 2030 وارد بازار کند

طبیعتا، شبکه‌های 6G پیشرفت قابل توجهی را از نظر سرعت، ظرفیت و تاخیر پایین فراهم می‌کنند و همچنین انتظار می‌رود به مراتب هوشمندانه‌تر و قابل اطمینان‌تر باشند.

نتیجه چنین چیزی پهنا باند موبایل به مراتب بیشتر و قابل توجه است و همچنین خدمات پیشرفته‌ای را امکان‌پذیر خواهد کرد از جمله واقعیت گسترده واقعا شناور (XR)، هولوگرام‌های موبایل با دقت بالا و دوقلوهای دیجیتال (digital twins).

در محوریت این کاربردها، توانایی 6G در جبران محدودیت‌های فعلی قرار خواهد گرفت از جمله قابلیت‌های پردازش محدود دستگاه‌هی موبایل و ترکیب قابلیت‌های هوشمندانه در شبکه‌های ارتباطی.

آقای Xu گفته است «هوآوی طی 5 سال آینده همزمان شبکه‌های 5.5G را تعریف می‌کند و در مورد 6G تحقیق خواهد کرد و هدف تست تصورات و خلاقیت تمام این صنعت و بررسی مرزهایی است که 6G می‌تواند از آن عبور کند.»

او در ادامه حرف‌های خود گفته است «این که صنایع بتوانند تقریبا در سال 2030 بتوانند به نتایج رضایت‌بخشی دست پیدا کنند تا حدی زیادی به عواملی بستگی خواهد داشت از جمله فرآیند تعریف 6G که به اندازه کافی شفاف باشد، افراد دخیل در این صنعت با یکدیگر همکاری کنند و آیا جامعه به اندازه کافی کامل است یا نه.»

از 6G به عنوان یک فرصت «تریلیون دلاری» برای این صنعت یاد شده و از همین الان رقابت برای پیشرو بودن در این حوزه هنوز جوان شروع شده است.

چین در حال حاضر فعالیت‌های توسعه و تحقیق خود را شروع کرده است و از طرفی در فنلاند شمالی برنامه 251 میلیون دلاری 6Genesis در حال انجام است. آمریکا نیز رویاهایی در زمینه 6G دارد.

منبع: techradar.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟