همکاری جدید تیک تاک و شاپیفای چه امکاناتی را به این اپلیکیشن محبوب اضافه می‌کند؟

توسط سمیرا گلکار
3 minutes read
شاپیفای

از آنجایی که روزبروز شبکه‌های اجتماعی بیشتر و بیشتر با تجارت الکترونیک گره می‌خورند، تیک تاک هم سعی می‌کند در این زمینه از رقبا جا نماند. قرار است یک تب Shopping جدید به تیک تاک اضافه شود که به فروشندگان شاپیفای امکان می‌دهد محصولاتشان را از طریق تیک تاک بفروشند.

اضافه شدن “مینی ویترین” به پروفایل تیک تاک فروشگاه‌ها

مطلبی که در اتاق خبر تیک تاک منتشر شده نشان می‌دهد که تیک تاک قصد دارد از طریق همکاری با شرکت بزرگ شاپیفای قابلیت خرید درون اپلیکیشنی را پیاده سازی کند. این قابلیت جدید به اسم TikTok Shopping برای تعدادی از فروشگاه‌های منتخب در آمریکا، انگلیس و کانادا عرضه می‌شود.

تب Shopping در پروفایل تیک تاک این فروشنده‌ها قابل مشاهده است. با ضربه زدن روی این تب مجموعه محصولات فروشگاه باز می‌شود و می‌توانید آن‌ها را مرور و بررسی کنید اما امکان خرید مستقیم آنها از طریق تیک تاک وجود ندارد – با انتخاب محصول مورد نظر برای تکمیل فرایند خرید به صفحه شاپیفای برند مورد نظر منتقل می‌شوید.

همچنین تیک تاک به فروشنده‌ها امکان داده که لینک محصولاتشان را در ویدیوهای تیک تاک خودشان درج کنند. به این ترتیب وقتی در ویدیو محصولی را مشاهده می‌کنید می‌توانید روی آن ضربه بزنید تا به ویترین فروشگاه مورد نظر هدایت شوید.

آنطور که مشخص است، قرار نیست همه تولیدکنندگان محتوا در این پلتفرم از قابلیت جدید بهره مند شوند. سیستم فروشگاهی تیک تاک برای فروشگاه‌های خاصی طراحی شده که حساب بیزنسی تیک تاک و فروشگاه شاپیفای دارند. بنابراین ظاهراً هدف تیک تاک پشتیبانی از سلبریتی‌ها بوده چون شرکت لوازم آرایش کایلی جنر هم در این طرح آزمایشی مشارکت دارد.

شاپیفای

شبکه‌های اجتماعی همچنان به تجارت الکترونیک اولویت می‌دهند

به طور کلی شبکه‌های اجتماعی تأثیر انکارناپذیری بر رفتار کاربران از نظر خرید محصولات دارند. همانطور که تیک تاک در این مطلب اشاره کرده، ویدیوهای این پلتفرم تأثیر چشمگیری در فروش بسیاری از محصولات از جمله محصولات مراقبت پوستی و حتی خوراکی‌ها دارند.

این شرایط درباره سایر پلتفرم‌ها مثل اینستاگرام و فیسبوک هم صدق می‌کند که از نظر بهره برداری از فرصت‌های فروش از طریق اپلیکیشن از تیک تاک جلوتر هستند.

حرکت جدید تیک تاک در عرصه فروش اینترنتی حرکت جدیدی نیست چون اینستاگرام برای اولین بار در سال 2018 به کاربرانش امکان داد که از طریق پست و استوری‌های این پلتفرم خرید کنند. از آن زمان تا به امروز قابلیت‌های فروشگاهی اینستاگرام توسعه پیدا کرده و حالا در ریلز اینستاگرام هم قابلیت‌های جدیدی برای این کار وجود دارد. فیسبوک هم از اینستاگرام عقب نمانده چون در آگوست 2020 خبر از پیاده سازی یک بخش اختصاصی برای خرید از طریق موبایل داد.

احتمال برگشت به عقب وجود ندارد!

حالا که شبکه‌های اجتماعی بزرگ وارد رقابت در زمینه فروش اینترنتی شده اند، بعید است که به دوره عدم وجود قابلیت خرید از طریق شبکه‌های اجتماعی برگردیم.

اسنپ چت، پینترست و حتی توئیتر هم قابلیت‌های جدیدی را برای فروش محصولات از طریق پلتفرم‌های خودشان پیاده سازی کردند. در نتیجه حالا بعید است که وقتی در شبکه‌های اجتماعی به گشت و گذار مشغول هستید، برای خرید وسوسه نشوید!

 

 

 

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟