سامسونگ قرار است سری جدید گلکسی واچ 8 و همچنین مدل گلکسی واچ اولترا 2 را در رویداد Galaxy Unpacked که در تاریخ 9 جولای برگزار می شود رونمایی کند. قبل از معرفی رسمی، جزییات کامل این ساعت های هوشمند توسط منابع خبری منتشر شده است. طبق این اطلاعات، گلکسی واچ 8، گلکسی واچ 8 کلاسیک و واچ اولترا 2 همگی به چیپست جدید اگزینوس W1000 سه نانومتری مجهز هستند و با سیستم عامل Wear OS 6 و رابط کاربری One UI 8.0 Watch عرضه می شوند.
مشخصات سری گلکسی واچ 8 و واچ اولترا 2
گزارش های منتشر شده نشان می دهد که گلکسی واچ 8 در دو نسخه 40 میلی متری و 44 میلی متری عرضه می شود که به ترتیب دارای نمایشگرهای 1.34 اینچی و 1.47 اینچی هستند. بدنه مدل پایه از آلومینیوم ساخته شده و بند سیلیکونی ورزشی به عنوان گزینه استاندارد ارائه می شود. ظرفیت باتری برای نسخه 40 میلی متری برابر با 325 میلی آمپر ساعت و برای مدل 44 میلی متری 435 میلی آمپر ساعت خواهد بود.
مدل گلکسی واچ 8 کلاسیک در یک سایز 46 میلی متری با نمایشگر 1.34 اینچی عرضه می شود. این مدل دارای بدنه استیل ضد زنگ و بند هیبریدی پریمیوم است و باتری آن 445 میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد.
هر دو مدل گلکسی واچ 8 و 8 کلاسیک در نسخه های بلوتوث و بلوتوث به همراه سیم کارت (4G LTE) عرضه می شوند. حافظه داخلی این ساعت ها 32 گیگابایت و رم آن ها 2 گیگابایت در نظر گرفته شده است.
در نهایت، گلکسی واچ اولترا 2 که جایگزین مدل سال گذشته است، با سایز 47 میلی متری و نمایشگر 1.47 اینچی معرفی خواهد شد. بدنه این مدل از تیتانیوم ساخته شده و با بند اسپرت اکستریم ارائه می شود. باتری گلکسی واچ اولترا 2 ظرفیت 590 میلی آمپر ساعتی دارد و به صورت اختصاصی در نسخه بلوتوث به همراه سیم کارت و حافظه داخلی 64 گیگابایت عرضه می شود.
قابلیت ها و امکانات فنی
هر سه مدل دارای چیپست پنج هسته ای Exynos W1000 با معماری سه نانومتری و رم 2 گیگابایت هستند. همه مدل ها از حسگرهای شتاب سنج، فشارسنج ارتفاع، ژیروسکوپ، سنسور نور محیط، سنسور ژئومغناطیس، سنسور PPG، سنسور ECG و حسگر BIA پشتیبانی می کنند.
نمایشگرهای این ساعت ها از شیشه یاقوت کبود ساخته شده اند و روشنایی 3000 نیت و تراکم پیکسلی 327 پیکسل در هر اینچ دارند. همچنین قابلیت شارژ بی سیم مغناطیسی نیز برای تمامی مدل ها در نظر گرفته شده است.
در بخش بندها، گلکسی واچ 8 با بند سیلیکونی ورزشی عرضه می شود، واچ 8 کلاسیک دارای بند هیبریدی پریمیوم است و گلکسی واچ اولترا 2 با بند اسپرت اکستریم ارائه می شود.
جمع بندی
انتظار می رود تمام جزییات مربوط به سری گلکسی واچ 8 و گلکسی واچ اولترا 2 در رویداد Galaxy Unpacked 2025 که در تاریخ 9 جولای برگزار می شود به طور رسمی اعلام شود. با توجه به مشخصات فاش شده، سامسونگ تمرکز ویژه ای بر بهبود امکانات سخت افزاری، سنسورهای سلامت و مقاومت بدنه در سری جدید ساعت های هوشمند خود داشته است.