چطور از گوگل مپ استفاده کنید تا افراد بتوانند شما را پیدا کنند

گوگل مپ یک سرویس عالی است که به شما کمک می‎کند راه یا حتی ماشین خود را پیدا کنید ولی با کمک این اپلیکیشن می‎توانید به سایر افراد کمک کنید تا شما را پیدا کنند.

گوگل مپ این قابلیت را دارد تا مکان خود را در زمان آنی با افراد به اشتراک بگذارید تا دقیقا حتی در حال حرکت محل فعلی شما ببینند و آن را مسیریابی کنند. شما همچنین می‎توانید به فردی که اعتماد دارید اجازه دهید از همین قابلیت استفاده کند تا پیشرفت سفر شما به یک مکان خاص را پیگیری کند و دقیقا بداند چه زمان به آن جا می‎رسید.

بهترین بخش ماجرا ساده بودن به کارگیری این قابلیت است. روکیدا قصد دارد در این مطلب به شما آموزش دهد چطور از این قابلیت استفاده کنید، بنابراین تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

به اشتراک‎گذاری موقعیت در زمان آنی توسط گوگل مپ

اگر می‎خواهید فردی بتواند موقعیت شما را پیگیری کند، کافی است مراحل زیر را طی کنید:

  • در دستگاه اندروید یا iOS خود اپلیکیشن گوگل مپ را باز کنید.
  • روی نقطه آبی رنگ که محل فعلی شما را نشان می‎دهد ضربه بزنید. سپس از منویی که ظاهر می‎شود گزینه «Share location» را انتخاب کنید. (اگر مرتبه اولی است که از این اپلیکیشن برای این هدف استفاده کنید، گوشی از شما می‎خواهد به اپلیکیشن اجازه دهید پیش از ادامه به فهرست تماس شما دسترسی داشته باشد.)
  • اگر می‎خواهید مکان خود را برای مدت مشخصی به اشتراک بگذارید، گزینه «۱ ساعت» را انتخاب کنید و سپس از دکمه‎های + و – آبی رنگ برای افزایش و کاهش زمان لازم استفاده کنید.
  • اگر می‎خواهید مکان خود را تا زمانی که به صورت دستی آن را خاموش کنید برای همیشه به اشتراک بگذارید، گزینه «Until you turn this off» را انتخاب کنید.
  • در سیستم عامل اندروید، از فهرست مخاطبان پیشنهادی فردی که می‎خواهید با او مکان‎تان را به اشتراک بگذارید یا یک اپلیکیشن (مانند جیمیل یا Messages) را انتخاب کنید تا یک لینک شخصی برای او بفرستید. شما می‎توانید این لینک را به حافظه موقت سیستم خود کپی و هر جایی که دوست دارید پیست کنید.
  • در آیفون، گزینه «Select People» را باز کنید و سپس فردی را از فهرست مخاطب خود انتخاب کنید، در مرحله بعد می‎توانید با انتخاب «Message» یک لینک شخصی به صورت پیام به فرد بفرستید یا گزینه «More»را انتخاب کنید تا این لینک از طریق سایر سرویس‎های ارتباطی فرستاده شود. در ادامه گوشی ممکن است پیامی به شما نشان دهد که باید به اپلیکیشن گوگل مپ اجازه دهید به موقعیت شما دسترسی داشته باشد.
  • اگر در خود اپلیکیشن گوگل مپ موقعیت‎تان را از طریق انتخاب یک مخاطب تماس به اشتراک بگذارید، فرد مورد نظر روی گوشی خود یک نوتیفیکیشن دریافت خواهد کرد. علاوه بر این، زمانی که از منوی کناری این اپلیکیشن گزینه «Location Sharing» را انتخاب می‎کنید، به همراه فردی که موقعیت را با او به اشتراک گذاشتید در بالای اپلیکیشن یک آیکون خواهید دید.
  • آیکون آن فرد را انتخاب کنید تا توسط نوار پایین صفحه بتوانید اشتراک‎گذاری را متوقف کنید، آن را مجددا انجام دهید یا از فرد بخواهید او نیز موقعیت خود را با شما به اشتراک بگذارد.

چطور به صورت دستی جلوی به اشتراک‎گذاری موقعیت‎تان توسط گوگل مپ را بگیرید

  • اپلیکیشن مورد نظر را باز کنید و در انتهای صفحه به دنبال نوار «Sharing your location» بگردید.
  • روی عبارت «X» نزدیک به خطی که می‎گوید چطور و برای چه مدت موقعیت شما به اشتراک گذاشته شده است، ضربه بزنید.

پیشرفت سفر خود را به اشتراک بگذارید

زمانی که می‎خواهید فردی بتواند موقعیت شما و زمان تقریبی رسیدن شما به یک مقصد مشخص را ببیند، کارهای زیر را انجام دهید:

  • اپلیکیشن Maps را باز و مقصد خود را مسیریابی کنید.
  • دست خود را روی نوار پایینی صفحه به سمت بالا بکشید (جایی که زمان باقیمانده سفر شما نشان داده می‎شود)، سپس از منویی که ظاهر می‎شود گزینه «Share Trip Progress» را انتخاب کنید.
  • نام فردی که می‎خواهید با او پیشرفت سفرتان را به اشتراک بگذارید یا اپلیکیشنی که می‎خواهید برای به اشتراک‎گذاری به کار ببرید را انتخاب کنید.

اگر می‎خواهید پیش از این که سفر شما کامل شود جلوی اشتراک‎گذاری پیشرفت سفر را بگیرید کارهای زیر را انجام دهید:

  • مجددا دست خود را به سمت بالا روی نوار پایین صفحه بکشید.
  • از منویی که ظاهر می‎شود گزینه «Stop Sharing» را انتخاب کنید.

منبع: theverge.com

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.